• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Cuma Zayıflama Yarışması 13. Takım

isteme siğara demeyin lütfen çok kötü
ben evlenmeden eşimi bıraktırdım kokusuna tahammül edemiyorum
evin içi bile iğrenç kokuyo
ye canım sabahda yiyememiştin sen afiyet olsun
ayrıca saçım bence çok uzun değil ama bu aralar biraz düzelttirip şekil yapmak istiyorum kat kat saçı
seviyorum bide kakül kestiriyim diyorum ama ona bile kıyamıyorum

Kötü kokuyor haklısın da stresli zamanlarda cidden iyi oluyor.

Ayy cidden nasıldın sen öyle yaa :1:
Bugün Özlem ne yapmış diye girerdim resmen :60:

:60:[/B]
ayyy evet yaaa. bide patapat söylüyodum şunu yedim bunu yaptım diye... ama iyi toparlandım şükür...
ewet hilal benim kalça çok yok ta karın var belimde kalın üstümdeki biraz bol da ondan yok canım ne 18 i ben 24 yaşındayım ayrıca 2 de çocuk doğurdum:9::9:
ne güzelll....bende 25 yaşındayım ama daha tık yok... şartlardan... bu arada maş:nazar: nazar değmesin ailenize...
Alınıyor Hilal, ya ne kadar hareket etsende evdesin ve ugrasacak pek bişeyin olmadıgı için,yemeğe sarıyor insan.
Ben gece 11 de markete gidip,cikolata cips aldıgımı,kalkıp çiğköfte falan yogurdugumu bile bilirim yani :60:

e bi kere gece 11 de pizza yapmıştım...:1:

ewet canım ama eskiye nazaran ince değilim
içme sağlığa zararlı kokusundan tiksiniyorum iğrenç kokuyo ağızda
senin boyun kaç ece 50 kilosun ya merak ettim

isteme siğara demeyin lütfen çok kötü
ben evlenmeden eşimi bıraktırdım kokusuna tahammül edemiyorum
evin içi bile iğrenç kokuyo
ye canım sabahda yiyememiştin sen afiyet olsun
ayrıca saçım bence çok uzun değil ama bu aralar biraz düzelttirip şekil yapmak istiyorum kat kat saçı
seviyorum bide kakül kestiriyim diyorum ama ona bile kıyamıyorum

saol canım belli mi ilk resimde 65 kiloydum melek
2.de 57 beni gören hiçde zayıflamışsın demiyo çevremde ya hissedilmiyo heralde kış ya kalın kalın elbiseler
ewet portakallı karanfil hoş oluyo

boyum 164 canim..

Kötü kokuyor haklısın da stresli zamanlarda cidden iyi oluyor.

bence de:1: su an basimda tulbent 3.sigarami iciyorum:1:

Alınıyor Hilal, ya ne kadar hareket etsende evdesin ve ugrasacak pek bişeyin olmadıgı için,yemeğe sarıyor insan.
Ben gece 11 de markete gidip,cikolata cips aldıgımı,kalkıp çiğköfte falan yogurdugumu bile bilirim yani :60:
ay sen neler yapıyomuşsun öyle çok cıs neyseki şimdi sağlıklı besleniyorsun melek

Varmış varmış.
Artık önceden bakayım da ayın etkilerine ona göre davranayım bari :1:
bunu bende hissetmiştim astronomi ne çok etkiliyo vav

Olsun ben şimdi de yapabiliyorum bunları :60:
İyi güzel hoş o zaman ben de neden insanlar kilo alıyor diyor korkuyordumm ..
Off acıktım :1:
ne yycen kız
sende protein günündesin demi

Sabahtan beri, balık ve tavuklarlar haşır neşir durumdayım...

Cerrahi operasyonlarını bitirdim :60:
Şimdi dograma,biçme aşamasına geldim.Bazıları pişiyor,bazılarıda haşlanıyor..
Protein gününe hazırlık di mi yani :9:
ohh afiyet olsun

Kız ben sabah öğle akşam nerdeyse 1 er ekmek yerdim.Sonra oturu tv izlerdim :60:
Gecede patates salatası,kısır,çiğköfte,pasta allah ne verdiyse :60:

Nasıl kilo alınmasın dimi
hareketlerinde kısıtlama oplmuyo muydu melek
ben kilo alınca yere bile zor eğiliyorum nefesi sanki zor alıyomuşum gibi oluyo

ayyy evet yaaa. bide patapat söylüyodum şunu yedim bunu yaptım diye... ama iyi toparlandım şükür...

ne güzelll....bende 25 yaşındayım ama daha tık yok... şartlardan... bu arada maş:nazar: nazar değmesin ailenize...

Bu sıralarda ben o haldeyim.
ne bulsam yiyesim varr ..
1 kerecik mi yaptınnn :60:
Biz de gece 1'den sonra açık yer arıyoruz yemek için ..
Ama iyi yürüyoruz o sıralarda da .

teşekkürler özlem
çocuk içinde daha zamanı değil demekkki
ben çok genç anne oldum kızım yedi yaşında
insanın kendini bu konuda hazır hissetmesi gerekiyo

Gulcin bizi depresyona sokacaksin he, 24 yas evlilik iki cocuk fln masallah
Ben de 25 yasindayim. Siz boyle coluk cocuk anlattikca ben sizi hep daha buyuk sanmistim:))

oo bu ara taktiniz bu duzenli spora:1:

zaten inceymissin, son resimde daha da incelmissin.. Boyun da uzun, ne guzel:)

hahahaa kizlar kardesim dershaneye gitti simdi, zaten annem de evde yok.. Ekimden beri 1 paket sigarayi bitiremedim ya, simdi 3-5 tane iceyim de azalsin sigaram:1: okulda da hanim kiz imajimi zedelemek istemedigimden icemiyorum:1:
aaaaaaa kızzzz döverim bak seniii hıııııııı:57:sigarada neymişşşş:30:annene sölimde görrrrrrr:52::52::52::52:
ewet hilal benim kalça çok yok ta karın var belimde kalın üstümdeki biraz bol da ondan yok canım ne 18 i ben 24 yaşındayım ayrıca 2 de çocuk doğurdum:9::9:
:nazar:oyyyy ortime bak heleee yaa maşallahhh cnm saçlarında pek güzell upuzunnnnn inşallahh darısı başımaaa:nazar:

Ben de istiyorum ben deeee ..
yok sanaa kazana düştünnnn:1:
betülcüm benim 8 aylıkda oğlum var eski halim 50 kilo üstlerim hiç olmuyo
2. resimde üstümdeki dökümlüde belli değil yoksa baya bi karnım var 79-80 cm bel yani oldukça kalın

:nazar::nazar::nazar:yorum yokkk:52::9:

benim bugünkü menüm belli oldu kızlar...:1: akşam evde yokuz, her akşam bi yerdeyim ama bu sefer menüyü biliyorum...:27:

sabah
1 dlm çavdar
1 yumurta
1 dlm peynir
3 zeytin

ara
yarım muz

öğle
3 kaşık bulgur
4 kaşık barbunya
1 ton balığı
1 dlm çavdar

ara
1 elma

akşam
1 dlm çavdar
2 köfte
1 kase çorba
4 kaşık barbunya

ara
1 meyve

Son düzenleme:

Harikasın başında tülbetle demekk ..
benim yerime de iç ..

Yoo o dündü :60:
Şimdi ne istersem yiyebilirim serbest ya bana :60:
bıraktında salma bali seninki iyice şaşırsın
ne büyük sürpriz olucak onada
giydiğinde güzel yakışıyo zayıf olunca benim şimdi bir kaç tane üstüm var
nasılsa zayıflıycam diye almadım
ayrıca çamaşırlarla motive olman güzel bende çok seviyorum giyince
yandan yağlar çıkınca daha olmamış diyosun
gerçekten motive ediyo insanı

benim bugünkü menüm belli oldu kızlar...:1: akşam evde yokuz, her akşam bi yerdeyim ama bu sefer menüyü biliyorum...:27:

sabah
1 dlm çavdar
1 yumurta
1 dlm peynir
3 zeytin

ara
yarım muz

öğle
3 kaşık bulgur
4 kaşık barbunya
1 ton balığı
1 dlm çavdar

ara
1 elma

akşam
1 dlm çavdar
2 köfte
1 kase çorba
4 kaşık barbunya

ara
1 meyve

afiyet olsunn Özlemm.

aylarin hasreti var:1: evet sacim kokmasin diye tulbent bagladim:1: sen de iciyodun biraktin mi?

Bırakmadım ..
Yani çok bıraktım da sonucu olmadı.
Bu sefer de geçen benimkiyle tartışınca 1 gecede 2 paketi bitirmişim.
Sigaram bitti şimdilik almayayım diyorum.

Turk kadinlarinin en buyuk kilo alma sorununucokguzel ozetlemissiniz arkadaslar, uzun satler tv izleme, gunler kisirlar pogacalar vs.
Aslinda sabah erken kalkip ise gitmek, calisilmasa da bir seyler yapmak lazim, ama iste olmuyor ya ben de Allah tan calisiyrm ama eger eve erken gelirsm direk tv karsisinda oturyrm yoruldum dln bahanesine
Ben ztn cok tembelim ya evlenince hem is hem ev nasil yaparim bilmiyrm kocaya yaptircaz artik birazini mecbur:)) simdiden soylurm ben:)

teşekkürler özlem
çocuk içinde daha zamanı değil demekkki
ben çok genç anne oldum kızım yedi yaşında
insanın kendini bu konuda hazır hissetmesi gerekiyo

ay evet yaa benn kendimi hiç hazır hissetmiyorum... gezip tozasım var daha çok....:52:

Gulcin bizi depresyona sokacaksin he, 24 yas evlilik iki cocuk fln masallah
Ben de 25 yasindayim. Siz boyle coluk cocuk anlattikca ben sizi hep daha buyuk sanmistim:))
yok canım erken evlendim
senin içinde kısmet ben çıkarttım çoluğu çocuğu kızım yarıma geldi
bide şu oğlumu çıkartsaydım hakkaten hoş bişey ama 35 yaşıma gelince kızım 17 yaşında olucak oğlan zaten kazara oldu onu saymıyorum:1::1:

aaaaaaa kızzzz döverim bak seniii hıııııııı:57:sigarada neymişşşş:30:annene sölimde görrrrrrr:52::52::52::52:

:nazar:oyyyy ortime bak heleee yaa maşallahhh cnm saçlarında pek güzell upuzunnnnn inşallahh darısı başımaaa:nazar:

yok sanaa kazana düştünnnn:1:

:nazar::nazar::nazar:yorum yokkk:52::9:
saol ortim
yorum niye yokki ortim belim çok kalın dimi?

sabah
1 dlm çavdar
1 yumurta
1 dlm peynir
3 zeytin

ara
yarım muz

öğle
3 kaşık bulgur
4 kaşık barbunya
1 ton balığı
1 dlm çavdar

ara
1 elma

akşam
1 dlm çavdar
2 köfte
1 kase çorba
4 kaşık barbunya

ara
1 meyve
afiyet olsun

aylarin hasreti var:1: evet sacim kokmasin diye tulbent bagladim:1: sen de iciyodun biraktin mi?

Turk kadinlarinin en buyuk kilo alma sorununucokguzel ozetlemissiniz arkadaslar, uzun satler tv izleme, gunler kisirlar pogacalar vs.
Aslinda sabah erken kalkip ise gitmek, calisilmasa da bir seyler yapmak lazim, ama iste olmuyor ya ben de Allah tan calisiyrm ama eger eve erken gelirsm direk tv karsisinda oturyrm yoruldum dln bahanesine
Ben ztn cok tembelim ya evlenince hem is hem ev nasil yaparim bilmiyrm kocaya yaptircaz artik birazini mecbur:)) simdiden soylurm ben:)

:9::9:işleri ortak yaparsınız cnm...

Kizlar sigara icmeyin ya yazik , bakin zayifliycaz diye hem guzel olmak icin hem saglikli olmak icin neler yapiyoruz.
Bu bir iradeyle oluyor di mi, aynisini sigara konusunda da gosterin. Cunku ayni sartlar kilo nasil hem guzelligi hem sagligi etkiliyorsa sigara dba oyle, cildi yaslandiriyo cirkinlestiriyor. Sagligi ztn konusmaya gerek yok, vucutta etkilemedigi yer yok. Dusunun ki hamilesiniz karninizda miniminnacik bebeciginiz var icer misiniz, sigaranin etkisi ztn cok uzun kaliyor , hamile kalmadan 2 sene once sigarayi birakin diyor doktorlar dusunun yani

ewet Allahtan ben seviyorum da yapıp yemiyorum onları

ay evet yaa benn kendimi hiç hazır hissetmiyorum... gezip tozasım var daha çok....:52:
sende gez toz bacım bak bana evde çocuklar için hapis hayatı yaşıyorumj

kızlarrr yok mu başka resim koyan.... bakması zevkli oluyo...:52:
sen koy kız senide görelim ne kadar zayıflamışsın
gerçekten ben turtaya ve meleğe hayret etmiştim çok zayıflamışlar ya

Back
X