• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Cuma Zayıflama Yarışması 13. Takım

kızlar 40 dakka plates yaptım geldim çocuklları yatırcam yarından sonra cumaya kadar bakalım sporla ne farkedicek protein günleri görücez
kaçamaklarım erimiştir heralde 7 mil leslie 40 dak plates vicdanım rahat etti hiç yoktan erittim

kızlar 40 dakka plates yaptım geldim çocuklları yatırcam yarından sonra cumaya kadar bakalım sporla ne farkedicek protein günleri görücez
kaçamaklarım erimiştir heralde 7 mil leslie 40 dak plates vicdanım rahat etti hiç yoktan erittim

sporun çok güzel cnm...:nazar:

Oğlum kalktı uyumaz artık :1:
2 ye kadar uyumaz artık :60:

sporun çok güzel cnm...:nazar:
biliyosunki ne kadar kaçırdım bugün en son 12.30da yemiştim hala aç değilim canan hocaya göre tam leptinler yakılır :16::16:benim sabaha bide kalkınca sporyaparsam yemeden önce süper olucak boncuk gözlü oğlum bana bakıp nennenne diyo bitiyom :1::1:

slm kızlar dün tırnagımı çektirdim :53:
küçük bi ameliyat ahhh çok acı çekiyorum bugunler de nete giremem

haberiniz olsun yarın pansuman var :18::18:
o kadar acı çekiyorum ki korkudan uyuyamıyorumm

:18::18::18::50::50:

görüşmek dileğiyle diyete devam iştah kalmadı zaten

kızlar bana bu geceden protein stok yolu göründü :9:

Annem yarın aşure yapıp,yasin okutacakmış,şimdi aradı.
Bende "okuyamam adetliyim" dedim.yazık oldu kadına :1:
Tam kurtuldum asureden derken,"olsun gel duasını yap" dedi :60:

Tavugum,yulaflı böreğim hazır.akşamada eve gelirim artık.zaten pazarımız var. :1:

allah kabul etsin canım

günaydın kızlarrr hayırlı sabahlarrrrrrrrr

slm kızlar dün tırnagımı çektirdim :53:
küçük bi ameliyat ahhh çok acı çekiyorum bugunler de nete giremem

haberiniz olsun yarın pansuman var :18::18:
o kadar acı çekiyorum ki korkudan uyuyamıyorumm

:18::18::18::50::50:

görüşmek dileğiyle diyete devam iştah kalmadı zaten

çok geçmiş olsun canım inşallah en kısa zamanda geçer tırnak acısı çok kötü ya :14:

ovvvvvvv ortim sen böyle gidersen yakında hedefine ulaşcan hadi bakalımmmm:8:

dünkü menüüü

sabah 3 yumurta 2yk lor peynir
ara 1 avuç leblebi
öğlen 1 tabak zeytinyağlı pırasa
ara 1.5 avuç leblebi
akşam 1tabak tarhana çorbası
ara 2-3 fındık
çeyrek portakall
2ltden fazla su

türtimo nasılsın baby:9:

.

iidir cnIMMM sen nasilsin :1:

Ahh turtam ahh dikkat et kendine bir şey olmasın bir gün ..

Turtam normalde gayet iyiyiz hoşuz, düşünceli birisi de bana karşı mutlu etmek için uğraşır.
Ama tartıştığımız zaman iletişime geçmeyi bilmiyoruz.
İkimizin de birbirimizi anlamadığını düşünüyorum.
Sonrasında da canım çok sıkılıyor, bir de öyle olunca uzak duruyorum.

Sanırım bunu beceremiyoruz biz.
Çözüm bulma konusunda o sinirlenince ben çok bozuluyorum zaten.
Tamam diyorum genelde.
Ama sonrasında soğuk hissediyorum.
Genelde problemlerimiz hep ufak şeyler oluyor zaten.

:1: sorma yaa birgün dayak yiyecem ama bakalım ne zaman :D neyseki ufak defek şeylerden tartışıyorsunuz ama kestirip atmak da iyi değil işte :26::26:

ohhh missss:23:

ilahiiii.... valla güldürdün gene... benim de bi benzeri başıma geldi... bi keresinde otobüste oturuyorum yanımdaki adam uyuyo... uyurkende üzerime doğru düşüyo... tam değcek geri toplanıyo... bir iki üç..bende iktirmeye çalışıyorum ama uyanmıyo.... gına geldi adam tam üzerime doğru düşerken bir dirsek attım...uyandı...:52:

yarım yağlı içiyorum cnm... diyetisyene sormadım çünkü menümde var zaten... yoğrdun değişim grubunda...

:60: :60: ayy evet ya öyleleride çok oluyor uyuz oluyorum

Ben de o kadar seviyorum ki her yer temiz olunca mis gibi kokunca.
Harika oluyor ohh ..

bende eğer evde yalnızsam tertemiz yapar otururum zaten bizimkiler evdeyse pek eve girmediğimden temizlikle ugrasmıyorum :60: :60: odam enkaza dönüyor :60: :60: ünideyken evim tertemizdii ya ne güzedi tektim ohhhhhh annem gelince şok olmustu zatüü eve niye yapmıyorsun böle demişti bende beş dk osnra bir kirleten oldu mu pek zevkli olmuyor demiştim :52: :52:

Birde kızlar siz spor yapınca yada yürüyünce terliyormusunuz?

Ben hiç ama hiç terlemiyorum.

Annemle yürüdüm iki gün o su içinde kaldı ben gram terlemedim??? Anormal değil mi?

Birde sprodan sonra tartı fazla mı gösterir?

bende terlemiyorum ya sauna eşofmanıyla 1 saat yürüyü yapıyorum brde eşofman giyiyorum ancak 45 dkdan sonra terlemeye baslıyorum oda koşarsam koşu bandında

Back
X