• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Cuma Zayıflama Yarışması 13. Takım

Birde kızlar siz spor yapınca yada yürüyünce terliyormusunuz?

Ben hiç ama hiç terlemiyorum.

Annemle yürüdüm iki gün o su içinde kaldı ben gram terlemedim??? Anormal değil mi?

Birde sprodan sonra tartı fazla mı gösterir?

Ben normal bir sporda pek terlemiyorum.
Yürüyüş falan.
Koşunca veya daha ağır bir spor yaparsam oluyor.
veya sauna şort giyince.
Alışık olmakla alakalı olabilir.

Spordan hemen sonra tartılırsan veya çok ağır spor yaparsan ancak o zaman fazla gösterir.

yok bebeğim tavuğun göğüs eti...

Demekki neymiş benim canım tavuk göğsü istemiş ama napıyormuşuz yemiyormuşuzzzzz[/QUOTE]
:46::46:

Annemle yürüdüm iki gün o su içinde kaldı ben gram terlemedim??? Anormal değil mi?

ben öyle olduğunu duymuştum canım... sauna eortman kullansan yada streçle sar vücudunu kesin terlersin...

Ben normal bir sporda pek terlemiyorum.
Yürüyüş falan.
Koşunca veya daha ağır bir spor yaparsam oluyor.
veya sauna şort giyince.
Alışık olmakla alakalı olabilir.

Spordan hemen sonra tartılırsan veya çok ağır spor yaparsan ancak o zaman fazla gösterir.

Bende terlemiyorumda ondan sordum anorma benmiyim diye.Cumartesi yürürken sırtımda çanta vardı ve epey ağırdı ona rağmen bile çok terlemedim hatta hiç terlemedim diyebilirim. Birde o iki saatlik yürüyüşten sonra çok çıktım tartıda demekki normal iyi sevindim ozaman

Bende terlemiyorumda ondan sordum anorma benmiyim diye.Cumartesi yürürken sırtımda çanta vardı ve epey ağırdı ona rağmen bile çok terlemedim hatta hiç terlemedim diyebilirim. Birde o iki saatlik yürüyüşten sonra çok çıktım tartıda demekki normal iyi sevindim ozaman

2 saat çantayla az da değil aslında ama niye öyle oluyor ki çok sıvı tüketiyor musun ?

Tartı öyledir rahat ol sabah tartılınca normale dönr.

2 saat çantayla az da değil aslında ama niye öyle oluyor ki çok sıvı tüketiyor musun ?

Tartı öyledir rahat ol sabah tartılınca normale dönr.

Ben çok su ieçerim aslında ama o gün eğitimdeydim 12 den eve gidene kadar içemedim çok ondan belki olabilir mi?

Ben çok su ieçerim aslında ama o gün eğitimdeydim 12 den eve gidene kadar içemedim çok ondan belki olabilir mi?

Bir ihtimal olabilir, normalde terler misin ?
Hiç terlememek aslında metabolizma hızıyla da alakalı olabilir ama kimbilir başka ne nedenleri vardır.
Kişiden kişiye ter bezlerine göre bile değişiyor olabilir.

kızlarrr işyeri yine moralimi bozduuu offff ya uyuz ediyo bunlar beni artık sinirlendim çok kötüüüüü allah islah etsin böyleleriniiiii sinirimden ağlicam yaa

Kizlaar ben geldim
Aksam yemegimi az once yedim hemen menumu yazayim ilk olarak

Sabah
1 brdk sut + 3 kuru kayisi ( ben sutu normal tam yagli iciyrm onun da faydasi oluyor mudur zayiflamaya, illa yarim yagli mi olmasi lazim:))

Ogle
Ezogelin corbasi ve salata tabagi

Aksam
4 yemek kasigi bamya
3 yk pilav
3 yk yogurt

Su henuz 1 litre
Aksam da kacamak yapmiycam soz

ben çok terlerim..sabah iş yaparken çamaşırlarım ıslandı işim bitene kadar değişmek zorund a kaldım balkona gir çık üşütmemek için..sporda zaten full ıslanırım..
spor sonrası duruma göre değşir..

Aklimda kalanlara gelince,

Turta alemsin adam manyak ciksaydi gorurdun gazeteye vurmayi :))

Hilal iste yemek yemiyorum ztn isten cikinca -12 1 gibi- direk eve gitmeyince disarda yiyorum

Ve evet tavuk veya izgara kofte daha mantikli en azindan verdigin paraya deger:)

Balkaymak benm de diyetisyen kalsiyumun zayiflatmasiyla ilgili calisma yapiyordu, bir cok arastirma var bu konuda dogru muhtemelen ama iste acaba benim tam yagli sutler de ise yariyoor mu:))

Aralik, ortim menun guzel olmus afiyet olsun, adini da cok merak ettim simdi degisik diyince ilgi uyandiriyor:))

Melek, 12.30 da birakip sonra nasil gecye kadaar yemeden duracaksin ya, az bir seyler yesen ya da hilalin dedigi gibi en azindan sut yogurt fln .sonra dayanamayip yersen en azinda yemeyecektim off diye sucluluk hissetmezsin.

Bu arada brnim de canimi tavukgogsu isttettiniz :)

ay sorma ya, bizimkisi durmadan bana takılıyo ama dediklerinden de bi adım ileri atmıyor ..
agzımı bozucam şimdi ya :57:

aa koku fikri güzelmiş.yarın portakal alıp deneyecgim.mandalina olsa olma mı? :60:
yok canım illa portakal olucak

sen ne dersi çalışıyon bacımmm

ah ahhhh o sobalıı evler ömrümüü yiyo bizimkide öylee odanın dışında kalan yerler soğuk oluyo hiç sevmiyorum oyüzdenn:14:
bu dertten muzdarip tek ben değilim galiba orti

kız özlem benim yaaa... o derya...:1:
çok pardon özlemcim afedersin

Afiyet olsun Deryacım.
Yalnız incir sanırım kilo aldırıyor.
Hele öğleden sonra.
ben geçen hafta çok yemiştim karatayda deneyenler de vardı hep kilo alınmış.

[
QUOTE=bugungunlerdenaralik;22236136]Haftaiçi spor yapamıyorum 20+20 dakika yürümelerim hariç haftasonu 2

Eylül de tatile gideceğimiz hafta benim koçiş herşeye bağıırıdı sarardı bana tatil heyecanından felan sennkide buna benzer birşey muhtemelen

20+20 yi yapıp ekstra değil mi yürüyüşler ?
öyleyse gayet uygun ama 20leri bırakma.

Olabilir aslında bu sıralarda çok gerildik.
Ama hevesimi kırdı işte artık ..

Gülçin ama ben tokluk hissini hissediyorum.
Midem az bir şeyle bile şişiyor, doyuyorum ama yemek istiyorum.

Olur mu hiç evi terketmenle hiç alakası yok sevginin.
İki tarafta çok severken oluyor böyle şeyler.
Ben de iyice hırçınlaştım ama ne biliyim düşünüyorum.
Sizde de oluyor mu ben tartışınca sevmiyor gibi hissediyorum.
Biliyorum sevdiğini ama bu başka bir şey.

Ohh kolay gelsin Gülçin.
Senin için bir gün 48 saat olsa keşke.
[/QUOTE]keşke hilal bana 48 saat yeter heralde o zaman kendimede vakti tam ayırabilirim

kızlar sporumu yaptım geldim... menümüde yazıyım akşam misafir olcak...

sabah
yarım simit
1 dlm peynir
1 haşlanmış yımırta
3 zeytin
yarım domates

ara
1 mandalina
sade türk kahvesi

öğle
3 kaşık pilav
4 kaşık bezelye
yarım dlm ekmek

akşam
az tavuk göğsü
3 kaşık pilav
4 kaşık bezelye yine...

geccede 1 meyve yerim...
kızlar menüm çok gözüküyor biliyorum ama o kaşıkları dolu dolu koymuyorum aslında baya az oluyor...
spor 30 dk yürüyüş ardından 5 dk koşu ve 150 mekik....
afiyet olsun özlemcim bu sefer doğru oldu dimi

Kilo veriyorsan problem yok afiyet olsun Gülçinn .
ay kız sende ben usulü isimleri karıştırmışsın

Menümü yazayım ben de ..

Sabah yiyemedim canım sıkkındı.
Akşam da zorladım kendimi.

tavuk kefir biraz da yoğurt.

3 litre civarı su bitki çayı.

Sporum da yarım saat yürüyüş.
az yemekte kilo aldırıyo biliyosun demi senin geçen hafta azdı sonuç malum vücut kendini korumaya alıyo

kızlarrr işyeri yine moralimi bozduuu offff ya uyuz ediyo bunlar beni artık sinirlendim çok kötüüüüü allah islah etsin böyleleriniiiii sinirimden ağlicam yaa
sıkma canını ortim salla gitsin
Kizlaar ben geldim

Sabah
1 brdk sut + 3 kuru kayisi ( ben sutu normal tam yagli iciyrm onun da faydasi oluyor mudur zayiflamaya, illa yarim yagli mi olmasi lazim:))

Ogle

Aksam
4 yemek kasigi bamya
3 yk pilav
3 yk yogurt

Su henuz 1 litre
afiyet olsun betül

Hayırdır semine ne oldu ?

Kizlaar ben geldim

Sabah

Ogle

Aksam
4 yemek kasigi bamya
3 yk pilav
3 yk yogurt

Su henuz 1 litre

Afiyet olsun.
Suyun çok az olmuş suya destek ver derim.
Tam yağlı süt içmeye devam etmeni tavsiye ederim.
Light olsun yarım yağlı olsun sütler fazla işlemden geçiyor o da vücutta toksin oluşmasını sağlıyor.
Onlar da kilo.

Hilal iste yemek yemiyorum ztn isten cikinca -12 1 gibi- direk eve gitmeyince disarda yiyorum

Ve evet tavuk veya izgara kofte daha mantikli en azindan verdigin paraya deger:)

Balkaymak benm de diyetisyen kalsiyumun zayiflatmasiyla ilgili calisma yapiyordu, bir cok arastirma var bu konuda dogru muhtemelen ama iste acaba benim tam yagli sutler de ise yariyoor mu:))

Aralik, ortim menun guzel olmus afiyet olsun, adini da cok merak ettim simdi degisik diyince ilgi uyandiriyor:))

Melek, 12.30 da birakip sonra nasil gecye kadaar yemeden duracaksin ya, az bir seyler yesen ya da hilalin dedigi gibi en azindan sut yogurt fln .sonra dayanamayip yersen en azinda yemeyecektim off diye sucluluk hissetmezsin.

Aynen öyle tavuk köfte falan daha iyi olur.
Bugün herkes isimleri karıştırıyor :1:
Yemeyen Melek değil Gülçin :60:

kızlar bi 55 dak leslie yaptım ama daha plates yapamadım birazdanda onu yapıcam kaçamaklar erimiştir dimi 3 milde sabah yapmıştım

Bir de HIlal, sevdicegin konusunda sana ayri yorum yapmak istedim:)

Bak sen de diyorsun zaten aslinda cok dusunceli bana karsi, mutlu etmeye calisirfln diye. Bir yandan sikayet ederken kendin savunuyorsun, bunu ben de cok yaparim ordan hemen fark ettim.
Diyecegim su ki, cozum bulma konusunda sorunumuz var diyorsun bu onemli bir nokta, sen henuz evlenmedigin icin daha da onemli cunku olaylar olamdan once alinan tedbirler her zaman sonrasindan daha cok fayda ederr.
Bu konuda konusun bence.

Kizgin olma konusuna gelince, tartisinca sevgi azaliyormus gibi geliyor diyorsun ya. Aslinda yok oyle bir sey insan krndine bile ne kadr kiziyor kendi kendine neler soyluyor tartisiyor. İki kisi olunca tartismak arada cok normal.

Sevgilimle ilk basladigimz zaman ben de boyle yapiyordum bi kere kizinca soguk duruyordum, o an icimden gelmiyordu cunku
Sonra sevgilim bana ogretti resmen, kizinca boyle durulmaz barismak icin hic bir caba sarfetmiyorsun diyip durdu. Bak sonra ben de senin gibi olurum, oyle daha mi iyi diyince benm kafaya dank etti. Ne kadar kotu olursa olsun barismadan uyumamaya calisiyoruz, 6 sende 1 kere oldua aksi henuz.
Siz de buna alisin, evlilik de yakin.

Onu nasil sevdigini dusun, kizmissin nolcak ki, olabilir ama o senin hayat yoldasin, beraber gecirceginiz bir omrun daha iyi gecmesi, senin onu onun seni mutlu etmes mi daha onemli, yoksa o anda kizdigin sey mi.

Kizdigin zaman bunlari dusun, umarim daha da iyilesir zatrn iyi olan iliskiniz.
Bunlari da yazdim icimden geldi, yanlis anlamazsin umarim.

ne oldu ki?

kim neyi yemiyormuş :9:
ben 7 de hatta bazen 8 de bitiriyorum yemeği.12 de anca kahvaltıdan kalkıyorum betül :1:
karıştırdın mı acaba :1:

Aynen öyle tavuk köfte falan daha iyi olur.
Bugün herkes isimleri karıştırıyor :1:
Yemeyen Melek değil Gülçin :60:

Yani ben değilim...
Benim hiç yemediğimi gördünüzmü siz :60: :60:

ay kız sende ben usulü isimleri karıştırmışsın

az yemekte kilo aldırıyo biliyosun demi senin geçen hafta azdı sonuç malum vücut kendini korumaya alıyo

Gülçin biliyorum da ben böyle tartışma sonrası yiyemiyorum o yüzden öyle oldu.
Yarın yerim inşallah ..

Aklımız bir karış havada baksana :1:

canım sende benim gibi karıştırmışsın isimleri ismim gülçin 12.30 da yedim birsürü kaçamak ama hiç acıkmadım ceza işte yemiycem:50::50:

ne oldu ki?

ben 7 de hatta bazen 8 de bitiriyorum yemeği.12 de anca kahvaltıdan kalkıyorum betül :1:

Yani ben değilim...

Ay cok guldum:))
Pardon Melek ve GUlcin:)
Ya aslinda isimleri ogrendim ama alinti yapmadan yazinca aklimda yanlis kisi kalmis:)

Ay cok guldum:))
Pardon Melek ve GUlcin:)
Ya aslinda isimleri ogrendim ama alinti yapmadan yazinca aklimda yanlis kisi kalmis:)

Betül bundan sonra unutmazsın madem :1:
Ben ne kadar kaçamak yapsam da yemeden vazgecemiyorum malesef,daha cok spor yaparım.
Aklında obur melek diye kalsın :60:

ne oldu ki?

Yani ben değilim...
yok melek ben yemiyorum çünkü menüme bakarsan çok kaçtı çok valla tartıya yansırsa ne yaparım bilmem 2 ,3 gün protein mi yapsan ne yesem proteinde fikrini söylermisin sen neler yiyosun protein gününde

Back
X