yok cnm gündüz inan pc bakamıyorum üst kat çok sıcak oluyo gündüz pek çıkmıyorum.. şimdi pc aldım salona indim öle bakim bir napiosunuz dedim![]()
Anladım deryacım iyi yapmışsın tabi ..
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
yok cnm gündüz inan pc bakamıyorum üst kat çok sıcak oluyo gündüz pek çıkmıyorum.. şimdi pc aldım salona indim öle bakim bir napiosunuz dedim![]()
bende düzenli spora geri dönüyorum artık...
mekik, twist, sopa, düzenli yürüyüş, ip atlama vss![]()
Hadi bakalım etkisini görecek misin görelim karatayın.
Hoş ben okumadım kitabını ve tam olarak bilmiyorum ama yine de dikkat ediyorum genel mantığına.
Saatleri nasıl düzenlemeyi düşünüyorsun?
Aaa bizim herkese var hoşgeldinimiz hıh![]()
canım benim işe başlama sattim 08:30 o yüzden sabah 7 gibi kahvaltımı yaptıktan sonra en son öğün saatini de 17 ye çekerek saat düzenlemesi yapıcam
çoğunlukla doğal besleniyorsun öyle şunu yeme bunu yeme diyeti değil yani tavsiye temem için ilk haftayı geçirmem gerek :)
tatlım alışana kadar evde bulundurmamak mantıklı. ben bi kere naptım biliyomusun.evde kola vardı aklım gidip duruyodu boşalttım mutfağın metal evyesine. pırıl pırıl ettiiyazık değil mi değil bana yazık onu içersem. çok çikolatayı 1 ısırıktan sonra çöpe attım.hatat bi ekresinde yuvarlak milkanın fındıklı çikolataları varya. kalorisi az sandım aldım çokmuşş sinirlendim 1 tanesinde kepekli ekmek kadar vardı.onu da attım çöpe. sonra nasıl olsa çöpe atıyom diye almamaya başladımm..yesem nolacaktı kilo. midem çöp müü değil? kalan yemekler dökülmesin diye yemek meselaa. çok yanlışş. off canım bu kararı imdi almazsan sonra neden daha önce başlamadım zayıflamaya diyecksin
ben şimdi diyorum şubatta değilde daha erken gitseydim diyetisyene diye. çünlü ben ondan önce aylarca ne yapacamı bilemedim verememdm.ama gidince bi fikrim oldu kaç kalori almalıyım vs.
bende sana katılıyorum canım evde bulundurmayım uyarım onları en azından .. ben en çok neye sinir oluyorum biliyormusun ..
oğlum babaannesinde kalıyor ben işte olduğum süre içinde onu alıp eve geçiyoruz akşam
kaynanam yemek yapmış oluyor
normalde çok ısrar etmez ben diyet fln yapınca öyle zorluyor ki anlatamam.. diyet yapan insana azıcık saygı yaaa:)))))))))))ama bu işe burda son veriyorum yeter artık gerçekten bu şekilde hiiç mutlu değilim psikolojim bozuluyor oturduğum zman karnımdaki yağlarım löplemesinde![]()
Harika .
Ne güzel sporların vardı devam et tabiki ..
Ben de bıraktım çok uzun süre yaptım sanki de![]()
Ben de şu an aynen öyle yapıyorum ama akşam saati uyuduğumda akşam hiç yememiş olabiliyorum bu çok sorun olur mu yememek acaba?
Mesleğin nedir bu arada?
Ahh bu kaynanalar yok mu diyeceğim ama benim yok neyse ben sustum![]()
canım ben ramazan başladığından beri bıraktım.. malum susuzluktan ötürü..
bence olmaz .. ben hiç diyet yapmadan bir dönem 20 kilo verdim formüülüm gün içerisinde istediğini makul ölçülerde yemek akşam 17 den sonra hiç bir şey yememek
bence sabah kahvaltıları kaçırmamak gerekiyor . vücüu uzun süre aç kalınca akşam yemeğini yağ olarak depoluyormuş ..
bide egzersiz .. sürekli oturuyorum çalıştığım saat boyunca eve taşıt değil de yürüyerek gideceğim bundan sonra :)
hehehe bende sustumm :) oğlum var sonuçta:))![]()
Akşamları olabilir eğer iyi hissedersen deryacım saat 22 gibi ..
Olmazsa da 2 hafta kaldı şurada ..
Ben pek bir rahat moda geçtim sanırım
Tamam o zaman akşam için zorlamayacağım muhtemelen uyuyup kalacağım çünkü yine.
Yürüyüş çok iyi oluyor.
50 kası birden hareket ettiriyor ..
canım ben ramazan başladığından beri bıraktım.. malum susuzluktan ötürü..
mütedeyyin aynı kaderi paylaşıyorus seninle..ben de beklyorum atanmayı hem de kaaaaçççç senedir..bu sene 2 yıllık ilahiyatı 4 e tamamlıcam inş.dgs ye girdim tercih yapıcam hayırlısı bakalım belkim lisans mezunu olunca atanırımsen ne mezunusun
Canım ben ihl + hafız kontenjanındanım.İlahiyatı okumayı düşünüyorum bende 2 yıllık sonra 4 yıllık geçiş.senin kpss kaç? yeterlik falan?