hoşgeldin canım..hayırlı olsunn![]()
sağol canımmm. gerçekten çok hoşbuldumm. çok sıcakanlı herkes

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
hoşgeldin canım..hayırlı olsunn![]()
Kolay gelsin Rabiacım ..
iyiyim saol Gözde sen nasılsın?
Afiyet olsun.
Yürüyüşü de iftardan önce mi yapıyorsun?
Öncelikle geçmişi okudum şimdi kendime geleyim ..
BUGÜNÜM ..
Kahvaltı: (7.30)
- 2 yumurtayla yağsız omlet
- 2 kk Beyaz peynir
- 3 kuru kayısı
- Tam sayısını bilmiyorum badem
- 2 bardak ayran
Öğle: (13.00)
- Haşlama tavuk
- 2 kaşık Yoğurt
- 1 domates
- 1 salata
Akşam:
- YOK
Gün boyunca 3 yeşil çay ..
Şimdi menümün nasıl bu hale geldiğini açıklayayım ..
Karatay diyetini tam olarak yapmasam da bazı şeyler mantıklı geldi ve bunlara uymaya karar verdim.
Artık ara yapmayacağım mesela.
Kahvaltılar olabildikçe erken ve saat en geç 18.30- 19dan sonra hiç bir şey yemeyeyim ki vücut yağ yakıcı hormonu devreye sokabilsin vs ..
Öğleye kadar da gayet iyi devam ettim ben buna.
Uyumayıp uykumu düzene sokacaktım ama saat 15 gibi dayanamamışım içim geçmiş bir uyandım 21 e geliyor eee o saatten sonra da yememem lazım ben de yemedim.
Durum bu yani kızlar.
ilk atamama 87 kpss puanıylla gittim. ankaraya eş durumundan 24 hizmet puanıylala gittim il emrine. il emri olunca istedikleri boş yere veriyolar.yine köye vermişlerdi. sonrada norm fazlası olduğum için yeni açılan kurumları takip edip pek bilinmeyen bi atamayla 30 puanla merkeze geldim. şöle baktımda aşırı şanslı grubundayım sanırım..maşallah diyeyim kendime. ay canım size doyum olmuyor ama ben geç kaldım börek yalan olacak yoksa. çok öptüm görüşürüz yarınn.
off.. sorma canım ya...ne bilem öle şuursuzluma geldi birden söz bi daha yokkkama sonra bol bol su içtim yeşil çayımı içtim ve de leslie ile bir saat egzersiz yaptım..sahur için de sadece salatalık yedim.umarım ekstra kilo olarak geri dönmez bu şekerler bana..uyarın için teşkkürler canım..yüzüm kızardı valla
sizi çok seviyorumm..elinize yüreğinize sağlık dostlar öpüldünüzz
![]()
nasıl az da olsa telafi edebilmiş miyim dir şekerleri:18:
kılzar sahurumu yazdığım gibi tamamladım.. dişlerimi fırçaladım.. ezan okundu namaz kılıp yatıcam.. hepinizi çok öptüm hayırlı sabahlar![]()
kızlarr bana müsade..artık uyusam ii olacak..sabaha görüşmek üzere inş.hayırlı sabahlar herkese..![]()
ben de iyiyim hilalcim sağol
evet cnaım onu da 5 gibi yapıyorum
dün gece ben de giremedim canım. uzun süre bakımda kaldı sanırım.
ben kendi adıma iyiyim çok şükür. sen nasılsın?
gayet güzel, spor ise harika![]()
iyi yapmışsn canım boşver yemekten iyidir
Toplam 7 kullanıcı konuyu okuyor. (7 üye ve 0 ziyaretçi)
nev81 mcrgozde eski_bir_masal dryrgp puryan triptofan+ disakkarit
Maşallahhh 13.takıma,arkadaşlarımın doğru yere geldiğini bilmek çok mutlu etti beni bu saatte bile bu enerji,13.takım maşalah size
:124:
Toplam 7 kullanıcı konuyu okuyor. (7 üye ve 0 ziyaretçi)
nev81 mcrgozde eski_bir_masal dryrgp puryan triptofan+ disakkarit
Maşallahhh 13.takıma,arkadaşlarımın doğru yere geldiğini bilmek çok mutlu etti beni bu saatte bile bu enerji,13.takım maşalah size
:124:
hosgeldin aramıza, iyi kilo vermelerbenim iftar menuum;
1 porsiyon salcali makarna
1 bardak sekersiz limonata
Bende yazıyım.
1 bütün alabalık.
1 tabak salata
Yedim. Ekmeksiz. :) Suyu az sonra içmeye başlıycam. Karnımdakiler birazcık işlem görsün. Karıştırınca mide çöplüğe dönüyormuş.![]()
girmeyeli yeni üyeler katılmış galiba aramıza,herkes hoşgeldi bi de herhangi bi yenilik var mı göremediğim? bilgilendirirseniz sevinirim![]()
Kızlar ben geldim.. ama kimsecikler yok sanırım...
iftar menüm:
* 1 kase domates çorbası
* 1 servis kaşığı pilav
* 1 tane tavuk budu (önce haşladım yağı suyuna geçti... fırında pişirdim baharatlı ve salçalı sosla.. YAĞSIZ)
* 10 - 15 adet patates kızartması ( peçetede beklettim yağını salsın diye)
* çok az diyet mayonez ve çok az ketçap yedim..
sonrasında:
* 1 fincan nescafe
* bitter çiko (3-4 parça)
şimdi: 1 soda içiyorum
3 lt su çoktan bitti.. spor da gündüz dışarı çıktık elbise falan bakmaya görümcemle.. çok gezdik dolaştık ama öldüm susuzluktan .. iftarın olmasını resmen ağlayarak bekledim.. Allah'ım bizi susuz bırakmasın..
sahurda:
* 1 kase special k (yağsız süt ile)
* 1 tane küçük milföy
* 1 bardak şekersiz çay (bunları yiycem)
selam kızlar haftasonuna kadar oruç tutamaycam ama eşim için bu saatlerde buralardayım işte. genelde sahura kadar bekliyorum bugün uyuyayım demiştim. ama üst komşu sağolsun pek bir muhabbetlilerdisinir oldum seslerinden kalktım uyuyamadım..
bu arada kendimi tanıtayım.
bugün katıldım aranıza.
24 yaşındayım evliyim 1 senelik.
öğretmenim 2. sınıfa geçti kuzucuklarm.şubat ayındda 83.4 ile kilo vermeye başladım kalori sayımı ile.
taki mayıs sonu gibi durana kadar öyle devam ettim. sonra bocaladım çabaladım derken dukana başladım. şimdide dukan diyetiyle veriyorum kilocuklarımı.
inşallah hedefim 59 a da dukanla ulaşmayı planlıyorum.öyle işte aklıma başka bişey gelmiyor. nickim uzun biraz siz ismimle seslenebilirsiniz. gülçin benim ismim.öyle işte kızlar.inşallah kısa zamanda kurtuluruz şu çirkin yağlardan da hep beraber yardımlaşarak..
günaydınlarrrrrrrr fıstıklarrrrrr