• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Cuma Zayıflama Yarışması 13. Takım

Ne güzel olmuş afiyet olsunn Derya ..
Spor da harikaa :nazar:

Siz iyice leslie ile kanka oldunuz.
Yakında kahvaltıyı da beraber yapasınızz .
Olmuş olmuş protein.

Aslında bence cidden çok güzel bir yol.
Biz ödül olarak pasta börek koyuyoruz ya zaman zaman.
Bunu yapmak onları ödül şu an ki kilo verme durumumuzu ise ceza olarak görüp hem mutsuz ediyormuş bizi hem de zorlaştırıyormuş işimizi.

Ben de karar verdim dönünce her 2 kg için iç çamarı alacağım böyle değişik şeyler :17:
500 kalori yaktırdığını okumuştum ben saatte .
Yok ya cidden bizim diyetlermiş sporlarmış boş.
Ben sabretmeye karar verdim.
En güzeli evleninced vereyim kilolarıı :1:

Ben la havleyiyi okurken hep dilim dolanıyor birbirinee ..
Ama deneyeceğimm ..

Yarın 5. gün değil mi ama Ece ?

evet 5.gun ama doktora 5.gun yaptirdim dicem artik, ona gore degerlendirsin..cunku bu test klinikte 160 tl.. Ayrica cilt doktoru icin de kolesterol testi yaptirmam lazim, 4 tane test de onun icin.. 200 tl'ye cikar neredeyse.. O yuzden yarini beklemeye mecburum:/

Eki Görüntüle 311798 burda 57 kiloyum diğerresimde 65kilo ayakta çekilmiş yoktu o yüzden toplu resim koydum

Gulcin diger resim ayakta olmadigi icin farkinanlayamadim ben ilkini de su anki halin sandim, cunku yuzun kilolu degil sekil olarak.
Ama bu halin ztn guzel, fazlalik gozukmuyor:)

Hilal ben de diyorum evlenene kadar zayifliyim evlendikten sonra duzenli spor var nasilsa kilo almam diye dusunyrm :D

oo bu ara taktiniz bu duzenli spora:1:

Eki Görüntüle 311798 burda 57 kiloyum diğerresimde 65kilo ayakta çekilmiş yoktu o yüzden toplu resim koydum

zaten inceymissin, son resimde daha da incelmissin.. Boyun da uzun, ne guzel:)

hahahaa kizlar kardesim dershaneye gitti simdi, zaten annem de evde yok.. Ekimden beri 1 paket sigarayi bitiremedim ya, simdi 3-5 tane iceyim de azalsin sigaram:1: okulda da hanim kiz imajimi zedelemek istemedigimden icemiyorum:1:

Aslında öyle fazlalık falan göremiyorum ben burada gayet iyi duruyor ama üstündeki belini tam belli etmiyor belin veya karnın mı var ?
ayrıca çok genç duruyorsun.
Yani yaşlı değilsin de burada resmen 18 ..

Hilalcim cok guzel gecti cok mutluyduk ikimiz de, ozlemisiz nasil. Bulustuk once arabyala gezdik biraz, sahile fln gittik sonra bir avm ye gittik magazalari dolastik, nazar degmesin seviyor cok abartmadikca, daha cok ona baktik ztn:))
Yemek fln sonra tekrr sahile indik, husnu senlendiriciyi cok seviyor dinlemeyi ona son albumunu aldim, arabada dinleye dinleye bogaz manzarsi esliginde dondukk, nazar degdirmeyim de kendi kendime cok mutluyduk:)
ne güzel:nazar:değmesin

Olmus Gulcin, ne guzel ailen, kizin da cok tatli, esin de sanki unlu birine benziyor ama cikartamadim
yok canım kime benziyecek ailede oğlan yok o anda ayağımda sallıyodum aniden çekti işte şöyle toplu çıkamadık

Kızz senin ne güzel up uzun saçların var öylee ..
Hiç kilolu falan da durmuyorsunn ..

Neyse biz de bir konuşalım şu evlilik olayını hızlandıralım.
Sonra dediğin gibi kolay kolay kilo almayız sanırımm :1:
ay cidden mi kilolu değilmiyim kız daha ne olsun 50 kiloydum ben ilk resimde 65 kiloyum
saçlar için saol canım kendi hali uzun saçı çok seviyorum ama malesef o da daha uzundu kısalttım

Aslında öyle fazlalık falan göremiyorum ben burada gayet iyi duruyor ama üstündeki belini tam belli etmiyor belin veya karnın mı var ?
ayrıca çok genç duruyorsun.
Yani yaşlı değilsin de burada resmen 18 ..
ewet hilal benim kalça çok yok ta karın var belimde kalın üstümdeki biraz bol da ondan yok canım ne 18 i ben 24 yaşındayım ayrıca 2 de çocuk doğurdum:9::9:

hahahaa kizlar kardesim dershaneye gitti simdi, zaten annem de evde yok.. Ekimden beri 1 paket sigarayi bitiremedim ya, simdi 3-5 tane iceyim de azalsin sigaram:1: okulda da hanim kiz imajimi zedelemek istemedigimden icemiyorum:1:

Ben de istiyorum ben deeee ..

Ben de uzun cok seviyrm ama pek saglikli bir sey degil Gulcin cok asiri uzunu da, vitaminin cogu saca gidiyirmus o zaman.
Benim karnim kazinmaya basladi, canim istemiyor ama gidip yiyim bir seyler:)

saol canım okuyodum daha bol okuyucam

yok canım ne nazı bizden geçmiş tabi naz aman :nazar:değmesin seninkide iyiymiş gönlümü alıyo sanki tekrarlamazsa iyidir:9::9:

kolay gelsin melek bende daha tam bitiremedim işleri

evin içi güzel koksun diye melek oda parfümü spreyi kullanamıyorum ben çocuklardan güzel kokuyo

geçmiş olsun betül

evet yaptım bende,odaya girerken güzel bi koku oluyormuş :1:

Tabi erkenden girersin yatağa dimii :60:
ben de Melek niye erken yatıyor diyorum :1:

[/B]

Ay hilalll,senin kalbin fesat :60:

Eee hepsi birden üzdü bizi şimdi hepsi birden düzeldi mi ?
Maşallah bizimki de pek iyi ..

Bu arada o gün ben oturdum ayın durumlarını inceledim.
Ve konuştuğumuz 2 gün bu konuları.
Gerçektena yın olumsuz bir etkisi varmış ilişkiler üstüne.
Eleştiriler tartışmalar olurmuş.

Kolay gelsinnn ..

Her yeri mis gibi kokutuyorrr ..

demiştim sana ayın etkisimi var diye :60:
dalga gecmiştim ama varmış bak :9:

olmuş canım,maşallah nazar değmesin... :nazar:

ne güzel:nazar:değmesin

yok canım kime benziyecek ailede oğlan yok o anda ayağımda sallıyodum aniden çekti işte şöyle toplu çıkamadık

ay cidden mi kilolu değilmiyim kız daha ne olsun 50 kiloydum ben ilk resimde 65 kiloyum
saçlar için saol canım kendi hali uzun saçı çok seviyorum ama malesef o da daha uzundu kısalttım

Sen önceden çok zayıf olduğun için sana öyle geliyordur yoksa fazlalık falan yok hiç ..
Ben de uzun saçı çok severim, uzatmaya çalışıyorum şimdi.

ewet hilal benim kalça çok yok ta karın var belimde kalın üstümdeki biraz bol da ondan yok canım ne 18 i ben 24 yaşındayım ayrıca 2 de çocuk doğurdum:9::9:

2 çocuk annesisin bir de cidden çok genç gösteriyorsun maşallah ..

Gulcin diger resim ayakta olmadigi icin farkinanlayamadim ben ilkini de su anki halin sandim, cunku yuzun kilolu degil sekil olarak.
Ama bu halin ztn guzel, fazlalik gozukmuyor:)
betülcüm benim 8 aylıkda oğlum var eski halim 50 kilo üstlerim hiç olmuyo
2. resimde üstümdeki dökümlüde belli değil yoksa baya bi karnım var 79-80 cm bel yani oldukça kalın

Kalma kalma Melekk ..
Benim anlamadığım insanlar nasıl evlenince kilo alıyor o kadar harekete.

Bak bir fotoğrafına falan netten çok güzel olanları varr ..

Alınıyor Hilal, ya ne kadar hareket etsende evdesin ve ugrasacak pek bişeyin olmadıgı için,yemeğe sarıyor insan.
Ben gece 11 de markete gidip,cikolata cips aldıgımı,kalkıp çiğköfte falan yogurdugumu bile bilirim yani :60:

Varmış varmış.
Artık önceden bakayım da ayın etkilerine ona göre davranayım bari :1:

Alınıyor Hilal, ya ne kadar hareket etsende evdesin ve ugrasacak pek bişeyin olmadıgı için,yemeğe sarıyor insan.
Ben gece 11 de markete gidip,cikolata cips aldıgımı,kalkıp çiğköfte falan yogurdugumu bile bilirim yani :60:

Olsun ben şimdi de yapabiliyorum bunları :60:
İyi güzel hoş o zaman ben de neden insanlar kilo alıyor diyor korkuyordumm ..
Off acıktım :1:

Sabahtan beri, balık ve tavuklarlar haşır neşir durumdayım...

Cerrahi operasyonlarını bitirdim :60:
Şimdi dograma,biçme aşamasına geldim.Bazıları pişiyor,bazılarıda haşlanıyor..
Protein gününe hazırlık di mi yani :9:

Olsun ben şimdi de yapabiliyorum bunları :60:
İyi güzel hoş o zaman ben de neden insanlar kilo alıyor diyor korkuyordumm ..
Off acıktım :1:

Kız ben sabah öğle akşam nerdeyse 1 er ekmek yerdim.Sonra oturu tv izlerdim :60:
Gecede patates salatası,kısır,çiğköfte,pasta allah ne verdiyse :60:

Nasıl kilo alınmasın dimi

Sabahtan beri, balık ve tavuklarlar haşır neşir durumdayım...

Cerrahi operasyonlarını bitirdim :60:
Şimdi dograma,biçme aşamasına geldim.Bazıları pişiyor,bazılarıda haşlanıyor..
Protein gününe hazırlık di mi yani :9:

Ohh oh ohh ellerine sağlıkk..

Kız ben sabah öğle akşam nerdeyse 1 er ekmek yerdim.Sonra oturu tv izlerdim :60:
Gecede patates salatası,kısır,çiğköfte,pasta allah ne verdiyse :60:

Nasıl kilo alınmasın dimi

melek maşallah valla ..
Kesinlikle normalmiş alman kabul ettim :1:
Ama gece yenilen yemekler de bir başka güzel oluyor.

ewet canım ama eskiye nazaran ince değilim
içme sağlığa zararlı kokusundan tiksiniyorum iğrenç kokuyo ağızda
senin boyun kaç ece 50 kilosun ya merak ettim

Ben de istiyorum ben deeee ..
isteme siğara demeyin lütfen çok kötü
ben evlenmeden eşimi bıraktırdım kokusuna tahammül edemiyorum
evin içi bile iğrenç kokuyo
Ben de uzun cok seviyrm ama pek saglikli bir sey degil Gulcin cok asiri uzunu da, vitaminin cogu saca gidiyirmus o zaman.
Benim karnim kazinmaya basladi, canim istemiyor ama gidip yiyim bir seyler:)
ye canım sabahda yiyememiştin sen afiyet olsun
ayrıca saçım bence çok uzun değil ama bu aralar biraz düzelttirip şekil yapmak istiyorum kat kat saçı
seviyorum bide kakül kestiriyim diyorum ama ona bile kıyamıyorum

saol canım belli mi ilk resimde 65 kiloydum melek
2.de 57 beni gören hiçde zayıflamışsın demiyo çevremde ya hissedilmiyo heralde kış ya kalın kalın elbiseler
ewet portakallı karanfil hoş oluyo

Sen önceden çok zayıf olduğun için sana öyle geliyordur yoksa fazlalık falan yok hiç ..
Ben de uzun saçı çok severim, uzatmaya çalışıyorum şimdi.

galiba hilal ondan sardım ben bu kiloya taktım eski kıyafetlere işte ama vericem eskisi gibi incecik olucam inşallah
saçım çok çabuk uzar emzirdiğim için ayrıca çok dökülme oluyo o yüzden
yıkamadan 15-20 dak önce hakiki sızma zeytinyağı sürüyorum badem yağıda kullanıyorum
çokda çabuk uzuyo

2 çocuk annesisin bir de cidden çok genç gösteriyorsun maşallah ..

Back
X