• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Cuma Zayıflama Yarışması 13. Takım

günaydınnnn kızlar...:3:
dün akşam misafirlikte hiç kaçırmadım... hatta bişiyler vardı şimdi söylemiyim herkes rejimde bi lokma bile yemedim... eşim disiplinine hayran oldum valla dedi... ve bi kaç iltifat daha... :23: 3 haftada 4 kilo oldu.... etkisinide alıyorum yavaş yavaş...

dün akşam misafirlikte hiç kaçırmadım... hatta bişiyler vardı şimdi söylemiyim herkes rejimde bi lokma bile yemedim... eşim disiplinine hayran oldum valla dedi... ve bi kaç iltifat daha... :23: 3 haftada 4 kilo oldu.... etkisinide alıyorum yavaş yavaş...

tebrikler valla
bazen insan yemek yemek istemiyor. Bazende kendine engel olamıyor , doymuyor.
demek ki sen bu durumu aşmışsın aman :nazar: değmesin

kızlar dün çikolata azdı ama çerez ne derken bugün tartı hiç hoş şeyler söylemedi artık bugün ve önümüzdeki bir kaç gün proteine devem bu kilolar beni çıldırtıcak

protein diyetinde ki menün nedir
paylaşırsan sevinirim
:46::46::46::46::46:

tebrikler valla
bazen insan yemek yemek istemiyor. Bazende kendine engel olamıyor , doymuyor.
demek ki sen bu durumu aşmışsın aman :nazar: değmesin

bunu en çok çeken bendim izine çıkmadan önce... 2 gün rejim yapıp 3. gün herşeye saldırıyordum... masal çok çekti benden...:1: ama bu diyetisyenimin menüsü sayesinde hiçbişeye saldırmıyorum artık... canım hiç bişey çekmiyo... doyuyorum çünkü... kiloda veriyorum bugün 100 gr daha gitmiş...:52: toplam 1200 oldu cumadan beri...

günaydın kızlarrrrr dün çok yoğun bigün geçirdimmm doktor sonuçlara baktı benden cerrahpaşadan test yaptırıp tekrar gitmemi istediiii
ortim çok geçmiş olsun

ohh ne güzel masallah:nazar::nazar:

slm kızlar günaydınnnn :3:
günaydın

protein diyetinde ki menün nedir
paylaşırsan sevinirim
:46::46::46::46::46:
tabi bende burda arkadaşlardan öğrendim süt ve süt ürünleri tavuk et kıyma yumurta gibi

bunu en çok çeken bendim izine çıkmadan önce... 2 gün rejim yapıp 3. gün herşeye saldırıyordum... masal çok çekti benden...:1: ama bu diyetisyenimin menüsü sayesinde hiçbişeye saldırmıyorum artık... canım hiç bişey çekmiyo... doyuyorum çünkü... kiloda veriyorum bugün 100 gr daha gitmiş...:52: toplam 1200 oldu cumadan beri...
valla süper ben bu hafta bu kadar spora neye rağmen hala56 yı göremedim seni çok kutluyorum :46::46::46::46::46::46:

edepsiz seni...:9::9::9: şaki bi yana benimde 3-5 ay önce çok döküldü... ama kaşım dökülmedi... istersen bi doktora sor...

Ayy turtam o kadar çok nedeni olabilir ama bu sıralarda streslisin sen eğer yeni arttıysa ondandır muhtemelenn .

olabıluuuuur yaslandıkça sorunlar da artıyor valla :60: :60:

millet zayiflamanin yolunu bulmus orti yaa:1:
bu arada menu paylasacaktiinnn.. Yine yok:1:
benim menum:

sabah
1 mandalina
1 bardak sut

ogle
1 kase ezogelin corbasi
2 dilim ekmek

sporum yine yok arkadaslar.. gucsuz hissediyorum, yorgun hissediyorum hatta son gunlerde metroda merdiven de cikmiyorum.. Ki 2 yildir hic yuruyen merdiven kullanmazdim.. Napsam bilmem:/

bişiii yemediginden olabilir mi :60: menüye bak ya :60:

bugün paylaşıcıgimm söz ortimuuuu yalnız sabah sabah poğaçaları götürdüm az yemem lazım bugün :60: :60:

Son düzenleme:
ortim çok geçmiş olsun

ohh ne güzel masallah:nazar::nazar:

günaydın

tabi bende burda arkadaşlardan öğrendim süt ve süt ürünleri tavuk et kıyma yumurta gibi

valla süper ben bu hafta bu kadar spora neye rağmen hala56 yı göremedim seni çok kutluyorum :46::46::46::46::46::46:

sen birincisin şekerim hala...:1::nazar:

olabıluuuuur yaslandıkça sorunlar da artıyor valla :60: :60:

bişiii yemediginden olabilir mi :60: menüye bak ya :60:

bugün paylaşıcıgimm söz ortimuuuu yalnız sabah sabah poğaçaları götürdüm az yemem lazım bugün :60: :60:

pohaça yerine simit ye turtam en azından yağsız...

Fıstıklar merhabaaa ayy çok özledim sizi ama işyerim kötüye gidiyor ama iyiye gitmiyorr çok bunaldım hiç bişey yolunda gitmiyor kilom da arttı azalmadı öyle dengesizleştim kii,

Nasılsınız ?

Bir bakayım ne var ne yok, Balkaymak diyetisyene mi gidiyorsun canım

Bugun o kadar mutluydum kiii
Sevgilimle cook guzl bir gun gecirdik, butun gun mutlu mutlu sirittim:)

ohh ne güzel :1:1:

teşekkürler kızlar 2 gecedir ağlayarak sabah ettim tavsiyem

biraz daha iyiyim
1000 mg ağrı kesici bile acıma derman olmuyor

bu geceyi de atlatırsam daha iyi olacağım inş.

:53::53::53:

geçmiş olsun canımm

BEnm diyetisyen havucu onermiiyordu buraya da yazmistim daha once kizlar da onaylamisti salataya fln da katmamaya calisiyorum ben o yuzden ozlem, vucuttaki insulunle veya sekerle ilgili bir seyi etkiliyormus rejim acisindan olumsuz olacak sekilde tam neydi hatirlamiyorum ama oyle iste

evet bende öyle duymuştum

BEnm diyetisyen havucu onermiiyordu buraya da yazmistim daha once kizlar da onaylamisti salataya fln da katmamaya calisiyorum ben o yuzden ozlem, vucuttaki insulunle veya sekerle ilgili bir seyi etkiliyormus rejim acisindan olumsuz olacak sekilde tam neydi hatirlamiyorum ama oyle iste

hııı
diyetle alakalı bi form vardı orda gördüm
( tüm doktorlar bangır bangır havuç yiyin derken)

çok ilginç bende hamileyken şeker sorunu yüzünden diyetisyene gitmiştim
diyetisyenim çok tatlı meyvelerden kaçın demişti (ki yiyorum ama abartmıyorum)

onun dışanda tüm sebzeler, az sulu yemek olmak şartıyla serbesti
pirinç yeme .. makarna, bulgur ye demişti

bizim kinin bilgisi kıttı heralde :44:

Kizlar ya ben titresim kemeri almyai dusunuyorum, yani uzun bir surede yavas yavas zayiflamak daha mantikli ama bunu kilo kaybi icin degil hem selulitlerim icin istiyrm , ztn rejim esliginde kullancam yine. Bir de 10 gun sonra kina gecesine gidicem, almayi dusundugum elbise icin biraz incelme toparlanma olsa super olcak.
Ne dusunuyorsunuz, sagliksiz mi veya ise yarar mi.kullanan vardir belki.?

Alirsam vibro shape almayi dusunuyrm.

ben faydasını göreni hiç görmedim daha ama dene istersen

günaydın kızlar nasılsınızzzzz

günaydın cnımmmm

günaydın kızlarrrrr dün çok yoğun bigün geçirdimmm doktor sonuçlara baktı benden cerrahpaşadan test yaptırıp tekrar gitmemi istediiii
ne dedi baska bisidemedi miiii bacumm

durmak yok yola devam :1: :1:

slm kızlar günaydınnnn :3:

günaydın canum

pohaça yerine simit ye turtam en azından yağsız...

çok geç artık mideye indirdim bilee :60: :60:

Fıstıklar merhabaaa ayy çok özledim sizi ama işyerim kötüye gidiyor ama iyiye gitmiyorr çok bunaldım hiç bişey yolunda gitmiyor kilom da arttı azalmadı öyle dengesizleştim kii,

Nasılsınız ?

hoşgeldin canııııııımmmmmmmm başka iş arıyor musun?

ayyyyyyyyyy cok uykum var kızlaaaar siz napaysunuzz bişi dicektim ama unuttum yaaaaa valla neyse aklıma gelir herhalde sonra :60: :60:

ben faydasını göreni hiç görmedim daha ama dene istersen

günaydın cnımmmm

ne dedi baska bisidemedi miiii bacumm

durmak yok yola devam :1: :1:

günaydın canum

çok geç artık mideye indirdim bilee :60: :60:

hoşgeldin canııııııımmmmmmmm başka iş arıyor musun?

Hoşbulduk fıstık nasılsın ?

Kilo vermişssin sankim 62 din sanki en son,

Ya aslında evimde oturuyum az kafa dinleyim diyorum ders çalışıyım ama maddi durum el vermiyor,

O yüzden arıyorum ama içime sinen bişey olsun istiyorum, senin nasıl gidiyor canım...

Bir de bana dedi ki sen hemen incelmissin, zaten guzeldin daha da guzel oldun dedii:) :9::9:
Oyle mutlu oldum kii:52: durmak yok yola devamm
:nazar:

ohhhh demek ki çabalar boşa gitmiyor :nazar::nazar::nazar::nazar:
bu azimle daha az menü bile doyurur insanı

:36::36::36::36:

Nasılsınız ?

evet canım diyetisyene gidiyorum ama özel değil... devlet hast. nin diyetisyeni.... ne diyet ne değil karıştırmıştım iyice iyi oldu...

Hoşbulduk fıstık nasılsın ?

Kilo vermişssin sankim 62 din sanki en son,

Ya aslında evimde oturuyum az kafa dinleyim diyorum ders çalışıyım ama maddi durum el vermiyor,

O yüzden arıyorum ama içime sinen bişey olsun istiyorum, senin nasıl gidiyor canım...

özledik kuzum seni toparlanda gel artık...

Back
X