sahurun çok güzel olmuşkızlar selam ancak gelebildim ev işleri ile igileniyordum.. şimdi benim sıpayı yıkayıp uyutayım öğlen namazını kılamadım daha.. uyurum sonra biraz belki..
shur menümü yazıcam:
1 kase special k light süt ile.
1 dilim peynir yağsız
3 yeşil zeytin.
1 dilim ekmek
1 bardak şekersiz çay.
hepsi bu kızlar birde yakşalık 1 lt su içtim.. namaz falan kıldık 3.30 da ezan okunuyor burda 4.20 gibi uyudum.. oyalandım biraz.. şimdilik bukadar hepiciiğinizi öptüm![]()

ankarada da 4 gibi oluyor sahur.
ben 2.30 gibi kalktım, yetişti çok şükür rahatlıkla.
çok güzel bir sahur menüsütünaydın kızlar nasıl gidiyor oruçlar?
sahurumu yazayım:
bir dilim peynir
kepekli ekmek
2-3 çatal yumurta
nesfit

hahah bilmez miyim o oruç tutuyormuş gibi kalktığımız zamanlarıSelam canlariiimmmbenim sahur menum soyle;
2 yk nesfit 2 yk yogurt ile (sut kalmamis da evde, iyi ki kalmamis boyle cok doyurucu oldu)
1 armut
1.5 salatalik
1/4 domates
ama regl oldum orucum yalan olduyine de benim menulerim sahur ve iftar seklinde iki ogun olacak, bekarlik gunlerinizden ramazanda evdeki erkeklere orucmus gibi nasil numara yaptiginizi hatirlayiniz
neeeyse iyi gunlerrr
![]()

hayır, sanki evdeki erkekler yiyor bu numarayı, tamamen oruç tutmamız mümkün sanki

çok geçmiş olsun canım.merhaba arkadaşlar..izinliyim ama fırsat buldukça bakmaya çalışıyorum..:))
diyete devam ediyorum..oruç tutamıyorum miğde hasarlı uzun süre açlık olmaması gerekiyor..ve sahurda ye yat çok kötü oluyor bıraktığım miğde ilaçlarına geri dömek durumuna kalıyorum..
bu sene oruç gelmeden hastalandım ve hiç yeltenemedim bile ...(( malesef bana uzun süredir oruç tutmak nasip olmuyor ...
![]()
inşallah oruç süresi kısaldığında tutacağın zamanlar gelir.
teşekkür ederim canım:81:RABİA mezun olmuşsun tebrikler..
darısı geride kalanlara...
seni de bekliyorum yakın bir zamanda mezun olarak:97:
teşekkür ederim canımAfiyet olsun Neyneysecim ..
Gayet hafif hoş atlatmışsın sahuru ..
Yaradı yaradı bana ramazan
Affettirmez mi kaptancığım, o güzel menülerin yanında bir yarım yağlı sütten yapılmış dondurmanın lafımı olurmuş?

istanbulda dişimi çektirdim ve 1 dişim de geçici dolgu yapıldı. bu sebepten bu aralar hep yumuşak şeyler yemeye çalışıyorum.
normalde açlığımı fındık, leblebi vs ile bastırırım ama bu aralar olmuyor.