• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Cuma Zayıflama Yarışması 13. Takım

bu kadar çok çıkmaması lazım...

kemalpaşa 1 porsiyon mu? 1 porsiyon 450 kalori...

patates te var... belki bu yüzden cok cıkmıştır

olabilir yok kemalpaşa 1 tane yuvarlak accık yaaa:37:
patatesede zaafım var valla dayanamadım:37:
diyetisyenime mail atmıştım cevap yazdı şimdi benim kilom ve yaşım için uygu olan kalori miktarıymış neyse ben hepsini yiyeiyorum ki zaten:52:

Kızlar menümden tek kaçamagım.. 5 tane küçük incecik sarma oldu o kadar...

Arkadaşlarım ısrarla önüme baklava, pasta,poğaça getirdiler. :1: gıcıklar, sırf beni sinir etmek için... ama yemedim :80: alkışş alkış... :46: :9:

Hocamda beni görünce " melek sende bayagı değişiklik var " dedi... ay nasıl mutlu oldun anlatamam :9: :9:

:65::65: tebrikler valla riade çok lazım bize :D çok

22 Ağustos Mesaj Sayımları

eski_bir_masal: 48 :nazar::65:

mutedeyyin: 18:65::64:

dryrgp: 14:66:

hulk: 14 :66:

ozlemmtekinn: 11:66:

triptofan: 11:66:

maviyesil1999: 10:64:

elisya: 10:64:

elmaliturta: 10:64:

mcrgozde: 10:64:

herseyvatanicin: 8:61:

bugungunlerdenaralik: 6 :61:

_ferdici_: 5:61:

disakkarit: 2:20:

neslivicdan: 1 :20:

ysfmir: 1:20:

puffycikcik: 0:20:

puryan: 0 :20:

kedican: 0:20:

hamutran: 0:20:

roseking33: 0:20:

chika: 0:20:

kimler izinli tam bilmiyorum, kusura bakmasınlarr:44: bi de yanlış eksik falan varsa söyleyin düzelteyimm:61:

olabilir yok kemalpaşa 1 tane yuvarlak accık yaaa:37:
patatesede zaafım var valla dayanamadım:37:
diyetisyenime mail atmıştım cevap yazdı şimdi benim kilom ve yaşım için uygu olan kalori miktarıymış neyse ben hepsini yiyeiyorum ki zaten:52:

yok ya, bu kadar cok cıkmaz sen fazla hesapladın herhalde.. 1 tane yediysen ortalana 110 kalori falan cıkar...

22 Ağustos Mesaj Sayımları

eski_bir_masal: 48 :nazar::65:

mutedeyyin: 18:65::64:

dryrgp: 14:66:

hulk: 14 :66:

ozlemmtekinn: 11:66:

triptofan: 11:66:

maviyesil1999: 10:64:

elisya: 10:64:

elmaliturta: 10:64:

mcrgozde: 10:64:

herseyvatanicin: 8:61:

bugungunlerdenaralik: 6 :61:

_ferdici_: 5:61:

disakkarit: 2:20:

neslivicdan: 1 :20:

ysfmir: 1:20:

puffycikcik: 0:20:

puryan: 0 :20:

kedican: 0:20:

hamutran: 0:20:

roseking33: 0:20:

chika: 0:20:

kimler izinli tam bilmiyorum, kusura bakmasınlarr:44: bi de yanlış eksik falan varsa söyleyin düzelteyimm:61:

vayy evde olmadıgım halde amma yazmışım :))

iyi geceler kızlar keyifler yerinde mi?

bugün sebze günümdü sabah taze fasülye yedim
akşam fasülye ve patlıcan yedim

öğle yemeğimi yiyemedim açlıktan migrenim tuttu spor da yapamadım yoğun bi gündü

su 2 lt ye yaklaştım onu da içemedim

kısacası bugün bişey yapamadım:60::60:

Yaaa ben acıktım bugün gece sadece su içtim uyudum şimdide acıktımm...

Gülçin ramazan dan sonra ben dukan yapayım diyorum madem öyle etkili bir diyet programı, kitabını alıyım dışarı çıktığım da:34:

tatlım sne bilirsin ya eğer seviyorsan et ,süt ,yumurta süper bişey. yani şöle diyim dışarda filan uygulaması kolay bide netiveyi çabuk görmek azimlendiriyor. hele ilk hafta 1400 vermiştim atak evresinde. tabi ondna sonra azalsada verme yinede tatmine decek düzeyde.ama ben derim ki sen kalori sayımını düzgünce yap kilo vermen durunca dukana geç.

iyi geceler kızlar keyifler yerinde mi?

bugün sebze günümdü sabah taze fasülye yedim
akşam fasülye ve patlıcan yedim

öğle yemeğimi yiyemedim açlıktan migrenim tuttu spor da yapamadım yoğun bi gündü

su 2 lt ye yaklaştım onu da içemedim

kısacası bugün bişey yapamadım:60::60:

5 günde 5 kio yapıyodun demi tatlım.nasıl tartıda durumlar. bende yapmıştım ama 5 kilo verememiştim tabi. 2 kilo ancak ya avrdı ya yoktu.ama tam uygulamamıştım.moral açısından iyi geliyor.tabi ertesinde dikkat etmezsen bi kısmı geliyor.

Neyse kızlar , ben kaçtım.. Geç oldu.. Uykum geldi.. Görüşürüz yarın... :79:

kızlar az önce dukana uygun yağsız şekersiz unsuz kurabiye yaptım.tadı süper oldu.işte foto işte tarif..tarif facebooktaki dukan diyeti tariflerinden alıntı LİMONLU KURABİYE(her evrede yenebilir)

MALZEMELER:
1 yumurta
2 yemek kaşığı splenda
1 yemek kaşığı yağsız yoğurt
6 kaşık yulaf kepeği
yarım limon kabuğu rendesi
3-4 damla vanilya aroması(katmadım) $SAM_0542.webp
3-4 damla limon aroması(katmadım)
2 çay kaşığı kabartma tozu
Tüm malzeme iyice karıştırılır ve kaşıkla yağlı kağıt serilmiş .tepsiye 6 adet olmak üzere paylaştır.

ucundan tırtıklamışın hemencik bak sen. ama napim kç zamandır ekmek gibi bişe yemeyince özlemişim. günde 2 kaşık kepek hakkımız old.için bundan hergün 2 tane yiyebilirük. kabızlığada süper iyi geliyor bende hemen etki gösterdi.

Son düzenleme:
Selamlarr herkeseee bende yediklerimi yazayım kızlar benim diyetimi hesapladımda şimdü 2200 kcal çıktı yav aslında bayaaa da çokmuş:52:
Sahur:
2 dilim ekmek(ev yapımı)
2 dilim az yağlı peynir
1 bardak çay
1 bardak süt
10 fındık
İftar:
1 kaşık şehriye çorbası
1 but
2 dilim ekmek
1 haşlanmış patates
Ara:
1 kemalpaşa:36:
2 erik

hayırr kesinlikle bu menü 2200 olamaz.patates olsa bile olamaz. ya en kaç ay kalori saydım hepsini ezberledim nerdeyse ama sanmıyorum bu kaadr olsun.

hımm bu arada size ne anlatacamm. dün dışarad iftarı yaptık uzun zamandır yemediğim kadar çok yedim tabi zeytinyağlılar filan hafif şeyler yemeye çalıştım ama yinede şiştim geldim evde de birsürü su içtim. bizim herif tutturdu tartılda tartıl .dedim bu kadar şeyden sonra moralim bozlur.yok. neyse efendim üzerimdekielrle bi tartıldım 78.bizimki işte yok kilo almışsın su içsende bu kadar farketmez filan dedi. bende sinirlendim moralimi bozuyosun diyette insanın morali bozlulmaz diye küsmüşlük yaptım . neyse bugün o işe gitti tabi neyse unuttu. akşama doğru ben buna mesaj attım tartıda 74.5 yazan göstergenin resmini çekip gönderdim altınada not yazdımm. "al çok bilmiş nabeerr?" diye. ohhh sinir şey.tabi eve geldi gülüyo aman efendim zaten biliyomuş ben başaracakmışım 55 e ulaşacakmışım. azimliymişim. dettt dedim detttt.. şöle yola gel.:9::9::9:

Son düzenleme:
ben çok acıktım dayanamadım sahuru 1 saat erken yaptım.. menümm;
2 dilim labneli kepek ekmeği

şimdi de form çayı içiyorumm:)

Back
X