saollll canımcım sen nasılsın napıyorsun?
bende iim tatlı turtam.. yok olma bi daha

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
saollll canımcım sen nasılsın napıyorsun?
hayırlı olsan diyelim o zaman turtacım, özlettin kendini. nerdeyse izne ayıracaktım seni, hadi yırttınevet kaptişim yaa bu bana ne kadar dayanır bilmiyorum ama
![]()
artık ben de sahalara dönüyorum
Yeni kiloma bakın yaa off
65 bari olsam bu hafta ..
iki haftada sıkılaşmaya başladığını hissedersin:)
şiir gibi almışsınbende tam tamına 66.6 kilo olmuşum ne güzel kilo almışım![]()
kızlaaaaaar bu saate kadar arkadasımın pc getirmesini bekledim sonrada size yazmadan çıkmak istemedim ama yarın işe gidicem hemen yatmam lazım çok çok öptüm sizi yarın görüşürükk iyi geceler herkeseeeee![]()
ay ciddenmi
inşallah canım
valla bu 14 yıl 6 aylık ömrümde hiç spor yapmamış tembelin tekiyim
ama artık böyle olmayacak![]()
öyle vallahi.gerçi doğal .anneme dedim kilo almışım annemin tepkisişiir gibi almışsın![]()
iyi geceler canım:)
hadi bakalım inşallah, darısı benim de başıma![]()
3 yılda aralarda bıraktığım oldu. o kadar düzenli olamıyoruz. yalnız çoğunlukla devam ettim. sporu bir yaşam biçimi haline getirmek lazım. nasıl dişini fırçalamadan yatmıyorsan, spor yapmadan yattıysan o gün gözüne uyku girmemeli.. her gün yapman da şart değil, haftada 3 veya 4 gün yeterli bence.3 yıl mı :O bravo valla 3 yıl bırakmadan yapmışsın.ben artık hayatım boyunca sürekli yürüyüş yapmayı planlıyorum fırsatım oldukça her gğn.Artık 1 yıla skılaşma etki eder diye düşünüyorum belim tam tamina 81 cm birazcık incelsemde hiç fena olmaz.Birde karın eritme hareketeri yapıyorum bakalım ne olacağım.
sbs pek iyi değil.pertevniyal anadolu lisesini kazandım maalesedbaşka okul istiyordum olmadı.
Ee kaptancığım sen neler yptın konuşmayalı? valla özledim muhabeti yaa![]()
3 yılda aralarda bıraktığım oldu. o kadar düzenli olamıyoruz. yalnız çoğunlukla devam ettim. sporu bir yaşam biçimi haline getirmek lazım. nasıl dişini fırçalamadan yatmıyorsan, spor yapmadan yattıysan o gün gözüne uyku girmemeli.. her gün yapman da şart değil, haftada 3 veya 4 gün yeterli bence.
yürüyüş, her gün yapabilirsen çok güzel.
kazandığın okul hayırlı olsun. ben ankaradayım, okulunu isim olarak bilmiyorum. ama inşallah memnun kalırsın.
ben iyiyim çok şükür. bildiğin gibi çocukla uğraş, evle uğraş.. zaman geçiyor.
iyi geceler canımmben yatayım kızlar, dünden de uykusuzum.
hepinize iyi geceler:79:
ben yatayım kızlar, dünden de uykusuzum.
ben yatayım kızlar, dünden de uykusuzum.
Ya kızlar ben yarın yani bugüniftarda, eski hafızlık arkadaşlarım hocalarımla buluşucam inş. Ama onlarda pide ısmarlayacaklarmış topluca... ben ne yapıcam orda ya :84: pide yemek istemiyorum ( aslında istiyorum da çaktırmayalım
) sahuru sadece müsliyle yapsam iftarda bir pide yesem nasıl olur ki... :26: yemesem şimdi çok ayıp olacak... :83:
öyle vallahi.gerçi doğal .anneme dedim kilo almışım annemin tepkisi
eee sabah 8de yat akşam 5 te kalk iftarda yemek ye tekrar yat öyle malak gibi yata yata şiştin kızım
her şeyi açıklıyor sanırım
amin canım inşallah![]()
tipik anne repliği..bi klasiktir" gece yatmaz,sabah kalkmaz" malak gibi de der.ayy annelere has bi söz dağarcığı varda benim haberimmi yok acebaa..
bende anne olursam aynı klişelere düşecek miyim? bak komşunun kızı... diye başlayan cümleler gibi mesela
ahahahah bende yavaş yavaş bu kimliğe bürünüyorum
akşam ezanından önce evde ol
Seni alan 2 gün sonra geri getirir'
komşunun çocuğu............şöyle...... ama sen .d
Anneye Üf Denmez Anneye :)
Hep alırız derler ama bir türlü almazlar
Sus cevap verme bana :)
bi kerede peki annecim de :))
birşeyi de anında yapsan dişimi kıracam:)
anne İftara Gidiom Anne : Akşam ezanında Don
Allah canımı alsa da kurtulsam
durup durup başıma icat çıkartma
sen böyle yap seninle evde görüşücez
aklıma gelenler
![]()
3,4,6,7 ,11 annemin en sık kullandıkalrıydı. kızzz aynı böle ollacaz bizde demi? gerçekleri söle kaçınılmaz son ebni bekliyo yani inşallah anne olursamm.
ben bazen çok sinirlenince yani oğlan beni çok sıkıntıya sokunca genelde şey derim " kimsenin çocuğuyla dalga da geçmedim sen neden böyle oldun" "hiç beni düşünmüyosun anca anneye eziyet et üz beni de hasta olayım"ben çok masumum ya
![]()
duygu sömürüsü yapın yapın çocuk ne hisseder düşünmeyin siz anneler yok musunuzz.benim annecimde hastaneden geldiğinde sorduğumuzda "çocukalrın akıllı dursun seni üzmesin yoksa hadta olursun "dedi derdi.oyyyy annemi özledim sömstredan beri görmüyorumm...deryacım ben bi ağlıyımda gelimmm.