Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
ba ba ba çubuklu şekermişteşekkürleerr.. lolipop derken küçükken yiyoduk ya hani çubuklu şeker, canım tatlı çekti onunla oyalanayım dedim![]()
tamam o zaman canım.cnm benım bu aralar sureklı mısafırlerım oluyo.yarında olcak sonra rahatım ınş
aa hatırlattığın çok iyi oldu. haklısın canım.neyneysecım bence arefede olmasın.arefe gunu yazılıp bayram gunu sayım nasıl yapcaz ki??
mumkunse onu deıs lıtenın sonuna eklermısın benı??
afiyet olsun.iftar menum:
5bardak su
4 patates köftesi
bıraz salata
2-3 tane karpuz
1 seftali
kilo veren hanimlari cokcok kutluyorum darisi basima diyorum! :)):):)
Eline sağlık Neyneysecimm ..
Kilo veren herkesi tebrik ederim.
Leslie abla var bizim, onu indirip videosu ile spor yapıyoruz.
2 milde de yaklaşık 200 kalori yakıyoruz.
-düzeltme-
Bayram haftasında mesaj sayımı yapmayalım diyorum kızlar. Bayram sonrasını ekledim:
19 ağustos - 20 ağustos : mcrgozde
22 ağustos - 23 ağustos :elisya
24 ağustos - 25 ağustos : ferdici
26 ağustos - 27 ağustos : ozlemmtekinn
5 eylül 6 eylül : mütedeyyin
7 eylül 8 eylül : maviyesil1999
9 eylül 10 eylül : triptofan
12 eylül 13 eylül : kedican
14 eylül - 15 eylül : dryrgp
16 eylül - 17 eylül : eski bir masal
rica ederimtesekkurler canım ilgin için..
datlım gıymatlım bağğğheleeee-güncelleme-
Bayram haftasında mesaj sayımı yapmayalım diyorum kızlar. Bayram sonrasını ekledim:
19 ağustos - 20 ağustos : mcrgozde
22 ağustos - 23 ağustos :elisya
24 ağustos - 25 ağustos : ferdici
26 ağustos - 27 ağustos : ozlemmtekinn
29 ağustos : maviyesil1999
5 eylül 6 eylül : mütedeyyin
7 eylül 8 eylül : eski bir masal
9 eylül 10 eylül : triptofan
12 eylül 13 eylül : kedican
14 eylül - 15 eylül : dryrgp
datlım gıymatlım bağğğheleeeekız 14 ünde kınamız 15 eylülde düğünümüz var.. yorgun olurum gelen giden olur ilgilenemem sonra üzülürüm.. hatta o hafta ben 3-4 günlük izin almayı bile düşünüyorum. ya uygun olan biriyle günleri değiş tokuş yapalım yada sen başka bir tarih ver bana cnm benim olur mu?
deryacım bizimde 10 unda kuzenimin düğünü var değiş tokuş yapalımm mı
teşekkür ederim canım.
hiç üşenmezsen ne duruyorsun?
bak ben sayısalcıyım. üniversiteden mezun olalı 5 yıl oluyor:) liseden mezun olalı daha çok ve ilahiyat kazandım, çok şükür.
gerçekten çok zor değil. böyle hayalleriniz varsa ertelemeyin.
şimdi sistem daha kolay aslında.
ne özürü deryacım, aşkolsun. ben de arada farkettim.
özlem kpss çalışmak yerine domates doğradığı için takımdan ayrılmasına da pek gerek yok ama kilo vermesi şartıyla tabi
tamam canım, kolay gelsin oğluşunun odasında:97:
olur tatlım 9-10 eylül bende ozaman 14-15 eylülde sende... teşkr ederim cnmcım![]()
tamam canım bende teşekkür ederimm. biyere not almak lazım unutulabilir..maaş günü yaa heyecandan belkim unuturumm..
iyi geceler kızlaar...ben spora giderr. sahura kadar. artık tatil bitti yeniden oruç tutulaaa..
siz çoktan halletmişsiniz gülçinle:97: sorun yok bence de.datlım gıymatlım bağğğheleeeekız 14 ünde kınamız 15 eylülde düğünümüz var.. yorgun olurum gelen giden olur ilgilenemem sonra üzülürüm.. hatta o hafta ben 3-4 günlük izin almayı bile düşünüyorum. ya uygun olan biriyle günleri değiş tokuş yapalım yada sen başka bir tarih ver bana cnm benim olur mu?
canım lys'ye çalışamadım açıkçası. ygs için coğrafya çalıştım. türkçe konularında iyiyimdir. paragraflar falan sorun olmadı. ygs matematiği zaten kolay olan kısım. lys için de biraz edebiyat ve matematikten bahsettiğin konuları çalışman yeterli. sayısalcılar avantajlı oluyorlar. matematik sorusu çözmek her alanda avantajlı yapıyor adayı.neyneyse çok iyi başarmışsın ben mezun olalı 6 yıl bitti senin gibi öss konularına çalışıp kazanmıltım şimdi lys integral türev..... nasıl olur
maşallah harika iş çıkarmışsın bende sayısalcıyım bu sene ales ve kpssye çalışıyım diyorum otur otur nereye kadar
bu arada benim iznim ne zaman bitecek
iyi geceler canım:79:iyi geceler hanımlar yarın hafta sonu
güzel bir hafta sonu geçirin inşallah
süpersinbu arada menümü paylaşayım...
iftar menüm:
- 1 kase ezogelin çorbası
- 1 2 çatal fırında köfteli patates...
- 1 servis kaşığı makarna.. doymadan kalktım.. acelem vardı da
sonra geldim msjları saydım oğlumun odası ile ilgilendim.. odaları bir biriyle değiştik.
şimdi bitti işim.. çok acıktığımı hissettim..
- 1 domates
- 1 salatalık
- 5 yeşil zeytin
- 1 kk yağsız beyaz peynir...
(ekmek yok)
çalışırken baktım 2.5 lt pet şişe bitmiş bile.. yarım lt de sofrada içmiştim. şimdi susadıkça içerim sahura kadar.. sahur da da çok acıkırsam special k yerim.
hadi bakalımiyi geceler kızlaar...ben spora giderr. sahura kadar. artık tatil bitti yeniden oruç tutulaaa..
siz çoktan halletmişsiniz gülçinle:97: sorun yok bence de.
bu arada düğüne az kalmış aa
canım lys'ye çalışamadım açıkçası. ygs için coğrafya çalıştım. türkçe konularında iyiyimdir. paragraflar falan sorun olmadı. ygs matematiği zaten kolay olan kısım. lys için de biraz edebiyat ve matematikten bahsettiğin konuları çalışman yeterli. sayısalcılar avantajlı oluyorlar. matematik sorusu çözmek her alanda avantajlı yapıyor adayı.
bence ales'e de gir. üniversite sınavına da gir. hem kendini denemiş olursun. hem de önüne bir fırsat çıktığında aa daha ales'im yok demezsin.
ne mezunuydun sen?
bu arada ramazanda yoğunsun gibi duruyor, fazla katılamadığın için iznini bitirmedim. daha fazla katılım yapabildiğinde iznini bitirelim. ne dersin?
iyi geceler canım:79:
süpersin
hadi bakalım
benim oruca yeniden başlamama daha var![]()
tombalak mı, olur mu öyle şey?evet cnm çok az kaldı ama ben hala tombalak gibiyim![]()
teşkr ederim cnm bakalım birazdan special k yiycem..
eline sağlık canım.
yorumlar:
* özlem izinli değil, devam ediyor. aldığı kiloları veremezse kendisini sopayla kovalamayı düşünüyorum.:95: şimdilik ses etmedim.
* bugüngünlerdenaralık bayağı iyi katılmış.
* hulk, deneme süresinde. mesajlarını sayman çok önemli yani. deneme süresi sonunda en fazla paylaşım yapanları sırayla listeye dahil edebileceğim çünkü.
* disakkarit de deneme süresinde ama bu mesaj sayısıyla durumu parlak durmuyor.
* ryhncngz'i ben davet etmedim. masalcım mı davet etti???
* maviyesil'cim mesaj sayıların çok düştü. izin almak ister misin?
* turtam, bilgisayar sorunların olduğunu biliyorum ama uzun süredir mesajların çok az. seni de haftaya izine ayırmamız gerekebilir. aramıza yine katılmaya devam edebilirsin.
* serena diskalifiye oldu.
*sakaleynmaster izinli, mezun olmadı.