dün gece ben de giremedim canım. uzun süre bakımda kaldı sanırım.
ben kendi adıma iyiyim çok şükür. sen nasılsın?
gayet güzel, spor ise harika
oldukça çok bitki çayı içmişsin. yani maşallah:)
takıma girmedi, o doğru. çünkü deneme süresindeydi.
pek aktif değildi diye hatırlıyorum. o zamanlar kaptan ben değildim. detayları eski kaptan daha iyi hatırlayabilir ama o da aramızda yok. benim hatırladığım bir müddet sonra hiç uğramadı zaten.
neyse, yarın geldiğinde konuşuruz.
paylaşım konusunda katıyız, ramazan ayında esnek davranıyoruz. kendim de dahil herkes yoğun günler geçiriyor çünkü. bu ay hariç paylaşımı düşen arkadaşları uyarıyoruz. diskalifiye etmek taraftarı değilim ama meşguliyeti olan arkadaşları izine ayırma taraftarıyım. bu sebeple de paylaşım yapabilecek arkadaşların listede olması tercihim. çok uzattım ama özetle, hulk eski yoğunluklarını azaltabildiyse ve paylaşım taahhüt edebiliyorsa listemize girebilir.
sana ve mütedeyyin'e ise isim olarak aşina olduğumdan paylaşımlarınızın, inşallah, iyi olacağını düşünüyorum.
güzel sözlerin için teşekkür ederim canım
haydi bakalım, hayırlı olsun:81:
iyi geceler canım:80:
biz nişan yapmadık canım. ailemle tanıştırdım. kendisi o sırada amerikada doktora yapıyordu. tanıştıktan sonra amerikaya döndü. sonra evlilik hazırlıkları başladı mezuniyetten sonra. tekrar türkiyeye geldiğinde evlendik

konuş ailenle çekinme bence. neticede baban da bir babanın kızını aldı, yani anneni

olayın doğası bu, napalım
güzel beslenmişsin, karatay sana yaramış