• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Cuma Zayıflama Yarışması 13. Takım

Geçecek geçecek diye sabretmeye çalışıyoruz bakalım ne olacak ..
Ayy ne güzel söyleyivermiş bitmiş.
Babam da biliyor da çaktırmıyor hatta bir kez bizi görmüş ama çaktırmamış annem söylüyor.
Ama iş ciddeye binerse bilemiyorum.

benim babam da çaktırmıyomuş sonradan öğrendim:60::60: ama eğer öyle yapıyolarsa iyiye işaret bu diye düşünüyorum ben

yediklerim:
çeyrek porsiyon tavuklu iskender (yağı çok az vardı ve pidelerinden az aldım)
1 bardak ayran

gönül isterdi ki o yemeği yaparken kendime et ayırıp haşlayayım öyle yiyeyim ama valla istemedi o gönül:60::60::60:
pidelerine yağ eritip döktüm o yüzden pide almadım fazla ama yine de vicdanım çok rahatsız öyle abartılı yağlı da değildi yemek ama bilmem ki:26::26:

vicdanımın hafiflemesi için bugün kendimi spora teslim etmek istiyorum ama kandil bugün geceyarısı sporu yapıcam büyük ihtimalle:60:

Son düzenleme:
yediklerim:
yarım porsiyon tavuklu iskender (yağı çok az vardı ve pidelerinden az aldım)
1 bardak ayran

gönül isterdi ki o yemeği yaparken kendime et ayırıp haşlayayım öyle yiyeyim ama valla istemedi o gönül:60::60::60:
pidelerine yağ eritip döktüm o yüzden pide almadım fazla ama yine de vicdanım çok rahatsız öyle abartılı yağlı da değildi yemek ama bilmem ki:26::26:

vicdanımın hafiflemesi için bugün kendimi spora teslim etmek istiyorum ama kandil bugün geceyarısı sporu yapıcam büyük ihtimalle:60:

Afiyet olsun Gözdecim iyi yapmışsın.
Abartılı bir şey de yok zaten.

benim pc bozuuk mmalum. eşimin bilgisayarını getirttim iş yerinden. açtım ki ne göreyim takımımız 1. olmuş. kızlar süpersiniz gerçekten harikasınız yaa..:92::92::92::92::92::92::92::92:ne güzel bir motivasyondur herkes güzel güzel vermiş kilosunu.maşallah nazar değmez inşallah. :nazar::nazar::nazar:

hilal takımın başarısında senin payın çok büyük bacım. azmettin diz ağrısı çektin spor yapmaktan ama 2. liğe de oturdun. tebrik ediyorum sneiii kocamannn:29::29::29::29::29::71::71::71::71::71:

ne güzel bir gün,hem kadir gecesi,hem benim doğum günüm hem birinci olmuşuuzz..iyi bi bayram tatilini hakettik ramazanı güzel noktaladık.:nazar::nazar::nazar:

benim pc bozuuk mmalum. eşimin bilgisayarını getirttim iş yerinden. açtım ki ne göreyim takımımız 1. olmuş. kızlar süpersiniz gerçekten harikasınız yaa..:92::92::92::92::92::92::92::92:ne güzel bir motivasyondur herkes güzel güzel vermiş kilosunu.maşallah nazar değmez inşallah. :nazar::nazar::nazar:

hilal takımın başarısında senin payın çok büyük bacım. azmettin diz ağrısı çektin spor yapmaktan ama 2. liğe de oturdun. tebrik ediyorum sneiii kocamannn:29::29::29::29::29::71::71::71::71::71:

ne güzel bir gün,hem kadir gecesi,hem benim doğum günüm hem birinci olmuşuuzz..iyi bi bayram tatilini hakettik ramazanı güzel noktaladık.:nazar::nazar::nazar:

Eee tatlım geçen hafta ne demiştik önümüzdeki hafta her şey farklı olacak dedik değil mi?
Azmettik ve başardık :1: :nazar::nazar:
Ayy doğum günün kutlu olsun şekerim o zaman 1.liğimizi sana armağan edelim doğum günü hediyen olsun.

temmz 26 da dukana başlamıştım. ramazan nedeniyle tam yapamadım benimki biraz dukana hazırlık oldu protein ağırlıklı beslenme gibi oldu yeri geldi güllaç yedim,hoşaf,zeytinyağlı filan yedim ama buna rağmen diyetisyen yardımıyla ayda 2 kilo veremeyen ben zorlanmadan hemde ramazanda 3 kilo verdim.ı love you dukan. tabi keşke tam uysaydım.yaz tatili başından beri verdiğim kilo da 4 kilo civarı fena değil sanırım

temmz 26 da dukana başlamıştım. ramazan nedeniyle tam yapamadım benimki biraz dukana hazırlık oldu protein ağırlıklı beslenme gibi oldu yeri geldi güllaç yedim,hoşaf,zeytinyağlı filan yedim ama buna rağmen diyetisyen yardımıyla ayda 2 kilo veremeyen ben zorlanmadan hemde ramazanda 3 kilo verdim.ı love you dukan. tabi keşke tam uysaydım.yaz tatili başından beri verdiğim kilo da 4 kilo civarı fena değil sanırım

Hiç fena değil Gülçincim gayet güzel.
Şimdi eşinin yanında çok dikkat edemiyorsundur, okullar açılınca da iyice yoluna girer sen merak etme.
36 beden olacağızz :1:

Off yedim, içtim, şiştim :9:

Menümü yazayım hemen:

$4955202.gif

Sahur:

500 ml. limonlu su
30 gr. müsli ( 100 ml. yarımyağlı süt ile )
3 taze incir

İftar:

500 ml. limonlu su
30 gr. müsli ( 100 ml. yarımyağlı süt ile )
1 porsiyon tavuk köfte
3 boğum pınar mangal sucuk
1 dilim kepekli ekmek
Çoban salata - light kola

Ara:

1 kupa meyve çayı
1 kupa form çayı
1 kupa yeşilçay

Toplam: 858.2 kalori

4 lt. su + 1 saat yürüyüş...

Bu yediklerimi bu caylarla anca sindiririm :60: Çok hızlı yedim bugün, löp diye oturdu mideme. :36:
Bugün kendime dondurma ödülü vermek istiyorum :66: Ya magnum yada dondurmalı pastadan bir dilim yicem. Yesem bile kalorimi cok cok az aşmış oluyorum.Zaten şimdide yürüyüşe cıkıcam 1 saat. Onu eritirim zaten... :8:

yemeeeeeeeeeeeeeeeeeeee sakınnnnnnnnnnnnnn

nboşver yemışsınde ustune su ıçıyormuşsun gıbı yap

olmaaaaaz yicem :1: kaç aydır tutuyorum kendimi :60:

kış gelecek daha dondurma yiyemedim adam akıllı :))

hem kalori aşmıyorum, bir saatte yürücem, panik yok yani :24: :9:

iç ses ( sen kendini kandır, yedikten sonra pişman olacaksın... :47: )

nefsim ( bu mutluluk anlatılmaz yasanır :60: )

3-4 saatlik uykuyla duruyorum yaa şimdi yatıp sahura doğru kalkıcam sanırım.. bu arada memlekete gitme hazırlıkları, kayınvalideye anneye babaya hediyeler vs derken baya yoruldum bugün. bide gittim saçımı boyattım ohh mis oldum .. ama maalesef ayın 3ünde ve 10 unda ankarada kayseride düğünlerimiz var kzuenlerimin. o yüzden buralardan ayın 12 sine kadar uzak kalacamm. kaptancım ben eylülün 12 sinde gelirim inşallah Allah kaza bela vermezse..o sürede ne olucam izinli olucam değilmi? yerime kimseyi almazsınız dimi yaa küserim valla. tam takımımı bulmuşkene valla çok üzülürüm öle olursa.çünkü ben ilk geldiğim günde 13 üncü takımda bir sıcaklık buldum. ve hiç pişman olmadım geldiğime. sonuncu bile olsa bu çaba bu motivasyon bence her zaman gözümde 1. dir.. ayyy iyiki rabbim buraya gelmemi sağlamışş.hepinizi öpüyorum kızlar herkese iyi bayramlar inşallah sevdiklerinizle mutlu günler geçirirsiniz.herifimde bilgisayarın başına geçtimmi sinir oluyo kapat deyip duruyo okul açılsında bol bol buralardayım inşallah...çevirin yanaklarınızı bakimmm:54::54::54::54::54::54: bayramda da kilo verip dönmek üzeree hoşçakalın fıstıklarr...

Toplam 6 kullanıcı konuyu okuyor. (1 üye ve 5 ziyaretçi)

triptofan,

masalll nereye gittin kuzuuu. kendümü tenhada gıstırılmış gibim hissedeyom gell..:18::18::18:kolama ilaç neyim katarlardaa

3-4 saatlik uykuyla duruyorum yaa şimdi yatıp sahura doğru kalkıcam sanırım.. bu arada memlekete gitme hazırlıkları, kayınvalideye anneye babaya hediyeler vs derken baya yoruldum bugün. bide gittim saçımı boyattım ohh mis oldum .. ama maalesef ayın 3ünde ve 10 unda ankarada kayseride düğünlerimiz var kzuenlerimin. o yüzden buralardan ayın 12 sine kadar uzak kalacamm. kaptancım ben eylülün 12 sinde gelirim inşallah Allah kaza bela vermezse..o sürede ne olucam izinli olucam değilmi? yerime kimseyi almazsınız dimi yaa küserim valla. tam takımımı bulmuşkene valla çok üzülürüm öle olursa.çünkü ben ilk geldiğim günde 13 üncü takımda bir sıcaklık buldum. ve hiç pişman olmadım geldiğime. sonuncu bile olsa bu çaba bu motivasyon bence her zaman gözümde 1. dir.. ayyy iyiki rabbim buraya gelmemi sağlamışş.hepinizi öpüyorum kızlar herkese iyi bayramlar inşallah sevdiklerinizle mutlu günler geçirirsiniz.herifimde bilgisayarın başına geçtimmi sinir oluyo kapat deyip duruyo okul açılsında bol bol buralardayım inşallah...çevirin yanaklarınızı bakimmm:54::54::54::54::54::54: bayramda da kilo verip dönmek üzeree hoşçakalın fıstıklarr...

Canım iyi bayramlar iyi eğlenceler sevdiklerinle ..
Doğum günün tekrar kutlu olsun, yaşadığın en güzel sene olsun ama yaşayacaklarından daha az güzel .. :71::71:
Dönüşü bekliyoruzz ..

Back
X