Cuma Zayıflama Yarışması 13. Takım

merabalr ramazan güzel gidiyordur umarım
sana da hayırlı ramazanlar canım:16:

bende dondurmaya hayır diyemeyenlerdenim bu sıcakta soğuk soğuk iyi gidiyor amaaaa

yarın misafirlerim var yatılı :37: süpriz oldu cumarteside ankaraya yola çıkacağız inşallah kızlar 10 gün sonra buradayım inşallah
hayırlı yolculuklar canım. güzel vakit geçirirsin ve dinlenirsin inşallah.

kızlar ben bugün yemeği kaçırdım malesef... eşim oruçlu diye ona özenip bi sürü şey yaptım sonrada olan oldu ne diyim... şimdi ceza olarak bu saatte leslie yapıccam... herkese iyi geceler...:54:
sopa sopa sopa:95:

Benim sahur menum cok sacma oldu kizlar:/
2 tane saray helvasi
1 dilim labneli kepek ekmegi

saray helvasini aslinda pek sevmem, ama bu gece oyle bi tatli krizi tuttu ki beni, dayanamadim yedim:( bi daha yapmicam ama oyle seyler:( neyse herkese iyi sabahlar:)
yaw kızacağım ama miktar olarak bari dengelemişsin. miktarı az tuttuğun ve pişmen olduğun için bu seferlik görmezlikten gelelim.

3 agustos mesaj sayım cetveli

mcrgozde 30:64::66::66::66::66::66::66::64::72::nazar:
dryrgp 21:64::62::62::62::62::62::64:
maviyesil1999 21:64::62::62::62::62::62::64:
eski-bir-masal 20:71::71::71::71:
kedican 10:52::52::52:
neyneyse 9:46::46::46::46:
chika 9:79::79::79::79:
elmalıturta 8:9::9::9:
elisya 7:32::32:
ozlemtekin 7:66::66::66:
-ferdici- 6:36::36::36:
ommanipadmehum 2:25:
puffycikcik 0:30:
hamutran 0:30:
neslivicdan 0:30:
sakaylnmaster 0:30:
serena 0
:30:

:27::27::27::27::27::27::27::27::27:<<<<<---------------------------------------bu artık benım smılem kımse kapmasın bunu:)))
eline sağlık canım:71:
smiley'in de pek güzelmiş :27:

merhaba kızlar,
nasıl gidiyor ramazan ? ya ben ne zamandır menü paylaşmıyorum. önceki gün gece kahvaltı yaptık. dünkü iftarda da etli bir yemek vardı. bu gece de kalktım su içtim sadece.canım bişey çekmedi. gün içinde acıkmıyorum. ramazandan önce diyet yapmak iyi oldu yani
merhabalar canım.
senin telaşından yemeği gözün görmüyordur. bir yönden iyi bir durum yani. gelinlik konusunu hallettin mi?

Selamlar kızlaarrrrr..

Bugün bütün gün kızımla oyalandım emzir yıka oyna öp kokla derken o kadar saat nası geçti anlamadım.. :69:

yarım saatliğine dışarı çıktım kızımı arabasına koyup, bez almam lazımdı, yolu 2 kat dolandırdım yürüyüş yapmış olmak için.. Ama ne sıcak varrr, hızlı yürüyüp de o arabayı da yokuş yukarı itmek nası zormuş bu sıcakta...

Neyse kızım uyumuşken gidip yemek yapim ben..
nazar değmesin bebişine canım:nazar: cennet kokusuna çek içine doya doya..

slm kızlar sabah pazara gittim ordan yengemle yürüyüş kuaför ve eve geldim... saçımı kestirdim kaş bıyık bakım yaptım bugün şimdide hemen çıkıcam kayınvalidemlere gidiyoruz....püfff çok ta sıcak bittim valla....geece okurum geçmişi öpüldünüz.... ( buda küfür gibi oldu geçmişi okumak):27::1:
waow bakım yapılmış:23::23::23:

:1::1:

Bence seni şikayet edicek "hiç bişey yemiyo senin bu likit kızın, teyze" diye :9:

ne haldeyim ben ya aklım karmakarışık :1:
Şunu anlamamışım ya düşünüyorum ben de ne alaka annem diye.
Tam mesajı okurken de annem arayınca iyice aklım karıştı.
Lİkit ne kız ?:1:
Var ya annem bir görse şöyle yediğimi eyvah eyvahh .. :53:

Neyneysecim hazır sen buradayken ben kilo bildirimimi yapayım malum sabah uyanamıyorum garantiye alayım.

60.5 .
Dondurma miktarını pek ayarlayamadım ondan oldu sanırım.
1 haftada 3 gün içinde 2 kocaman kutu carte dor bitirdim :26:
Neyse bu hafta sabitleme haftası olsun inşallah haftaya 5li rakamları görürüm.
Şöyle 59 falan iyi olur.

Bence seni şikayet edicek "hiç bişey yemiyo senin bu likit kızın, teyze" diye :9:
:60::60:
haklısın canımcım haftaya öyle yapalım ozaman.. perşembe akşamından oruç tutan arkadaşlarımız bildirim yapar iftardan öncesi..
sabahada listeyi tamamlarız.. daha ii oldu bu seçenek.. teşkr ederim kuzum :71:
rica ederim canım:16:
önemli bir konuya değindin, iyi ki de hatırlattın.
oruç tutanlarımız perşembe iftardan önce tartılsın bence de. birbirimize yine hatırlatalım.

Aslında değişik bir duyguymuş ya yemek yemek unutmuşum. :26:
Aman o da pek yemek değildi de kaptancığım burger işte ısıtıverdim.
iyi yapmışsın canım. miden gerçekten unutacak bu tarz gıdaları. kendini biraz zorlamalısın.
aşk, sevgi tam zamanlarındasın ama inanki hayatta seni daha çok şey bekliyor. böyle yazıyorum diye bana gücenme. sadece tartıştın diye kendine bu kadar işkence edilmez. her zaman için kendine önem ver ve sağlığına dikkat et.

Hiç güleceğim yoktu chika :1:
Ayy haklısın valla ..

Annem mi Özlemcim ?
Ne alaka :26:
chika doğru tahmin etmiş cnm şikayet edicem... hasta olcan diye korkuyorum sahur yok iftar yok... sonunda bişiyler yemişsin ama nereyse 1 gün sıfır besin yediklerinde 300 kalori etmez...
teşekkür ederim şekerim:16:
darısı senin çeyizine olsun:51:
haftasonu kim gelecek belli değil ama işte rutin eşimin çevresi...

teşekkürler:16:

afiyet olsun:nazar:

teşekkür ederim canım:16:

şekerciğim o konu maalesef benim elimde değil. saat 16.30'a kadar listemizi paylaşıma eklemem lazım. kural bu şekilde.
istersen sahura kalktığında tartıl ya da öğlene doğru tartıl. hani en geç o vakte kadar bekleyebilirim. yoksa listeyi eklemem lazım.

:1:yemek yemişsin:27:
nasıl bir duyguydu:60:

sağol canım.
ben de hep pahalı olduğunu düşünüyordum ama o kadar değilmiş. ben 520 liraya aldım. klasik bir model. sert porselen. bir sürü şey türemiş yok bone china yok limoge yok o yok bu. bu türlere göre de fiyatlar arıtyor tabi. biz çok abartıya gerek görmedik. yazık somalide insanlar açlıktan kırılırken bu bile lüks aslında:20:

çok şükür güzel bir menü gelmiş:nazar:
sahurda kahvaltılık en hafifi canım. 1 dilim ekmek ye. kendine işkence etme.
bir de maviyeşilin ayran çorbası süper bir şey. çok tok tutuyor. tavsiye ederim.

duymamıştım.. gerçi ben çok sevmem ama yine de garip geldi bırakması.

iyi geceler canım. yoruldun sanırım:97:

afiyet olsun balım.
geçmiş seni bekliyor:10:

yuvarlak aldım canım.
kare almak niyetindeydim ama makinede iyi olmaz demişler forumda. ben de vazgeçtim kareden.
benimkilerde yuvarlak cnm aslında bayılıyorum karelere ama dediğin gibi makinenin pervanesi halledebilir kenarlarını...
:1::1:

:46: aynen cnm...

Neyneysecim hazır sen buradayken ben kilo bildirimimi yapayım malum sabah uyanamıyorum garantiye alayım.

60.5 .
Şöyle 59 falan iyi olur.
koruyabilmen de gayet güzel canım:81:
notumu aldım:126:

oruç tutanlarımız perşembe iftardan önce tartılsın bence de. birbirimize yine hatırlatalım.

iyi yapmışsın canım. miden gerçekten unutacak bu tarz gıdaları. kendini biraz zorlamalısın.
aşk, sevgi tam zamanlarındasın ama inanki hayatta seni daha çok şey bekliyor. böyle yazıyorum diye bana gücenme. sadece tartıştın diye kendine bu kadar işkence edilmez. her zaman için kendine önem ver ve sağlığına dikkat et.

tamam canım hatırlatırı(z)m... :71:

dünü affettirmek için bugünkü menümü yazıyorum hemen

sabah
1 dlm çavdar ekm.
domates salatalık peynir 1 dlm
ve çay

öğle
1 kase yoğurt
yarım haşlanmış tavuk göğsü

ara bir avuç beyaz leblebi

akşam
1 kase ekşili yuvalama çorbası ( bizim mutfk'ın çok güzeldi)
1 kase yoğurt
1 dlm çvdr ekm.

ara
türk kahvesi sade

Yok neyneysecim ne gücenmesi.
Tamamen haklısın.
Ama canım biraz sıkılsın ki pek birazla kalmıyor mideme direk ağrılar giriyor ee öyle yiyemiyorum.
Sonra saçma sapan bir beslenme düzeninle karşı karşıyayım.
Hoş uyku saatlerim de farklı değil ama ..
Öyle ne yapsam bilemedim işte..

chika doğru tahmin etmiş cnm şikayet edicem... hasta olcan diye korkuyorum sahur yok iftar yok... sonunda bişiyler yemişsin ama nereyse 1 gün sıfır besin yediklerinde 300 kalori etmez...

benimkilerde yuvarlak cnm aslında bayılıyorum karelere ama dediğin gibi makinenin pervanesi halledebilir kenarlarını...

:46: aynen cnm...

Tamamen haklısın Özlemcim.
Zaten bünyem zayıf hasta olacak yer arıyor bir de böyle beslenince.
Bir yerden başlamak lazım da düzenlemeye o bir yeri bir türlü tutturamadım gitti ben ..

koruyabilmen de gayet güzel canım:81:
notumu aldım:126:

Teşekkür ediyorum neyneysecimm ..

sabah
1 dlm çavdar ekm.
ve çay

öğle
1 kase yoğurt

akşam
1 kase yoğurt
1 dlm çvdr ekm.

ara
türk kahvesi sade
:nazar::nazar::nazar::nazar:
harika bir menü tek kelimeyle ..
Çok beğendimm ..

ne haldeyim ben ya aklım karmakarışık :1:
Şunu anlamamışım ya düşünüyorum ben de ne alaka annem diye.
Tam mesajı okurken de annem arayınca iyice aklım karıştı.
Lİkit ne kız ?:1:
Var ya annem bir görse şöyle yediğimi eyvah eyvahh .. :53:

Annenin kulakları çınlamış :1: yada içine mi doğmuş temiz kalpli sanırsam...

sabah
1 dlm çavdar ekm.
ve çay

öğle
1 kase yoğurt

akşam
1 kase yoğurt
1 dlm çvdr ekm.

ara
türk kahvesi sade

menün güzel cnm maşallah :nazar:

klasik modeller daima iyi bence canım. kare şimdi moda, ilerde ne olur belli olmaz. yuvarlak ise yıllardır var. yani sıkılabilirim diye de düşündüm. benim günlük takımım da kare.

sabah
1 dlm çavdar ekm.
ve çay

öğle
1 kase yoğurt

akşam
1 kase yoğurt
1 dlm çvdr ekm.

ara
türk kahvesi sade
affettirdin gitti hadi:46:

Yok neyneysecim ne gücenmesi.
Tamamen haklısın.
Ama canım biraz sıkılsın ki pek birazla kalmıyor mideme direk ağrılar giriyor ee öyle yiyemiyorum.
Sonra saçma sapan bir beslenme düzeninle karşı karşıyayım.
Hoş uyku saatlerim de farklı değil ama ..
Öyle ne yapsam bilemedim işte..
canım, iradeni ve mantığını konuşturacaksın böyle durumlarda. sen koskoca aklı başında bir kızsın. böyle her tartışma ile yelle yeksan olunmaz. ben evleneli 4 yıl oluyor, biz hala tartışacak bir konu bulabiliyoruz. ee sen bu hızla gidersen 4 yıla bir hilal kalır mı? bu tartışmaları normalleştirmelisin kafanda. dünyanın sonu olmadığını, geçici olduğunu düşünmelisin ve güzel zamanları hatırla bence.

60.5 .
Şöyle 59 falan iyi olur.

canımcım sizin ordaki çevre market bakkalların telini ver bana ariyimde bu kıza dondurma satmayın diyim :9: valla kuzum ye tabiki ye de kararında ye :34:

klasik modeller daima iyi bence canım. kare şimdi moda, ilerde ne olur belli olmaz. yuvarlak ise yıllardır var. yani sıkılabilirim diye de düşündüm. benim günlük takımım da kare.

affettirdin gitti hadi:46:

canım, iradeni ve mantığını konuşturacaksın böyle durumlarda. sen koskoca aklı başında bir kızsın. böyle her tartışma ile yelle yeksan olunmaz. ben evleneli 4 yıl oluyor, biz hala tartışacak bir konu bulabiliyoruz. ee sen bu hızla gidersen 4 yıla bir hilal kalır mı? bu tartışmaları normalleştirmelisin kafanda. dünyanın sonu olmadığını, geçici olduğunu düşünmelisin ve güzel zamanları hatırla bence.

bunları hatırlayacağım problem olduğunda.
sonuçta bitmiyor dediğin gibi.
Ama bir kaç seferden beri daha sakin davrandığımı fark ettim.
Sonuçta ben bittikten sonra zaten ilişki kalmaz ki o yüzden daha dikkatli olmalıyım.
Çok teşekkür ederim :54::71:

canımcım sizin ordaki çevre market bakkalların telini ver bana ariyimde bu kıza dondurma satmayın diyim :9: valla kuzum ye tabiki ye de kararında ye :34:

Hepi topu kampüste bir şıkumuz var da her gittiğimde bitecek de getirmeyecekler diye korkuyorum bir daha :1::1:
ben de kendime böyle diyorum ama mümkün değil o kutuyu elime alınca bırakamıyorum dondurma ve böğürtlen,franbuaz türünün birleşiminde beni durdurmak mümkün değil.
O yüzden almamalıyım.
Alırsam oturup bütün kutuyu yiyorum.:26:
Kız bana kız hakettim. :47:
Onlar olmasa muhtemelen gitmişti en azından 1 kilo.
Bir de benim wc sorunu tekrar gün yüzünde hallettim derken.
onun şişkinliği de var.
Form çay içtim sinemaki sürekli olunca bağırsakları tembelleştiriyor biliyorum ama patlama noktasına geldim.
İlaç mı kullansam bilemedim.
Bu sıcakta dışarı da çıkamıyorum kayısı almaya ..

bunları hatırlayacağım problem olduğunda.
sonuçta bitmiyor dediğin gibi.
Ama bir kaç seferden beri daha sakin davrandığımı fark ettim.
Sonuçta ben bittikten sonra zaten ilişki kalmaz ki o yüzden daha dikkatli olmalıyım.
Çok teşekkür ederim :54::71:
rica ederim canım. seni yakın bulduğum için yazdım böyle. bazı şeyler için zaman gerekiyor. sen de zamanla duygularınla mantığını ayırmayı öğreneceksin. bunun sevmekten vazgeçmekle falan ilgisi yok. yine her zamanki gibi seveceksin ama bu sevgiye yaklaşımın değişecek. duygularını yoğun yaşadığın bir dönemde olmanın da tesiri var gerçi.. ancak bundan sonra aç karna sek kahve falan istemem. arabaya atlayıp hacettepe kampüsünde seni yakalamamı istemiyorsan tabi:1:

Hepi topu kampüste bir şıkumuz var da her gittiğimde bitecek de getirmeyecekler diye korkuyorum bir daha :1::1:
ben de kendime böyle diyorum ama mümkün değil o kutuyu elime alınca bırakamıyorum dondurma ve böğürtlen,franbuaz türünün birleşiminde beni durdurmak mümkün değil.
O yüzden almamalıyım.
Alırsam oturup bütün kutuyu yiyorum.:26:
Kız bana kız hakettim. :47:
Onlar olmasa muhtemelen gitmişti en azından 1 kilo.
Bir de benim wc sorunu tekrar gün yüzünde hallettim derken.
onun şişkinliği de var.
Form çay içtim sinemaki sürekli olunca bağırsakları tembelleştiriyor biliyorum ama patlama noktasına geldim.
İlaç mı kullansam bilemedim.
Bu sıcakta dışarı da çıkamıyorum kayısı almaya ..
canım, yeşil çay da çalıştırıyor. yeşil çayın yok mu? yapsan şöyle içine de yarım limon. bende çok iyi etki ediyor. bir dene istersen.

rica ederim canım. seni yakın bulduğum için yazdım böyle. bazı şeyler için zaman gerekiyor. sen de zamanla duygularınla mantığını ayırmayı öğreneceksin. bunun sevmekten vazgeçmekle falan ilgisi yok. yine her zamanki gibi seveceksin ama bu sevgiye yaklaşımın değişecek. duygularını yoğun yaşadığın bir dönemde olmanın da tesiri var gerçi.. ancak bundan sonra aç karna sek kahve falan istemem. arabaya atlayıp hacettepe kampüsünde seni yakalamamı istemiyorsan tabi:1:

Valla tecrübeler de benim içimi çok rahatlatıyor ..
Zaman gerçekten, bundan 2 sene sonra ben de bazı şeylerin daha farklı olacağına inanıyorum.
Biraz sabır ..
Hmm sek kahve :26:
Tamam ama arada aç karna içeyim de wc sorununa iyi gelsin diyorum önceden geliyordu da ..
Ama korktumm ..
Yemeğime dikkat edeceğim artık aklıma başıma aldım ben böyle saçmalayınca sopayı gösterin bana :1:

Back
X