- 15 Şubat 2011
- 7.011
- 20
- 158
Pasta hem de perşembe günü hiç güzel olmamış ..
Ama eminim tadı harikadır ..
çok çok azdı ya.. bir dilim bile değildi. zaten dondurmasını yedim, bisküvisini yemedim

Tadıda süperdi

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Pasta hem de perşembe günü hiç güzel olmamış ..
Ama eminim tadı harikadır ..
çok çok azdı ya.. bir dilim bile değildi. zaten dondurmasını yedim, bisküvisini yemedim
Tadıda süperdi![]()
yok ya ben yapmadımkendimde bir kere yapmıştım, güzel olmuştu ama denemedim bir daha uğrastırıyor diye
algidanın dondurmalı pastalarından... frambuazlıymış :)) bak bundan... çok lezzetli...
Eki Görüntüle 253359
karamelli kaymaklı var, hiç güzel değil...![]()
Ye tabi ye kakaolu bisküviyi de ye dünkü pastandan sonra ohh ..![]()
e pastadan sonra laf etmezsin dedim ama gene mi olmadı![]()
Dün vicdanın girdi işin içine diye bana gerek yoktur dedim ama ertesi gün tekrar kaçamak ..
Arada sırada olacaktır normaldir ama diğer zamanlar kaçamaksız olmak şartıyla ..
yaa ama püskevit kaçamak sayılmazki!
Püskevitini yerim ..
Sustum tamam tamam gel beni de ye , bak ben de tatlıyım![]()
yerim!
Sporun ne durumda peki seninn ?
sorguya aldım canım seni![]()
ya ben pek sportif bi tip değilim malesef çok sıkılıyorum spor yaparken ama günlük olarak çok hareketliyim, yürüyorum falan. yani yürüyüş yapmıyorum ama gün içinde yürüyorum çok, temizlik falan yapıyorum.
biliyosun bi ara kedimle akşamları maç yapıyoduk ama komşular kızıcak diye evdekiler topumuzu kesmeye başladı...
şimdi haftaya da tatile gidicem yüzerim biraz...
böyle yani...
Selaammm.. Benim bu aksamki menum 2 haslanmis patates.. Bakiyorum da herkes karatayci mi olmus ne![]()
Nereye gidiyorsun tatile ?
Ailenle mi ?
Ohh yüz yüz bol bol ..
çok severim yaa.... bence yemek resimleri paylaşmayalım kızlar....yok ya ben yapmadımkendimde bir kere yapmıştım, güzel olmuştu ama denemedim bir daha uğrastırıyor diye
algidanın dondurmalı pastalarından... frambuazlıymış :)) bak bundan... çok lezzetli...
Eki Görüntüle 253359
karamelli kaymaklı var, hiç güzel değil...![]()
silivriye gidiyorum ailemin yanına evet yüzücem bol bol![]()
dışarda birileri alem yapıyor böyle uzaktan geliyor sesler ama nasıl eyleniyolar anlatamam size gidip iki göbecik atasım geldi!
bu sırada yeni ikea katalogları dağıtılıyor gördünüz mü?
aynı geçen seneki reklamdaki tipler gibi oldum sevindim böyle![]()
çok severim yaa.... bence yemek resimleri paylaşmayalım kızlar....![]()