Yok kız valla yapmıyorum ne yesem söylüyorum,
Be diyetisyene gittim acaba ben de mi bi problem var diye,
Benle birlikte giden biri daha vardı ayda 5 kilo verirdi aynı diyetle,
Ben 3 kilo güç bela verdim deli gibi spor yapardım ya ,
Diyetisyen ne dese beğenirsin metabolizman yavaş yapacak bişey yok,
Sinir oldum ya ben zaten veremediğim için sana geliyorum,
Yapacak bişey yok diyip postaladı beni ben de bıraktım,
Yani diyeceğim kimse inanmıyor ama cidden gitmiyolar benden ya canım çıkıyo verene kadar,
Verdikten sonra da 1 ay ter döküyorum tekrar vereyim diye
canım benim hazirandaki mesajlarıma bakarsan aynı şikayetleri ediyordum. 77.5 da kalmıştım.78 oluyordum bazen vs aldım alacam diye korkuyordum. uzun süre izne ayrıldım diskalifiye olmayayım diye diyetisyene gittim 120 liram boşa gitti 100 gram veremedim.hemde ünlü internette baya reklamı olan bi doktordu. herneyse sonra bana canım arkadaşım nev dedi dukana başlayalım beraber diye. başladım gitti kilolar 74 e kadar indim 1 ayda ama kaçamak yaptım ramazanda iftarlar malum eşimde yanımda olunca bazen ayrı yemek yapamadım kendime.bayram ramazan vs olmasaydı eminim ben şu an dukanla 70 leri görmüştüm. karatayı denedin mi bu hafta. istersen yarından itibaren aynı menüyle aynı şeyleri yiyerek dukanı yapalım. benimde metom çok yavaştır sporla hızlandı azcık ama aynı menülerle 1 hafta deneyelim bakalım aynı mı gidiyor yoksa bünyeden bünyeye farkediyor mu?gözdecim senin içinde geçerli kilo verme durduysa kesinlikle değiştirmeli diyeti benim vücut kalori sayımına alışmıştı o yüzden hiç bişe çare olmuyordu.