• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Cuma Zayıflama Yarışması 13. Takım

kızlaaaaaar bu saate kadar arkadasımın pc getirmesini bekledim sonrada size yazmadan çıkmak istemedim ama yarın işe gidicem hemen yatmam lazım çok çok öptüm sizi yarın görüşürükk iyi geceler herkeseeeee :9::9::16::16:

Son düzenleme:
kızlaaaaaar bu saate kadar arkadasımın pc getirmesini bekledim sonrada size yazmadan çıkmak istemedim ama yarın işe gidicem hemen yatmam lazım çok çok öptüm sizi yarın görüşürükk iyi geceler herkeseeeee :9::9::16::16:

iyi geceler canım:)

ay ciddenmi
inşallah canım
valla bu 14 yıl 6 aylık ömrümde hiç spor yapmamış tembelin tekiyim:50:
ama artık böyle olmayacak:47::51:

hadi bakalım inşallah, darısı benim de başıma:1:

şiir gibi almışsın:1:
öyle vallahi.gerçi doğal .anneme dedim kilo almışım annemin tepkisi
eee sabah 8de yat akşam 5 te kalk iftarda yemek ye tekrar yat öyle malak gibi yata yata şiştin kızım
her şeyi açıklıyor sanırım:37:

iyi geceler canım:)

hadi bakalım inşallah, darısı benim de başıma:1:

amin canım inşallah:nazar:

3 yıl mı :O bravo valla 3 yıl bırakmadan yapmışsın.ben artık hayatım boyunca sürekli yürüyüş yapmayı planlıyorum fırsatım oldukça her gğn.Artık 1 yıla skılaşma etki eder diye düşünüyorum belim tam tamina 81 cm birazcık incelsemde hiç fena olmaz.Birde karın eritme hareketeri yapıyorum bakalım ne olacağım.
sbs pek iyi değil.pertevniyal anadolu lisesini kazandım maalesed:25: başka okul istiyordum olmadı.
Ee kaptancığım sen neler yptın konuşmayalı? valla özledim muhabeti yaa:37::64:
3 yılda aralarda bıraktığım oldu. o kadar düzenli olamıyoruz. yalnız çoğunlukla devam ettim. sporu bir yaşam biçimi haline getirmek lazım. nasıl dişini fırçalamadan yatmıyorsan, spor yapmadan yattıysan o gün gözüne uyku girmemeli.. her gün yapman da şart değil, haftada 3 veya 4 gün yeterli bence.
yürüyüş, her gün yapabilirsen çok güzel.
kazandığın okul hayırlı olsun. ben ankaradayım, okulunu isim olarak bilmiyorum. ama inşallah memnun kalırsın.
ben iyiyim çok şükür. bildiğin gibi çocukla uğraş, evle uğraş.. zaman geçiyor.

3 yılda aralarda bıraktığım oldu. o kadar düzenli olamıyoruz. yalnız çoğunlukla devam ettim. sporu bir yaşam biçimi haline getirmek lazım. nasıl dişini fırçalamadan yatmıyorsan, spor yapmadan yattıysan o gün gözüne uyku girmemeli.. her gün yapman da şart değil, haftada 3 veya 4 gün yeterli bence.
yürüyüş, her gün yapabilirsen çok güzel.
kazandığın okul hayırlı olsun. ben ankaradayım, okulunu isim olarak bilmiyorum. ama inşallah memnun kalırsın.
ben iyiyim çok şükür. bildiğin gibi çocukla uğraş, evle uğraş.. zaman geçiyor.

yapacağım diye şartladım kendimi bakalım inş. olucak bu sefer :)
çok sağol kaptancığım,artık yapacak birşey yok mecbur gideceğim.
Çocuk ve ev işleri valla yardımcınız olsun zor iş yahu :52:

Ya kızlar ben yarın yani bugün :1: iftarda, eski hafızlık arkadaşlarım hocalarımla buluşucam inş. Ama onlarda pide ısmarlayacaklarmış topluca... ben ne yapıcam orda ya :84: pide yemek istemiyorum ( aslında istiyorum da çaktırmayalım :60: ) sahuru sadece müsliyle yapsam iftarda bir pide yesem nasıl olur ki... :26: yemesem şimdi çok ayıp olacak... :83:

uzuunn pide ise 4 te birinden fazla yersen kilo alırsın inşallah diye beddua edersem yemez misiin?( nasıl bi cümledir bie öğrtemen olcam hale bak):9::9::9:

öyle vallahi.gerçi doğal .anneme dedim kilo almışım annemin tepkisi
eee sabah 8de yat akşam 5 te kalk iftarda yemek ye tekrar yat öyle malak gibi yata yata şiştin kızım
her şeyi açıklıyor sanırım:37:

amin canım inşallah:nazar:

tipik anne repliği..:9::9: bi klasiktir" gece yatmaz,sabah kalkmaz" malak gibi de der.ayy annelere has bi söz dağarcığı varda benim haberimmi yok acebaa..
bende anne olursam aynı klişelere düşecek miyim? bak komşunun kızı... diye başlayan cümleler gibi mesela

tipik anne repliği..:9::9: bi klasiktir" gece yatmaz,sabah kalkmaz" malak gibi de der.ayy annelere has bi söz dağarcığı varda benim haberimmi yok acebaa..
bende anne olursam aynı klişelere düşecek miyim? bak komşunun kızı... diye başlayan cümleler gibi mesela

ahahahah bende yavaş yavaş bu kimliğe bürünüyorum :60::60:

akşam ezanından önce evde ol
Seni alan 2 gün sonra geri getirir' :D
komşunun çocuğu............şöyle...... ama sen .d
Anneye Üf Denmez Anneye :)
Hep alırız derler ama bir türlü almazlar

Sus cevap verme bana :)
bi kerede peki annecim de :))
birşeyi de anında yapsan dişimi kıracam:)
anne İftara Gidiom Anne : Akşam ezanında Don :D
Allah canımı alsa da kurtulsam :D
durup durup başıma icat çıkartma :D
sen böyle yap seninle evde görüşücez :D

:60::60::60::60: aklıma gelenler :60:

Son düzenleme:
ahahahah bende yavaş yavaş bu kimliğe bürünüyorum :60::60:

akşam ezanından önce evde ol
Seni alan 2 gün sonra geri getirir' :D
komşunun çocuğu............şöyle...... ama sen .d
Anneye Üf Denmez Anneye :)
Hep alırız derler ama bir türlü almazlar

Sus cevap verme bana :)
bi kerede peki annecim de :))
birşeyi de anında yapsan dişimi kıracam:)
anne İftara Gidiom Anne : Akşam ezanında Don :D
Allah canımı alsa da kurtulsam :D
durup durup başıma icat çıkartma :D
sen böyle yap seninle evde görüşücez :D

:60::60::60::60: aklıma gelenler :60:

3,4,6,7 ,11 annemin en sık kullandıkalrıydı. kızzz aynı böle ollacaz bizde demi? gerçekleri söle kaçınılmaz son ebni bekliyo yani inşallah anne olursamm.haa bide annem neden bana yalan söledin derdi. tam cevap verecem 6 numaralı replikk..:)

Son düzenleme:
3,4,6,7 ,11 annemin en sık kullandıkalrıydı. kızzz aynı böle ollacaz bizde demi? gerçekleri söle kaçınılmaz son ebni bekliyo yani inşallah anne olursamm.

ben bazen çok sinirlenince yani oğlan beni çok sıkıntıya sokunca genelde şey derim " kimsenin çocuğuyla dalga da geçmedim sen neden böyle oldun" "hiç beni düşünmüyosun anca anneye eziyet et üz beni de hasta olayım" :60::60::60: ben çok masumum ya :60:

ben bazen çok sinirlenince yani oğlan beni çok sıkıntıya sokunca genelde şey derim " kimsenin çocuğuyla dalga da geçmedim sen neden böyle oldun" "hiç beni düşünmüyosun anca anneye eziyet et üz beni de hasta olayım" :60::60::60: ben çok masumum ya :60:

duygu sömürüsü yapın yapın çocuk ne hisseder düşünmeyin siz anneler yok musunuzz.:45::45::45:benim annecimde hastaneden geldiğinde sorduğumuzda "çocukalrın akıllı dursun seni üzmesin yoksa hadta olursun "dedi derdi.oyyyy annemi özledim sömstredan beri görmüyorumm...deryacım ben bi ağlıyımda gelimmm.

duygu sömürüsü yapın yapın çocuk ne hisseder düşünmeyin siz anneler yok musunuzz.:45::45::45:benim annecimde hastaneden geldiğinde sorduğumuzda "çocukalrın akıllı dursun seni üzmesin yoksa hadta olursun "dedi derdi.oyyyy annemi özledim sömstredan beri görmüyorumm...deryacım ben bi ağlıyımda gelimmm.

oyy cnm benim.. bende annemi çok sıklıkla göremiyorum bayram seyran ramazan vs.. arabamız yok gidip gelmek sorun oluyor.. ağlama.. ben bugün çok ağladım :59:

Back
X