• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Cuma Zayıflama Yarışması 13. Takım

kısaymış canım ya. idare edersin. ondan hariç var mı başka planınız?

meyve çok mu oldu? o da şeker, dikkat etmelisin.:20:

evet biliyorum.... kayınvalidem de ısrar etti biraz bende bi başladım mı duramıyorum... nolcak bu halim bilmiyorum... birazdan yine 100 lerimi yapıcam... (100 mekik, 100 bacak kaldırma,100 v.s v.s)

bende bana gıcık oluyorum bu konuda... neden öyle yaptığımı da hi bilmiyorum... sadece yemek istiyorum bazen... sence neden öyle yapıyorum???
canım neden psikolojik bence.
çocukluğuna inmemiz lazım, dermişim:1:
şaka bir yana, senin canını sıkan bir şeyler vardır. sen onları düşünmemek için kendini yemeğe veriyorsun. seni üzen / sıkan / bunaltan her ne ise bunu yemek yiyerek aşamayacağını kabul etmelisin. o sorunların çözümü bedenine işkence değil. anlatabildim mi?

sınıflarınız mı ayrılıyormuş? niye?
bizim okul geçen yıl anadolu oldu bu yıl 2. kez 4 sınıf oluşturacak şekilde anadolu lisesi kaydı yaptı normalde en az 10 tane 9. sınıf alıyodu falan hem öğleci sabahçı düz liseleri ayarlamak için hem de sınıfları ayarlamak için bölüyolarmış :( belki böylesi daha iyidir herşey de bi hayır vardır :)
her zaman gel canım:81:
biz de sizin takıma uğrarız, orada da kaynatırız inşallah.:16:
buyurun gelin ağırlarız seve seve :)
yok, dahada maşa yapmam :60:

yarın denerim artık.. geç oldu, ders calsıcam azcık.. ama ben duramam yaparım :))

eheheheeee ben de başkasının gözü önünde yapmam mecbur kalmadıkça öyle daha iyi motive oluyorum kızlar boynum çok kötü ağrıdı niye hiçbir fikrim yok ben daha sonra uğrarım hayırlı geceler :71:

şaka bir yana, senin canını sıkan bir şeyler vardır. sen onları düşünmemek için kendini yemeğe veriyorsun. seni üzen / sıkan / bunaltan her ne ise bunu yemek yiyerek aşamayacağını kabul etmelisin. o sorunların çözümü bedenine işkence değil. anlatabildim mi?

evet cnm çok güzel anlattın çok da güzel üstüne bastın... bide işin kötüsü yemek yerken zevk alıyorum bütün sıkıntılarım geçiyo o anda... ama bunun sonu yok... toparlanıcam ama toparlanmak zorundayım... yoksa böyle giderse eşimle beni görenler adama yazık olmuş falan dicekler gibi geliyor...
heheh bu arada bugün eşimden gelen incilerden bir tanesi....
yolda yürürken aşırı zayıf bi kız gördüm... beli filan sıfır beden di resmen... bende böyle olsam istermisin dedim... o fazla zayıf demesini bekliyorum... o ne dedi...
benim için farketmez seni aldığımda zayıftın şimdi kilolusn dedi... oha dedim iade et bari aldığım gibi çıkmadı bu diye....

aynen hiç emekli olamıyoruz :) mesaimiz olsa bile para veren yok.. zor zor... :))

sende az çalışmamışsın bugün :))

aynen cnm ama gerçekten epey yorulmuşum.. sende öyle :42:
Ayyy maşallah canım benim ellerine sağlık ben de bugün evdeydim ama işyerinde olduğumdan çok yoruldum duvarları yıkadıkkkk
Ayy yerler ıslanmasın diye hem kurulamaya çalışıyoruz hem duvarları sill
mahvoldum valla yemek yedim de az valla 2 sürahi su içtim öle su içtim

ellerinize sağlık.. ben genelde duvarlarımı silerim cnm.. daha rahat olur yıkamak eziyete dönüşür..

anlatsan kitap olur değil mi deryacım?
Hani bazen birisi için “çok iyi” falan deriz ya, nerden biliyoruz ki kalbini mi açtık da baktık?
İnsanoğlu çiğ süt emmiş diye atalarımız boşuna dememişler.

aynen öyle cnm.. anlatsak ne romanlar olur.. kii daha yaşımız kaç ne romanlar yaşıycaz.. dediğin gibi birine inandığın zaman onun iyi kalpi yada olduğu gibi bir insan olduğunu sadece ZANNEDERSİN ama hiç bir zaman %100 bilemezsin..

doğrusu pek iş yapmam ama o sırt ağrısını bilirim :( bi de ameliyatlıyım en küçük bişey de ağrıyo :( maşallah canım darısı başımıza :34:

Allah'ım şifa versin cnm benim...
sanmıyorum gariplik olduğunu. belki ramazanın hikmetidir.

:46::46:
bayramda sizin eve gelmek lazım:51:

belkide ondandır cnm...

ayyy keşke öyle bişi olsa birbirimize ziyarete gidip gelebilsek hepimiz bi köşedeydiz :2:

Son düzenleme:
herkese iyi akşamlar...
yeni geldim eve... kayınvalidemlerdeydik... dün bana olmayan kıyafetlerimi giymem işe yaradı eşim yeni etek aldı.... baktı hiçbiri olmuyo...:1:
bugün yediklerimi yazayım hemen... yeni aksiyon olsun bana..
sabah
1 omletten yumurta
1 domates
1 dlm peynir
1 dlm ekmek

ara üzüm

öğle
6 köfte
salata
1 dlm ekmek

akşam
yarım tbk makarna

karpuz kavun üzüm incir:53:
bugünde meyveyi abardım galiba...

1 yumurtadan omlet mi? bir omletten yumurta mı ? :52:

menü güzel cnm ama meyve çok fazla olmuş ki sende farkındasın zaten :47:

yaw neden başkalarına kızıp kendinize zarar veriyorsunuz? git o seni kızdıranlara bağır çağır ne yapıyorsan yap.. eline geçeni yiyerek kendine işkence ediyorsun.:47:

onları elime geçirsem zaten çok fena şeyler olacak:47::52:
Yediklerimi yazayım
Kahvaltı etmedim sahur yaptım onun yerine 1 tost yedim
Öğlen:
Tavuk Dürüm(yarım lavaş içine ızgara tavuk yeşillik-domates vs)
1 avuç patates kızartması:36::36::36::36:
Akşam:
uyuya kalmışım valla şimdi kalktım 2 etimek yedik birazda dil peyniri
Sahurdad 1 tost yerim yada 1 dilim ekmek
spor yok 3 gündüür of ya:2::50:

nasıl yani sorma???
ailenle bir sıkıntı mı var?

niye kusura bakalım canım:61:
uğraman çok ince bir davranış bence.
ben bir türlü bayram temizliği yapmadığım evimle meşgulüm:1:
sen neler yapıyorsun?
bu arada öğrenci misin evli misin:) pek tanışmadık seninle.
ben evliyim, ankaradayım. 1 oğlum var. çoluk çocuk hayat gailesi:)

Evdekilerle alakalı genelde Rabiacım.
Biraz da benimliyle ..
Aman canım sıkılyor her şeye zaten yalnız kalmam daha iyi sanırım.

hilal?!...

ay canım inşallah hayırlısıyla süprizine kavuşursun:69:

vazgeçemiyorum canım:) bağımlılık yaptı burası:16:

allahtan bugün sağlıklı atıştırmalıklar tüketmişsin. yalnız yemeksiz olmaz.

Cozuttum değil mi hiç yakıştıramıyorum kendime ama elimde olmadan yedim yedim.
Nasıl durduracağım ben kendimi Rabiacım?
Süprisizime bir kavuşsam belki toplayacağım yeme olayını da ama bakalım ..
Yapsın tabiki bağımlılık bırakma bizi sakın.

yok kız ondan değil hiç düşünmedim çok deli gibiydim dün:60::60:

iyi yapmışsın valla ben 3 gündür spor yapmıyorum gece belki leslie yaparım biraz

Dur dememiz lazım Gözde, dur diyelim yemeyelim ..

Allah kolaylık versin zor işler valla ya doluya koysan almıyo boşa koysan dolmuyor ne diyim hayırlısı olsun demekten başka birşey gelmiyor elden

Kızlar biz aniden memlekete gitmeye karar verdik anneanne çok iyi değil çıkıyoruz birazdan bayram bitimi görüşmek üzere kendinize iyi bakınn:58:

İyi yolculuklar Sinemcim.

Off arkadaşlar düzleştirici ve maşa aldım ama maşa ile şekillendirmeyi beceremedim ya... :26:

İlk defa kullanıyorum maşayı... Bi türlü düzgün bi model çıkaramadım sacımda... 2 saattir ugrasıyorum :60:

Açık arkadaşlardan tavsiyede buluna varmı? yada sac yapan bi site varsa oraya girim. :9:

:60: uzman tvde acıkılyıor nasıl yapılacagını :60:

Kız yapabildin mi?
Zayıfladı saçlar başlar yapıldı ohh adam dizinin dibinden ayrılamayacak.

herkese iyi akşamlar...
yeni geldim eve... kayınvalidemlerdeydik... dün bana olmayan kıyafetlerimi giymem işe yaradı eşim yeni etek aldı.... baktı hiçbiri olmuyo...:1:
sabah
1 omletten yumurta
1 domates
1 dlm peynir
1 dlm ekmek

ara üzüm

öğle
6 köfte
salata
1 dlm ekmek

akşam
yarım tbk makarna

Her zamanki Özlem menüsünden hallice ama meyvede çok şeker var Özlemcim.
Sen bir ara ne güzel menüler yazıyordun hatırlar mısın o zamanları?

Son düzenleme:
herkese iyi akşamlar...
sabah
1 omletten yumurta
1 domates
1 dlm peynir
1 dlm ekmek

ara üzüm

öğle
6 köfte
salata
1 dlm ekmek

akşam
yarım tbk makarna

Her zamanki Özlem menüsünden hallice ama meyvede çok şeker var Özlemcim.
Sen bir ara ne güzel menüler yazıyordun hatırlar mısın o zamanları?

Kesinlikle ben de bunu yapıyorum.
Aaa size ne diyeceğim ne keşfettim.
Bir ara telkinle zayıflama konusu vardı çok fazla hatırlıyor musunuz_?
Bilinç altımıza iniyormuş, mutluluk, zinde uyanma, zayıflama, sigara bırakma vs ile ilgili konularda mp3ler var.
İndiriyorsunuz.
Kısık bir sesle bile olması yeterli başka şeyle ilgilenirken televizyon izlerken bile alttan çalması yeterliymiş .
Ve çok güzel yorumlar var.

evet cnm çok güzel anlattın çok da güzel üstüne bastın... bide işin kötüsü yemek yerken zevk alıyorum bütün sıkıntılarım geçiyo o anda... ama bunun sonu yok... toparlanıcam ama toparlanmak zorundayım... yoksa böyle giderse eşimle beni görenler adama yazık olmuş falan dicekler gibi geliyor...
heheh bu arada bugün eşimden gelen incilerden bir tanesi....
yolda yürürken aşırı zayıf bi kız gördüm... beli filan sıfır beden di resmen... bende böyle olsam istermisin dedim... o fazla zayıf demesini bekliyorum... o ne dedi...
benim için farketmez seni aldığımda zayıftın şimdi kilolusn dedi... oha dedim iade et bari aldığım gibi çıkmadı bu diye....

Özlem inan beni anlatıyorsun.
Hiç durmadan yiyebilirim o an, nasıl rahatlatıyor ama elimdeki bitince daha çok vicdana zabı çekiyorum ..
Hııı :47::47:
iyi bir şey demeye çalışmış aslında sen zayıf da olsan kilolu da olsan ben seni seviyorum, beğeniyorum demiş.:1:
Ama bence sen yine ağzını kapatmak için eşinin incecik olmalısın.

Son düzenleme:
kimsecikler yok ben gidicem şimdi herkeşlerrr gelicek ama olmazkine böyle :9:

hayırlı sabahlar bu son sahurumuzdu çok şükür bitti Allah bir daha yaşatmayı görmeyi nasip etsin İnşallah...

hoşçakalın :3:

Back
X