• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Cuma Zayıflama Yarışması 13. Takım

selamm.. sonunda laptop'tan girdim çizelgemi değiştiricem diyodum ki komşumuzun oğlu türkçe sınavına çalıştırayım diye bize gelmiş..
menümü paylaşayım hemen

sabah
1 yk böğürtlen reçeli
3-4 tane bebe bisküvisi
3 tane yeşil zeytin

akşam
1 kase yoğurt çorbası
3 tane sarma

spor olarak leslie 5 mile yapıciim dizi izlerken:32:

Düzensiz olmuş ama kilo aldırmaz en azından Ecee .

Melek alıntılayamadım seni.
Ne yedin bakayım ?
Biz hep bunlar yüzünden kilo alıyoruz.
ben de kaçamak yaptım :26:

AY bn de mi protein gunu yapsam ya
Haftasonu cok yedim ya korkuyrm bu hafta veremiycem diye
Ama annem gitmeden bir suru yemek yapti
Simdi onlar dururken gidip baska yemek yapmak absurd olur
Hem kim ugrascak okuldan gelip yemek yapmakla :D - ben biraz tembelimdir de-
Az yiyince gider bu hafta da insallaaahh:)

Yapma Betül biraz bekle sen şimdi verirken yorma boşuna kendini.
Baktın duraklama oldu o zaman protein günüyle takviye edersin.

yaa o değil de baya koşmuş benim çizelgedeki kız:1: aferin ona:1:
bu arada bir şeyi hatırlatayım çizelgedeki başlangıç kilom 13. takıma geldiğimdeki kilom.. yoksa zayıflama serüvenim 61 kilodayken başladı:1:

inşallahh:1:

çizelgemi düzelttiiiiimmm:1::1::1:

Hayırlı olsunn ..

bu arada bir şeyi hatırlatayım çizelgedeki başlangıç kilom 13. takıma geldiğimdeki kilom.. yoksa zayıflama serüvenim 61 kilodayken başladı:1:

Aaa bak ben bunu da bilmiyordum.
ne zaman 61 kiloydun ?
Maşallah ne güzel vermişsin .

Betül internette genelde ürünler daha uygun oluyor.
Sonuçta ne çalışana maaş ne de dükkana kira ödeniyor.
O yüzden normal ama eğer başka bir mağaza da daha uygun görürsün o zaman haklısın.

Hilal ama kendi resmi sitelerinde daha ucuz ve internetten de satis yapmiyorlar zaten.

Hilal ama kendi resmi sitelerinde daha ucuz ve internetten de satis yapmiyorlar zaten.

Aslında haklısın sonuçta oradaki satış fiyatından değil ki daha ucuza alıyordur mağazalar.
fiyatları şişirip indirimde göstermeyi pek güzel başarıyorlar zaten.

gülçin tartıdaki farka inanamayacksın sadece onu söyleyeyim :1:
ama sakın tartılma bak.. :20:
tama kilonun gideceğine garanti ediyorsan tartılmam sabah tartılıyım bide cuma bakalım farka

Gülçin sonrasında problem yok.
Barışmak için de adım atar konuşur da bir şeyleri de yapar ama benim tek sorunum tartışma anımız.
1 saat sürüyor ama ben 1 hafta hatta sonrasında da etkilenmeye devam ediyorum.
ben büyütüyorum aslında sonrasını ama o sırada canım çok sıkılıyor.
Çok üzülüyorum.
Aman ne hissettiğimi bilmiyorum ki artık ..

Tamam melek o zaman yarın başlayayım ben de3 gün var.
1 kg gitse yeter bana.
Bol enerji depolayayım da gelince hallederim kalanları.
ilk adımı o atıyosa problem yok bizdeki problemlerden biri de o sen korkma ilk adım ondan geliyosa ya aslında ben çok yadırgamıyorum anamız babamız kaerdeşimiz bir evde doğup büyüyoruz kültür aynı ev ortamı aynı genelde aynı şeyler düşünülüyo o halde bile bir sürü fikir ayrılığı oluya da kaldıkı farklı aileden farklı ortamdan olan sevdiğimizi süper bekliyoruz olmaz tabi tartışmada olur siz daha yenisiniz büyütme

Ya kizlar alakasiz olacak ama bir sey diycem size
Ben bugun ceyiz gib tabak fincan aldim kendime
Cok begendigim bir model vardi o dukkanda 2. Urune yuzde elli kampanya yapmislar diye firsat diye aldim. Yoksa daha ceyiz fln aldigim pek yok, arada boyle hosuma giden bir sey olursa iste.

Neyse diyecegim su ki bana tabaklari 125 fincanlari da 89,5 dediler. İkincisi 45 e geldi fln
Simdi resmini gostercektim size ceyiz ya bir heves ettim. Nette bir baktim tabaklar 99, fincanlar 79 diyor. Hemen hemen ayni parayi odetiyor ama indirim yapiyorlar guya, once fiyatlari sisirmisler sonra numaradan indirim.
Cok sinirlendim, ben ne yapabilirim bu durumda, sikayet etmek istiyorum bi yerlere
Cok gicik bir sey degil mi ama, hakli degil miyim.?:44:
öyle ama hilalinde dediği gibi orda adam dükkan işletiyo adam çalıştırıyo falan ondandır ben güral porselen takımı 1000 tl ye almıştı babam çatal bıçak 500 kristal takım çay seti ayrıca bide günlük oluyo ben gündelik olmuyanları açmadım daha çaydanlık tencere seti tava takımı ayy işiniz zor ya biz ne pahalı almışız öyle şimdilerdemi ucuzladı bu kadar Allah kolaylık versin canım ev kurmak hem çok zevkli hem çok maddi açıdan zahmetli

$390696_155030924600982_103816809722394_192590_1844350571_n.webp

eee genel bir gerginlik var biraz gülelim o zaman.

gider gider... :1:

görelim canım :1:

Ya ben o an takıyorum ama sonra neden üzülüp kendimi mahfediyorum diyorum.
Boşver ya, o seni umursamıyor ilgi göstermiyorsa sende gösterme bacım.
Çocuklarınla oyna, evine işine gücüne bak.Geldiğindede yokmuş gibi davran...

Birde olmuş bişey için mi üzülecegiz, yazık bize ya..
boşver vallahi salla kız...
kız ben yokmuş gibi davransam ölse dönüp bakmaz inat bacım inat ismide zaten murat kafiyeli oldu inatta bi murat derler ya

tama kilonun gideceğine garanti ediyorsan tartılmam sabah tartılıyım bide cuma bakalım farka

ilk adımı o atıyosa problem yok bizdeki problemlerden biri de o sen korkma ilk adım ondan geliyosa ya aslında ben çok yadırgamıyorum anamız babamız kaerdeşimiz bir evde doğup büyüyoruz kültür aynı ev ortamı aynı genelde aynı şeyler düşünülüyo o halde bile bir sürü fikir ayrılığı oluya da kaldıkı farklı aileden farklı ortamdan olan sevdiğimizi süper bekliyoruz olmaz tabi tartışmada olur siz daha yenisiniz büyütme

öyle ama hilalinde dediği gibi orda adam dükkan işletiyo adam çalıştırıyo falan ondandır ben güral porselen takımı 1000 tl ye almıştı babam çatal bıçak 500 kristal takım çay seti ayrıca bide günlük oluyo ben gündelik olmuyanları açmadım daha çaydanlık tencere seti tava takımı ayy işiniz zor ya biz ne pahalı almışız öyle şimdilerdemi ucuzladı bu kadar Allah kolaylık versin canım ev kurmak hem çok zevkli hem çok maddi açıdan zahmetli

Haklsıın aslında Gülçin.
Eğer bariz bir hatası yoksa böyle tartışmalarsa özür dilemez ama yakın davranır falan.
Ben de büyütmemeye çalışacağım teşekkür ederimm:

Hayırlı olsunn ..

Aaa bak ben bunu da bilmiyordum.
ne zaman 61 kiloydun ?
Maşallah ne güzel vermişsin .

geçen sene ekimde 52 kiloydum terk edildim, sonra bigün bi yedim midem genişledi sanırım hiç doymamaya başladım:1: 54, 55 derken birden 58 kilo oldum, ''noluyoruz, zayıflamam lazım'' dediğimde ocak'tı ve 5 günde 5 kilo diyeti gibi abuk subuk diyetler yapmaya başladım 61e çıktım o şok diyetler yüzünden:1:
martta artık daha düzenli yemeye başladım ama pek kilo veremedim mayıs sonu okul kapandığında 59dum.. 1 ayda 56.5'e düştüm çok dikkat ettim o dönem, yürüyodum da.. zaten haziran sonu da buraya katıldım.. ne badireler atlatmışım bee:37::1:

Gulcin benim tabak dedigim yemek takimi degil,
8 parca bir sey. 6tane tatli tabagi bir buyuk kek servis tabagi bir de spatula. Yoksa nerdee 100-200 liraya yemek takimi :D
Kizlar bir de benm bu aldigim tabaklar Bernardo nun ozel urettigi bir seri baska yerde Satilmiyor zaten.
Yaptikalri tek sey su indirime girmeden once fiyatlari yukseltmek
Hic etik bir sey degil bu

geçen sene ekimde 52 kiloydum terk edildim, sonra bigün bi yedim midem genişledi sanırım hiç doymamaya başladım:1: 54, 55 derken birden 58 kilo oldum, ''noluyoruz, zayıflamam lazım'' dediğimde ocak'tı ve 5 günde 5 kilo diyeti gibi abuk subuk diyetler yapmaya başladım 61e çıktım o şok diyetler yüzünden:1:
martta artık daha düzenli yemeye başladım ama pek kilo veremedim mayıs sonu okul kapandığında 59dum.. 1 ayda 56.5'e düştüm çok dikkat ettim o dönem, yürüyodum da.. zaten haziran sonu da buraya katıldım.. ne badireler atlatmışım bee:37::1:

Bütün kilolarımızın nedenleri niye onlarrr yaaa :47::47:
Artık kimse için bırakma kendini boşver Ececim.

:1::1::1:
garanti'nin reklamına da çok gülüyorum, beyaz et faydalıymış:1:
Ben reklam izlemediğimden bilemiyorum :17:

inşallahh:1:

çizelgemi düzelttiiiiimmm:1::1::1:
hayırlı olsun ece

Ne yedin bakayım ?

Yapma Betül biraz bekle sen şimdi verirken yorma boşuna kendini.
Baktın duraklama oldu o zaman protein günüyle takviye edersin.
ne yaptın gece gece

AY bn de mi protein gunu yapsam ya
Haftasonu cok yedim ya korkuyrm bu hafta veremiycem diye
Ama annem gitmeden bir suru yemek yapti
Simdi onlar dururken gidip baska yemek yapmak absurd olur
Hem kim ugrascak okuldan gelip yemek yapmakla :D - ben biraz tembelimdir de-
Az yiyince gider bu hafta da insallaaahh:)
gider inşallah betül merak etme

Duygusal açlığa benide soktunuz, yumuşak bişiler yedirdiniz :60:
kız yeme gece gece

İlgi konusunu bir konuşsan.
Biz kadınlar böyleyiz ilgi olmayınca en ufak şeye patlayabiliriz, bazen denetleme vs yoğun oluyorlar 2 saat aramasın ben alınganlaşmaya başlıyorum.
Oysa ilgili olunca biz de daha sakin daha anlayışlı olabiliyoruz.
tamda benimki bugün denetlemede perşembe cumartesi pazartesi nöbet bide denetleme admı iyice bunalıma soktular yok hilal ben benimkiyle böyle şeyler konuşulmaz ben ekmeğimin derdindeyim sen çocuk gibi davranıyom falan falan işte böyle

ne güzel kilo vermişsin ece darısı başıma boyun kaç

Eki Görüntüle 310227

iyi oldu tam da protein gününe yakıştı tavuk
geçmiş gitmiş önündeki güzel günlere bak

ne yaptın gece gece

tamda benimki bugün denetlemede perşembe cumartesi pazartesi nöbet bide denetleme admı iyice bunalıma soktular yok hilal ben benimkiyle böyle şeyler konuşulmaz ben ekmeğimin derdindeyim sen çocuk gibi davranıyom falan falan işte böyle

iyi oldu tam da protein gününe yakıştı tavuk
geçmiş gitmiş önündeki güzel günlere bak

Ne yaptım ne yaptımm :17:
çikolata artı az cips ..
Ama sinirliydim bir anda yedim.
Yalnız hiç tat falan almadımm .

Off o da bir bakımdan haklı.
Biliyorum çünkü çok yoğun çok gergin zamanlar geçiriliyor.
O durumda psikolojisi alt üst oluyor ama sonuçta evlilikle işi karıştırmamak laızm.
Evet orada yoruluyor ama kapıda bırak ailenle güzel zaman geçir ki dinlenmiş mutlu olmuş da ol sen ..

kızlar ben kaçtım çocuklar ilgi ister plates beni bekler size iyi geceler ha bu arada gizem hiç uğramadı onuda merak ettim

Ne yedin bakayım ?

bende senin gibiyim. 2 küçük petito 28 gr. oluyor,bi küçük pakette cips :14:

Eki Görüntüle 310227

resme gülmedim ama yazıyı okuyunca hadi güleyim bari dedim :60:

kız ben yokmuş gibi davransam ölse dönüp bakmaz inat bacım inat ismide zaten murat kafiyeli oldu inatta bi murat derler ya

off aynı benim eşim.. gıcık ya...
bizden bekliyorlar hep...

Ne yaptım ne yaptımm :17:
çikolata artı az cips ..
Ama sinirliydim bir anda yedim.
Yalnız hiç tat falan almadımm .

Off o da bir bakımdan haklı.
Biliyorum çünkü çok yoğun çok gergin zamanlar geçiriliyor.
O durumda psikolojisi alt üst oluyor ama sonuçta evlilikle işi karıştırmamak laızm.
Evet orada yoruluyor ama kapıda bırak ailenle güzel zaman geçir ki dinlenmiş mutlu olmuş da ol sen ..

sendemi brütüs :60:

Back
X