• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Cuma Zayıflama Yarışması 13. Takım

geç kalktıgım için böyle malesef :9:

benim sabah iyiydi,sonra annemlerde asure yedim ama bişi yemem artık...

bende :60:

ya, yemeğini bile ben yokken ısıtpta yemeye üşenir benim ki :1:
ben yokken bir şekilde başının çaresine bakar ..evde yokum ya geleceğim gün evi siler süpürür çamaşırları yıkar kendi üstünü ütüler..bulaşıkları toplar..ama şarktayken ben ankarada kalırdım o dönrdi ev dönüşü böyle bulurdum..:1:

Afiyet olsun ama öğle sanki hep glisemik indeksi yüksek besinlerden oluşmuş.
Pilav da bezelye de öyle.
Bence en azından birisi farklı olsa iyi olurdu.

Ayy ben beceremiyorum anlaşılan.
Millet nasıl dediğini yaptırıyor valla az örnek almak lazım bu Hürrem'i ..

Gel kız biz de özelden takılalım :60::60:
vallahi becerememekle alakası yok huyunu tam billirsen olur ..benim eşime hehe de kavga büyür çocukmu kandırıyon diye..:1::52:
bazen geldi mi üstüste gelir... bazende çok uzun süre hiç kavga etmessin şaşırırsın kendine...:1: herkese oluyordur ama biras alttan almak lasım... biras sen bilirsin de sen bilirsin diyince kavga çıkmazmış... sonra sen yine dediğini yaptırırsın tatlı dille... hürremi örnek al bacım... nasıl parmağında oynatıyo süloyu...:1:
sen bilirsin bizde tıkar bacı ama doğru tartışma olmaz herkes şişer kalır..:60::9:
eşim gıcık oluyor hürreme ama az öyle olmak gerek yok anam oda bizde yok ben beceremem..içim dışım bir..azda inadım..:37::27:ve çokkkkk kırılganım...:14:

greyfurt kendim sıkıyorum....kendini yiyemem ya sabah aç aç gitmez...

ben yokken bir şekilde başının çaresine bakar ..evde yokum ya geleceğim gün evi siler süpürür çamaşırları yıkar kendi üstünü ütüler..bulaşıkları toplar..ama şarktayken ben ankarada kalırdım o dönrdi ev dönüşü böyle bulurdum..:1:

vallahi becerememekle alakası yok huyunu tam billirsen olur ..benim eşime hehe de kavga büyür çocukmu kandırıyon diye..:1::52:

sen bilirsin bizde tıkar bacı ama doğru tartışma olmaz herkes şişer kalır..:60::9:
eşim gıcık oluyor hürreme ama az öyle olmak gerek yok anam oda bizde yok ben beceremem..içim dışım bir..azda inadım..:37::27:ve çokkkkk kırılganım...:14:

Hee deyinde sen karar ver diyor.
Ben bir şeyler söyleyince bir de beni dinle diyor :1:
O yüzden çözemiyorum.
O da beni çözemediğini söylüyorum.
Öyle kör düğüm olduk ..

biliyorum çok güzeldir taze sıkma meyve suyu ama lifler de boşuna gidiyor sıkılınca sonra bol şeker az besin oluyor o yüzden dedim.
Hani çok seviyorsan da çay bardağıyla falan iç.

Pazarımı yaptım, hemen menümü yazıp annemlere gidicem yine.. oğlan orda kaldı :60:

Sabah:

Yoğurtlu tavuk

İkindi:

1 kase aşure (küçüktü kase)
yarım poğaça

Akşam yemeyecegim..4 gibi yemiştim zaten
İnş. acıkmam :60:
acıkırsan süt iç..
kızlar bende bugünkü menümü veriyim biraz hayali oluyor akşam amaakşam yeğenim gelcek bilgisayarı aaçamam büyük ihtimal...

sabah
2 dlm çavdar
1 yumurta
1 dlm peynir
3 zeytin ve çay

ara sade kahve

öğle
3 kaşık pilav
3 kaşk pezelye
az tavuk

ara bir meyve

akşam
3 kaşık pilav
4 kaşık kereviz zeytinyağlı
az yumurta (omlet)

ve bir meyve daha:1:

ortim öğle ve akşam pilav çok olmamışmı..:26:

:1:of of bu ikili ilişkiler gıcık ya..bizde ortayı hiç bulamayız..:52:

Yok galiba bunun ortası bakıyorum da.
ben de hemen kırılırım hemen alınırım.
Sonrasında haklı şeyler anlatsa da duyamıyorum ki kırılıncaa ..
Cidden zor ya, neyse ne yapalı ne onunla ne onsuz ..

kızlar platesi 20 dak yaptım 40 dak değil artık onuda sabah yapıyım riske atmayım bali yoksa yetişmiyor

Kizlar merHaaba utanatak menumu yazayimm

Sabah
1 brdk sut
1 dilim peynir
Yarim dilim cavdar ekmegi
2 kuru kayisi

Ogle
İzgara kofte
Ayran
1 dilim ekmek

Buraya kadar iyi de sinemaya gittim kocaman bi paket misir yedim :/
Sonrasinda bir sey yemedm ama karnim hala sis

Kizlar merHaaba utanatak menumu yazayimm

Sabah
1 brdk sut
1 dilim peynir
Yarim dilim cavdar ekmegi
2 kuru kayisi

Ogle
İzgara kofte
Ayran
1 dilim ekmek

Buraya kadar iyi de sinemaya gittim kocaman bi paket misir yedim :/
Sonrasinda bir sey yemedm ama karnim hala sis

Çok normal ..
İster glisemik in
deks olarak bak ister kalori olarak, her şekilde patlamış mısıra uzak olmalıyız ..

bende öyleyim aslında dayanmayıp tatatata her şeyi söylüyorum sonrada pişman oluyorum daha kötü oluyor çünkü... bişiyler kapmamız lasım şu hürremden...:1:

bende greyfurt yiyorum öğün aralarında greyfurt yağ yakımını hızlandırıyomuş galiba...

acıkırsan süt iç..

ortim öğle ve akşam pilav çok olmamışmı..:26:

ortileri karıştırdın bacımmm ama olsun belki öteki ayda biz orti oluruz.... bu arada ben diyetisyenin verdiği menüye uyuyorum orda pilav 3 kaşık 2 öğende serbest.. yada 1 kase çorba diyo ama ben hep pilavdan yana kullanıyorum hakkımı...:1:

bu arada eşim bugün işten gelir gelmes totoşu eritmişsin dedi...:1:

O kadar alistirmisim ki kendimi sinemaya gittigimde misir cips yemeye duramiyorum...
Ve haftada bir gidiyrm . Yanimda saglikli atistirmaliklar goturerek vazgecebilirim belki de

yağsız tuzsuz da zararlımı hilalcim???

Ne yazık ki evet Özlem ..
ben de otururken atıştırmalık severim aslında ..

bu arada eşim bugün işten gelir gelmes totoşu eritmişsin dedi...:1:

Ohh ne güzel belli demek ki :1:

O kadar alistirmisim ki kendimi sinemaya gittigimde misir cips yemeye duramiyorum...
Ve haftada bir gidiyrm . Yanimda saglikli atistirmaliklar goturerek vazgecebilirim belki de

Süt badem falan ye olmazsa ..

Oyle yapayim
Yarin da sevgilimin dogumgunuuu oleeey:)

Back
X