Cuma Zayıflama Yarışması 13. Takım

Hepsini denedim ne yazık ki ..
Ama doktora gitmek istemiyorum sevmiyorum da hiç doktorları zaten ..

İyi gecelerr ..

Ne o şöyle ki dayanamadım içimde hararet vardı zaten akşam hareketli geçti baya telefon konuşması açısından :1:
Ben de dondurma yedim dondurma yiyince de başka bir eşy yemedim.

Ayy kıyamam ya keşke bir de fırında falan yapıp baharatla tadlandırsaydın.

kız bari dondurmayı special k nın içine koysaydın da bi faydası dokunsaydı tam tahılın:60:

çok üşendim fırına koymaya ya geç pişiyo:61:

kızlar nanbersınız bu aralar sızı b oşladım.

yarın basvurmadıgım bı ış görusmesıne cagrıldım.karıyer netten bulmuşlar cv mi.coca cola... napsam bılemedım.bebegım kuçuk ama fırma ıyı bı fırrma..durup duruken kafamı ksarıstırdılar..

Canım nacizane fikrimi belirtmek istiyorum.. Ben de küçük bebeği olan biriyim biliyosun..
Ama Coca-Cola iyi bi firma ve finans sorumlusu da iyi bi pozisyon.. Eğer bebeğine bakıcak biri varsa yada bulabiliceksen kaçırma derim.:68:

Benim de düşündüğüm bi iş var, eğer biraz kilo verebilirsem başvurucam, 2 tane arkadaşım orda çalıştığı için tavsiye sebebiyle aldırabilicekler belki beni.. Kızım için de bişiler bakarız artık napalım.. tek kişinin çalışması yetmiyo artık nolursa olsun.. Hem ben de hiç alışkın değilim çalışmamaya, o yüzden bi an önce bulmalıyım saatleri ve ücreti makul bi iş.:31:

Bence menünden fazla gözüken hiç bir şey yok aksine çok güzel bir menü.
Ama çayı şekersiz içmeye alışmak cidden çok etkiliyor.
1 şeker 1 şeker derken onlar birikiyor.
Ben bundan 5-6 yıl önce çok şekerli içerdim çayı şimdi şekersiz içiyorum ve çok hoşuma gidiyor.
Çevirilerin bitti mi?

sağol canım
1 şeker olsa gene iyi 2 şekerli içiyorum çayı :26:
ama alışmak lazım ya da onun yerine kahve. onu şekersiz içiyorum çünkü...

çeviriler bitmiyor bitmeyecek gibiler ama kolayladım baya...

iyi geceler kızlar çok bi moralim bozuk geçmişi biraz okudum... resimleri beğenen arkadaşları teşekkür ederim alıntı yapamadım.... akşam akşam gene bi çalışmıyomussunnnnnn sinir bozucu diyoloğuyla karşılaştım... o sinirle eşimlede kavga ettim çok bi boşanasım var şuan....:53::27::84::44::52: kafayı sıyırdım iyice bu modların hepsini taşıyorum üzerimde.... bende bu topiğin melankoliği oldum iyice.... yarın okurum geçmişi ... maviyesilcim yerinde olsam işi hemen kabul eerim eğer bebeğine bakıcak insanın varsa.....öpüldünüz...:54:

Canım sende benim gibisin, çalışmıyosun diye kendini küçük görüyosun.. Aslında çok yanlış ama elinde değil biliyorum..
Sadece şunu söyliyim, ağzından çıkan 2 kelimeyi bile tartamayan insanlar yüzünden eşinle tartışma.. Millete sinirlenip sinirlenip ona sarıyosun biliyorum, bende aynı durumdayım, ama çözüm değil işte aksine eşinle de aran bozuluyo.

Şu an resmen depresyon kıyılarındayım, 1,5 yıldır evdeyim hamilelik ve lohusalık psikolojisi de cabası bi de çalışmıyorum, eşim de şimdi şimdi izin vermeye başladı o yanımda yokken çıkıp gezmeme falan, çok kıskançtı, şimdiye kadar çok çatıştık o yüzden ama yavaş yavaş o da değişmeye başladı en azından arada çıkıp kafamı dağıtıyorum kızımla yürüyüş yapıp. O yüzden, bu bahsettiğim işi akıl sağlığımın kurtuluşu olarak görüyorum, gece uyumayıp yemek ve temizlik yapmaya razıyım yeter ki çalışıyım!

İnşallah senin de benim de isteyen herkesin de istediği gibi olur iş durumu..
Yıpratma kendini de ilişkini de.. Bi daha da "aaaa çalışmıyo musuuuuuunnnn" diyen bi boşboğaz olursa, "şu an için durumumuz yerinde çok şükür, biraz dinlenmek istiyorum, iş her zaman geliyo nasılsa" de, boşveeeerrrr, hiçbişey senden ve evinin huzurundan önemli değil:54:

Hepsini denedim ne yazık ki ..
Ama doktora gitmek istemiyorum sevmiyorum da hiç doktorları zaten ..

İyi gecelerr ..

Ne o şöyle ki dayanamadım içimde hararet vardı zaten akşam hareketli geçti baya telefon konuşması açısından :1:
Ben de dondurma yedim dondurma yiyince de başka bir eşy yemedim.

Ayy kıyamam ya keşke bir de fırında falan yapıp baharatla tadlandırsaydın.

doktorlari sevmesen de git bi troidine baktir derim ben:) bu arada bi tane hindistan cevizli fruttare mi ne ondan yedim 95 kaloriymis:/ ama yarim saat de yuruyus yaptim.. Neyse iyi geceler herkese:)

günaydın hanımlaar:)
isveç diyeti 2. günümdeyim 1 fincan kahveyle başladım

ayrıca bu cuma gruptan ayrılmam gerek malesef:/
ehliyet kursum var mersine gidicem, ordaki evde internetten yok, yaklaşık 1-2 ay orda durucam sanırım,yani okul açılana kadar..

bakalım cumaya kadar kaç kilo vericem,
az önce dayanamadım tartıldım ve kilo verdiğimi görünce isveç diyetine sevgim saygım arttı:)

oruç tutanlara Allah kolaylık versin.

akşama görüşmek üzeree:)

Son düzenleme:
günaydın kızlarrrrr dün akşam 1 saat spor yaptım
bisiklet ip dambıl mekik +hareketlerr çok da yemedim bol su içtim amaaa gece yine yedimmm 1 dilim pide salata peynir ve patates kızartmasııı:14:
ve şuanda regl oldum orucumu bozsam mı bozmasam mı?

günaydın kızlar :79:
dün gece uyumadım en son 4 ü geçiyordu gözlerim davul gibi ve acıyor haziran gecesini izliyorum bitsin gene uyku moduna geçicem.... siz neler yapıyosunuz bakalm.....?

günaydın kızlar :79:
dün gece uyumadım en son 4 ü geçiyordu gözlerim davul gibi ve acıyor haziran gecesini izliyorum bitsin gene uyku moduna geçicem.... siz neler yapıyosunuz bakalm.....?

Canım nacizane fikrimi belirtmek istiyorum.. Ben de küçük bebeği olan biriyim biliyosun..
Ama Coca-Cola iyi bi firma ve finans sorumlusu da iyi bi pozisyon.. Eğer bebeğine bakıcak biri varsa yada bulabiliceksen kaçırma derim.:68:

Benim de düşündüğüm bi iş var, eğer biraz kilo verebilirsem başvurucam, 2 tane arkadaşım orda çalıştığı için tavsiye sebebiyle aldırabilicekler belki beni.. Kızım için de bişiler bakarız artık napalım.. tek kişinin çalışması yetmiyo artık nolursa olsun.. Hem ben de hiç alışkın değilim çalışmamaya, o yüzden bi an önce bulmalıyım saatleri ve ücreti makul bi iş.:31:

ya gıtmekten vazgectım..oncelık cocuklarım.sonra iş..önce bebegım bı 1 yasında olsunda sonra dvm ederım.ilk kızımıda öle yapmıştım.bunada oyle yapmak ıstıyorum uveylık olmasın en azından...

günaydın kızlarrrrr dün akşam 1 saat spor yaptım
bisiklet ip dambıl mekik +hareketlerr çok da yemedim bol su içtim amaaa gece yine yedimmm 1 dilim pide salata peynir ve patates kızartmasııı:14:
ve şuanda regl oldum orucumu bozsam mı bozmasam mı?

regl olduysan bozabilirsin artık canım oruçlu olamazsın

hepinize günaydın kızlarrrr

karnım çok feci ağrıyo takım olarak hepimiz regl dönemindeyiz galiba:60::60::60:

sabah kalkınca yarım litre ılık su içtim limonlu

bugünü et günü yaptım hazırn et yemeği varken.günleri değiştirdim bişey olmaz heralde:31:

sabah sabah binbir güçlükle tavuk yemeği yedim çok zorladı beni yaaa hiç çekilmiyor

şimdi de sporuma başlıcam hazırlanıyorum:82::51::23:

Nie çok durgun bugün burası ya?

birsürü kez girdim baktım kimse yok...
evet yaaa niye kimsecikler yokkiiiiii
hepinize günaydın kızlarrrr

karnım çok feci ağrıyo takım olarak hepimiz regl dönemindeyiz galiba:60::60::60:

sabah kalkınca yarım litre ılık su içtim limonlu

bugünü et günü yaptım hazırn et yemeği varken.günleri değiştirdim bişey olmaz heralde:31:

sabah sabah binbir güçlükle tavuk yemeği yedim çok zorladı beni yaaa hiç çekilmiyor

şimdi de sporuma başlıcam hazırlanıyorum:82::51::23:

aynn takımca regl dönemindeyiz takımın adını mı değişek ne :60: afiyetler olsun cnmm dükkanda yicek bişi yokk dışardanda söleyememmm :30:bugün aç kaldım :60:

grubbun melankoliği geldi.......:3:
kızlar sabahtan beri dinleyip avunduğum şarkının sözlerini yazmak istiyorum...
Dünyada aşamayacağın hiç bi yol olamaz.
Bunuda unutma bi kenara yaz.
O ne dedi bu ne dedi diyene kadar.
Kaderini yaşa yada yenisini yaz......
ne söz yazmışlar yaa......

grubbun melankoliği geldi.......:3:
kızlar sabahtan beri dinleyip avunduğum şarkının sözlerini yazmak istiyorum...
Dünyada aşamayacağın hiç bi yol olamaz.
Bunuda unutma bi kenara yaz.
O ne dedi bu ne dedi diyene kadar.
Kaderini yaşa yada yenisini yaz......
ne söz yazmışlar yaa......

vay vay vay merhaba demeden buna yorum yazmak geldi içimden ..:13::46:
sen niye melenkoliksin hayırdır..kusura bakma geçmişe bakamdım..:18::17:

Back
X