• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Cuma Zayıflama Yarışması 13. Takım

deryoşum sana kolay gelsin allah yardımcın olsun ablacım

kızzz sizin takıldığınız zamanlarda ufukta bişi yoktu :))) sonradan oldu ....aynen dediğin gibi görüşemiyo zaten:D gelcek inş da az daha var:))))))

masalcımmmmm kaptanlığınnn hayırlı olsunnn

bende mi karatayııı düşünsem ne bilgiler için tşk ederiz cnm çok saol

Teşekkür ederimm :17::17:
Karatay kesinlikle çok sağlıklı tavsiye ederim herkese ..
ne zaman geliyorr ?:69:

hadi ya :53: ben sadece göze zararlı sanıyordum bak, işte insanları bilgilendirmek lazım :50:

Off ya hatırlayamıyorum anlatmak istiyorum size ama.
Yarın notlarımı karıştıracağım belki yazmışımdır veya hatırlarım .. :1:

aynen cnm sokak kedisi zaten. köyden getirdim 3-4 aylık sanırım tam bilmiyorum ama dediğin gibi onlarında ilgiye ihtiyacı var bi görsen nasıl maymunluklar yapıyor bal bal yiyesim gelio bazen değişik değişik uyuyo :60: bana bakımı hakkında biraz bilgi verirmisin sen birebir ilgileniyorsun nede olsa.. mesela en çok neleri severler yemek olarak oyun olarak tuvalet olayı bahçeye çıkıp yapıyo sanırım eve henüz bişey yapmadı.. dikkat de edemedim ne yalan söyliyim...

valla belki abartı gelicek ama bunun ve benzer hareketlerin çok hayırlı ve kutsal olduğuna inanıyorum, yani kedi olsun köpek olsun kanguru olsun farketmez ihtiyacı olan bir canlıya yardım ediyorsun sonuçta.

valla kediler neye alışırlarsa onu yemeye devam etmek isterler. benim kedim ciğer yemeye alıştı, tavuk ciğeri alıp haşlıyorum. bazen değişiklik olsun diye tavuk da verebiliyorum. evde köfte piştiyse ona da pay ayrılıyor her tabaktan...
kuru mamayı böyle çerez niyetine yiyor. onu da seçer, hepsini yemez şımarık.
ama kuru mamayla beslenmeye alışan kedi de yaş yemek asla yemeyebilir. eski kedim öyleydi.
evden çıkmayan kediler genelde yemek saati geliştiriyor. günün belli saatlerinde aksatmadan vermek gerekiyor. ama sokağa çıkan kedinin enerjisi sürekli değiştiği için, hem daha sık acıkıyor hem de ne zaman acıkacağı belli olmuyor. o yüzden acıktıkça vermek gerekiyor yemeğini.

evde kötü bir koku almıyorsan tuvaletini dışarda hallediyordur, yapınca kokudan durulmuyor çünkü. idrarının kokusu da çok keskindir onu da anlarsın.

evin giriş kat anladığım kadarıyla, kendisi çıkıyor dedin sanırım?
öyleyse hiç sorun yaşamazsın tuvalet konusunda.

iç dış parazit ilaçlarını hemen yaptırmanı öneririm, hem kedicik için hem de sen ve ailen için. küçük bebişin var zaten en önemlisi.
kist aşısı da yaptırırsan başka bişey istemez.
bir sürü aşıları var ama onları artık bütçene göre veteriner hekimin tavsiyesine göre yaptırırsın istersen.

gerisi her kedinin keşfedilecek karakteriyle alakalı. o yüzden iyi eğlenceler dilerim canım :71:

aa izmirlimisin özlemcim sen:31:
evet cnm hem izmirliyim hemde izmirdeyim...:1:
menüm:

sabah kahvaltısı

* light süt ile special k

* 2 kuru kayısı

akşam 18:00

* 1 porsiyon fırında köfte patates
* 1 kase yoğurt
* 1 dilim ekmek

sonra eşimin dayısına gidicez demiştim giderken arabayla dönerken yürüyerek geldik yaklaşık bi 40 dkk.. (hızlı hızlı yürüdüm ben önden :52:)
elbisemi yarın alıcam ceketede yarın bakıcam artık bugün yapamadım...

3.5 lt su içtim.. bir fincan 3'ü bir arada içtim..
:nazar::nazar::nazar:

Bu arada benim paçalarım tutuştu :1:
Erkek arkadaşım ne zaman gelecek izine belli değil ama ilk izne geldiğinde bizimkilerle tanış konusunu baya enine boyuna konuştuk bugün.
Ekimde gelir diye tahmin ediyorum olmadı kasım ama benim daha zayıflamam lazım ..
Sonra cildime daha dikkat edeyim başka uzun sürede dikkat edilecek neler var kızlar?
Yavaş yavaş başlamam lazım çünkü biliyorum 2 gün önce söyler bana süpriz geliyorum diye.

bak şimdi zayıflamaya odaklanmanın tam sırası... sen şimdi erkek arkadaşın gelcek diye bi çırpıda verirsin o fazlalıkları...

izmir çok güzeldir yaa:31:

valla belki abartı gelicek ama bunun ve benzer hareketlerin çok hayırlı ve kutsal olduğuna inanıyorum, yani kedi olsun köpek olsun kanguru olsun farketmez ihtiyacı olan bir canlıya yardım ediyorsun sonuçta.

valla kediler neye alışırlarsa onu yemeye devam etmek isterler. benim kedim ciğer yemeye alıştı, tavuk ciğeri alıp haşlıyorum. bazen değişiklik olsun diye tavuk da verebiliyorum. evde köfte piştiyse ona da pay ayrılıyor her tabaktan...
ama kuru mamayla beslenmeye alışan kedi de yaş yemek asla yemeyebilir. eski kedim öyleydi.
evden çıkmayan kediler genelde yemek saati geliştiriyor. günün belli saatlerinde aksatmadan vermek gerekiyor. ama sokağa çıkan kedinin enerjisi sürekli değiştiği için, hem daha sık acıkıyor hem de ne zaman acıkacağı belli olmuyor. o yüzden acıktıkça vermek gerekiyor yemeğini.

evde kötü bir koku almıyorsan tuvaletini dışarda hallediyordur, yapınca kokudan durulmuyor çünkü. idrarının kokusu da çok keskindir onu da anlarsın.

iç dış parazit ilaçlarını hemen yaptırmanı öneririm, hem kedicik için hem de sen ve ailen için. küçük bebişin var zaten en önemlisi.
bir sürü aşıları var ama onları artık bütçene göre veteriner hekimin tavsiyesine göre yaptırırsın istersen.

gerisi her kedinin keşfedilecek karakteriyle alakalı. o yüzden iyi eğlenceler dilerim canım :71:

veteriner gibi herşeyi özetlemişsin kedican bravo:1::1:

bak şimdi zayıflamaya odaklanmanın tam sırası... sen şimdi erkek arkadaşın gelcek diye bi çırpıda verirsin o fazlalıkları...

Evet gerçekten kilo vermek için çok güzel bir neden bu motivem olsun ekime kadar 60a düşebilsem harika olur..

insan hatırlayamayınca takıyo değil mi:60::60:

Notlarımı da bulamadım kii .

maşşallah derya kediciğin çok şirin:69::69::69::69: kediyi evde mi besliyorsun bahçede mi? evdeyse mutluka kumuna yapması lazım, oyuncak olarak da lazer alabilirsin benimki çıldırıryor lazere evdeki kelebekleri kovalamak da bir diğer hobisi:1: ona yün yumağı gibi yuvarlanan bir şey ayarla bütün gün oynarlar valla bir de diğer gerekli şey çim yediklerini hazmetmesi için çim yemesi lazım
teşkr ederiyorum canımcım :71:

Maşallah Deryacım çok güzel ..
Birlerine örnek olsun bilmem anlatabildim mi ? :1::1:

:1::1: örnek olsun tabi :1:

deryoşum sana kolay gelsin allah yardımcın olsun ablacım

teşkr ederiyorum canım hoşgeldin sende :16:

hakkını helal et canım yordum seni bi yığın yazı yazmışsın.. :16::16::16:

dediklerinin hemen hemen hepsini iyi kötü biliyorum. evim iki katlı müstakil bahçeli bir ev.. bahçeye bir kapı açılıyor ama kışın bu kapıyı açamıycam çok fazla. onu içeri almayı düşünüyorum o soğukta kalınca benim içerde uykum gelmez :14: tuvaletini evde nasıl halledebilirim bi leğene kum doldurup bi kenara koyup haftalık değiştirsemmi yada 2-3 günde bir.. bunu nasıl yapabilirim? küçük toplar aldım ona çok hoşuna gidiyo gündüz hep evde içeri dışarı yapıyo keyfine göre.. ama akşamları şimdilik dışarda yatıyor.. bahçede bir odunluk birde kiler var.. kilerde yer yaptım ona ama kışın üşür ve kediler bildiğim kadarıyla sıcağı severler.. aşı olayınıda en kısa zamanda halledicem hiç fırsatım olmadı ki.. hem veteriner bir tane var çarşıda ama nerde olduğunu bilmiyorum bir araştırıyım götüreyim hemen...

Son düzenleme:
Aslında sanırım bu Karatay'a uygun beslenmeye çalıştığımdan beri bu incelme.
Normalde belim daha da incelir iyice orantısız olurdu.
Çünkü önceden sağlıklı değil az yiyordum.
Şimdi yediklerime daha dikkat ediyorum sağlık konusunda.
Az yediğim zamanlarda bile vücuduma yararı olsun diyorum.
Bir de Leslieyi zaten uzun zamandır yapıyordum ondan kaynaklandığını düşünmüyorum ama slim in 6 ve yer egzersizlerinin etkisi olduğuna inanıyorum.
Ciddi anlamda basenlerim eriyor artık.
Ve ben bunu baktığımda anlıyorum.
Mutluyum yani bu konuda.
Tartı da çok bir fark göremiyorum bu biraz canımı sıkmıyor değil ama inceldiğimi hem de istediğim yerden inceldiğimi görmek daha güzel.

anladım canım bende denicem bu karatayı araştırayım biraz bakayımm herkes çok övdü :9:

Sabır diyorum sadece anla ne demek istediğimi bu konuda :1:

İyi gecelerr ..

anlamam mıı :51:

Kızlar Günaydınnnn:32:
Bugün baya iyi uyandım hastayım ama ağrım yokk,
Gece uyutmadı ama yaaaa:50:
Neyse ya ben akşamları gelemiyorum kardeşimden dolayı bu sene son sınıf o ygs lys dersahaneye yazdırdık ama her akşam evde bir etüt programı da ben uyguluyorum:1:Gelemiyorum o yüzden,
Dün herkes bana sen çok kilo aldın bu ara dediler gdiyorum eve tartılıyorum bi anormallik yok ama tartımdan şüphelendim ya,
Karar verdim kesinlikle en azından 1 ay kaçamak yok bugünden itibaren sabah spor yapamadım ama yarın yaparım gibi geliyor hastayım çok ağrım var sabah niyetlendim ama yapamadım.
Karatay filan ne varsa denemeye hazırım tavsiyelerinizi bekliyorum hilal bana fırsat verme kaçamak yapmama tamam mı ? :69:

ayy o durum çok uyuz oluyor dimi bana da yapıyolardı ya diyodum yok yani kilom aynı hayır hayır sen kilo almıişsın ay deli oluyodum :47::47:

2 küçük dolma aolacaktı şaşırmışım

Yazarken canım yoğurt çekmişti sadece aklım kaymamış demekki elim de kaymış

Kayınvalidem evde yapıoyr yoğurdu çok leziz oluyor bana da yapıyor yemeye doyamıyorum

bende tava yogurduna bayılıyorum :56::56: zaten yogurtsuz yemek yiyemem

Türk kahvesini bir süredir şekersiz içiyorum ve kahve tadını daha net aldığımdan da çok hoşuma gidiyor.
Şimdi çay,kahve gibi şeylere biraz şeker atılsın içemiyorum.

aynen bende şerbet gibi geliyor bana da alışmışım şekersiz içmeye arkadaslarım da bana garip diyor ben koca bardak çayı kahveyi şekersiz içince asıl gariplik küçücük çay bardağına 3 4 şeker atmak :60::60:

Çanakkale nasıldı güzel mi ?
Tayin yeri arıyoruz da erkek arkadaşıma, çanakkalede var da kaç saattir ki ?

Ne güzel değil mi iltifatlar almak motiven artıyor direk.
Vereceksin tabi.
Ohh hadi bol enerji sporun temizliğin ..
Beyin vücudun enerjisinin %70 ini harcayan bir organ.
Odaklanırken o da harcar enerjini ders çalışırken :1:

ben çanakkalede okudum gökçeadada harika bir yer çanakkale yalnızz öğrenci şehri oldugundan erkek arkadasına dikkat et derim bak o konuda çok kavga edebilirsiniz şayet benim okudugum dönemde ki 2 erkek arkadasımda astsubaydı tabi kimsenin sevgilisini çalmadım ama demek istedigim üniversiteli öğrencilerin gözdesi oluyorlar :60::60:

aynen bende şerbet gibi geliyor bana da alışmışım şekersiz içmeye arkadaslarım da bana garip diyor ben koca bardak çayı kahveyi şekersiz içince asıl gariplik küçücük çay bardağına 3 4 şeker atmak :60::60:

kesinlikle katılıyorum çaya o kadar şeker atınca çayın tadı gelmiyor ki resmen şeker tadı geliyor... çay içiyoz diye kendini kandırıy onlar... geçen banada eşimin bi akrabası tutturdu azcık at diye... kandime eziyet ettiğimi zannediyo zayıflamak için... şekerli çayı içemediğimi artık anlayamıyor...

anladım canım bende denicem bu karatayı araştırayım biraz bakayımm herkes çok övdü :9:

ayy o durum çok uyuz oluyor dimi bana da yapıyolardı ya diyodum yok yani kilom aynı hayır hayır sen kilo almıişsın ay deli oluyodum :47::47:

Dene dene kesinlikle ..
Tavsiye ediyorum.
Sıfır tatlıylayım ne zamandan beri ..

Bu arada çay kahve deyince aklıma geldi vücutta çok su tutuyormuş kızlar.
Ödemler fazla çıkmanıza neden olabilir tartıda..

bence artık susun yoksa mutfağa gdip bütün yoğurdu yiycem zaten şuan çok açım :60::60::60::60:

ev yoğurdu bir başka oluyor gerçekten...

küçük bi anımı paylaşayım :52:
ben çok küçükken sanırım ilk okul 2 yada 3 e gidiyordum.. abimin arkadaşı gelmişti bize aynı iş yerinde çalışıyorlardı annem yoğurdu evde mayalardı.. abimin arkadaşının adı mert. sofra konuldu yemek yiyiyoruz benim lafım " mert abi yoğurttan yesene annem yaptı hemde sütten yaptı" herkes kopmuş ben öle saf saf bakıyorum :D sanki markette satılanlar sudan yapılıyor :60: çocuk aklı işte küçümendim ozamanlar :60: bazen aklıma gelir hala gülerim :60:

Son düzenleme:
ben çanakkalede okudum gökçeadada harika bir yer çanakkale yalnızz öğrenci şehri oldugundan erkek arkadasına dikkat et derim bak o konuda çok kavga edebilirsiniz şayet benim okudugum dönemde ki 2 erkek arkadasımda astsubaydı tabi kimsenin sevgilisini çalmadım ama demek istedigim üniversiteli öğrencilerin gözdesi oluyorlar :60::60:

:60::60: ilahi belkide o yüzden sevilmiyodur...

ya kızcaksınız ama sonra ben biliyorum :59:

Dökül dökül ..
Kızacağızz tabii .. :47::47:

Ama ama ama ..
Ne işi var ya orada :47:
Olmaz Çanakkale falan olmaz.
Bir de trakya çıkma ihtimali var Edirne falan.
Orada tabi genellemiyorum ama bekar evli de pek bakmıyorlarmış direk asılma modu.
Biliyorum o bakmaz da birisi bakarsa da melekken şeytan oluveririm.:47:

Allah bir daha Çanakkaleye gitmeyi nasib etmesin... Tamam güzel, tatil için gezmek için, sahil falan var ama ben hiç sevmedim.Ben şehirlerin ruhu olduguna inanırım hep.Çanakkaleye girer girmez içim sıkılıyor gibi oluyordu hep.Ama Bursa öyle mi... :69: Otogara girer girmez, topragı öpecektik nerdeyse :))

Çanakkale berbat bi yer.. Şöyle söyleyeyim, yer olarak, mekan olarak güzel sahile yakın... Ama maneviyat anlamında cok cok geriden gelen bi şehir... Ordaki şehitlerin kemikleri sızlıyordur :14::14::14:

Evet iyi oluyor,ama su aldıgım kilolar moralim bozuyor :57: büyük ihtimal cumada artılardayım, ama cok kararlıyım, bayrama kadar 6 ları görmek istiyorum, Rabbim nasib ederse...

Oyy canımm :70: Bende sana hayranım..
Sen bana hayran olma, gel beraber gezeriz biz... herkes bize hayran olur o zaman :))

evet bak bu konuda sana katlıyorum eger öğrenciysen orda dünyanın en güzel yeri ama yaşamak için berbat insanı çok yobaz çok acaip :19::19:

Dene dene kesinlikle ..
Tavsiye ediyorum.
Sıfır tatlıylayım ne zamandan beri ..

Bu arada çay kahve deyince aklıma geldi vücutta çok su tutuyormuş kızlar.
Ödemler fazla çıkmanıza neden olabilir tartıda..

evet türk kahvesi özellikle bilmiyorumaranızda sürekli içen varmı ama türk kahvesi feci su tutuyormus vücutta

kızlar gözlerim kapanıyor sabhta erken kalkıyorum.. yarın yazılanları okurum yine.. kedican tekrardan teşkr edeiyorum cnm cvp yazarsan yeniden yarın okurum inşallah..

Allah hepinize rahatlık versin.. hayırlı geceler dilerim...

evet tatil için gelmiştim çeşmeye :31:

üfff çeşmenin denizi süper yaaa... keşke bu sene bi kere daha gidebilsem... ama gidemicem heralde halbuki arabayla 1 saatlik yol ama bizimki ekonomi yapmaya çalıştığı için gidemiyoruz.... sonra izmirde kordon çok güzeldir... arkadaşlarla buluşmak için en ideal yer... sevgiliyle gezmek için inciraltı... ama sınırlı yani çok gezen biri olarak bi süre sonra gezcek yer kalmıyor... oraya dğn gitmiştik şuarya geçen hafta falan oluyo...

Back
X