Cuma Zayıflama Yarışması 13. Takım

kılzar sahurumu yazdığım gibi tamamladım.. dişlerimi fırçaladım.. ezan okundu namaz kılıp yatıcam.. hepinizi çok öptüm hayırlı sabahlar :71:

Öncelikle geçmişi okudum şimdi kendime geleyim ..

BUGÜNÜM ..
Kahvaltı: (7.30)
- 2 yumurtayla yağsız omlet
- 2 kk Beyaz peynir
- 3 kuru kayısı
- Tam sayısını bilmiyorum badem
- 2 bardak ayran
Öğle: (13.00)
- Haşlama tavuk
- 2 kaşık Yoğurt
- 1 domates
- 1 salata
Akşam:
- YOK

Gün boyunca 3 yeşil çay ..

Şimdi menümün nasıl bu hale geldiğini açıklayayım ..
Karatay diyetini tam olarak yapmasam da bazı şeyler mantıklı geldi ve bunlara uymaya karar verdim.
Artık ara yapmayacağım mesela.
Kahvaltılar olabildikçe erken ve saat en geç 18.30- 19dan sonra hiç bir şey yemeyeyim ki vücut yağ yakıcı hormonu devreye sokabilsin vs ..
Öğleye kadar da gayet iyi devam ettim ben buna.
Uyumayıp uykumu düzene sokacaktım ama saat 15 gibi dayanamamışım içim geçmiş bir uyandım 21 e geliyor eee o saatten sonra da yememem lazım ben de yemedim.
Durum bu yani kızlar.

iyi yapmışsn canım boşver yemekten iyidir

ilk atamama 87 kpss puanıylla gittim. ankaraya eş durumundan 24 hizmet puanıylala gittim il emrine. il emri olunca istedikleri boş yere veriyolar.yine köye vermişlerdi. sonrada norm fazlası olduğum için yeni açılan kurumları takip edip pek bilinmeyen bi atamayla 30 puanla merkeze geldim. şöle baktımda aşırı şanslı grubundayım sanırım..maşallah diyeyim kendime. ay canım size doyum olmuyor ama ben geç kaldım börek yalan olacak yoksa. çok öptüm görüşürüz yarınn.

Hep devam etsin bu şansın hayatın boyunca ..
Afiyet olsunn ..

off.. sorma canım ya...ne bilem öle şuursuzluma geldi birden söz bi daha yokkk:50:ama sonra bol bol su içtim yeşil çayımı içtim ve de leslie ile bir saat egzersiz yaptım..sahur için de sadece salatalık yedim.umarım ekstra kilo olarak geri dönmez bu şekerler bana..uyarın için teşkkürler canım..yüzüm kızardı valla:17:sizi çok seviyorumm..elinize yüreğinize sağlık dostlar öpüldünüzz:69:

:nazar: Tebrik ederim ..
zaman zaman elimizde olmuyor önüne geçemiyoruz yediklerimizin ama çok güzel telafi etmişsin.
1 saat leslie 5 mil sanırım yaklaşık 450 kalori.
Telafi olmuş bence ..

nasıl az da olsa telafi edebilmiş miyim dir şekerleri:18:

Az değil baya güzel telafi etmişsin ama bir daha yerken düşün ki bunları yemezsem yaptığım spor fazladan eritecek kilocuklarımı diye ..

kılzar sahurumu yazdığım gibi tamamladım.. dişlerimi fırçaladım.. ezan okundu namaz kılıp yatıcam.. hepinizi çok öptüm hayırlı sabahlar :71:

iyi uykular Deryacım.
Bu arada ne zaman başlıyorsun belli oldu mu işe?

kızlarr bana müsade..artık uyusam ii olacak..sabaha görüşmek üzere inş.hayırlı sabahlar herkese..:58:

İyi uykularr ..

ben de iyiyim hilalcim sağol

evet cnaım onu da 5 gibi yapıyorum

İyi dayanıyorsun iftardan önce..
Ben de yapıyorum bazen spor da oruçluyken genelde sabahtan oluyor ..

Azıcık güldüreyim mi sizi gece gece ? :1:
$9snnet.gif
$c021cq6np1.gif

Hayırlı sabahlar arkadaşlar... Nasılsınız bakalım?

Neyneysecim, kuralları zaten biliyordum, kabul ediyorum elbette. :31:

Hayırlı sabahlar arkadaşlar... Nasılsınız bakalım?

Neyneysecim, kuralları zaten biliyordum, kabul ediyorum elbette. :31:

Ben yeniyim... Kızlar gelince sizinle muhabbet etmek isterim..

Gelince dediğim bu 13.00 bulur :) gideyim, yatayım.saat 9.00 da kursa gideceğim. Azıcık uykumu alayım... Hayırlı sabahlar tekrar hepinize...

Günaydın kızlarr !!
Malum regl olacağım o yüzden olsa heralde benimkinin ağzından çıkan Aa harfi bile yetebiliyor ..
Niye öyle diyorsun git ya konuşmayalım moduna geçmeme ( Tam olarak böyle olmasam da her şeyden alınıyorum işte :1: .. O yüzden ilgimi çeken karikatürler de fazla erkekler üzerine bu sıralarda .. :)

$erkeklerkarikatur1.webp

hosgeldin aramıza, iyi kilo vermeler:D benim iftar menuum;
1 porsiyon salcali makarna
1 bardak sekersiz limonata

İfta yemeği olarak yediğin için yakarsın diye düşünüyourm ama küçük bir bilgi paylaşmak isterim

3 yemek kaşığı makarna bir dilim ekmek değernde

:1: Bende yazıyım.

1 bütün alabalık.
1 tabak salata

Yedim. Ekmeksiz. :) Suyu az sonra içmeye başlıycam. Karnımdakiler birazcık işlem görsün. Karıştırınca mide çöplüğe dönüyormuş.
:53:

Tam diyet menüsü olmuş

girmeyeli yeni üyeler katılmış galiba aramıza,herkes hoşgeldi bi de herhangi bi yenilik var mı göremediğim? bilgilendirirseniz sevinirim:31:

Hoşbulduk

Kızlar ben geldim.. ama kimsecikler yok sanırım...

iftar menüm:

* 1 kase domates çorbası
* 1 servis kaşığı pilav
* 1 tane tavuk budu (önce haşladım yağı suyuna geçti... fırında pişirdim baharatlı ve salçalı sosla.. YAĞSIZ :61:)
* 10 - 15 adet patates kızartması ( peçetede beklettim yağını salsın diye)
* çok az diyet mayonez ve çok az ketçap yedim..

sonrasında:

* 1 fincan nescafe
* bitter çiko (3-4 parça)

şimdi: 1 soda içiyorum

3 lt su çoktan bitti.. spor da gündüz dışarı çıktık elbise falan bakmaya görümcemle.. çok gezdik dolaştık ama öldüm susuzluktan .. iftarın olmasını resmen ağlayarak bekledim.. Allah'ım bizi susuz bırakmasın..

sahurda:

* 1 kase special k (yağsız süt ile)
* 1 tane küçük milföy
* 1 bardak şekersiz çay (bunları yiycem)

Hem pilav hem kızartma sanki biraz fazla olmuş

Makarna gibi iki yemek kaşığı pilav da bir dilim ekmek değerinde

selam kızlar haftasonuna kadar oruç tutamaycam ama eşim için bu saatlerde buralardayım işte. genelde sahura kadar bekliyorum bugün uyuyayım demiştim. ama üst komşu sağolsun pek bir muhabbetlilerdi:9: sinir oldum seslerinden kalktım uyuyamadım..
bu arada kendimi tanıtayım.
bugün katıldım aranıza.

24 yaşındayım evliyim 1 senelik.
öğretmenim 2. sınıfa geçti kuzucuklarm.şubat ayındda 83.4 ile kilo vermeye başladım kalori sayımı ile.
taki mayıs sonu gibi durana kadar öyle devam ettim. sonra bocaladım çabaladım derken dukana başladım. şimdide dukan diyetiyle veriyorum kilocuklarımı.
inşallah hedefim 59 a da dukanla ulaşmayı planlıyorum.öyle işte aklıma başka bişey gelmiyor. nickim uzun biraz siz ismimle seslenebilirsiniz. gülçin benim ismim.öyle işte kızlar.inşallah kısa zamanda kurtuluruz şu çirkin yağlardan da hep beraber yardımlaşarak..

Hoşgeldin

günaydınlarrrrrrrr fıstıklarrrrrr

Günaydın

Back
X