• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Cuma Zayıflama Yarışması 13. Takım

ben gerginliklere alıştım evlendim evleneli... çünkü benim odun hep gergin dolaşıyo....:1: rahat olunca acaba bişiy mi var diyorum artık.... bünyem alıştı ama kötü bi durum tabi aslında... inş geçer sizin ki...

yazmayı düşünüyorum değişim talebim geri çevrilirse ki muhtemelen öyle olcak hem heryere yazıcam üzerine basa basa hemde bi yığın evlilik çağında arkadaşım var söylicem onların başı yanmasın bari...
bizimki gergin değildir, gergin olan benim ama haklı olduğumu düşünüyorum. aman ne bileyim özlemcim, evlilik dediğin zor bir zanaat..

şikayetvar'ı bayağı ciddiye alıyorlar ve bence de bulduğun her yere yaz. sen yandın başkaları yanmasın.
benim de bulaşık makinem aynı marka. çok memnun değilim. annemin eski makinesi benimkinden daha temiz çıkarıyor, nasıl oluyorsa:52:

Kızlar iftara kadar bi kaç kere wc gittim bi sorun yoktu iftardan sonra gittim bingooooo regl olmuşum.. ramazan bittikten sonra 4 gün tutucam artık bugünden şüpe duydum çünkü 1 dkk kala bile bozulmuş olabilir..

ama yeme düzenimi değişmiycem

iftarda yediklerim:

- 1 kase tutmaç çorbası
- yarım porsiyon izmir köfte (sulu ve patatesli)
- 1 bardak ayran
- 2 çorba kaşığı pilav.

- yarım kase puding

650-700 calori arası... 2.5 litre su içtim hala içiyorum. spor malesef yok bu akşam.. yarın evde bantta yürüyüş yapmayı düşünüyorum..
ramazanın sonuna regl oldun desene deryacım:)

4 fincan yeşil çay içtimmm:52: ard arda...:60::60:
naptın yaw:) maşallah:nazar:
kuzu mu yedin de onca yeşil çay içtin? söyle bakalım?

26.08 MESAJ SAYIMLARI

eski bir masal: 57 :65::65::65:

balkaymak: 18 :64::64:

mutedeyyin: 15 :66::66:

bugungunlerdenaralik: 13 :52:

mcrgozde: 13 :74:

hulk: 11 :71:

drygrp: 10 :29:

neyneyse: 9 :87:

herşeyvataniçin: 9 :81:

elmaliturta: 8 :46:

maviyesil1999: 7 :71:

triptofan: 6 :8:

kedican: 4 :51:

neslivicdan: 3 :25:

ferdici: 1 :24:

elisya: 2 :20:

disakkarit: 0 :63:

triptofan, kedican, elmaliturta, neslivicdan, ferdici izinli diye biliyorum... disakkaritle ilgili bilgim yok... dikkatli saydım ama yanlışım varsa şimdiden affola....:42:

bizimki gergin değildir, gergin olan benim ama haklı olduğumu düşünüyorum. aman ne bileyim özlemcim, evlilik dediğin zor bir zanaat..

şikayetvar'ı bayağı ciddiye alıyorlar ve bence de bulduğun her yere yaz. sen yandın başkaları yanmasın.
benim de bulaşık makinem aynı marka. çok memnun değilim. annemin eski makinesi benimkinden daha temiz çıkarıyor, nasıl oluyorsa:52:

benim evdeki su ısıtıcıma kadar herşeyim bu marka... ama bi daha yanından bile geçiceğimi sanmıyorum... ben çamaşır makinemi erken almıştım 1 sene kadar çeyiz serilirken bi açtı servis makinanın önü göçük.... fabrikada yere düşürülmüş baya yüksekten... ve öyle paketlenmiş... zar zor değiştirdik... yurtdışındaki ana bayilerine şikayet etçeğimizi söyledik falan öyle değiştirdiler... bide insanlara güven vermekten bahsediyolar...:63:

26.08 MESAJ SAYIMLARI

triptofan, kedican, elmaliturta, neslivicdan, ferdici izinli diye biliyorum... disakkaritle ilgili bilgim yok... dikkatli saydım ama yanlışım varsa şimdiden affola....:42:

2. olmuşum... hırs yaptım yalnız evde işimin olmadığı bi gün masalla kapışçam...:1:

ya bu arada ben gene menü veremiyorum hiç gene cozuttum galiba 2 gündür... ama yarın toparlıyorum söz....

ne güzel valla kıymetini bil gergin olmayan bir eş her eve lasım.... yalnız haklı olduğuna bende eminim biliyor musun...? kaç aydır az çok konuşup dertleşiyoruz burda az çok insan karşındakini tanıyor... sen çok mantıklı bi insansın boş yere kızcağını hiç sanmıyorum... ama genede gerginlikleri uzatmamak en iyisi unutulup gidiyor.. insan sıkıldığıyla kalıyor boşu boşuna...

kızlar kimse kalmadı ziyaretçilerimiz hariç:1: bende yatıyorum herkese iyi geceler...

Son düzenleme:
benim pc bozuuk mmalum. eşimin bilgisayarını getirttim iş yerinden. açtım ki ne göreyim takımımız 1. olmuş. kızlar süpersiniz gerçekten harikasınız yaa..:92::92::92::92::92::92::92::92:ne güzel bir motivasyondur herkes güzel güzel vermiş kilosunu.maşallah nazar değmez inşallah. :nazar::nazar::nazar:

hilal takımın başarısında senin payın çok büyük bacım. azmettin diz ağrısı çektin spor yapmaktan ama 2. liğe de oturdun. tebrik ediyorum sneiii kocamannn:29::29::29::29::29::71::71::71::71::71:

ne güzel bir gün,hem kadir gecesi,hem benim doğum günüm hem birinci olmuşuuzz..iyi bi bayram tatilini hakettik ramazanı güzel noktaladık.:nazar::nazar::nazar:

mutlu yıllara cnm sağlık huzur ve ailenle geçirebileceğin güzel bir ömür diliyorum..
3-4 saatlik uykuyla duruyorum yaa şimdi yatıp sahura doğru kalkıcam sanırım.. bu arada memlekete gitme hazırlıkları, kayınvalideye anneye babaya hediyeler vs derken baya yoruldum bugün. bide gittim saçımı boyattım ohh mis oldum .. ama maalesef ayın 3ünde ve 10 unda ankarada kayseride düğünlerimiz var kzuenlerimin. o yüzden buralardan ayın 12 sine kadar uzak kalacamm. kaptancım ben eylülün 12 sinde gelirim inşallah Allah kaza bela vermezse..o sürede ne olucam izinli olucam değilmi? yerime kimseyi almazsınız dimi yaa küserim valla. tam takımımı bulmuşkene valla çok üzülürüm öle olursa.çünkü ben ilk geldiğim günde 13 üncü takımda bir sıcaklık buldum. ve hiç pişman olmadım geldiğime. sonuncu bile olsa bu çaba bu motivasyon bence her zaman gözümde 1. dir.. ayyy iyiki rabbim buraya gelmemi sağlamışş.hepinizi öpüyorum kızlar herkese iyi bayramlar inşallah sevdiklerinizle mutlu günler geçirirsiniz.herifimde bilgisayarın başına geçtimmi sinir oluyo kapat deyip duruyo okul açılsında bol bol buralardayım inşallah...çevirin yanaklarınızı bakimmm:54::54::54::54::54::54: bayramda da kilo verip dönmek üzeree hoşçakalın fıstıklarr...

güle güle git güle güle gel inşallah bol bol kilo ver de gel :52: Yolunuz açık olsun cnm :54:

3-4 saatlik uykuyla duruyorum yaa şimdi yatıp sahura doğru kalkıcam sanırım.. bu arada memlekete gitme hazırlıkları, kayınvalideye anneye babaya hediyeler vs derken baya yoruldum bugün. bide gittim saçımı boyattım ohh mis oldum .. ama maalesef ayın 3ünde ve 10 unda ankarada kayseride düğünlerimiz var kzuenlerimin. o yüzden buralardan ayın 12 sine kadar uzak kalacamm. kaptancım ben eylülün 12 sinde gelirim inşallah Allah kaza bela vermezse..o sürede ne olucam izinli olucam değilmi? yerime kimseyi almazsınız dimi yaa küserim valla. tam takımımı bulmuşkene valla çok üzülürüm öle olursa.çünkü ben ilk geldiğim günde 13 üncü takımda bir sıcaklık buldum. ve hiç pişman olmadım geldiğime. sonuncu bile olsa bu çaba bu motivasyon bence her zaman gözümde 1. dir.. ayyy iyiki rabbim buraya gelmemi sağlamışş.hepinizi öpüyorum kızlar herkese iyi bayramlar inşallah sevdiklerinizle mutlu günler geçirirsiniz.herifimde bilgisayarın başına geçtimmi sinir oluyo kapat deyip duruyo okul açılsında bol bol buralardayım inşallah...çevirin yanaklarınızı bakimmm:54::54::54::54::54::54: bayramda da kilo verip dönmek üzeree hoşçakalın fıstıklarr...

Güle güle... doğum günün kutlu olsun ... özlicem seni :71: :54:

benim sahur menüm;
3 yk yoğurt
2 yk nesfit
1 avuç kadar da fındık yedim, az değil onun da kalorisi offf:97:

neyse iyi uykular herkesee:61:

Kızlar etap 1. si olmuşuz.
Herkesi çok tebrik ederim.
Bu hafta hiç kilo alan da yok ..
Geçen haftadan sonraki motivasyonumuz görülür derece de ..
Kilo veren herkesi ve seni motivasyonundan verdiğin moralden dolayı çok tebrik ederim canım benim darısı başıma inşallah...
benim pc bozuuk mmalum. eşimin bilgisayarını getirttim iş yerinden. açtım ki ne göreyim takımımız 1. olmuş. kızlar süpersiniz gerçekten harikasınız yaa..:92::92::92::92::92::92::92::92:ne güzel bir motivasyondur herkes güzel güzel vermiş kilosunu.maşallah nazar değmez inşallah. :nazar::nazar::nazar:

hilal takımın başarısında senin payın çok büyük bacım. azmettin diz ağrısı çektin spor yapmaktan ama 2. liğe de oturdun. tebrik ediyorum sneiii kocamannn:29::29::29::29::29::71::71::71::71::71:
ne güzel bir gün,hem kadir gecesi,hem benim doğum günüm hem birinci olmuşuuzz..iyi bi bayram tatilini hakettik ramazanı güzel noktaladık.:nazar::nazar::nazar:
Değil mi ? Valla Hilal herkese yetişiyor maşallah motive ediyor herkesi de...
Canım benim doğum günü kutlu olsun nice yaşlara inşallahhh, bak ne güzel bir güne denk gelmiş yaa...
temmz 26 da dukana başlamıştım. ramazan nedeniyle tam yapamadım benimki biraz dukana hazırlık oldu protein ağırlıklı beslenme gibi oldu yeri geldi güllaç yedim,hoşaf,zeytinyağlı filan yedim ama buna rağmen diyetisyen yardımıyla ayda 2 kilo veremeyen ben zorlanmadan hemde ramazanda 3 kilo verdim.ı love you dukan. tabi keşke tam uysaydım.yaz tatili başından beri verdiğim kilo da 4 kilo civarı fena değil sanırım
Valla çok iyi fena değil deme çok iyi verirsin kış boyu da önümüzde ki yaza fıstık gibi oluruz hep birlikte inşallahhh...
Ayyy sen kayseriye de gitceksin ben de çok özledimm, yaaa ah ahh...
Canım iyi tatiller sana özletceksin kendini baya bekliyoruz seni...

iyi geceler kızlar:79:
hepinizi kutluyorum 1. olmuşsunuz.:nazar:
bu hafta çoğunluk kilo verdi, veremeyen de kilosunu korudu ki bu da gayet güzel.
bayram öncesi çok güzel bir hafta oldu. bunun verdiği gazla bayramda az şeker yiyin ha:125:

benim misafirlerim gitti. eşime bozuğum.

hepinizin kandili mübarek olsun:81:
Noldu ki ? Önemli değildir umarımm...
Senin de geçmiş kandilin mübarek olsunn kaptan...

ben anlamadım bir şey bundan:1:
son sayfaya nasıl gelemedin yaw?

yok yok kötü olmamış. bildirim yapmadıysa, bildirim yapmadı yazacaksın.

rica ederim canım.
haftaya cuma "bomba" gibi bekliyorum ona göre. yalnız haftaya cuma bildirim yok:) sonraki cumaya kadar süren var yani:1:

sakın sakın sakın:60:
bu gidişle 13. takım kilo almak isteyenlere transfer olucak:1:

senin de kandilin mübarek olsun canım.

amin deryacım amin.

senin de kandilin mübarek olsun, hilalcim.
Allah sevdiceğini ve seni kavuştursun hayırlısıyla.

oh oh tatlı telaşlar..

iyi bayramlar canım.
bayramda katılım düşer tabi, gayet normal.
burda olanlarla muhabbet ederiz, bayram dönüşü görüşmek üzere.

teşekkür ederim canım. listedesin, hayırlı olsun.

size de doğru dürüst tatil vermemişler..

şikayetvar'a yaz bence.

teşekkür ederiz canım:16:
Ben de listedeyim artık oh iyi daha da sıkarım kendimi ama bayram haftası bildirim var mı ???
26.08 MESAJ SAYIMLARI

Ellerine sağlık canım...

Günaydın 13.takımın fıstıkları:92::92:
Dün akşam gelemedim takım 1.olmuş çok mutlu oldumm:66:
Nicelerine inşallahhhhh, nazar değmesin aman aman:nazar::nazar:
Geldik bir cumartesi daha hadi bakalım açtım radyomu oturuyorum masal da yok kimse yok sabah sohbeti yapacak :44:
Neyse gelir elbet birileri herkese mutlu mutlu bir gün olsunnnn:69:

kız sen tatildesin mi bakym???

cnm yengemin fakiri düzleştiricisi var ama çok iyi düzleştirmiyor bilgin olsun... bende babyliss varmaşa olarak ta rowentayı tek geçerim... 15 sn de kullanıma hazır hale geliyor... diğerlerinde bekleme süresi baya uzun oluyor... tabi yine son karar senin...

Yokk kizzz nerdee bende o sans ahahha benim calistigim yerde pek turk yokda. Rusla arap dolu

:74: :74: :74: :74:

Günaydınlaaaarrr

13. Takımın çıtır kardeşleri....

:62: :62: :62: :62:

Haydi güne müzik ve sporlar başlayalım...
:64: :64: :8: :64: :64:

$kilo-verdiren-hareketler2.gif $kilo-verdiren-hareketler3.gif $kilo-verdiren-hareketler.gif

Hoppp Biirrr kiiii üçççç...

Hooppp Biirrr kiii Üççç ....

:66: :66: :66: :66: :66:

Günaydın kızlarr ..
Nasılsınız iyi misiniz?
Dün gece dua ettim namaz kıldım derken pek bakamadım sonra da keyfim yoktu telefon moduna geçtik.
Bayramda kimler buralarda? kimler gidiyor ki?

kızlar teravihten geldim ben.Bugünlük tek sporum teravih olacak maalesef.çünkü kimse benle yürüyüşe gelmez.Sabaha kada r dualar vs. olacak köyde bende kaçırmak istemiyorum umarım sorun olmaz:34::51:
herkese iyi kandıller

Allah kabul etsin dualarını ..
Geçen senin söylediğin bir dilek duası vardı sayısı kaçtı ?

doğum günün kutlu olsun canıımm.. iyi ki doğmuşsunn:71:
birinci olmuşuzz aferin bize yaa, çok sevindimm:21:kilo veren herkesi tebrik ediyorummmm:16:
vee iftar menüm;
yarım kepçe mercimek çorbası (kalorisi çok diye yemek istemedim, birazcık tadına bakayım dedim işte)
1 salatalık
1 yk yoğurt
çok az da beyaz peynir..

biraz önce de 1 tane grissini yedimm... neyse kızlar bugün kandil ne kadar dua etsek iyidir.. o yüzden ben gideym.. hepinizin kandili mübarek olsun.. Allah dualarımızı kabul etsin inşallahh... görüşürüzz:61:

Afiyet olsunn ..
Sen çok mu az yemeye başladın :26:
metabolizman yavaşlamasın bir de ..

iyi geceler kızlar:79:
hepinizi kutluyorum 1. olmuşsunuz.:nazar:
bu hafta çoğunluk kilo verdi, veremeyen de kilosunu korudu ki bu da gayet güzel.
bayram öncesi çok güzel bir hafta oldu. bunun verdiği gazla bayramda az şeker yiyin ha:125:

benim misafirlerim gitti. eşime bozuğum.

hepinizin kandili mübarek olsun:81:

Hayırdır Rabiacım ne oldu?
Erkek değil mi hepsinin hamurunda var odunluk,kiminde az kiminde çok ..

Ah kuzu ya.
Aşık aşık bir gün iyisin bir gün kötü..
Neyse aranızı düzeltmişsiniz en azından buna sevindim.

Bayramda duyumlar iyi değil demek.. inşallah kötü şeyler olmaz.

Ne demek ne sinir bozucu hilalcim. Takımı ayakta tutan kişi sensin, tabiî ki mesajların sayılacak.
Mesaj sayımını yaptığın için de ayrıca teşekkür ederim.

Ahh ahh sorma.
Artık aramızı daha kolay düzeltmeyi ve sık tartışmamayı öğrendik sanırım.
2 haftadır yoktu bir şey bizim için muzice.
Ama yolunda olsa da her şey keyfim yerinde olamıyor ...
Bayram konusunda zaten çok korkuyorum tetikteyim her an bir şey olacak diye.

Niye küstahlık olsun ki bence taşın altını elini sokmak.. eline sağlık canım.

Bahtsızım benim, hem de bayram ağzı mı bozuldu eşek buzdolabı..

Bayram sonrası inşallah daha güzel bir rakam görürsün.

Teşekkür ederim tatlım. Notlarınızı da çok beğendim:54:

Elimizden geleni yaptık kaptancığım ..
Bu arada takımdaki herkeste bir bahtsız bedevilik durumu oluyor galiba.
Dün çamaşır yıkadım ama çok dalgınım cidden.
3 makine ve kurutucu var.
Ben makinelerden 2sine atıtm teki yıkandı sonra diğeri yıkanmış gittim açacağım.
Açılmıyor.
Meğer o basıp açılan yer var ya kapakta orası kırılmış.
Aldım elime bıçağı bir şekilde açtım ama neler çektim sormayın ..

Back
X