sana da hayırlı ramazanlar canımmerabalr ramazan güzel gidiyordur umarım

hayırlı yolculuklar canım. güzel vakit geçirirsin ve dinlenirsin inşallah.bende dondurmaya hayır diyemeyenlerdenim bu sıcakta soğuk soğuk iyi gidiyor amaaaa
yarın misafirlerim var yatılısüpriz oldu cumarteside ankaraya yola çıkacağız inşallah kızlar 10 gün sonra buradayım inşallah
sopa sopa sopa:95:kızlar ben bugün yemeği kaçırdım malesef... eşim oruçlu diye ona özenip bi sürü şey yaptım sonrada olan oldu ne diyim... şimdi ceza olarak bu saatte leslie yapıccam... herkese iyi geceler...![]()
yaw kızacağım ama miktar olarak bari dengelemişsin. miktarı az tuttuğun ve pişmen olduğun için bu seferlik görmezlikten gelelim.Benim sahur menum cok sacma oldu kizlar:/
2 tane saray helvasi
1 dilim labneli kepek ekmegi
saray helvasini aslinda pek sevmem, ama bu gece oyle bi tatli krizi tuttu ki beni, dayanamadim yedimbi daha yapmicam ama oyle seyler
neyse herkese iyi sabahlar:)
eline sağlık canım3 agustos mesaj sayım cetveli
mcrgozde 30
dryrgp 21
maviyesil1999 21
eski-bir-masal 20
kedican 10
neyneyse 9
chika 9:79::79::79::79:
elmalıturta 8
elisya 7
ozlemtekin 7
-ferdici- 6
ommanipadmehum 2
puffycikcik 0
hamutran 0
neslivicdan 0
sakaylnmaster 0
serena 0
<<<<<---------------------------------------bu artık benım smılem kımse kapmasın bunu:)))

smiley'in de pek güzelmiş

merhabalar canım.merhaba kızlar,
nasıl gidiyor ramazan ? ya ben ne zamandır menü paylaşmıyorum. önceki gün gece kahvaltı yaptık. dünkü iftarda da etli bir yemek vardı. bu gece de kalktım su içtim sadece.canım bişey çekmedi. gün içinde acıkmıyorum. ramazandan önce diyet yapmak iyi oldu yani
senin telaşından yemeği gözün görmüyordur. bir yönden iyi bir durum yani. gelinlik konusunu hallettin mi?
nazar değmesin bebişine canımSelamlar kızlaarrrrr..
Bugün bütün gün kızımla oyalandım emzir yıka oyna öp kokla derken o kadar saat nası geçti anlamadım..
yarım saatliğine dışarı çıktım kızımı arabasına koyup, bez almam lazımdı, yolu 2 kat dolandırdım yürüyüş yapmış olmak için.. Ama ne sıcak varrr, hızlı yürüyüp de o arabayı da yokuş yukarı itmek nası zormuş bu sıcakta...
Neyse kızım uyumuşken gidip yemek yapim ben..

waow bakım yapılmışslm kızlar sabah pazara gittim ordan yengemle yürüyüş kuaför ve eve geldim... saçımı kestirdim kaş bıyık bakım yaptım bugün şimdide hemen çıkıcam kayınvalidemlere gidiyoruz....püfff çok ta sıcak bittim valla....geece okurum geçmişi öpüldünüz.... ( buda küfür gibi oldu geçmişi okumak)![]()