- 15 Şubat 2011
- 7.011
- 20
- 158
kolay gelsin cnm...
bende patlıcanları fırına verdim bugün menümde zeytinyağlı patlıcan var...
ya bu karatay da hep patlıcan mı yeniyor?

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
kolay gelsin cnm...
Türk kahvesini bir süredir şekersiz içiyorum ve kahve tadını daha net aldığımdan da çok hoşuma gidiyor.
Şimdi çay,kahve gibi şeylere biraz şeker atılsın içemiyorum.
çok yakındda görüceğini biliyorum cnm... ama bi dakka hemen görme zaten sonra bütün kaptanlar mezun oluyolar hemencik.... beni zayıflatmadan mezun olma sen... çok mu bencilim...
kolay gelsin cnm...
Allah bir daha Çanakkaleye gitmeyi nasib etmesin... Tamam güzel, tatil için gezmek için, sahil falan var ama ben hiç sevmedim.Ben şehirlerin ruhu olduguna inanırım hep.Çanakkaleye girer girmez içim sıkılıyor gibi oluyordu hep.Ama Bursa öyle mi...Otogara girer girmez, topragı öpecektik nerdeyse :))
Çanakkale berbat bi yer.. Şöyle söyleyeyim, yer olarak, mekan olarak güzel sahile yakın... Ama maneviyat anlamında cok cok geriden gelen bi şehir... Ordaki şehitlerin kemikleri sızlıyordur
Evet iyi oluyor,ama su aldıgım kilolar moralim bozuyorbüyük ihtimal cumada artılardayım, ama cok kararlıyım, bayrama kadar 6 ları görmek istiyorum, Rabbim nasib ederse...
Oyy canımmBende sana hayranım..
Sen bana hayran olma, gel beraber gezeriz biz... herkes bize hayran olur o zaman :))
ya bu karatay da hep patlıcan mı yeniyor?dikkat ettim genelde patlıcan var sanki... :44:
Tamam zaten acaba diyorduk bunu çıkaralım listeden ..
Ankara İstanbul kocaeli falan düşünüyoruz eğer 1. bölge olursa zaten de ..
Cumaya kadar artını olabildikçe aşağı çekmeye çalışırsın sonra da gider zaten kilocuklar ..
Yok yok patlıcan olacak diye bir şart.
Tesadüf sanırım dün ben yemiştim bugün Özlem yiyecek ..
çıkarın çıkarın :)))
evet zaten öyle yapıcam.Ne kadar verirsem kardır.Ramazanda bitti artık, bu bayramda bana tecrübe oldu, kurbanda daha dikkat ederim inş.
http://www.kadinlarkulubu.com/kadinlar-hamami/468505-seffaf-oda-1-hafta-konugunu-secelim-anket.html
selam kardeş takım şeffaf oda oylaması başladı
ne kadar katılım olursa o kadar eğlencli olur
sizleri de bekliyoruz
Bazı şeyleri yavaş yavaş öğreniyoruz işte Melekcim ..
Acaba belli bir kilomu var insanın aşmakta zorlandığı.
Ben kendimi o sınırda hissediyorum düşemiyorum."
evet ne yazık ki, öyle oluyor.Bir anda birşeyi öğrenemiyor insan...
Metobolizma bazen duruyor biliyorsun, inat ediyor kilo vermicem diye...
o dönemdemisin bilmiyorum ama psikolojik olarakda " ya o kadar dikkat ediyorum veremiyorum" desen bile vücut yag depoluyor.Bu yüzden "vericem tabi, ne varmış kilo vermekde, millet 30 40 kg veriyor benim neyim eksik" de kendine sürekli.. ben öyle yapıyorum![]()
Kızlar biliyorsunuz Kaptan yardımcısı ferdici_ idi ama yoğunluktan dolayı artık giremiyor.
O yüzden yeni kaptan yardımcımız Hulk ..
Gündüz saatlerinde işte olduğundan dolayı gündüz saatlerinde genelde burada oluyor, cuma günleri içinde bu iyi olacaktır.
Gerçekten bilinç altı ile ilgili olabilir ama haftada 1-1 gitse yetecek ..
Ama o bile çoğu zaman gitmiyor.
Hoş sonradan birden hızlanıyor ama tekrar duruyor ..
Ya bu oylama nasıl yapılıyo ki girdim baktım yapamadım cahilim cahillll
Kimseyide tanımıyorum ki![]()
evet mantıklı bir seçim.. _ ferdici_ arkadasımı cok fazla tanımıuyorum ama işi sebebiyle sürekli burada olan arkadaslarımın secilmesi daha mantıklı tabi...
Hulk, hadi yine iyisin kısss Eki Görüntüle 252671
Gerçekten bilinç altı ile ilgili olabilir ama haftada 1-1 gitse yetecek ..
Ama o bile çoğu zaman gitmiyor.
Hoş sonradan birden hızlanıyor ama tekrar duruyor ..
Aa cuma günü başlamayacak mıydı oylama ..
Oyumu kullandım teşekkür ederiz ..
ya ben bir yerde okumuştum vücut geçmişte uzun süre bir kiloda kaldıysa o kiloda takılı kalabilirmiş öyle yazıyodu bak bende 73 den aşağıya inemedim mesela uzun süre 73 kilo kaldım ondan galiba:44:
ya bu karatay da hep patlıcan mı yeniyor?dikkat ettim genelde patlıcan var sanki... :44:
Zaten direk anket çıkıyor oradan seçiyorsun alt taraftan da onaylıyorsun ..
Ben biraz fazla zaman geçirmeye başladım galiba burada
Benim adayım belliydi zatenn ..![]()