• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Cuma Zayıflama Yarışması 13. Takım

yok canım bence sen iyi bir testten geçir kendini madem rahatsızsın bu durumdan anormal birşeyler var demekki.git en kısa zamanda canım anca zamanla düzeliyor metabolizma yavaşlığı çünkü
Gitcem canım artık ertelememeliyim yani,
İşyerinden izin almamak için erteliyorum sürekli bişeyleri ben yarın hallederim inş.
ya ben bu değişik diyetlerden hiç anlamıyorum ki yurtta olduğum için çıkan yemekleri yiyorum yemek yapmak yasak nasıl yaparım:50:
Ah o yurt yok muuuuuu,
Çok severdim yurdumu ama ne yemek yapabilirsin ne bir bardak su ısıtabilirsin,
Evden götürdüğümüzü zor sokardık,
Kantinden kokuşmuş tost ye ye şiştim 86 oldummm

evet hatırladım baya şaşırmıştın aslında çok sıkı bişe yapmamıştın ama ilk hafta su atmıştın snaırım.canım bende hem kaçamkalrımdan hemde metomdan dolayı az veriyorum şubattan beri millet yiyo yiyo veriyo inan ki biz şanssız gruptayız. ha dicem şu ben hep 500 gr 300 200 en fazla 800 veriiyodum haftada normal kalori sayımıyla. dukanda atakta 1200 verdim ama izin dönüşüm olduğu için bölündü malesef oda.şu bildirimde güp diye 1200 yazmadı heç yani. neyse şu reglimide atlatayım inşallah haftaya şöle 1000 li bişeler istiyorum. ya hep önüme bişe çıkıyo tam hadişimdi tam anlamıyla adapte oldum diyetime derken bayramı düğünü inanın şu diyetime sadık kalmak için misafirliğe gidesim gelmiyo.o kadar bıktım şu 7 lerden 6 ları görmek istiyorum bir an önce. kuzu sen karatyı bıraktığında akşamdan yarın şunları yiyelim diye ortak menü belirleyelim 1 hafta dene bakalım. ama regline denk gelmesin gerçeği yansıtmaz. ya atakta vermeyen duymadım şimdye kadar en fazla veren 4 kilo tabi onun kilosu çoktur en az verende ben 1200 işte istersen sana yardımcı olurum kurtulda nasıl kurtulursan bacım isveçmi dukanmı kendine en uygununu bul zaman kaybetmeden. kilolu geçirdiğim her dk ma üzülüyorum.
Evet çok şaşırdım,
Ki su attım ben de farkındayım onun,
Yarın dışarda olurum dikkat edemem ilk günden fire vermeyelim,
Cumartesi de akşam evde olmayacağım,
Pazardan başlayalım birlikte yapmaya ama ben kitabını okumadım almam lazım,

aaa yurtta bizimde öleydi ya su ısıtıcı bile yakalasalar atarlardı. zor o zman senin için ama imkansız değil bence ben sana örnek menü yazayım sen olmayan yeri söyle değiştirelim beraber oldu mu

kahvaltı protein gününde haşlanmış yumurta peynir salam sosis tabi bunlar az yağlı dolaba marketten alır koyarsın. protein+sebze gününse yanına domates

öğle tavuk yemeği ayran
tatlı niyetine light meyveli yoğurt sütaşın var yada kartdorun diyabet dondurması normalden daha lezzetli bence

akşam çöp şiş yada ciğer
sebze gününde yanıana salata
zero kola serbest
Aynen sanki bizim yurdu anlattın,
Çantamızda şu kıytırık kahve makinasından sokardık,
Gece kahve içmek için su ısıtmak için:1:

kızlar size dukanın sitesinden kilocetveli indirecem ne kadar sürede ne yapmalısınız. dukan yapmasanızda bi fikir verir en azından.
ama bunun için
hedef kilonuz
şimdiki kilonuz
şimdiye kadar en az kaç oldunuz
en çok kaç oldunuz
bileğinizi baş ve orta parmağınızla kavradığınızda parmakalrınız kavuşuyor mu kavuşmuyormu bu bilgiler lazım.
hedef kilom:60
şimdiye kadar en az : 68 oldum
en çok: 86
parmakalrım kavuşuyor rahatlıkla,

boyum:170
aynen canım çok iyi geldiiii ama heryerim ağrıyo :60: Yaparken yorgunluk olmuyoo nefes nefese kalmıyorum ama acayip ter atıyo insan su gibi olmasamda :))) sonra bi süre durunca vücudunun nasıl yandığını hissediyosunn
evet hepimizzzz gencizzzzzz güzelizzzzz
ya bu arada senin fotolara baktım da kız sende kilo yokkiiiii hatta zayıfsın bile :60:

afiyet olsun cnm dediğin gibi muz zaten bomba gibiii yapıyo insanı içindeki şekerdenn

ayyyy cnm hiç sorma benim meta. Yavaşşş düşün geçen yıl 11,ayda başladım 10,aydayız 17 kiloyu zor verdimm kendimide hiç sıkmadım ama sadece yeme düzenini değiştim spor yapmadımm:( 4-5 aydır yapıyorum sporu ama onlada vücut sıkılaştı bazen insanın hevesi kırılıyooo veremeyince napalım sabretcezzz

sabrettt balım yaa....

anammm :60: O regl den dolayı olan şişliktir canımm takma sen asıl kilo dediğin gibi reglden sonra belli our

aynen canım bende 20lik dişlerden korkuyorum dün dişçiye gittim ya 20liklerden biri çürümeye başlamış dolgu mu yaptırsam çektirsem mi bilmiyorum napayım sizce
kızlarrrr???

bende cevize başladımm b12 zaten eksikk iyi gelir umarım ayrıca ben gün kurusu da yiyorum onunlaaa şekeride onla karşılıyorum hem meyve hem şekerr ohhh

ton balığı çok iyi fikir

geçmiş olsun canımm

hilalcim bence bence kilo vermişsindirrrrrr:34:
Sen yine maşallah vermişsin ben okul biteli 3 yıl oldu 11 kilo verdim bu süre içinde ,

BAk sen o Dukan amcaya ya :1:
Ben de o popomdaki dolgunluğu tamamen bitirmeyi düşünmüyorum zaten.
Seviyorum kendisini :1:
Biraz küçülsün yeter.
Aslında tam kilo söyleyemiyorum şu beğendiğim iç çamaşırlarından biriyle aynada kendime bakınca hıh fıstık gibi olmuş diyebilene kadar. :1::1::17::17:
Aynneeennnnnn:1:
Göğüslerimin küçük kalmasını istiyorummmmm:52:
Benzerlerini bende söyledim ama dinletemedim bıraktım artık söylemeyi

Belki hiç birşeyin yoktur bir düşün bakalım belki birşeyi yanlış yapıyorsundur.

Biz seninle aynı anda bu gruba girdik.

Ben son bir ayda 5 kilo almışım nasıl olur dedim.

Hergün 20 şer dakka yürüme mesafem çok ekmek yemem şeker tüketmem birtek yemeklerde sütlü tatlı olursa onu 3-4 gibi yerim

Nasıl insan 5 kilo alır.

Sonra bu gruptaki üyeliğimde ilk menümde masal söyledi yediğim herşey karbonhidrat tabi ben uyandım şimdi dikkat ediyorum ve tartıda dün akşam itibari ile 1,6 lık fark oluştu.

Ondan öncede çaya şeker atardım 68 felandım meğer ben hergün şekerden 300-400 kalori alırmışım bir kestim şekeri 63'e düştüm

Sonra işte bu 5 kilo alış muhabbetim

Yani diyeceğim mutlaka biryerde yanlış yapıyor olabilirsin bir daha düşün

Söylemdeğin atıştırdığın birşeyler var mı mesela?
Canım ben çaya yaklaşık 4-5 senedir şeker atmıyorum,
Akşam 8'den sonra yemek yemem arada bir belki meyve yerim,
Spor yapamadığım günler olur ama genelde yapmaya çalışırım,
Sabah bir dilim ekmek yediysem yedim diğer öğünlerde yemem ,
Tatlıyı severim ama azalttım çok hemde,
Yani ne biliyim menülerimi siz de görüyyosunuz,
Hem öyle yiyip buraya yazmayıp kendimi bu şekilde kandıracak biri de değilim,
Öyle olsa girmem takıma,
Ama benim durumum bu çünkü ailem de genlerimde de var bu bir bahaen değil ama böyle,
İri, yapılı kemikli kabayız kiloya da çok müsaitim bilmiyorum çok sıkıcı bir durum:50:

kızlar bugünkü beslenmem çok garip oldu yaaa... resmen karbonhidrat günü yaptım...
sabah yarım gevrek
öğlen kalan yarım gevrek
akşam bir dilim kek

ne vitamin var ne protein var ne bişiy.....:63:
Hahaha:1::1:
Tam karatay canım :1:
Telafi edersin sen neyse ya olmuş bir kere

evet canım meyve konusunda benim doktor meyve ne ki meyve yemesende olur sadecesen tatlı seviyorsun diye yazıyorum demişti. nadir zamanlar dışında meyveye çok düşkün değilim ama o vitaminleri suda eriyen haplardan alıcam yılbaşına kadar. yılbaşında inşallah hedefime ulaşırsam ilk yiyeceğim meyve de muz olacak.özledim keratayı
Ya ben de çok meyve yerim,
Sabah kahvaltı da meyve yerdim bir ara,
Ama şekerinden bıraktım:50:

Menümü yazayım :​

Sabah:
2 bardak su

1 bardak süt

1 .ay bardağı ceviz

1 avuç içi peynir

3 gün kurusu kayısı

Öğlen:

5 kaşık zeytinyağlı fasulye,

2 kaşık makarna

Akşam:

Bol salata,

3 kaşık zeytinyağlı fasulye,

2 kaşık bulgur pilavı

Makarna ve pilavın olmadığının farkındayım ama yiyecek başka birşey yoktu,

3 mil leslie,:37:

30 dk yürüdümmm:37:

Duşumu aldımmmm,
Çok rahatladımm valla yaaa

Kilom :76:50::50::95::95:

Sabah:
2 bardak su

1 bardak süt

1 .ay bardağı ceviz

1 avuç içi peynir

3 gün kurusu kayısı

Öğlen:

2 kaşık makarna

Akşam:

Bol salata,

2 kaşık bulgur pilavı

Duşumu aldımmmm,

Kilom 76 niye yazdığım çıkmamış anlamadım

Zayıf mıyımm :1:
Çok kilolu değilim abartmıyorum da zayıfta değilim be tatlım :1:

Ben de ceviz badem ve gün kurusu tüketiyorum ( o kahverengi kayısıların gün kurusu olduğunu da yeni öğrendim :60: )
Cidden hiç ama hiç tatlı isteğim kalmıyor.
Şu meyveler nasıl çok geldi işte.
Önceden olsa buna tatlı mı derdim ben :1:

Bence çektir gitsin 20likleri.
Zaten kanser hücreleri mi ne barındırıyormuş kökünde.
Tam hatırlayamadım ama çektirmek sağlıklı yani.
Benimkiler çıkmadı daha :1:

Yarın göreceğiz bakalım vermiş miyim ne yapmışım.
Bu hafta süprizzz :1:

O boyum olmasa iişimiz var zaten, ben hep 175 bari olsam derdim bundan 2-3 yıl önceye kadar ama şimdi boyum konusunda çok memnunum.
Onu bari seviyorum :1:

Aynen öyle.
Babam da diyet yapıyormuş :1:
Ama çok vermiş ya 1 ayda 10 kg mı ne ..
Tabi 100den çok olunca kolay olmuş, bir de hayatında ilk kez yapınca tabi :1:
Nasıl ya ben 1 ay sonra mezun mu olacağım o zamann ..
Olmaz bana ne gitmem :1:
Zaten 59da mümkün değil bırakmam Gülçincim.
Şİmdi 55 diyorum ama 55 e gelince halime bakacağım.
50 ye kadar da inebilirim..
gün kurusuuu :60: bende rabiştenn öğrenmiştimmm sağolsun neyse sen yaVAştan ver kiloları biz sana dur derikkkk :52:

BAk sen o Dukan amcaya ya :1:
Ben de o popomdaki dolgunluğu tamamen bitirmeyi düşünmüyorum zaten.
Seviyorum kendisini :1:
Biraz küçülsün yeter.
Aslında tam kilo söyleyemiyorum şu beğendiğim iç çamaşırlarından biriyle aynada kendime bakınca hıh fıstık gibi olmuş diyebilene kadar. :1::1::17::17:
hahahahha bu halinle bile dersin kuzum yaaa
Sabah/ Öğle :
- 1 armut-1 elma- 1 muzdan püre yaptım . ( Hem günlerdir meyve yemiyorum hem artık benim de bugün içimden yumurta yemek gelmedi. )
- 4 Ceviz
- 7-8 badem
Akşam :
- 7 piliç köfte
- 2 kaşık yoğurt
- 4 turşu biberi
- Peynir
- 3 ceviz
Sıvı :
- 2 litre su
- 2 fincan yeşil çay
Spor :
- Yarım saat yürüyüş
afiyet olsunnnnn
slm kızlar...... nasılsınız????
bugün doktora gittim en sonunda.... eve gelince bi uyumuşum yeni uyandım....:26: ama dün gece çok geç yatmıştım sabahta 6 da kalkınca böyle oldu.... siz neler yaptınız bakıyım bi şincik.....
hoşgeldin cnm
yok canlarım hasta falan değilim çokmşükür.... ilaç kullanıyorum ya tsh için onun dozu ayarlanıyor... test yapıyor kandaki seviyeye göre artırıyor veya azaltıyor... demin intten baktım sonuçlar normal çıkmış... değiştirmez artık dozunu sanırım...
sonuçların normal olmasına sevindimm :66:
kızlar bugünkü beslenmem çok garip oldu yaaa... resmen karbonhidrat günü yaptım...
sabah yarım gevrek
öğlen kalan yarım gevrek
akşam bir dilim kek

ne vitamin var ne protein var ne bişiy.....:63:
napalım tartı günü öncesi kötü olmuş ama telafi edersinnnn

kızlarr bana müsade 30 dk tae-bo yapayım sonra duşşş sonra ders ve yatakkkkkkk

bu arada yarın itibariyle cla 500 ü kullanmaya başlicam yağ yakmını hızlandırıcııııı bakalım 1 ayda nolcskkk

kızlarr özledim siziiiiiiii laynn bir gecmise bakayımm tabi kac sayfa atlamıstır 2 gündür bilemiyorum :60: :60:

Sabah:
2 bardak su

1 bardak süt

1 .ay bardağı ceviz

1 avuç içi peynir

3 gün kurusu kayısı

Öğlen:

2 kaşık makarna

Akşam:

Bol salata,

2 kaşık bulgur pilavı

Duşumu aldımmmm,

Afiyet olsun Sinemcim.
Abartılmadığı sürece bulgur yasak değil ..
Sporun da güzel olmuş ..

gün kurusuuu :60: bende rabiştenn öğrenmiştimmm sağolsun neyse sen yaVAştan ver kiloları biz sana dur derikkkk :52:

hahahahha bu halinle bile dersin kuzum yaaa

napalım tartı günü öncesi kötü olmuş ama telafi edersinnnn

kızlarr bana müsade 30 dk tae-bo yapayım sonra duşşş sonra ders ve yatakkkkkkk

bu arada yarın itibariyle cla 500 ü kullanmaya başlicam yağ yakmını hızlandırıcııııı bakalım 1 ayda nolcskkk

Rabia sürekli söylerdi de ben onun bildiğimiz kuru kayısı olduğunu bilememiştim :1::1:
İyi sporlar, yarın görüşürüzz ..

Hoşgeldin Turtam.
Nerelerdesin bakalım sen ?

ayy sorma hilalcüüüüm ya aksam 9 dan önce işten çıkamaz oldum sonrada eve gel spora git derken ancak aksam 12 de oluyorum direk yataga atıyorum kendimi zaten cok sıkıldım valla bu iş olayı canımı cok sıkmaya basladı ondan giremedim bugun saat 8 de cıkınca spora da gitmedim fırsat buldum birazcık anlıcan :47::47:

ayy sorma hilalcüüüüm ya aksam 9 dan önce işten çıkamaz oldum sonrada eve gel spora git derken ancak aksam 12 de oluyorum direk yataga atıyorum kendimi zaten cok sıkıldım valla bu iş olayı canımı cok sıkmaya basladı ondan giremedim bugun saat 8 de cıkınca spora da gitmedim fırsat buldum birazcık anlıcan :47::47:

Ay ne güzel her gün mü gidiyosun spora

Kızlar testlerimi buldum;

tsh 1,91 sonuç 0,4-4,0 referans aralığı,
Glukoz 95
Kollestrol 164
Trigliderid 113
ldl kollestrol 97 yazıyo var mı anlayanız

kızlarr özledim siziiiiiiii laynn bir gecmise bakayımm tabi kac sayfa atlamıstır 2 gündür bilemiyorum :60: :60:

helloooooooo canlarum ben geldimmmmmmmmmmm :9::9:
hoşgeldin turtammm

Rabia sürekli söylerdi de ben onun bildiğimiz kuru kayısı olduğunu bilememiştim :1::1:
İyi sporlar, yarın görüşürüzz ..
geldim bacım yarına sabredemedim özledim siziiiiiiiii :60:

oy canım yaaa 9 da çıkman kötü olmuşşş bende bu aralar geç çıkıyorum

hoşgeldin turtammm

geldim bacım yarına sabredemedim özledim siziiiiiiiii :60:

oy canım yaaa 9 da çıkman kötü olmuşşş bende bu aralar geç çıkıyorum

hosbuldukk datlummm sorma yaa helak oluyorum valla sabah 8 30 aksam 9 00 bakalım cv verdim bir kac yere ins.. guzel bisiler cıkar :44::44:

hilalcimmm beni yarın listeye alcan mı bacımmm:44:

ayyy ben 30 dk dedim ama 45 dk sporrr yaptımm :52:dayanamadımmm o canım hareketlerii ölece bırakamadımmm :27:

Kolay gelsin Turtam zor işlerin valla.
O zaman seni bir süre daha izinli yazalım biz olur mu ?

Kızlar testlerimi buldum;

tsh 1,91 sonuç 0,4-4,0 referans aralığı,
Glukoz 95
Kollestrol 164
Trigliderid 113
ldl kollestrol 97 yazıyo var mı anlayanız

Araştırdım tek tek :1:
Bütün değerlerin ideal ama glukoz yani şeker oluyor sanırım idealin üst sınırı.

hilalcimmm beni yarın listeye alcan mı bacımmm:44:

ayyy ben 30 dk dedim ama 45 dk sporrr yaptımm :52:dayanamadımmm o canım hareketlerii ölece bırakamadımmm :27:

Sen o kadar spor yap yediklerine dikkat et katılımın bu kadar olsun da seni listeye almayalım mı ??Aşk olsun :1:

Kolay gelsin Turtam zor işlerin valla.
O zaman seni bir süre daha izinli yazalım biz olur mu ?

Araştırdım tek tek :1:
Bütün değerlerin ideal ama glukoz yani şeker oluyor sanırım idealin üst sınırı.

Sen o kadar spor yap yediklerine dikkat et katılımın bu kadar olsun da seni listeye almayalım mı ??Aşk olsun :1:

ayy bende baktımm değerlere ama baktığımda glukoz değeri 75-115 arası normL gözüküyooo :18:

şimdilik paylaşım yapabiliyorum yapamicam zaman almican mı beni üüüüüüüü:43::43::43::52:tamam canım inşşş yarın herkes güzel güzel kilolarıııı verirrr çok merak ediyorumm yaaa neyse ben kaçtım ballarım namazımı kılayım yatayımmm öpüyorum hepiiniziiiii:69:

Back
X