• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Cuma Zayıflama Yarışması 13. Takım

evet canım diyetisyene gidiyorum ama özel değil... devlet hast. nin diyetisyeni.... ne diyet ne değil karıştırmıştım iyice iyi oldu...

Ayy sevindim valla ne iyi ya hadi bakalım şartlanıyosun daha da diyetisyen olduğunda bütün fazlalıkların gider umarım ders çalışma nasıl gidiyor ?

kızlar ben ders çalışmaya gidiyorum... dünde gezdim bugün artık çalışmam lasım... öptüm hepiciğinizi...:54:

Ayy sevindim valla ne iyi ya hadi bakalım şartlanıyosun daha da diyetisyen olduğunda bütün fazlalıkların gider umarım ders çalışma nasıl gidiyor ?

tam üstüne bastın... şimdilik aksak topal gidiyo acil toparlanması lasım... bu 1 ay topladım topladım süre geçiyo... :18:

Ay sorma aynen ben de çok özledim zaten bu işin sonunda işten çıkcam gibi geliyor artık bana öyle bunaldım ki kafamı dinlemem çok iyi olur

hayırlısı olsun canım yaa.... ama işsizlik de zor..iyi düşün..

Son düzenleme:
tam üstüne bastın... şimdilik aksak topal gidiyo acil toparlanması lasım... bu 1 ay topladım topladım süre geçiyo... :18:

hayırlısı olsun canım yaa.... ama işsizlik de zor..iyi düşün..

Benim de başlamam lazım ben de son ümit onu denemek istiyorum kitap filan aldım ama başlayamadım bir türlü,

Toprlanalım da çalışalım yaa, ben de zaten işsizlikten parasızlıktan korkuyorum off ama öyle bunaldım ki çıkmazdayım bildiğin...

Kizlar ya ben titresim kemeri almyai dusunuyorum, yani uzun bir surede yavas yavas zayiflamak daha mantikli ama bunu kilo kaybi icin degil hem selulitlerim icin istiyrm , ztn rejim esliginde kullancam yine. Bir de 10 gun sonra kina gecesine gidicem, almayi dusundugum elbise icin biraz incelme toparlanma olsa super olcak.
Ne dusunuyorsunuz, sagliksiz mi veya ise yarar mi.kullanan vardir belki.?

Alirsam vibro shape almayi dusunuyrm.

canım sakın alma parana yazık iki farklı marka kullandım
nerdeyse fıtık oluyordum
motorlu oluyor karnına küçük darbeler vurarak çalışıyor
kızarıklık ve dalaklanma oluyor

hiç bi işe yaramıyor

Son düzenleme:
o kadar az yiyosunki yorgunluk çok normal bence.... en azından güzel bi kahvaltı et bak senin yaşın daha küçük rejim için güzel bi menü olabilir ama bence sağlıksız bir menü...

cnm ben kullanıyordum... şimdi üşeniyorum kullanmaya.... ilk aldığımda rejimsiz sporsuz kalça küçülmüştü... ama bırakınca eski haline dönüyor... bide onunla çok su i,içmen gerekiyor... son bişiy daha karında kullanmak sakıncalıymış... ben hep bacak ve kalça bölgesinde kullanıyorum...

bekliyoruz cnm fotoları...:34:

ne çıkmış sonuçlarda???
sonuçlar genel bi tarama yapılmış ordakine göre alfa talasemi gözüküyo dedi ama cerrahpaşadan detaylı test istiyorum dedi en baştada ordan istemişti ama ellerinde madde olmadığından özel labda yaptırmıştım....
alfa talasemi olduğuna karar verirse belli bi tedavisi yok dedi ama en azından teşhis koyulmuş olur dedi....
ya kızlar merak ediyorum i.üniversitesi cerrahpaşa tıp fakultesi ssk geçiyomu yoksa ücretli mi bilen varmı????
günaydınnnn kızlar...:3:
dün akşam misafirlikte hiç kaçırmadım... hatta bişiyler vardı şimdi söylemiyim herkes rejimde bi lokma bile yemedim... eşim disiplinine hayran oldum valla dedi... ve bi kaç iltifat daha... :23: 3 haftada 4 kilo oldu.... etkisinide alıyorum yavaş yavaş...
vovvv:nazar::nazar::nazar::nazar::nazar:maşalllahhhh canımmm benim inşş hep öle devam ederrr
slm kızlar günaydınnnn :3:
günaydın şekerrr
bunu en çok çeken bendim izine çıkmadan önce... 2 gün rejim yapıp 3. gün herşeye saldırıyordum... masal çok çekti benden...:1: ama bu diyetisyenimin menüsü sayesinde hiçbişeye saldırmıyorum artık... canım hiç bişey çekmiyo... doyuyorum çünkü... kiloda veriyorum bugün 100 gr daha gitmiş...:52: toplam 1200 oldu cumadan beri...
:nazar::nazar:süpersinnnnn bacımmmm
Fıstıklar merhabaaa ayy çok özledim sizi ama işyerim kötüye gidiyor ama iyiye gitmiyorr çok bunaldım hiç bişey yolunda gitmiyor kilom da arttı azalmadı öyle dengesizleştim kii,

Nasılsınız ?

Bir bakayım ne var ne yok, Balkaymak diyetisyene mi gidiyorsun canım
hoşgeldn canım nasılsınn
ayyyyyyyyyy cok uykum var kızlaaaar siz napaysunuzz bişi dicektim ama unuttum yaaaaa valla neyse aklıma gelir herhalde sonra :60: :60:
:9::9:
Hoşbulduk fıstık nasılsın ?

Kilo vermişssin sankim 62 din sanki en son,

Ya aslında evimde oturuyum az kafa dinleyim diyorum ders çalışıyım ama maddi durum el vermiyor,

O yüzden arıyorum ama içime sinen bişey olsun istiyorum, senin nasıl gidiyor canım...
al benden de okaaaa
kızlar ben ders çalışmaya gidiyorum... dünde gezdim bugün artık çalışmam lasım... öptüm hepiciğinizi...:54:
allah kolaylık versin cnm
Benim de başlamam lazım ben de son ümit onu denemek istiyorum kitap filan aldım ama başlayamadım bir türlü,

Toprlanalım da çalışalım yaa, ben de zaten işsizlikten parasızlıktan korkuyorum off ama öyle bunaldım ki çıkmazdayım bildiğin...

offfff aynı dert bendede varrrr

sonuçlar genel bi tarama yapılmış ordakine göre alfa talasemi gözüküyo dedi ama cerrahpaşadan detaylı test istiyorum dedi en baştada ordan istemişti ama ellerinde madde olmadığından özel labda yaptırmıştım....
alfa talasemi olduğuna karar verirse belli bi tedavisi yok dedi ama en azından teşhis koyulmuş olur dedi....
ya kızlar merak ediyorum i.üniversitesi cerrahpaşa tıp fakultesi ssk geçiyomu yoksa ücretli mi bilen varmı????

vovvv:nazar::nazar::nazar::nazar::nazar:maşalllahhhh canımmm benim inşş hep öle devam ederrr

günaydın şekerrr

:nazar::nazar:süpersinnnnn bacımmmm

hoşgeldn canım nasılsınn

:9::9:

al benden de okaaaa

allah kolaylık versin cnm

offfff aynı dert bendede varrrr

Sevgilimle berbat durumdayımm,

Ders çalışamıyorumm,

İşim beni her geçen gün daha da eritiyo,

Kilo veremediğim gibi alıyorum,

Ay iyi düşünüyüm diyorum ama yok yaa

günaydın..hatunlar..
eşimden sonra bende dökülüyorum..hertarafım ağrıyor..terli terli balkona çıktım çamaşır astım..dün resmen at yarışı gibiydim..:52::60:a<z geçmişe bakayım..

Ders çalışamıyorumm,

aynı durumlar bende de mevcut bitek çok şükür sevgilimle aram iyi ...ama onda da abimle aram bozukk offf offf:14:

sen neden berbat durumdasın canım hayırdır?:50:

sabah
su
kahvaltı
1 yumurta
1 dilim kızarmış tam buğday ekmeği.
3 zeytin..
1 bardak çay
ara
yeşil çay:7:
öğle
tavuk baget
ayran.
ara
3 badem yeşil çay:7:
akşam
bir kase çorba
az maydanoz bol limonlu
akşamda metobolizma hızlandırıcı çay ..:7:
su 3 litre
spor totom yer görmedi :27::37:nasıl spor ama.:52:

Fıstıklar merhabaaa ayy çok özledim sizi ama işyerim kötüye gidiyor ama iyiye gitmiyorr çok bunaldım hiç bişey yolunda gitmiyor kilom da arttı azalmadı öyle dengesizleştim kii,

Nasılsınız ?

Bir bakayım ne var ne yok, Balkaymak diyetisyene mi gidiyorsun canım
hoş geldin biz iyiyiz de sen iyi değilsin.bazen geldimi üst üste gelir..
bunu en çok çeken bendim izine çıkmadan önce... 2 gün rejim yapıp 3. gün herşeye saldırıyordum... masal çok çekti benden...:1: ama bu diyetisyenimin menüsü sayesinde hiçbişeye saldırmıyorum artık... canım hiç bişey çekmiyo... doyuyorum çünkü... kiloda veriyorum bugün 100 gr daha gitmiş...:52: toplam 1200 oldu cumadan beri...
:nazar::46:
slm kızlar günaydınnnn :3:
günaydın..nasılsın?
günaydınnnn kızlar...:3:
dün akşam misafirlikte hiç kaçırmadım... hatta bişiyler vardı şimdi söylemiyim herkes rejimde bi lokma bile yemedim... eşim disiplinine hayran oldum valla dedi... ve bi kaç iltifat daha... :23: 3 haftada 4 kilo oldu.... etkisinide alıyorum yavaş yavaş...
:nazar::46:maşallah maşallah ..:nazar:
günaydın kızlarrrrr dün çok yoğun bigün geçirdimmm doktor sonuçlara baktı benden cerrahpaşadan test yaptırıp tekrar gitmemi istediiii
tedavisi yok derken hiç mi çözümü yokmuş semine..
vakit olursa bi ara foto yüklüycem
bekliyoruz gülçin..
biraz iş görüyüm spor yapıyım kızı okula bırakıyım yemek plates küçük çocuk ev temizliği vakit bulursam birazda kitap okuyucam güne tam gaz devam ediyim
atom karınca..:10::9::nazar:
kızlar dün çikolata azdı ama çerez ne derken bugün tartı hiç hoş şeyler söylemedi artık bugün ve önümüzdeki bir kaç gün proteine devem bu kilolar beni çıldırtıcak
kaçamak yapmasan iyi olur en az iki hafta kaçamaksız git bak sonuca o zaman..:34:
benimkininde kafaya taş düşmüş bugünlerde pek iyi davranıyo bişeyler varda sezemiyorum hiç huyu değildir halbuki
senin için her gece dua ediyorum rabbim evine huzuar eşine akıl ve sukunet ver diye..:17::9:
günaydın kızlar nasılsınızzzzz
günaydın dökülüyorum..kemiklerim ağrıyiiiiiiii..:43:
Kizlar ya ben titresim kemeri almyai dusunuyorum, yani uzun bir surede yavas yavas zayiflamak daha mantikli ama bunu kilo kaybi icin degil hem selulitlerim icin istiyrm , ztn rejim esliginde kullancam yine. Bir de 10 gun sonra kina gecesine gidicem, almayi dusundugum elbise icin biraz incelme toparlanma olsa super olcak.
Ne dusunuyorsunuz, sagliksiz mi veya ise yarar mi.kullanan vardir belki.?

Alirsam vibro shape almayi dusunuyrm.

sıkılaşmak için iyi ama bence spor yapablirsne spor yap işk başta sıkılaştırıyor ama belli bir süreden sonra etki etmiyor ortim..:34:

sabah
su
kahvaltı
1 yumurta
1 dilim kızarmış tam buğday ekmeği.
3 zeytin..
1 bardak çay
ara
yeşil çay:7:
öğle
tavuk baget
ayran.
ara
3 badem yeşil çay:7:
akşam
bir kase çorba
az maydanoz bol limonlu
akşamda metobolizma hızlandırıcı çay ..:7:
su 3 litre
spor totom yer görmedi :27::37:nasıl spor ama.:52:
afiyet olsun derya spora bittim :nazar::nazar:

hoş geldin biz iyiyiz de sen iyi değilsin.bazen geldimi üst üste gelir..

:nazar::46:

günaydın..nasılsın?

:nazar::46:maşallah maşallah ..:nazar:

tedavisi yok derken hiç mi çözümü yokmuş semine..

bekliyoruz gülçin..

atom karınca..:10::9::nazar:

kaçamak yapmasan iyi olur en az iki hafta kaçamaksız git bak sonuca o zaman..:34:

senin için her gece dua ediyorum rabbim evine huzuar eşine akıl ve sukunet ver diye..:17::9:

günaydın dökülüyorum..kemiklerim ağrıyiiiiiiii..:43:

sıkılaşmak için iyi ama bence spor yapablirsne spor yap işk başta sıkılaştırıyor ama belli bir süreden sonra etki etmiyor ortim..:34:
günaydın canım Allah razı olsun bende hergün dua ediyorum sesimi duydu yarabbim heralde
kaçamaksız gidersem 55 polurmuyum ki:36::36::36:
ayrıca geçmiş olsun şu soğukta terli terli dışarı çıkılır mı hiç sıcak şeyler iç bali:2::2::2:

kızlar 5 mil leslie yaptım kahvaltıda
1 bardak süt
1 dilim peynir 2 yumurtalı az kaşarlı yağsız omlet
protein olmuş mu bilenler cevaplarsa sevinirim

yok ya yiğit falan değil, bu cocuk bi dizide oynuyordu ama tam hatırlamıyorum atv oynuyordu.çok süper bi oyuncu :9:

nazar etme nolur çalıs seninde olur turtii :60:

aynen ya...
ben artık yatıcam diyorum ki kendi kendime, yedigim akşam yemegini yakmışımdır herhalde :60: :60:

Ben hayatta hiçbirşeye pasif kalmam hilacim :60: :60:

hiç denemedim ama ilk fırsatta denerim :60:
adımıda ateşli hatun kaldı :60:

evet uzun uzuuun uzatmak lazım,yakmak için :60:

tebrikler :nazar:
:17:sohbetin ucu açık özle kaçmış..:9:
BEnm diyetisyen havucu onermiiyordu buraya da yazmistim daha once kizlar da onaylamisti salataya fln da katmamaya calisiyorum ben o yuzden ozlem, vucuttaki insulunle veya sekerle ilgili bir seyi etkiliyormus rejim acisindan olumsuz olacak sekilde tam neydi hatirlamiyorum ama oyle iste
havuç önerilmiyor doğru..
menüm 20.12.2011

sabah yarım elma (hiç uyumadım saat 5 te güne başladım )

öglen
yurtalı patates salatası
peynir
çay

akşam
2 kaşık lahana kavurması

su çok az içtim sporda yapamıyorum
yattıgım için vucut ödem yapmasın diye (buna rağmen ayağım çok şişti)

5 saat uyudum ,ama saat başı kalktım:43::43:

21,12,2011

sabah

2 çatallık peynir ( 5 de güne başladım)

öğlen
peynir 1 çay taba :1:
zeytin 3 adet
bal tadımlık
yarım simit

çay

akşam
haşlanmış et 5 kaşık
5 kaşık pirinç pilavı

(annem mantı yapmış patatesli hımm çok severim 3 kaşık yedim :26: )

fazla su içemedim spor yok
yatış yatış ama kilo kontrol altında :41:
önce iyileş ..tekrar geçmiş olsun..
Bir de bana dedi ki sen hemen incelmissin, zaten guzeldin daha da guzel oldun dedii:) :9::9:
Oyle mutlu oldum kii:52: durmak yok yola devamm
:nazar:
insan daha motive oluyor değilmi ortimmmm.:9:
Bugun o kadar mutluydum kiii
Sevgilimle cook guzl bir gun gecirdik, butun gun mutlu mutlu sirittim:)
hep gülsün yüzün canım ..
Derya gecmis olsun esin
Hilalcim senin de gozun aydiin:)
Melek O da spor yerine geciyor, hem de sure olarak kiyaslayinca baya iyi kalori yaktiriyormus, Hilalin dedigi gibi aktif olunursa hele:)
Elisya hic bi bilgim yok hormon testiyke ilgili malesef.
teşekkürler..bu gün göreve başladı..
Merhaba arkadaslar
Menumu yazayim

Sabah kalkinca 9 gibi 1 brdk sut

11 gibi
Biraz sucuklu yumurta
Bir dilim peyniryarim dilim cavdar ekmegi

4.30 da
Tavuk izgara
1 ayran

Aksam bir sey yemeyecktim ama yengem misafirlerine yaptiklarindan tabak gondermis
Biraz yedim malesef 3 mercimeklinkofte 1 tane kucuk kurubiber dolmasi
gün içi fazla kalorili yememişsin..
Kizlar hormon testi adetin 4.gunu de yapilir mi? Bi fikri olan var mi? Bugun yaptiramadim da doktorlarin grev yapmalari yuzunden:/
hiç fikrim yok..
millet zayiflamanin yolunu bulmus orti yaa:1:
bu arada menu paylasacaktiinnn.. Yine yok:1:
benim menum:

sabah
1 mandalina
1 bardak sut

ogle
1 kase ezogelin corbasi
2 dilim ekmek

sporum yine yok arkadaslar.. gucsuz hissediyorum, yorgun hissediyorum hatta son gunlerde metroda merdiven de cikmiyorum.. Ki 2 yildir hic yuruyen merdiven kullanmazdim.. Napsam bilmem:/
çok kötü besleniyorsun..yaşın genç beslenmen yanlış canım..
Ateşli hatun Melek, nasıl girdim söze :1:
Karatay grubunda vardı kilo verince kendine ödül olarak file vücut çorabı alan birisi.
Sana da tavsiye ederim.
Bir an önce zayıflayasın gelir.
zayıflamanın müstehcen yolu ha..aslında eşlerin zayıflamaya yardım etmesi için iyi bir yöntem..:1:

Kız cidden sporun yanına onu da ilave edinn .

Teşekkürler turtammm.

Bence sen onu her geceye çıkar.
Bol spor olsun.
Mümkünse az da aktif ol :60:
Haftada yarım kg- 1kg fazladan gider belkimm.
:60::52::9:her gece :53::36:
bu arada kızlar benim acaip derecede saçım ve kaşım dökülmeye başladı nedendir aceeeeepppp :26::26: gidiciyim galibaaaa daha siftah yapamadan olmazzzzz :60: :60: :60: :60:
çinko eksikliği saç dökülmesine neden oluyor..
hahahaha :9: valla öyle zamanlardaa bende kaç kalori harcıyoz acaba diye düşünmekten kendimi bişeye veremiyorum...:9:
çok kalori çok ama istek ve akitvite gerek..:17::26:
noluyo lan bizim daha siftahımız yok şunlara bak utanmazlar yaa olan var olmayan var :60: :60:
demi ama ..
Öyle öyle.. :60:
Ateşli karıyım ben :60: Her gece olmasada 2 gecede 1 mutlaka :60: töbe töbe :60:
ateşli hatun :9:topiğide ateşe verecen kız.:9:milletin aklına ne düşürüyon ..:60:
bir ara izleyeceğim.benim sıpa hemen tepeme çıkıyor izletmiyor.
basen sorunum var işte oda olmayaydı eyiydi :52: :52:

evet benim bir arkadaşımda sıkılaştırdıgını iddia ediyor lahana yağının oda cok kullanır :1: :1:

ayy hadi gözün aydın cnmm :1: :1:

geçmiş olsun canım
teşekkür ederim..sayemde yüksek ilgi ve alakamla geçti..
:9: valla bilmem hızlandırırmı yavaşlatırmı, öyle olsa benim her gece mtomun hızlanması lazım gelmez miydi :60: :60:
:53::9:
Ben de menümü yazayımm ..

1. öğün :

- 2 haşlama yumurta
- Biraz peynir
- 1 bardak süt

2. Öğün :

- Izgara tavuk
- 1 bardak kefir
- 2 omega 3

Spor :

- Yarım saat yürüyüş

Sıvı :

- 2 litre civarı su ( 3 olur yatana kadar )
- Akşam da bitki çayı içerim.​
menü süper hilal..
bu arada menümüde yazıyım...
sabah
1 dlm çavdar
1 yumurta
1 kaşık lor
3 zeytin
çay

ara
1 mandalina

sade kahve

öğle
0.45 simit:1:
1 dlm peynir

ara
prebiyotik yoğurt

akşam misafirlikteyiz...
ne varsa az az alıcam ne çıkarsa bahtıma:))
seninde menü iyi..akşamda misafirlikte kaçırmamışsın .:9::46:
kızlar ya bu doğalgazcılar beni delirtecek... banyoda saçımı boyuyorum üzerimde sadece fanila var... gelmişler boruya folyo takçaz diyolar... kusura bakmayın habersiz geldiğiniz için müsait değilim dedim... gelmezler gelmezler böle zamanda gelirler...:47:
bu arada gezdim bol bol ciciler aldım kendime... :1:
aramadan niye gelmişler:57::47:

Bugün de ben protein günü yapıyorum.
Netleşti 1 hafta sonra burada ama ben şimdiden heyecandan ne yapacağımı şaşırdım.
Kalbim çıkacak gibi.

Gayet güzel olmuş afiiyet olsun ama biraz daha geç bırak bence yemek yemeyi en azından 16-17 olsun.
hadi gözün aydın..
kızlar bugün protein günü yapmadım artık yarın yaparım
1 lt su
20 dak yürüyüş
3 milleslie
1 bardak süt
2 yumurta
1kk peynir
2. öğün
1 avuç cerez
1 elma
1 mandalin
birazda çikolata:47::47:sıvı herzamankinden bide 40 dak plates
spor yine bol :nazar::46:menü karışık sanki..

Geçmiş olsun Derya.
Umarım iyidir şimdi ..

Yok Gülçin kesinlikle hoşlanmıyorum ondan.
Çok yapardı önceden ama ben bilmeliyim tüm programı.
Ne nasıl olacak ki kendimi ona göre hazırlayayım birden çıkmasın karşıma.
Erken ayrılmasını da özellikle biz istemiyorduk ama bakalım mecbur kalırsa 2-3 gün sonra gelebilir.

İyi eğlencelerr .

teşekkür ederim iyi hilal işe gitti..

afiyet olsun derya spora bittim :nazar::nazar:

günaydın canım Allah razı olsun bende hergün dua ediyorum sesimi duydu yarabbim heralde
kaçamaksız gidersem 55 polurmuyum ki:36::36::36:
ayrıca geçmiş olsun şu soğukta terli terli dışarı çıkılır mı hiç sıcak şeyler iç bali:2::2::2:

spor süper dimi....
sana dediğim la havle yi mutlaka oku çok faydasını göreceksin..o dua herkesin zannettiği gibi sadece sabır için çekilmez..:34:çok uzaktakilerin bile kavgasını keser..yanında olmasına gerek yok anlatabildmmi..:34:
çıktım kuzum ya ne yapayım benim oğlan peşime takılacak diye hızlıca çıkıp toplayayım dedim..

kaçamaksız rahat 55 olursun:nazar::12::9:

Hoşbulduk fıstık nasılsın ?

Kilo vermişssin sankim 62 din sanki en son,

Ya aslında evimde oturuyum az kafa dinleyim diyorum ders çalışıyım ama maddi durum el vermiyor,

O yüzden arıyorum ama içime sinen bişey olsun istiyorum, senin nasıl gidiyor canım...

Ders çalışamıyorumm,

evet canım verdimdi amma aldım sanırım geri :60: :60: tartılmaya korkuyorum bu aralar valla :52: :52: yeni bir iş bulmadan çıkma eger maddi durumun kötü ise yeni iş buldugunda da iş yerine söylersin 1 hafta sonra baslayabilirm diye o haftayı kendine tatil yaparsın sıkma canını güzel şeyler çekilen çilelerin sonunda geliyor nasıl olsa :52::52:

Back
X