• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Cuma Zayıflama Yarışması 13. Takım

Günaydınnnn ..
Kız olsun pazartesi olmasa cuma nasıl gelecek ..
Pozitifim pozitif pozitiff ..
Aç hareketli bir şeyler açabiliyorsan dinle ohh ..

Ya öyle tabi evet sen de haklısın:54:
Öğrenciyken ne güzeldi her günle barışıktım hiç birine kastım yoktu, açarım şimdi hemencik radyomu.
Bu arada sen bana hngi gün sormuşsun unuttum cumartesi akşam sanırım ufaklık kim demişsin kardeşim canım benden küçük bir erkek kardeşim var hoş ufaklık bir yanı kalmadı ama :60: onu kastetmiştim çocuğum filan değil yeğenim hiç değill:1:

Yaz okulu için yurtta olduğumdan pek fazla yemek yapamıyorum o yüxden genelde böyle oluyor ama yarın sulu bir şeyler yapmaya çalışacağım söz.
Öğün konusunda da karatayı denemeye çalışıyorum bir süre ana öğünler haricinde yemiyorum ama biraz yemeği az tutup meyve ilave edebilirim haklısın ..
Hadi ya hala boyum uzayabilir mi benim?

kızların boyu 24 yaşına kadar uzayabiliyormuş masalcım

Doktor arkadaşımdan duymuştum

günaydın hanımlar

bugün antep sıcak biraz bayram temizliğine başladım
dyetime devam lesliye devam
ama şişliğim inmedi daha reglin 4. günü

kib temizliğe devammmmmmmmm

Regli şişliği regliden sonraki 10 gün içinde gidiyormuş genelde. Çok skma canını onun için

birde reglili iken tartıl şişlik inince tartıl ki vucüsün ne kadar su tutuyor öğrenmiş olursun diyor uzmanlar

Evet yeni tartı aldım ama beni daha da şişman gösterdi kendileri .. :5:

Masalcım dijital bir tartı aldıysan onlar çok fazla tartar en güzeli basküldür doktorlarda baskülü tavs,ye eder.

Kolay gelsin canımmm sıcakta zor valla :50:

Ay ne güzel de vermişsin kilo 2 kg valla süper

Bir de ben cevap verebilsem az az alıntı yapıp yazıyorum geriye doğru napıyım.
sen de mi benim gibi telefonla yapışık yaşıyosun gece telefonla konuşcam diye uykum telef oldu üstüne sabahta rüyam da onu görürken geç kalıyordum az daha :1:

Çok şükür gitti 2 kilom

ben çok karbonhidratlı besleniyordum dikkat edince gidiverdi.

Ben vazgeçtim tartı almaktan sırf bu sebepten senden sonra...
Yazaccağım diye ortalığı birbirine katmış resmen kız :1:
Çok güzel sabretmişsin hele ki misafirlikte ..

6 partta falan iniyor leslie kadar kolay değil ama indirmek istersen link yollayabilirim.

Eline sağlık ..

Hadi bakalım son gün ..
Ders derken kpss falan mı?

Eline sağlık canım.
Bir sıkıntı görmedim. Notlarım aynı..

Hilal olayı aydınlatmış:)

hayırlı olsun tatlım, tebrik ederim.

Aa çok geçmiş olsun canım. Allah şifasını versin.

Tabii ki de yapabilirsin. Spor yapıyorsun, düzenli besleniyorsun.. kilo verebilmek için bütün şartlar uygun.

Güzel sözlerin için ben teşekkür ederim canım:16:

Çok şükür canım, daima hareketliyiz.

Rica ederim canım, teşekküre bence gerek bile yok.

ay canım ya kıyamam. Regl senin bütün sinirlerini bozmuş. Geçicek inşallah birkaç gün sonra.

hormonlar hormonlar hormonlar..

İlahi ya çok hoşsun, annene deneme süresindeyim dediğin yer çok hoşuma gitti :1:
Evet annem de boş boş baktı yüzüme valla ne saçmalıyosun yine taktın kafaya kilo da kilo diye diye söylendi baya :1:
:9::ilahi kız annen demedimi ne saçmalıyon ne denemesi ne haftası.benim annem olsa beni deeme tahtası gibi kullanır bi terlik fırlatırdı gezmede de bilgisayar aradığım için. sevmez bilgisayarın başına geçtimmi kaldırmak için çabalardı.tatlıya hayır demen süperde akşamın hep karbonhidrat. varsa keşke et de yeseydin azıcıck. protein dost bize.

Dedi demez mii ne saçmalıyon sinem sen evde değiliz millet ne diyecek surat asma dedi :27: tabi ben dururmuyum fellik fellik pc aradım eve gidince görüşelim dedi de unuttu haha:60:Canım eti sade olarak pişirmemişler ya hamur yapıp mantı yapmışlar ya daa içli köfte yapmış ona doldurmuş ben de en iyisi yemeyim dedim yemedim :34:

Regli şişliği regliden sonraki 10 gün içinde gidiyormuş genelde. Çok skma canını onun için

birde reglili iken tartıl şişlik inince tartıl ki vucüsün ne kadar su tutuyor öğrenmiş olursun diyor uzmanlar

Masalcım dijital bir tartı aldıysan onlar çok fazla tartar en güzeli basküldür doktorlarda baskülü tavs,ye eder.

Çok şükür gitti 2 kilom

Hımm demek ki dikkat etsen hemen hemen vercen ne güzel ben çok yavaş veriyorum ya:50:

Kolay gelsin canımmm sıcakta zor valla :50:

Ay ne güzel de vermişsin kilo 2 kg valla süper

Bir de ben cevap verebilsem az az alıntı yapıp yazıyorum geriye doğru napıyım.
sen de mi benim gibi telefonla yapışık yaşıyosun gece telefonla konuşcam diye uykum telef oldu üstüne sabahta rüyam da onu görürken geç kalıyordum az daha :1:

Yapışık ki ne yapışık ..
Tuvalet banyo dahil telefon yanı başımda duruyor.
Gece telefonda konuşurken uyuyp sabah uyandığım gibi alo diyorum :1:
Sen bir de kalkıp işe gidiyorsun o halde ayy yazık.
Hoş hiç uyumadan az derse gitmedim ama ..

Ya öyle tabi evet sen de haklısın:54:
Öğrenciyken ne güzeldi her günle barışıktım hiç birine kastım yoktu, açarım şimdi hemencik radyomu.
Bu arada sen bana hngi gün sormuşsun unuttum cumartesi akşam sanırım ufaklık kim demişsin kardeşim canım benden küçük bir erkek kardeşim var hoş ufaklık bir yanı kalmadı ama :60: onu kastetmiştim çocuğum filan değil yeğenim hiç değill:1:

Valla normalde hiç sevmem pazartesileri ..
Hatta son zamanlarda genel bir karamsarlık halindeyim ama bugün pek keyifliyim ..
:1:

Çok şükür gitti 2 kilom

Aaa iyi ben hala uzayabilirim o zaman :1:
Normalde boyumdan çok memnunumda birilerinin yanında ufak kalıyorum :1:
Digital tartı aldım belki fazla tartıyordur ama yine de artık bunu doğru kabul edip buna göre devam edeyim diyorum en azından giden gramları da görürüm.
Hem 66.6yı görünce çok motive oldum kararlıyım bu hafta 65i görmeye.
Sporumu düzene soktum iyi geldi yani ..

Ben vazgeçtim tartı almaktan sırf bu sebepten senden sonra...

Evet annem de boş boş baktı yüzüme valla ne saçmalıyosun yine taktın kafaya kilo da kilo diye diye söylendi baya :1:

Dedi demez mii ne saçmalıyon sinem sen evde değiliz millet ne diyecek surat asma dedi :27: tabi ben dururmuyum fellik fellik pc aradım eve gidince görüşelim dedi de unuttu haha:60:Canım eti sade olarak pişirmemişler ya hamur yapıp mantı yapmışlar ya daa içli köfte yapmış ona doldurmuş ben de en iyisi yemeyim dedim yemedim :34:

Valla moralimi bozdu bozmasına ama o kadar iyi oldu ki ..
Dün harika spor yaptım ki ben reglken kıpırdamam yerimden.
Bugün de canım hiç istememesine rağmen leslieye başladım.
mil aralarında da buraya bakıyorum :1:

Yapışık ki ne yapışık ..
Tuvalet banyo dahil telefon yanı başımda duruyor.
Gece telefonda konuşurken uyuyp sabah uyandığım gibi alo diyorum :1:
Sen bir de kalkıp işe gidiyorsun o halde ayy yazık.
Hoş hiç uyumadan az derse gitmedim ama ..

Ben öğrenciyken yanyanaydık gayet rahattım o zaman ama şimdi konuşabileceğimiz sadece gece var.
İlk işe başladığım zamanlar telefon açıkken o kadar uyuya kalıyorum ki sabah böyle bir panik halinde uyanıyorum yine uyudum diye.
Bir de benim erkek arkadaşım hala öğrenci pek çalışanın halinden de anlamıyor, ilgi manyağı hatta

Valla normalde hiç sevmem pazartesileri ..
Hatta son zamanlarda genel bir karamsarlık halindeyim ama bugün pek keyifliyim ..
:1:

Aaa iyi ben hala uzayabilirim o zaman :1:
Normalde boyumdan çok memnunumda birilerinin yanında ufak kalıyorum :1:
Digital tartı aldım belki fazla tartıyordur ama yine de artık bunu doğru kabul edip buna göre devam edeyim diyorum en azından giden gramları da görürüm.
Hem 66.6yı görünce çok motive oldum kararlıyım bu hafta 65i görmeye.
Sporumu düzene soktum iyi geldi yani ..
Aman ne güzel öyle ol tabi olmaman için bir sebep yok ben de uykusuzluk olmasa iyi olurdum sanırım :1:
Valla moralimi bozdu bozmasına ama o kadar iyi oldu ki ..
Dün harika spor yaptım ki ben reglken kıpırdamam yerimden.
Bugün de canım hiç istememesine rağmen leslieye başladım.
mil aralarında da buraya bakıyorum :1:
Ya benim de başlamam lazım ama artık ramazan da olmuyo anlaşıldı da ramazan bitsin ya yine spor salonuna gitmeye başlarım yada leslie ye tam olarak başlamam lazım

Kolay gelsinnn ..

Günaydınn ..
Güzel bir hafta olsunn ..

Hayırlısı olsun ..
Artık kpssde çoğu bölüm öyle zaten umarım istediğin gibi olur.

Kız senin aklında neler var bakayım öyle :1:
:1:aklımda değilde çok severim... 60 kilo olursam ayda bir yerim heralde... şimdi yemiyorum:19:

hayırlısı olsun cnm sen hepsini verirsin...

Aman ne güzel öyle ol tabi olmaman için bir sebep yok ben de uykusuzluk olmasa iyi olurdum sanırım :1:

Ya benim de başlamam lazım ama artık ramazan da olmuyo anlaşıldı da ramazan bitsin ya yine spor salonuna gitmeye başlarım yada leslie ye tam olarak başlamam lazım

Siz de tam tersi misiniz?
Sen onun okulunu bitirmesini bekliyorsun :1:
Ne kadar var bitirmesine?
Uzak mı aranızdaki mesafe ?

:1:aklımda değilde çok severim... 60 kilo olursam ayda bir yerim heralde... şimdi yemiyorum:19:

hayırlısı olsun cnm sen hepsini verirsin...

Özlemcim nasıl spor yapıyorum ya ..
Ama reglken fazlası zararlı mı ki?
5 mil yapacaktım 3 milde bir ağrı girdi karnıma bıraktım ben de artık mecburen.

Hadi bakalım son gün ..
Ders derken kpss falan mı?

hem kpss, hemde hafızlık tekrar ediyorum... yeterlik için çalısıyorum..

kpss yüksek olsa atanıcam ama bi türlü beceremiyorum yaa... bu sene daha sıkı tutucam inş.

Kız cümlenin devrikliğine bakacağına dediğine bak .. İşine gelmedi değil mi? :1:

Sanki o çiğköfte bana biraz fazla olacak gibi geldi ..
Kalorisi çok değil de içindeki yağ karbonhidrat olayı da çok önemli.

:60: valla işime gelmedi :60: annemlşer yapacak çiğköfteyi yag koymazlar, sadece bulgur ve yueşillik.. et de yok... bişicik olmaz ya :1:

akşama inşallah ayarladığın gibi beslenebilirsin. o takdirde kötü durmuyor.

buna göre hareket edicem kesin.. dikka t etmem lazım.. 74 ü görmem lazım :60: :60:

Siz de tam tersi misiniz?
Sen onun okulunu bitirmesini bekliyorsun :1:
Ne kadar var bitirmesine?
Uzak mı aranızdaki mesafe ?

Özlemcim nasıl spor yapıyorum ya ..
Ama reglken fazlası zararlı mı ki?
5 mil yapacaktım 3 milde bir ağrı girdi karnıma bıraktım ben de artık mecburen.

Canım ben onun okulunu,askerliğini,işini bekliyorum ama acelem de yok yani sorun değil beklerim.
Ocakta okul bitecek Allah izin verirse de şubatta asker,
Kayseri de tatlım ya:43:

hem kpss, hemde hafızlık tekrar ediyorum... yeterlik için çalısıyorum..

kpss yüksek olsa atanıcam ama bi türlü beceremiyorum yaa... bu sene daha sıkı tutucam inş.

:60: valla işime gelmedi :60: annemlşer yapacak çiğköfteyi yag koymazlar, sadece bulgur ve yueşillik.. et de yok... bişicik olmaz ya :1:

buna göre hareket edicem kesin.. dikka t etmem lazım.. 74 ü görmem lazım :60: :60:

Ayy benim de canım çiğ köfte istedi ..
Alsam mı kalkıp ..
Yesem mi ?
Off ama bu hafta 65 olmak istiyorum yemesem mi ki bilemedim .. :26:

Ayy benim de canım çiğ köfte istedi ..
Alsam mı kalkıp ..
Yesem mi ?
Off ama bu hafta 65 olmak istiyorum yemesem mi ki bilemedim .. :26:

Valla yanlışmı yönlendirmiş olurum bilmem ama, 4 tanesi 200 kalori.. bi kase corba içmeyiverirsin onu yersin :9:

Kalorini aşmadıgın sürece bence sorun yok... ama ben kesin bugün aç kalırım :60: bol bol su içmek lazım :1:

Valla yanlışmı yönlendirmiş olurum bilmem ama, 4 tanesi 200 kalori.. bi kase corba içmeyiverirsin onu yersin :9:

Kalorini aşmadıgın sürece bence sorun yok... ama ben kesin bugün aç kalırım :60: bol bol su içmek lazım :1:

uuuuuuuu baya varmış suna bak..
ya su kalorı cetvelını nerden bulabılırım ama detaylı olmasını ıstıorum sız nerden bakıosunuz bebeklerım:)

Back
X