ayy hilal düşünsene her hafta yazdığımız mesajlar kadar kilo veriyomuşuz
o zaman gör sen forumdaki şamatayı!
Kız o zaman ben yarın ortadan kaybolurum

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
ayy hilal düşünsene her hafta yazdığımız mesajlar kadar kilo veriyomuşuz
o zaman gör sen forumdaki şamatayı!
hoşbulduk tatlım.iyiyim ya özlemişim 2 aydır evimi kavuştum ama şimdide herif uzakta. öyle işte dukana tekrar başladım 3. günüm atakta3 gün daha yaptıktan sonra aralığa kadar seyir yapcam inşallah.
masalcım kaptanlığın hayırlı olsun.neyneyse mezundu zaten değil mi? zaten sen mükemmle kaptan olursun gibi gelmişti banada. hulk kızzz cadı yardımcı mı oldun sende
.inşallah takımımız için güzel olur. ee napcanız takıma .çeşme yaptırın şölee topiğin ortasına.nutella aksın ama kilo aldırmasın. kaptan olmak kolay değil dimi ama.
eski bir masal 72
balkaymak 33
kedican 17
mcrgozde 14
elmalıturta 13
mütedeyyin 13
bugüngünlerdenaralık 11
triptofan 8
hulk 6
dryrgp 6
ferdici 4
elisya 2
neslivicdann 2
maviyeşil 1999 1
oyyy daha valiz hazırlaycam yahuuu..size smiley yok bu seferr.![]()
hilalcim ben yarın bildirim yapamaycam kuzu. geçen pazar halamlarda tartıldığımda aynıydım ogünden beri dikkat de ediyorum vermişimdir az da olsa ama haberim yok kilomdan tartı bulamadım.ne yapalım sne beni aynı mı yazsan acaba.mecburen öyle olcak snaırım.
merabalar syfaları takip edemiyorum
ımarım herkes iyidir masal kaptan olmuş galiba hayırlı olsun kuzum
Nasıl ya melekcim ??
Nerede okudun 30 dakikanın 60 kalori olduğunu ?
ben bir yerde okumuştum da mil başına 90-100 kalori diye hep öyle zannediyorum.![]()
Ne buldum şimdi Melekcim ..
Yürüyüşün ne kadar kalori yaktırdığına dair bir site.
1.6 km yani bir mil, 64 kilo birisi için 66 kalori yaktırıyormuş ..
bu arada yeni kaptişşim ben yarın gene listedeyim dimi en son pc bozuk diye izne ayrılayım dedim ama simdi öyle bir sorunum yok yani![]()
iyi gecelerrr kızlar öptüm hepiniziiii
gidiş valizim geliş valizimden çoookm farkllı olacak. maraş çöreği, maraş tarhanası, bilimum aburcuburlar evde ne varsa.kocişin eşyaları. kilo almak isteyen herifim olunca durum bu. dönüş tam tersi sabah yazdığım gibi işte.ne zaman dengelenecez normal çiftler gibi erkek ağır bayan hafifi olacak çok merak ediyorum. kilolarımız aynı oluyo bazen bazen o daha zayıf. ben zayıfladıkça oda zayıflıyoo.herneyse yine sinir oldum . hepinizi öpüyorum kızlar haftasonu gelmeye çalişicim pc bulursam. bunu götürmeycem.dönüşüm muhteşem olucak inşallah tabi kaza bela vermezse rabbim..
gidiş valizim geliş valizimden çoookm farkllı olacak. maraş çöreği, maraş tarhanası, bilimum aburcuburlar evde ne varsa.kocişin eşyaları. kilo almak isteyen herifim olunca durum bu. dönüş tam tersi sabah yazdığım gibi işte.ne zaman dengelenecez normal çiftler gibi erkek ağır bayan hafifi olacak çok merak ediyorum. kilolarımız aynı oluyo bazen bazen o daha zayıf. ben zayıfladıkça oda zayıflıyoo.herneyse yine sinir oldum . hepinizi öpüyorum kızlar haftasonu gelmeye çalişicim pc bulursam. bunu götürmeycem.dönüşüm muhteşem olucak inşallah tabi kaza bela vermezse rabbim..
ya bence 30 dk 60 kalori den fazla harcatıyordur ben onu yaparken 30 dkda pert oluyordum ki ben spora alıskındır vücudum yani cok fazla kalori harcatıyor bence leslie
ayyyyyyyyyyyy tüm hayallerim yıkıldı iyimii![]()
![]()
Bir şey soracağım
Şey utandım biraz ama merak ettim ..
Benim göğüslerim küçük sayılır ama istediğim gibiydi daha fazlasını istemiyordum zaten üstümde ince olduğundan problem yoktu.
Ama sanırım kilo verirken göğüslerim de küçülüyor.
Sizde de böyle bir durum var mı ?
Üzüldüm ben ..
Geçen haftadan ferdici_ , maviyeşil, elmaliturta ve kedican izinli gözüküyor.
Turtam senin şimdilik bir problemin yok değil mi geri döndün izinli yazmamıza gerek yok.
ferdici'nin biraz daha zamana ihtiyacı vardı geçmişten gördüğüm kadarıyla.
Maviyeşil uğruyor ama katılımı düzenli değil sanırım onu da izinli gösteriyoruz.
Kedican seni geçen hafta sanırım diskalifiye olmaman için izinli göstermişti Rabia.
Sen de durumlar ne izinli mi yazalım yoksa devam mı ..
Bir de Gülçincim Rabia bu hafta senin izinli yazılacağını söylemişti ama buradasın değil mi ? Kilo bildirimini de yapacaksın sanırım ?
kızlar dert etmeyin yahu kaç kaloriyse kaç kalori.size iyi haber vereyim duymuşsunuzdur belki bu sporun bide görünmeyen yüzü var. sporu yaptınız bitti kalori yakma bitiyormu? hayır sizin kaslar devam ediyor iş görmeye ve yarım saat sporun etkisi sürüyor. meto hızlanıyor. aman kalori az yakıyomuş deyip bırakmayın yanında bonuslarını da kaçırmayın. sporu çok seviyorum ya ben koşu bandımı tamir ettirir ettirmez sahalara döneciiimm..şimdilik sadece sokaktaki yürüyüşlerim var.bide leslie yapacam inşallah akşam.
evet var olmaz mııııııııııııküçüldüler yaa
birde ister istemez ne kadar spor yapsanda sarkıyor ay silikonmu taktırsam ne
![]()
![]()
canım takımım sizi özliycimm. öpüyorum kokulu kokulu seda sayan gibim. haftasonu özellikle kaçamaklardan uzak olmam lazım bi arkadaşıma söz verdiydim nev81 e görmüşsünüzdür bazen gelir burayada işte onla sözleşmiştik o 78 olacaktı pazartesi ben 73 olacam diye inşallah olurum..eğer olamazsam cezam büyüktü açıklayamiycim ama büyükkk bi cezaydı işte offf.
bende biraz önce bunu sordumdu bu mesajı görmeden aptala malum olurmuş ya haniyok cnm artık pc ile ilgili sorunumm sahalara döndüm yani
![]()