Cuma Zayıflama Yarışması 13. Takım

Kendin mi yaptın ?
Tarif istiyorumm :1:

yok ya ben yapmadım :60: kendimde bir kere yapmıştım, güzel olmuştu ama denemedim bir daha uğrastırıyor diye :9: algidanın dondurmalı pastalarından... frambuazlıymış :)) bak bundan... çok lezzetli...

$4830548812_f2e9560dde.webp

karamelli kaymaklı var, hiç güzel değil... :19:

yok ya ben yapmadım :60: kendimde bir kere yapmıştım, güzel olmuştu ama denemedim bir daha uğrastırıyor diye :9: algidanın dondurmalı pastalarından... frambuazlıymış :)) bak bundan... çok lezzetli...

Eki Görüntüle 253359

Ne diyeyim bilemedim kii ..
Ama canım istedii :1::1:
Neyse benim biraz zamanım var sanırım böyle kaçamaklar için ..
Haftaya bir hedef belirleyeyim bari kendime de o kiloya gelirsem kaçamak yaparım. :1:

:17::17::16::16:

Sporun ne durumda peki seninn ?
sorguya aldım canım seni :1::1:

ya ben pek sportif bi tip değilim malesef çok sıkılıyorum spor yaparken ama günlük olarak çok hareketliyim, yürüyorum falan. yani yürüyüş yapmıyorum ama gün içinde yürüyorum çok, temizlik falan yapıyorum.
biliyosun bi ara kedimle akşamları maç yapıyoduk ama komşular kızıcak diye evdekiler topumuzu kesmeye başladı...
şimdi haftaya da tatile gidicem yüzerim biraz...
böyle yani...

ya ben pek sportif bi tip değilim malesef çok sıkılıyorum spor yaparken ama günlük olarak çok hareketliyim, yürüyorum falan. yani yürüyüş yapmıyorum ama gün içinde yürüyorum çok, temizlik falan yapıyorum.
biliyosun bi ara kedimle akşamları maç yapıyoduk ama komşular kızıcak diye evdekiler topumuzu kesmeye başladı...
şimdi haftaya da tatile gidicem yüzerim biraz...
böyle yani...

Nereye gidiyorsun tatile ?
Ailenle mi ?
Ohh yüz yüz bol bol ..

Selaammm.. Benim bu aksamki menum 2 haslanmis patates.. Bakiyorum da herkes karatayci mi olmus ne:1:

Selaammm.. Benim bu aksamki menum 2 haslanmis patates.. Bakiyorum da herkes karatayci mi olmus ne:1:

Araştırınca olmamak mümkün olmuyor ki ..
Biliyorsunuz iyi kötü ben nasıl besleniyordum, ne kadar sağlıksızmış ben de bile o kadar büyük gelişmeler var ki ..
Kilo olarak ise basenlerim eriyor daha ne olsun ..

dışarda birileri alem yapıyor böyle uzaktan geliyor sesler ama nasıl eyleniyolar anlatamam size gidip iki göbecik atasım geldi!

bu sırada yeni ikea katalogları dağıtılıyor gördünüz mü?
aynı geçen seneki reklamdaki tipler gibi oldum sevindim böyle :64:

Eki Görüntüle 253359
çok severim yaa.... bence yemek resimleri paylaşmayalım kızlar.... :31:

silivriye gidiyorum ailemin yanına evet yüzücem bol bol:21:

Şimdi normalde ailen nerede kalıyor ?
Beraber misiniz tatil için mi oradalar ?
yoksa okul için başka bir yerde misin sen ?

dışarda birileri alem yapıyor böyle uzaktan geliyor sesler ama nasıl eyleniyolar anlatamam size gidip iki göbecik atasım geldi!

bu sırada yeni ikea katalogları dağıtılıyor gördünüz mü?
aynı geçen seneki reklamdaki tipler gibi oldum sevindim böyle :64:

Sen de evde at göbeğini :1:
Görmedimm ben nasıl kataloglar ?

çok severim yaa.... bence yemek resimleri paylaşmayalım kızlar.... :31:

Ayy ben de çok severim.
Ama baktım o her zaman olacak ben kilolarımı verdikten sonra yiyebilirim ki dedim ..

Back
X