• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Cuma Zayıflama Yarışması 13. Takım

yazarken masalın mesajını görmemiştim ... masaldan izin çıkmamış o yüzden bence içme yoksa smiley lar çıkabilir...

:17::17: Ama ama ama haklıyım değil mi ?
Şeker bu direk yağa dönüşüyor.
Bu arada artık canım tatlı şeyler istemiyor Özlem.
Zamanla oluyormuş Karatayın etkisi bilgin olsun ..

:17::17: Ama ama ama haklıyım değil mi ?
Şeker bu direk yağa dönüşüyor.
Bu arada artık canım tatlı şeyler istemiyor Özlem.
Zamanla oluyormuş Karatayın etkisi bilgin olsun ..

evet cnm haklısın, bende hissedebiliyorum dolabımda kayınvalidemin verdiği bayram tatlıları olduğu gibi duruyor... cuma günü annemlere götürcem boşa gitmesin...

Birazdan atıyorum linki Sinemcim özel mesaj zamanı dolsun ama hayatimdeğişti yazarsan google!a site de çıkar karşına ..
Askerde de bazıları kilo verirken bazıları tam tersine alıyor ama nasıl alıyorlar orada anlayamadım gitti ..
All all ..
Özlem de yapıyor sen de başla yapalım hep beraber ..
Tamam canım ben bakarım o zaman netten atma sen
Askerde benim ki kurusun mümkünseee
Ben yarın bir gün gider alırım kitabı hafta başı başlarım sizle birlikte

Yok yemedim

Aslında dayanamam sütlü tatlıya da almadım

Salata vardı onu da alamdım

Güvenemiyorum salatanın iyi yıkanıp yıkanmadığına ondan

Şimdi de orta şekerli bir kahve içmek istiyorum izin var mı yoksa şekersiz mi içmeliyim?
Bende sabah kahve içerdik normalde valla içmedim şekersiz içemem kakhveyi normalde çaya atmıyorum ama türk kahvesi şekersiz çekilmiyor bende hiç içmedim içme bence :1:
2 küçük dolma aolacaktı şaşırmışım

Yazarken canım yoğurt çekmişti sadece aklım kaymamış demekki elim de kaymış

Kayınvalidem evde yapıoyr yoğurdu çok leziz oluyor bana da yapıyor yemeye doyamıyorum

Ben de anladım zaten bir yanlışlık olduğunu ama takıldım hoşuma gitti:34:

evet cnm haklısın, bende hissedebiliyorum dolabımda kayınvalidemin verdiği bayram tatlıları olduğu gibi duruyor... cuma günü annemlere götürcem boşa gitmesin...

Daha çok değişiklikler olacak çook ..
Her ne kadar tartımda göremesem de fazla o değişiklikleri

bende öğlen yemeğim için alışveriş yapmaya gidiyorum kızlar sonra görüşürüz...

Kolay gelsinn ..

sabah kahvaltım:

* light süt ile special k...

* su içiyorum şuan.. öğlen yemei yazamıyorum çünkü kahvaltıyı 12 de yaptım.. + iki kuru kayısı yedim

Bende sabah kahve içerdik normalde valla içmedim şekersiz içemem kakhveyi normalde çaya atmıyorum ama türk kahvesi şekersiz çekilmiyor bende hiç içmedim içme bence :1:

Türk kahvesini bir süredir şekersiz içiyorum ve kahve tadını daha net aldığımdan da çok hoşuma gidiyor.
Şimdi çay,kahve gibi şeylere biraz şeker atılsın içemiyorum.

Ben gerçekten ay küçülen fazdayken kilo verip büyüyen fazdayken ya çok az veriyorum ya da duruyorum yerimde.
Ve 10 Eylülden sonra tekrar küçülüyor ..
:62::62:

Teşekkür ederim Melekcimm ..

Ohh gez gez hep zaten ya, hiç oturmuyor ki hatun yerinde :1:

2 sene Çanakkale'de kimsem yoktu.Evde oturup durdum hep.. Sonrada kilo aldım :9:
Memleketime gelmişim, oturur muyum hiç :60:

Bu arada arkadaşım beni 2 3 aydır görmemişti " melek arkan gitmiş resmen " dedi :62: çok sevindim.Bayramda aldık ama vericez artık, başka yolu yok :57: :47: :kkk:

Oğlumu babam götürdü, arabayla gezdircekmiş :55:
Eşimde arkadaşının nikahını kıymaya gitti :9:

Bende evde önce burn it up, sonra temizlik yapıcam.Çamaşırlar,perdeler yıkanıp asılacak.Ütü yapılacak...
Sonra halim kalırsa ders çalışırım :60:

2 sene Çanakkale'de kimsem yoktu.Evde oturup durdum hep.. Sonrada kilo aldım :9:

Bu arada arkadaşım beni 2 3 aydır görmemişti " melek arkan gitmiş resmen " dedi :62: çok sevindim.Bayramda aldık ama vericez artık, başka yolu yok :57: :47: :kkk:

Bende evde önce burn it up, sonra temizlik yapıcam.Çamaşırlar,perdeler yıkanıp asılacak.Ütü yapılacak...

Çanakkale nasıldı güzel mi ?
Tayin yeri arıyoruz da erkek arkadaşıma, çanakkalede var da kaç saattir ki ?

Ne güzel değil mi iltifatlar almak motiven artıyor direk.
Vereceksin tabi.
Ohh hadi bol enerji sporun temizliğin ..
Beyin vücudun enerjisinin %70 ini harcayan bir organ.
Odaklanırken o da harcar enerjini ders çalışırken :1:

Ben gerçekten ay küçülen fazdayken kilo verip büyüyen fazdayken ya çok az veriyorum ya da duruyorum yerimde.
Ve 10 Eylülden sonra tekrar küçülüyor ..
:62::62:

benim kilo vermemde hızlandı :61: bu arada elbisem çok güzel oldu sadece fermuar kısmı olmadı yanda göğüsten dolayı tam kapanmıyor parça attırmak için terziye verdirdim bugün alıcam.. üstüne ceket aldımmı tamamdır bu iş :52: evimi toparlıycam biraz şimdilik müsade :61:

yazarken masalın mesajını görmemiştim ... masaldan izin çıkmamış o yüzden bence içme yoksa smiley lar çıkabilir...

Şekersiz içtim zaten ama masalın mesajını görmeseydim şımarıp içebilirdim şekerli

6 aydır çayı şekersiz içiyorum ama kahve çekilmiyor şekersiz ama onuda içeye alıştırmaya çalışıyorum kendimi

Bak gene canım yoğurt çektiii

Melek hastayım senin enerjine
:nazar::nazar:

-----------------msj tekrarı-----------------

nette bi sorun var yada sitede anlamadım :s

Son düzenleme:
benim kilo vermemde hızlandı :61: bu arada elbisem çok güzel oldu sadece fermuar kısmı olmadı yanda göğüsten dolayı tam kapanmıyor parça attırmak için terziye verdirdim bugün alıcam.. üstüne ceket aldımmı tamamdır bu iş :52: evimi toparlıycam biraz şimdilik müsade :61:

Ohh düğüne kadar inceldin kıskansınlar şimdi eltin de var ohh :1:

Daha çok değişiklikler olacak çook ..
Her ne kadar tartımda göremesem de fazla o değişiklikleri

Kolay gelsinn ..
çok yakındda görüceğini biliyorum cnm... ama bi dakka hemen görme zaten sonra bütün kaptanlar mezun oluyolar hemencik.... beni zayıflatmadan mezun olma sen... çok mu bencilim...:1:

kolay gelsin cnm...
bende patlıcanları fırına verdim bugün menümde zeytinyağlı patlıcan var...

Çanakkale nasıldı güzel mi ?
Tayin yeri arıyoruz da erkek arkadaşıma, çanakkalede var da kaç saattir ki ?

Vereceksin tabi.

Allah bir daha Çanakkaleye gitmeyi nasib etmesin... Tamam güzel, tatil için gezmek için, sahil falan var ama ben hiç sevmedim.Ben şehirlerin ruhu olduguna inanırım hep.Çanakkaleye girer girmez içim sıkılıyor gibi oluyordu hep.Ama Bursa öyle mi... :69: Otogara girer girmez, topragı öpecektik nerdeyse :))

Çanakkale berbat bi yer.. Şöyle söyleyeyim, yer olarak, mekan olarak güzel sahile yakın... Ama maneviyat anlamında cok cok geriden gelen bi şehir... Ordaki şehitlerin kemikleri sızlıyordur :14::14::14:

Vereceksin tabi.

Evet iyi oluyor,ama su aldıgım kilolar moralim bozuyor :57: büyük ihtimal cumada artılardayım, ama cok kararlıyım, bayrama kadar 6 ları görmek istiyorum, Rabbim nasib ederse...
Melek hastayım senin enerjine
:nazar::nazar:

Oyy canımm :70: Bende sana hayranım..
Sen bana hayran olma, gel beraber gezeriz biz... herkes bize hayran olur o zaman :))

Back
X