- Emoji Skoru
- 1.564
- Puanlar
- 133
Eki Görüntüle 311795
kızlar oldumu bilmiyorum
Olmus Gulcin, ne guzel ailen, kizin da cok tatli, esin de sanki unlu birine benziyor ama cikartamadim
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Eki Görüntüle 311795
kızlar oldumu bilmiyorum
Eki Görüntüle 311795
kızlar oldumu bilmiyorum
Hilal ben de diyorum evlenene kadar zayifliyim evlendikten sonra duzenli spor var nasilsa kilo almam diye dusunyrm![]()
Ne güzel olmuş afiyet olsunn Derya ..
Spor da harikaa
Siz iyice leslie ile kanka oldunuz.
Yakında kahvaltıyı da beraber yapasınızz .
Olmuş olmuş protein.
Aslında bence cidden çok güzel bir yol.
Biz ödül olarak pasta börek koyuyoruz ya zaman zaman.
Bunu yapmak onları ödül şu an ki kilo verme durumumuzu ise ceza olarak görüp hem mutsuz ediyormuş bizi hem de zorlaştırıyormuş işimizi.
Ben de karar verdim dönünce her 2 kg için iç çamarı alacağım böyle değişik şeyler
500 kalori yaktırdığını okumuştum ben saatte .
Yok ya cidden bizim diyetlermiş sporlarmış boş.
Ben sabretmeye karar verdim.
En güzeli evleninced vereyim kilolarıı
Ben la havleyiyi okurken hep dilim dolanıyor birbirinee ..
Ama deneyeceğimm ..
Yarın 5. gün değil mi ama Ece ?
Eki Görüntüle 311798 burda 57 kiloyum diğerresimde 65kilo ayakta çekilmiş yoktu o yüzden toplu resim koydum
Hilal ben de diyorum evlenene kadar zayifliyim evlendikten sonra duzenli spor var nasilsa kilo almam diye dusunyrm![]()
Eki Görüntüle 311798 burda 57 kiloyum diğerresimde 65kilo ayakta çekilmiş yoktu o yüzden toplu resim koydum
ne güzelHilalcim cok guzel gecti cok mutluyduk ikimiz de, ozlemisiz nasil. Bulustuk once arabyala gezdik biraz, sahile fln gittik sonra bir avm ye gittik magazalari dolastik, nazar degmesin seviyor cok abartmadikca, daha cok ona baktik ztn:))
Yemek fln sonra tekrr sahile indik, husnu senlendiriciyi cok seviyor dinlemeyi ona son albumunu aldim, arabada dinleye dinleye bogaz manzarsi esliginde dondukk, nazar degdirmeyim de kendi kendime cok mutluyduk:)
yok canım kime benziyecek ailede oğlan yok o anda ayağımda sallıyodum aniden çekti işte şöyle toplu çıkamadıkOlmus Gulcin, ne guzel ailen, kizin da cok tatli, esin de sanki unlu birine benziyor ama cikartamadim
ay cidden mi kilolu değilmiyim kız daha ne olsun 50 kiloydum ben ilk resimde 65 kiloyum
Kızz senin ne güzel up uzun saçların var öylee ..
Hiç kilolu falan da durmuyorsunn ..
Neyse biz de bir konuşalım şu evlilik olayını hızlandıralım.
Sonra dediğin gibi kolay kolay kilo almayız sanırımm
ewet hilal benim kalça çok yok ta karın var belimde kalın üstümdeki biraz bol da ondan yok canım ne 18 i ben 24 yaşındayım ayrıca 2 de çocuk doğurdum
Aslında öyle fazlalık falan göremiyorum ben burada gayet iyi duruyor ama üstündeki belini tam belli etmiyor belin veya karnın mı var ?
ayrıca çok genç duruyorsun.
Yani yaşlı değilsin de burada resmen 18 ..
oo bu ara taktiniz bu duzenli spora![]()
zaten inceymissin, son resimde daha da incelmissin.. Boyun da uzun, ne guzel:)
hahahaa kizlar kardesim dershaneye gitti simdi, zaten annem de evde yok.. Ekimden beri 1 paket sigarayi bitiremedim ya, simdi 3-5 tane iceyim de azalsin sigaramokulda da hanim kiz imajimi zedelemek istemedigimden icemiyorum
![]()
saol canım okuyodum daha bol okuyucam
yok canım ne nazı bizden geçmiş tabi naz amandeğmesin seninkide iyiymiş gönlümü alıyo sanki tekrarlamazsa iyidir
kolay gelsin melek bende daha tam bitiremedim işleri
evin içi güzel koksun diye melek oda parfümü spreyi kullanamıyorum ben çocuklardan güzel kokuyo
geçmiş olsun betül
Tabi erkenden girersin yatağa dimii
ben de Melek niye erken yatıyor diyorum
[/B]
Eee hepsi birden üzdü bizi şimdi hepsi birden düzeldi mi ?
Maşallah bizimki de pek iyi ..
Bu arada o gün ben oturdum ayın durumlarını inceledim.
Ve konuştuğumuz 2 gün bu konuları.
Gerçektena yın olumsuz bir etkisi varmış ilişkiler üstüne.
Eleştiriler tartışmalar olurmuş.
Kolay gelsinnn ..
Her yeri mis gibi kokutuyorrr ..
Eki Görüntüle 311795
kızlar oldumu bilmiyorum
ne güzeldeğmesin
yok canım kime benziyecek ailede oğlan yok o anda ayağımda sallıyodum aniden çekti işte şöyle toplu çıkamadık
ay cidden mi kilolu değilmiyim kız daha ne olsun 50 kiloydum ben ilk resimde 65 kiloyum
saçlar için saol canım kendi hali uzun saçı çok seviyorum ama malesef o da daha uzundu kısalttım
ewet hilal benim kalça çok yok ta karın var belimde kalın üstümdeki biraz bol da ondan yok canım ne 18 i ben 24 yaşındayım ayrıca 2 de çocuk doğurdum![]()
betülcüm benim 8 aylıkda oğlum var eski halim 50 kilo üstlerim hiç olmuyoGulcin diger resim ayakta olmadigi icin farkinanlayamadim ben ilkini de su anki halin sandim, cunku yuzun kilolu degil sekil olarak.
Ama bu halin ztn guzel, fazlalik gozukmuyor:)
Kalma kalma Melekk ..
Benim anlamadığım insanlar nasıl evlenince kilo alıyor o kadar harekete.
Bak bir fotoğrafına falan netten çok güzel olanları varr ..
evet yaptım bende,odaya girerken güzel bi koku oluyormuş
Ay hilalll,senin kalbin fesat
demiştim sana ayın etkisimi var diye
dalga gecmiştim ama varmış bak
olmuş canım,maşallah nazar değmesin...![]()
Alınıyor Hilal, ya ne kadar hareket etsende evdesin ve ugrasacak pek bişeyin olmadıgı için,yemeğe sarıyor insan.
Ben gece 11 de markete gidip,cikolata cips aldıgımı,kalkıp çiğköfte falan yogurdugumu bile bilirim yani![]()
Olsun ben şimdi de yapabiliyorum bunları
İyi güzel hoş o zaman ben de neden insanlar kilo alıyor diyor korkuyordumm ..
Off acıktım![]()
Sabahtan beri, balık ve tavuklarlar haşır neşir durumdayım...
Cerrahi operasyonlarını bitirdim
Şimdi dograma,biçme aşamasına geldim.Bazıları pişiyor,bazılarıda haşlanıyor..
Protein gününe hazırlık di mi yani![]()
Kız ben sabah öğle akşam nerdeyse 1 er ekmek yerdim.Sonra oturu tv izlerdim
Gecede patates salatası,kısır,çiğköfte,pasta allah ne verdiyse
Nasıl kilo alınmasın dimi
ewet canım ama eskiye nazaran ince değilimoo bu ara taktiniz bu duzenli spora![]()
zaten inceymissin, son resimde daha da incelmissin.. Boyun da uzun, ne guzel:)
hahahaa kizlar kardesim dershaneye gitti simdi, zaten annem de evde yok.. Ekimden beri 1 paket sigarayi bitiremedim ya, simdi 3-5 tane iceyim de azalsin sigaramokulda da hanim kiz imajimi zedelemek istemedigimden icemiyorum
![]()
isteme siğara demeyin lütfen çok kötü
Ben de istiyorum ben deeee ..
ye canım sabahda yiyememiştin sen afiyet olsunBen de uzun cok seviyrm ama pek saglikli bir sey degil Gulcin cok asiri uzunu da, vitaminin cogu saca gidiyirmus o zaman.
Benim karnim kazinmaya basladi, canim istemiyor ama gidip yiyim bir seyler:)
saol canım belli mi ilk resimde 65 kiloydum melekevet yaptım bende,odaya girerken güzel bi koku oluyormuş
Ay hilalll,senin kalbin fesat
demiştim sana ayın etkisimi var diye
dalga gecmiştim ama varmış bak
olmuş canım,maşallah nazar değmesin...![]()
Sen önceden çok zayıf olduğun için sana öyle geliyordur yoksa fazlalık falan yok hiç ..
Ben de uzun saçı çok severim, uzatmaya çalışıyorum şimdi.
galiba hilal ondan sardım ben bu kiloya taktım eski kıyafetlere işte ama vericem eskisi gibi incecik olucam inşallah
saçım çok çabuk uzar emzirdiğim için ayrıca çok dökülme oluyo o yüzden
yıkamadan 15-20 dak önce hakiki sızma zeytinyağı sürüyorum badem yağıda kullanıyorum
çokda çabuk uzuyo
2 çocuk annesisin bir de cidden çok genç gösteriyorsun maşallah ..