çok teşekkür ederim kızlar.. Allah razı olsun hepinizden.. çok zor gerçekten.. dün gece eve gelemedik.. annemde kaldık.. yarın eşim işe gidicek bankalar açık ptt de artık banka olduğu için bu kapsama dahil.. ne yediğim ne içtiğim belli bugünde ablamlar geldi istanbul'dan ytaziyeden geldik akşam üstü annemin evi doldu hem ablamı görmeye hem taziye için geliyorlardı.. tencere tencere yemek yaptım.. kimse koca poposunu yerinden kaldırmadı hele yeni eltim öldüresim geldi bugün.. nasıl düşüncesiz insanlarla bi aile içinde aynı soy adı taşıyarak yaşıyorum hayret ettim kendime !!! annemin eviydi mecburen yaptım biliyorsunuz annemin ayağı rahatsız ayakta duramıyor çok fazla.. eltimde evet mecbur değil ama en azından yardım edeyimmi lafını esirgemeseydi ! anca yesin şişsin.. 42 beden giyiyor afedersiniz evlendiğinden beri besili danaya döndü 60 kiloyum diyor küçülde cebime gir dedim

boyu posu var iride yapılı ama aptalın teki.. cahillik gider eşeklik baki kalır diye boşa dememişler.. sözde ev kızı ne görgü var ne adap ne de usul erkân biliyor.. neyseki ablamları annemlerde bıraktık demin eve döndük.. sırtım ağrıdan kopuyor.. umarım kaptan bana kızmamıştır gerçi haber verdim ama cidden gelemedim.. öyle yani... bu arada kilo almamışım ama vermişim.. yarın inşallah bildirimde bulunucam ama kaynanam ablamı ve eşini yemeğe çağırdı yarın belki akşam yada öğlen oraya giderim.. sizler nasılsınız napıyosunuz.. bu arada sayfayı açarken uzun bi geçmiş ojkuyacam diye çok korkmuştum ama hepi topu iki sayfaydı nerdesiniz bakiyim??