Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
ben de yazayım menümü:
az çorba
2 kaşık fırında kabak
3 kaşık havuç sote
şimdi de yeşil çay demledim limonlu form bisküvisiyle içicem
Selam kizlar.. Gecmisi okudum da simdi, herkes bunalimda galiba.. Yalniz degilsiniz, ben de bunalimda sayilirim.. Ama beni uzen seyleri dusunmemeye calisiyorum, cekim yasasina cok inaniyorum ben.. Aglamak aglamayi getiriyo maalesef.. O yuzden iyi dusunelim ki iyi seyler olsun:) sonucta kafamiza takmak, aglamak, uzulmek hicbir seyi halletmeyecek.. Neyse benim menum;
3 tane kucuk kuru dolma
1 yk yogurt
su an da eti form pirinc ve misir patlagi yiyorum 25 kalori falan.. yi getiriyo maalesef.. O yuzden iyi dusunelim ki iyi seyler olsun:) sonucta kafamiza takmak, aglamak, uzulmek hicbir seyi halletmeyecek.. Neyse benim menum;
3 tane kucuk kuru dolma
1 yk yogurt
su an da eti form pirinc ve misir patlagi yiyorum 25 kalori falan..
kızlar menum
1 kase suzme mercımek corbası
1kase ayran corbası
ekmek yok
Hayırlısı olsun diyorum her şey hakkında ..
Biz ne kadar canımızı sıksak da her şey olacağına varıyor.
Kuru dolma nasıl oluyor bilemedim ama ?
Tadı da güzel pirinç ve mısır patlağının..
<mercimek çorbasına bayılırım afiyet olsun ..
Biraz daha protein al sahura kadar olur mu ya da sahurda süt problemin olmasın ..:93:
bı hafta nıyetsizimpP
selaaaaaaaaaaam canlaruuuuuuuuuum size bugunkü menütomu yazmadan önceeeeeeee son havadisimden bahsedicigim gene kayınvalide adayımlaa karşılaştım ayak üstü muhabbet ettikk nerde çalıştıgımı falan sordu ay bilemiyorum yaniiiiiiiiiiiiiiibir oğluyla kaynasmak kısmet olmadı
ahhhhhhhhhhhh ahhhhhhhhhhh
![]()
![]()
selaaaaaaaaaaam canlaruuuuuuuuuum size bugunkü menütomu yazmadan önceeeeeeee son havadisimden bahsedicigim gene kayınvalide adayımlaa karşılaştım ayak üstü muhabbet ettikk nerde çalıştıgımı falan sordu ay bilemiyorum yaniiiiiiiiiiiiiiibir oğluyla kaynasmak kısmet olmadı
ahhhhhhhhhhhh ahhhhhhhhhhh
![]()
![]()
Selam kizlar.. Gecmisi okudum da simdi, herkes bunalimda galiba.. Yalniz degilsiniz, ben de bunalimda sayilirim.. Ama beni uzen seyleri dusunmemeye calisiyorum, cekim yasasina cok inaniyorum ben.. Aglamak aglamayi getiriyo maalesef.. O yuzden iyi dusunelim ki iyi seyler olsun:) sonucta kafamiza takmak, aglamak, uzulmek hicbir seyi halletmeyecek.. Neyse benim menum;
3 tane kucuk kuru dolma
1 yk yogurt
su an da eti form pirinc ve misir patlagi yiyorum 25 kalori falan.. yi getiriyo maalesef.. O yuzden iyi dusunelim ki iyi seyler olsun:) sonucta kafamiza takmak, aglamak, uzulmek hicbir seyi halletmeyecek.. Neyse benim menum;
3 tane kucuk kuru dolma
1 yk yogurt
su an da eti form pirinc ve misir patlagi yiyorum 25 kalori falan..
kaleyı ıçten fethedıon anlasılan![]()
afiyet olsunn gayet güzel mide küçülmüş iyice.
midemde su içicek yer yok yaaa![]()
midemde su içicek yer yok yaaa![]()