Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
evet canım diyetisyene gidiyorum ama özel değil... devlet hast. nin diyetisyeni.... ne diyet ne değil karıştırmıştım iyice iyi oldu...
özledik kuzum seni toparlanda gel artık...
Ayy sevindim valla ne iyi ya hadi bakalım şartlanıyosun daha da diyetisyen olduğunda bütün fazlalıkların gider umarım ders çalışma nasıl gidiyor ?
Ay sorma aynen ben de çok özledim zaten bu işin sonunda işten çıkcam gibi geliyor artık bana öyle bunaldım ki kafamı dinlemem çok iyi olur
tam üstüne bastın... şimdilik aksak topal gidiyo acil toparlanması lasım... bu 1 ay topladım topladım süre geçiyo... :18:
hayırlısı olsun canım yaa.... ama işsizlik de zor..iyi düşün..
Kizlar ya ben titresim kemeri almyai dusunuyorum, yani uzun bir surede yavas yavas zayiflamak daha mantikli ama bunu kilo kaybi icin degil hem selulitlerim icin istiyrm , ztn rejim esliginde kullancam yine. Bir de 10 gun sonra kina gecesine gidicem, almayi dusundugum elbise icin biraz incelme toparlanma olsa super olcak.
Ne dusunuyorsunuz, sagliksiz mi veya ise yarar mi.kullanan vardir belki.?
Alirsam vibro shape almayi dusunuyrm.
sonuçlar genel bi tarama yapılmış ordakine göre alfa talasemi gözüküyo dedi ama cerrahpaşadan detaylı test istiyorum dedi en baştada ordan istemişti ama ellerinde madde olmadığından özel labda yaptırmıştım....o kadar az yiyosunki yorgunluk çok normal bence.... en azından güzel bi kahvaltı et bak senin yaşın daha küçük rejim için güzel bi menü olabilir ama bence sağlıksız bir menü...
cnm ben kullanıyordum... şimdi üşeniyorum kullanmaya.... ilk aldığımda rejimsiz sporsuz kalça küçülmüştü... ama bırakınca eski haline dönüyor... bide onunla çok su i,içmen gerekiyor... son bişiy daha karında kullanmak sakıncalıymış... ben hep bacak ve kalça bölgesinde kullanıyorum...
bekliyoruz cnm fotoları...
ne çıkmış sonuçlarda???
vovvvgünaydınnnn kızlar...![]()
dün akşam misafirlikte hiç kaçırmadım... hatta bişiyler vardı şimdi söylemiyim herkes rejimde bi lokma bile yemedim... eşim disiplinine hayran oldum valla dedi... ve bi kaç iltifat daha...3 haftada 4 kilo oldu.... etkisinide alıyorum yavaş yavaş...
günaydın şekerrrslm kızlar günaydınnnn![]()
bunu en çok çeken bendim izine çıkmadan önce... 2 gün rejim yapıp 3. gün herşeye saldırıyordum... masal çok çekti benden...ama bu diyetisyenimin menüsü sayesinde hiçbişeye saldırmıyorum artık... canım hiç bişey çekmiyo... doyuyorum çünkü... kiloda veriyorum bugün 100 gr daha gitmiş...
toplam 1200 oldu cumadan beri...
hoşgeldn canım nasılsınnFıstıklar merhabaaa ayy çok özledim sizi ama işyerim kötüye gidiyor ama iyiye gitmiyorr çok bunaldım hiç bişey yolunda gitmiyor kilom da arttı azalmadı öyle dengesizleştim kii,
Nasılsınız ?
Bir bakayım ne var ne yok, Balkaymak diyetisyene mi gidiyorsun canım
ayyyyyyyyyy cok uykum var kızlaaaar siz napaysunuzz bişi dicektim ama unuttum yaaaaa valla neyse aklıma gelir herhalde sonra![]()
![]()
al benden de okaaaaHoşbulduk fıstık nasılsın ?
Kilo vermişssin sankim 62 din sanki en son,
Ya aslında evimde oturuyum az kafa dinleyim diyorum ders çalışıyım ama maddi durum el vermiyor,
O yüzden arıyorum ama içime sinen bişey olsun istiyorum, senin nasıl gidiyor canım...
allah kolaylık versin cnmkızlar ben ders çalışmaya gidiyorum... dünde gezdim bugün artık çalışmam lasım... öptüm hepiciğinizi...![]()
Benim de başlamam lazım ben de son ümit onu denemek istiyorum kitap filan aldım ama başlayamadım bir türlü,
Toprlanalım da çalışalım yaa, ben de zaten işsizlikten parasızlıktan korkuyorum off ama öyle bunaldım ki çıkmazdayım bildiğin...
sonuçlar genel bi tarama yapılmış ordakine göre alfa talasemi gözüküyo dedi ama cerrahpaşadan detaylı test istiyorum dedi en baştada ordan istemişti ama ellerinde madde olmadığından özel labda yaptırmıştım....
alfa talasemi olduğuna karar verirse belli bi tedavisi yok dedi ama en azından teşhis koyulmuş olur dedi....
ya kızlar merak ediyorum i.üniversitesi cerrahpaşa tıp fakultesi ssk geçiyomu yoksa ücretli mi bilen varmı????
vovvvmaşalllahhhh canımmm benim inşş hep öle devam ederrr
günaydın şekerrr
süpersinnnnn bacımmmm
hoşgeldn canım nasılsınn
al benden de okaaaa
allah kolaylık versin cnm
offfff aynı dert bendede varrrr
Sevgilimle berbat durumdayımm,
Ders çalışamıyorumm,
İşim beni her geçen gün daha da eritiyo,
Kilo veremediğim gibi alıyorum,
Ay iyi düşünüyüm diyorum ama yok yaa
hoş geldin biz iyiyiz de sen iyi değilsin.bazen geldimi üst üste gelir..Fıstıklar merhabaaa ayy çok özledim sizi ama işyerim kötüye gidiyor ama iyiye gitmiyorr çok bunaldım hiç bişey yolunda gitmiyor kilom da arttı azalmadı öyle dengesizleştim kii,
Nasılsınız ?
Bir bakayım ne var ne yok, Balkaymak diyetisyene mi gidiyorsun canım
bunu en çok çeken bendim izine çıkmadan önce... 2 gün rejim yapıp 3. gün herşeye saldırıyordum... masal çok çekti benden...ama bu diyetisyenimin menüsü sayesinde hiçbişeye saldırmıyorum artık... canım hiç bişey çekmiyo... doyuyorum çünkü... kiloda veriyorum bugün 100 gr daha gitmiş...
toplam 1200 oldu cumadan beri...
günaydın..nasılsın?slm kızlar günaydınnnn![]()
günaydınnnn kızlar...![]()
dün akşam misafirlikte hiç kaçırmadım... hatta bişiyler vardı şimdi söylemiyim herkes rejimde bi lokma bile yemedim... eşim disiplinine hayran oldum valla dedi... ve bi kaç iltifat daha...3 haftada 4 kilo oldu.... etkisinide alıyorum yavaş yavaş...
tedavisi yok derken hiç mi çözümü yokmuş semine..günaydın kızlarrrrr dün çok yoğun bigün geçirdimmm doktor sonuçlara baktı benden cerrahpaşadan test yaptırıp tekrar gitmemi istediiii
bekliyoruz gülçin..vakit olursa bi ara foto yüklüycem
atom karınca..biraz iş görüyüm spor yapıyım kızı okula bırakıyım yemek plates küçük çocuk ev temizliği vakit bulursam birazda kitap okuyucam güne tam gaz devam ediyim
kaçamak yapmasan iyi olur en az iki hafta kaçamaksız git bak sonuca o zaman..kızlar dün çikolata azdı ama çerez ne derken bugün tartı hiç hoş şeyler söylemedi artık bugün ve önümüzdeki bir kaç gün proteine devem bu kilolar beni çıldırtıcak
senin için her gece dua ediyorum rabbim evine huzuar eşine akıl ve sukunet ver diye..benimkininde kafaya taş düşmüş bugünlerde pek iyi davranıyo bişeyler varda sezemiyorum hiç huyu değildir halbuki
günaydın dökülüyorum..kemiklerim ağrıyiiiiiiii..günaydın kızlar nasılsınızzzzz
Kizlar ya ben titresim kemeri almyai dusunuyorum, yani uzun bir surede yavas yavas zayiflamak daha mantikli ama bunu kilo kaybi icin degil hem selulitlerim icin istiyrm , ztn rejim esliginde kullancam yine. Bir de 10 gun sonra kina gecesine gidicem, almayi dusundugum elbise icin biraz incelme toparlanma olsa super olcak.
Ne dusunuyorsunuz, sagliksiz mi veya ise yarar mi.kullanan vardir belki.?
Alirsam vibro shape almayi dusunuyrm.
afiyet olsun derya spora bittimsabah
su
kahvaltı
1 yumurta
1 dilim kızarmış tam buğday ekmeği.
3 zeytin..
1 bardak çay
ara
yeşil çay
öğle
tavuk baget
ayran.
ara
3 badem yeşil çay
akşam
bir kase çorba
az maydanoz bol limonlu
akşamda metobolizma hızlandırıcı çay ..
su 3 litre
spor totom yer görmedinasıl spor ama.
![]()
günaydın canım Allah razı olsun bende hergün dua ediyorum sesimi duydu yarabbim heraldehoş geldin biz iyiyiz de sen iyi değilsin.bazen geldimi üst üste gelir..
günaydın..nasılsın?
maşallah maşallah ..
tedavisi yok derken hiç mi çözümü yokmuş semine..
bekliyoruz gülçin..
atom karınca..
kaçamak yapmasan iyi olur en az iki hafta kaçamaksız git bak sonuca o zaman..
senin için her gece dua ediyorum rabbim evine huzuar eşine akıl ve sukunet ver diye..
günaydın dökülüyorum..kemiklerim ağrıyiiiiiiii..
sıkılaşmak için iyi ama bence spor yapablirsne spor yap işk başta sıkılaştırıyor ama belli bir süreden sonra etki etmiyor ortim..![]()
yok ya yiğit falan değil, bu cocuk bi dizide oynuyordu ama tam hatırlamıyorum atv oynuyordu.çok süper bi oyuncu
nazar etme nolur çalıs seninde olur turtii
aynen ya...
ben artık yatıcam diyorum ki kendi kendime, yedigim akşam yemegini yakmışımdır herhalde![]()
Ben hayatta hiçbirşeye pasif kalmam hilacim![]()
hiç denemedim ama ilk fırsatta denerim
adımıda ateşli hatun kaldı
evet uzun uzuuun uzatmak lazım,yakmak için
tebrikler![]()
havuç önerilmiyor doğru..BEnm diyetisyen havucu onermiiyordu buraya da yazmistim daha once kizlar da onaylamisti salataya fln da katmamaya calisiyorum ben o yuzden ozlem, vucuttaki insulunle veya sekerle ilgili bir seyi etkiliyormus rejim acisindan olumsuz olacak sekilde tam neydi hatirlamiyorum ama oyle iste
önce iyileş ..tekrar geçmiş olsun..menüm 20.12.2011
sabah yarım elma (hiç uyumadım saat 5 te güne başladım )
öglen
yurtalı patates salatası
peynir
çay
akşam
2 kaşık lahana kavurması
su çok az içtim sporda yapamıyorum
yattıgım için vucut ödem yapmasın diye (buna rağmen ayağım çok şişti)
5 saat uyudum ,ama saat başı kalktım
21,12,2011
sabah
2 çatallık peynir ( 5 de güne başladım)
öğlen
peynir 1 çay taba
zeytin 3 adet
bal tadımlık
yarım simit
çay
akşam
haşlanmış et 5 kaşık
5 kaşık pirinç pilavı
(annem mantı yapmış patatesli hımm çok severim 3 kaşık yedim :26: )
fazla su içemedim spor yok
yatış yatış ama kilo kontrol altında![]()
insan daha motive oluyor değilmi ortimmmm.Bir de bana dedi ki sen hemen incelmissin, zaten guzeldin daha da guzel oldun dedii:)
Oyle mutlu oldum kiidurmak yok yola devamm
![]()
hep gülsün yüzün canım ..Bugun o kadar mutluydum kiii
Sevgilimle cook guzl bir gun gecirdik, butun gun mutlu mutlu sirittim:)
teşekkürler..bu gün göreve başladı..Derya gecmis olsun esin
Hilalcim senin de gozun aydiin:)
Melek O da spor yerine geciyor, hem de sure olarak kiyaslayinca baya iyi kalori yaktiriyormus, Hilalin dedigi gibi aktif olunursa hele:)
Elisya hic bi bilgim yok hormon testiyke ilgili malesef.
gün içi fazla kalorili yememişsin..Merhaba arkadaslar
Menumu yazayim
Sabah kalkinca 9 gibi 1 brdk sut
11 gibi
Biraz sucuklu yumurta
Bir dilim peyniryarim dilim cavdar ekmegi
4.30 da
Tavuk izgara
1 ayran
Aksam bir sey yemeyecktim ama yengem misafirlerine yaptiklarindan tabak gondermis
Biraz yedim malesef 3 mercimeklinkofte 1 tane kucuk kurubiber dolmasi
hiç fikrim yok..Kizlar hormon testi adetin 4.gunu de yapilir mi? Bi fikri olan var mi? Bugun yaptiramadim da doktorlarin grev yapmalari yuzunden:/
çok kötü besleniyorsun..yaşın genç beslenmen yanlış canım..millet zayiflamanin yolunu bulmus orti yaa![]()
bu arada menu paylasacaktiinnn.. Yine yok
benim menum:
sabah
1 mandalina
1 bardak sut
ogle
1 kase ezogelin corbasi
2 dilim ekmek
sporum yine yok arkadaslar.. gucsuz hissediyorum, yorgun hissediyorum hatta son gunlerde metroda merdiven de cikmiyorum.. Ki 2 yildir hic yuruyen merdiven kullanmazdim.. Napsam bilmem:/
zayıflamanın müstehcen yolu ha..aslında eşlerin zayıflamaya yardım etmesi için iyi bir yöntem..Ateşli hatun Melek, nasıl girdim söze
Karatay grubunda vardı kilo verince kendine ödül olarak file vücut çorabı alan birisi.
Sana da tavsiye ederim.
Bir an önce zayıflayasın gelir.
Kız cidden sporun yanına onu da ilave edinn .
Teşekkürler turtammm.
Bence sen onu her geceye çıkar.
Bol spor olsun.
Mümkünse az da aktif ol
Haftada yarım kg- 1kg fazladan gider belkimm.
çinko eksikliği saç dökülmesine neden oluyor..bu arada kızlar benim acaip derecede saçım ve kaşım dökülmeye başladı nedendir aceeeeepppp :26::26: gidiciyim galibaaaa daha siftah yapamadan olmazzzzz![]()
![]()
![]()
![]()
çok kalori çok ama istek ve akitvite gerek..hahahahavalla öyle zamanlardaa bende kaç kalori harcıyoz acaba diye düşünmekten kendimi bişeye veremiyorum...
![]()
demi ama ..noluyo lan bizim daha siftahımız yok şunlara bak utanmazlar yaa olan var olmayan var![]()
![]()
ateşli hatunÖyle öyle..
Ateşli karıyım benHer gece olmasada 2 gecede 1 mutlaka
töbe töbe
![]()
bir ara izleyeceğim.benim sıpa hemen tepeme çıkıyor izletmiyor.5′er Beşer Michael Jacksondan türküler :) « Kalp Video
.
Kızlar şunu izleyin Allah aşkına, gülmekten öldüm![]()
teşekkür ederim..sayemde yüksek ilgi ve alakamla geçti..basen sorunum var işte oda olmayaydı eyiydi![]()
evet benim bir arkadaşımda sıkılaştırdıgını iddia ediyor lahana yağının oda cok kullanır![]()
ayy hadi gözün aydın cnmm![]()
geçmiş olsun canım
valla bilmem hızlandırırmı yavaşlatırmı, öyle olsa benim her gece mtomun hızlanması lazım gelmez miydi
![]()
![]()
menü süper hilal..Ben de menümü yazayımm ..
1. öğün :
- 2 haşlama yumurta
- Biraz peynir
- 1 bardak süt
2. Öğün :
- Izgara tavuk
- 1 bardak kefir
- 2 omega 3
Spor :
- Yarım saat yürüyüş
Sıvı :
- 2 litre civarı su ( 3 olur yatana kadar )
- Akşam da bitki çayı içerim.
seninde menü iyi..akşamda misafirlikte kaçırmamışsın .bu arada menümüde yazıyım...
sabah
1 dlm çavdar
1 yumurta
1 kaşık lor
3 zeytin
çay
ara
1 mandalina
sade kahve
öğle
0.45 simit
1 dlm peynir
ara
prebiyotik yoğurt
akşam misafirlikteyiz...
ne varsa az az alıcam ne çıkarsa bahtıma:))
aramadan niye gelmişlerkızlar ya bu doğalgazcılar beni delirtecek... banyoda saçımı boyuyorum üzerimde sadece fanila var... gelmişler boruya folyo takçaz diyolar... kusura bakmayın habersiz geldiğiniz için müsait değilim dedim... gelmezler gelmezler böle zamanda gelirler...
bu arada gezdim bol bol ciciler aldım kendime...![]()
hadi gözün aydın..
Bugün de ben protein günü yapıyorum.
Netleşti 1 hafta sonra burada ama ben şimdiden heyecandan ne yapacağımı şaşırdım.
Kalbim çıkacak gibi.
Gayet güzel olmuş afiiyet olsun ama biraz daha geç bırak bence yemek yemeyi en azından 16-17 olsun.
spor yine bolkızlar bugün protein günü yapmadım artık yarın yaparım
1 lt su
20 dak yürüyüş
3 milleslie
1 bardak süt
2 yumurta
1kk peynir
2. öğün
1 avuç cerez
1 elma
1 mandalin
birazda çikolatasıvı herzamankinden bide 40 dak plates
Geçmiş olsun Derya.
Umarım iyidir şimdi ..
Yok Gülçin kesinlikle hoşlanmıyorum ondan.
Çok yapardı önceden ama ben bilmeliyim tüm programı.
Ne nasıl olacak ki kendimi ona göre hazırlayayım birden çıkmasın karşıma.
Erken ayrılmasını da özellikle biz istemiyorduk ama bakalım mecbur kalırsa 2-3 gün sonra gelebilir.
İyi eğlencelerr .
afiyet olsun derya spora bittim
günaydın canım Allah razı olsun bende hergün dua ediyorum sesimi duydu yarabbim heralde
kaçamaksız gidersem 55 polurmuyum ki
ayrıca geçmiş olsun şu soğukta terli terli dışarı çıkılır mı hiç sıcak şeyler iç bali:2::2::2:
Hoşbulduk fıstık nasılsın ?
Kilo vermişssin sankim 62 din sanki en son,
Ya aslında evimde oturuyum az kafa dinleyim diyorum ders çalışıyım ama maddi durum el vermiyor,
O yüzden arıyorum ama içime sinen bişey olsun istiyorum, senin nasıl gidiyor canım...
Sevgilimle berbat durumdayımm,
Ders çalışamıyorumm,
İşim beni her geçen gün daha da eritiyo,
Kilo veremediğim gibi alıyorum,
Ay iyi düşünüyüm diyorum ama yok yaa