Cuma Zayıflama Yarışması 13. Takım

ben de yazayım menümü:
az çorba
2 kaşık fırında kabak
3 kaşık havuç sote

şimdi de yeşil çay demledim limonlu form bisküvisiyle içicem

Selam kizlar.. Gecmisi okudum da simdi, herkes bunalimda galiba.. Yalniz degilsiniz, ben de bunalimda sayilirim.. Ama beni uzen seyleri dusunmemeye calisiyorum, cekim yasasina cok inaniyorum ben.. Aglamak aglamayi getiriyo maalesef.. O yuzden iyi dusunelim ki iyi seyler olsun:) sonucta kafamiza takmak, aglamak, uzulmek hicbir seyi halletmeyecek.. Neyse benim menum;
3 tane kucuk kuru dolma
1 yk yogurt
su an da eti form pirinc ve misir patlagi yiyorum 25 kalori falan.. yi getiriyo maalesef.. O yuzden iyi dusunelim ki iyi seyler olsun:) sonucta kafamiza takmak, aglamak, uzulmek hicbir seyi halletmeyecek.. Neyse benim menum;
3 tane kucuk kuru dolma
1 yk yogurt
su an da eti form pirinc ve misir patlagi yiyorum 25 kalori falan..

Selam kizlar.. Gecmisi okudum da simdi, herkes bunalimda galiba.. Yalniz degilsiniz, ben de bunalimda sayilirim.. Ama beni uzen seyleri dusunmemeye calisiyorum, cekim yasasina cok inaniyorum ben.. Aglamak aglamayi getiriyo maalesef.. O yuzden iyi dusunelim ki iyi seyler olsun:) sonucta kafamiza takmak, aglamak, uzulmek hicbir seyi halletmeyecek.. Neyse benim menum;
3 tane kucuk kuru dolma
1 yk yogurt
su an da eti form pirinc ve misir patlagi yiyorum 25 kalori falan.. yi getiriyo maalesef.. O yuzden iyi dusunelim ki iyi seyler olsun:) sonucta kafamiza takmak, aglamak, uzulmek hicbir seyi halletmeyecek.. Neyse benim menum;
3 tane kucuk kuru dolma
1 yk yogurt

Hayırlısı olsun diyorum her şey hakkında ..
Biz ne kadar canımızı sıksak da her şey olacağına varıyor.
Kuru dolma nasıl oluyor bilemedim ama ?
Tadı da güzel pirinç ve mısır patlağının..

Benim yazdigim mesajlara bazen yarisindan sonraki bolum kendi kendine ekleniyo kizlar.. Duzeltmeye calisiyorum, hata deyip siteden cikiyo.. Telden girdigim icin oluyo, kusura bakmayin:S

Hayırlısı olsun diyorum her şey hakkında ..
Biz ne kadar canımızı sıksak da her şey olacağına varıyor.
Kuru dolma nasıl oluyor bilemedim ama ?
Tadı da güzel pirinç ve mısır patlağının..

sagol canim sana da afiyet olsun:) aktarlarda satiliyo ya hani ipe dizilmis sekilde, kuru parlican acur falan.. Normal dolma icini ona dolduruyosun.. Ayni sey aslinda, pek fark yok:)

selaaaaaaaaaaam canlaruuuuuuuuuum size bugunkü menütomu yazmadan önceeeeeeee son havadisimden bahsedicigim gene kayınvalide adayımlaa karşılaştım ayak üstü muhabbet ettikk nerde çalıştıgımı falan sordu ay bilemiyorum yaniiiiiiiiiiiiiii :60: bir oğluyla kaynasmak kısmet olmadı :60: ahhhhhhhhhhhh ahhhhhhhhhhh :60: :60:

bı hafta nıyetsizim:PpP

Tamam o zaman problem yok ..

selaaaaaaaaaaam canlaruuuuuuuuuum size bugunkü menütomu yazmadan önceeeeeeee son havadisimden bahsedicigim gene kayınvalide adayımlaa karşılaştım ayak üstü muhabbet ettikk nerde çalıştıgımı falan sordu ay bilemiyorum yaniiiiiiiiiiiiiii :60: bir oğluyla kaynasmak kısmet olmadı :60: ahhhhhhhhhhhh ahhhhhhhhhhh :60: :60:

Bence sen ramazandan sonra artık kek falan yap git kahve içmeye ..:1:

kaleyı ıçten fethedıon anlasılan:P

3 tane kucuk kuru dolma
1 yk yogurt
3 tane kucuk kuru dolma
1 yk yogurt

ayyyyy ne güzel ben de bunalımdayım hihhihihihiiiiiiiiiiiiiii :9::9::9::9::9::9:

benim de bugun kü menütomm

sabah : 1 peynirli sandvicc
ara : 1 yarım yağlı çilekli süt
2. ara : yarım bardak 3 ü 1 arada
öğlen : az mercimek çorbası + ızgara kanat + salata + 2 kaşık bulgur pilavı
akşam : 1 dene karışık simit
ara : 1 adet yarım yağlı sütle nescafe + az kiraz

spor olarak da : 1 saat bisiklet
20 dk yürüyüş
sopa + mekik + dumbell

Back
X