• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Cuma Zayıflama Yarışması 13. Takım

kızlar ben geldim hava inanılmaz soğuk ya bu ne yahuuuuu

Kizlar su an coook moralim bozuk:( babam tatli almis bu aksam, simdi soylemiym ne oldugunu caniniz cekmesin.. Ben de regl oldugum icin gorunce delirdim tabii cok canim cekti ama yine de irademe sahip yemeyi sabaha erteledim.. Sabah kahvaltim o olacakti benim:( Ama ac gozlu annem babam benim hakkimi da yemis.. Sabah yicem demistim onlaraa:( ve o tatli her yerde yok, karakoyden aliyodu simdi yarin benim icin karakoye gidecek degil tabii.. Kimbilir ne zaman gidecek:( Yemin ederim su an bogazima yumruk oturmus durumda aglamamak icin zor tutuyorum kendimi:( hakkimi da helal etmiyorum dicem ama babamin parasi oldugundan diyemiyorum:1: ama goz hakkim vardi benim:( hee ayrica burda "oh iyi olmus, tatli yeme zaten cok kalorili" diyene benden bes beter tatli krizi gelsin ama yiyemesin diye de bedduami ediyorum ona gore:1::1:

Ayy cidden kötü olmuş Ece.
Ben de çok kızarım öyle şeyleri düşünmediklerinde.

Ben önüne koymadıkça eşim yemez :1:

Ay bende onlara sinir oluyorum ya... :57:
Sanki kendilerini görünce hemen biscolata, mood falan alıcaz :63:

Sırf o yüzden önceden de uzak dururdum biscolatadan.
Hiç sevmiyorum ya o adamları.

Viaport venezia'dan da ev istiyoruummmmm.. Ay ben reklam izlemiym:1::1: bi ispanyol koca, bi ev.. Isteklerim bitmiyo:1:

Önceden yemeklere aşerirdik reklamda görüp artık kocaya eve mi aşeriyoruz :1:

Merhaba kizlar yatmadan once bir gireyim okuyayim dedim gecmis cok birikmeden,
Sonra zor oluyor
Bir de burasi bagimlilik gibi bir sey yapiyor insanda:)

Hilal dogru diyorsun daha en bastan kacamaklarla gidiyrm hep en verimli zamanda.
Bu hafta hedefm 65 i gormek hem de saglikli bir menuyle insallah
Kendime deryanin menulerini ornek alcam:))

Deryanın menülerini örnek al ama dikkat et örnek alırken.
Çünkü bünye alşık olmadığında kilo bile aldırabilir bir süre bu şekilde beslenmek.
Tabi sonra düzene girer eksiklere düşer.

günaydın..
dün akşam birsürü alıntı yaptım..tam yazacağım eşim geldi..anam eve girmesiyle esmesi bir oldu..tabi maalesef bilgisayarı kapattım kalktım..ama çok canımı sıktı..eve gelir gelmez sinir oluyormuş bende gelme dedim..zoruna gidiyorsa gelme..tartışmadık kavgada etmedik ama çok canım sıkıldı yatak odasına gidip uzandım..çocuklarda yanımda oynadı ..9 dada yattım..bu erkeklerin topunu ne yapmalı ki acep..:47::57:sabah sabah günaydına bak..:17:

Hepsinin köküne kibrit çöpü :47::47::47:

müti..şu senin ateşli konuşmalarına katılamadım gitti..:1::34: 1ay boşuna hap içtiğimi bilrim..1 ay dedim anladın dimi..hatta o yüzden hapı bırakmıştım..:60:gerek yok diye..:52:kendimi aştım neler yazıyorum..sinirim tavan yaptı ..sabah sabah.:57:

Sonrasında da gerek yok diye ilacı bıraktım diye sen arkanı döseydin.

Bi ara yine katılırsın canım :9:

mutlaka dışarıda bi şeye sinirlenmiştir.takma kafana...

Denedim çok güzel tadı var ...

Valla pişriicem artık cok iğrenç kokuyo.Yagsız zaten.
Bu ralar hep yagsız yiyorum yemekleri.Bu arada 74.7 den 2 günde 73.5 oldum :52:
Dukan sayesinde :1:
:1: tamam tamam.
en sinir olduğum huyu hiç bir şey konuşmaz..asla şu şu demez...anca bizi yer..beni yer bitirir..
afiyet olsun..beğendinse tamam..:7:
dukan güzel kilo verdirir..:34:
yok bi yerim sismedi sukur:1:
:9:
alma tabii o zaman:1:
:52:almam o zaman..
Gunaydin kizlaarrr.. Benimle msj sayimi gununu degistirmek isteyen yok mu:( yeni yildan once msj sayacaklardan bir hayirseveerr:1:
ben vereyi desem sana yaramaz tam yılbaşı günü..30-31 aralık..
kızlar birsürü alıntı yaptım ama cevaplıyamadı kusura bakmayın
gülçin gülçin bu mesajda kendimi gördüm ..:43:
derya çok üzüldüm inan akşam başıma gelenleri bi bilsen seninki devede kulak kalır yani
anlaya biliyorsun değilmi..size ne oldu diyecektimki yazmışsın..aynısnın tıpkısını bende yaşadım..elerinde bir tayin kozu var..sinirle alaksız yerleri doldurmuştu şansımıza hiç yazmadığı elazığa çıkmıştı..çok da rahat etmiştik..
aramız çok iyiydi akşam benimki eve bi geldi teleşı vardı
önüme bi kağıt çıkardı şimdi buna inanamıyacaksın dedi ve
kağıt tayin formu
2 yıllımız daha vardı batıda
benimki bana bile danışmaya gerek duymadan doğuyo şark ohal bölgelerine tayin istemiş
öldüm ya deliricem kafayı yiycem
belki ben ve çocuklar gidemiycez doğru memlekete
akşamdan beri iki gözüm iki çeşme çok üzgünüm ya
ben ne yapıcam şimdi 2 çocukla bu ne şimdi zorunlu olsa anlarım da kendi isteğiyle gidiyo

hakkında hayırlısı..üzülme..ağlama of of nedir bizim bunlardan çektiğimiz..ya..şu sarılma simile nerede Gülçin'i kucaklıyacağım..içimden geldi..

Deryanın menülerini örnek al ama dikkat et örnek alırken.
Çünkü bünye alşık olmadığında kilo bile aldırabilir bir süre bu şekilde beslenmek.
Tabi sonra düzene girer eksiklere düşer.

Hepsinin köküne kibrit çöpü :47::47::47:

Sonrasında da gerek yok diye ilacı bıraktım diye sen arkanı döseydin.
benim menüler kilo aldırırmı ki?

hoş geldin nasılsın?
canim yaa, uzulme her iste bi hayir vardir bekle bakalim.. Ama niye danismadan boyle bi sey yapmis ki, evlisiniz ve cocuklariniz var sonucta
ah be kuzu bazen danışma gereği duymuyorlar..herşey onların ellinde ya..
yengem anneme her gelişinde çiçek getirirdi canım... hala baş köşede dururlar...
inş canım zamanı gelince...:17:

neden öyle bişeye gerek duymuş öğrenebildin mi???

deryacım senin alıntın eksik kalmış... oluyor ara sıra öyle erkekler man kafa biras... bende dün gece durduk yere surat yaptım... aslında hiç bişiy yoktu ama böyle birkaç ufak hareket gözüme battı... birikti... onada söyledim bak önemsiz gibi duruyor ama bende birikiyor önemli şeylere sebep olcak dedim... en azından neyden rahatsız olduğumu anladı....
ya bu erkekler cinsellikle diğer herşeyi ayırt ederlermiş.:53::57:.:47:
iyi etmişsin biriktirince ne oluyor ki sanki..anladıysa sevindim..

bu gün çok kaçamak yaptım..:17:
mini pizza yedim.. börek yedim..:26::30::18::43:

öğrendim canım burdakilerinden ve işindeki stresten sıkılmış maddiyatta tabi

ne olacak işte melek aile giderse bizde gidicez
gitmezse ben memlekette evim var oruya taşınıcam
eşimde göreve gidicek
tamam bu olucaktı ama 2 yıl daha vardı
çok sıkılıyorum ya

inş iyi bi yer çıkarda siz de gidersiniz cnm...

kızlar niye taktınız bu biscolatanın erkeklerine yaw.... ben hiç dikkat etmemişim... :9:

bende çok sıkıldım yaa güya bugün işten 1.5 da çıkıp dersane çıkışıma gelcekti gezcektik.... hala çıkmadı işten ....:53: bu saate kadar sinirimden uyudum...

en sinir olduğum huyu hiç bir şey konuşmaz..asla şu şu demez...anca bizi yer..beni yer bitirir..

anlaya biliyorsun değilmi..size ne oldu diyecektimki yazmışsın..aynısnın tıpkısını bende yaşadım..elerinde bir tayin kozu var..sinirle alaksız yerleri doldurmuştu şansımıza hiç yazmadığı elazığa çıkmıştı..çok da rahat etmiştik..

hakkında hayırlısı..üzülme..ağlama of of nedir bizim bunlardan çektiğimiz..ya..şu sarılma simile nerede Gülçin'i kucaklıyacağım..içimden geldi..
biz elazığ pertekten geldik elezığ çok güzeldi derya neresi çıkar bilmem hayırlısı ah derya ah dün beni bi görseydin bugün biraz daha sakinim saol canım desteğin için

olsun yarın telafi edersin

inş iyi bi yer çıkarda siz de gidersiniz cnm...
inşallah canım

menüm
1. öğün
2 yumurta
1 dilim peynir
3 zeytin
2. öğün
balık
salata
biraz taze fasulye
arada sıkıntıdan 3 tane lokum yedim üzgünüm sıvı aynı içtim 5 lt
spor yapmadım ama 20 dak yürüdüm küçük çocuk hiç durmadı onunla uğraştım 1 saat ev işi
belki akşam leslie yaparım

kızlar benim menüm h. sonu simitten gidiyor mecbur... idare ediverin...:9:
sabah 0.45 simit 2 dlm peynir çay
ara 1 muz
öğle 0.45 simit ayran
buraya kadar dersanede yediklerim... birazdanda eşim gelirse:47: dışarıda ızgara tavuk yicem...

menüm
1. öğün
2 yumurta
1 dilim peynir
3 zeytin
2. öğün
balık
salata
biraz taze fasulye
arada sıkıntıdan 3 tane lokum yedim üzgünüm sıvı aynı içtim 5 lt
spor yapmadım ama 20 dak yürüdüm küçük çocuk hiç durmadı onunla uğraştım 1 saat ev işi
belki akşam leslie yaparım

menün güzel canım lokum çok kalorilimidir bilmyorum ama arada olur...

öğrendim canım burdakilerinden ve işindeki stresten sıkılmış maddiyatta tabi

ne olacak işte melek aile giderse bizde gidicez
gitmezse ben memlekette evim var oruya taşınıcam
eşimde göreve gidicek
tamam bu olucaktı ama 2 yıl daha vardı
çok sıkılıyorum ya

Kötü bi durum ne demeliyim bilmiyorum.
Rabbim gönlüne inşirah versin..

Tabi soguk olacak kış geldi :60:

hep kadınlar mı cözülmez olacak :1:

ne yedin ne yedin :57:

kızlar niye taktınız bu biscolatanın erkeklerine yaw.... ben hiç dikkat etmemişim... :9:

Ece baslattı :1:

Ayy cidden kötü olmuş Ece.
Ben de çok kızarım öyle şeyleri düşünmediklerinde.

Sırf o yüzden önceden de uzak dururdum biscolatadan.
Hiç sevmiyorum ya o adamları.

Önceden yemeklere aşerirdik reklamda görüp artık kocaya eve mi aşeriyoruz :1:

hahaha aynen valla:1: eskiden neden puskevit yiyemiuyorum diye aglardim reklam izlerken, simdi ev koca:1::1: yarin prof kenan demirkol beslenmeyle ilgili konferans yapacakmis kizlar, adami tanimam etmem ama koskoca prof:1: sizler icin gidiciiim canlarim benimm:1: bu arada "ay bu zavalli kiz ac, doymuyor" diyenlere bi haberim var:1: bugun pizza yedim, ama yuruyusumu de yaptim tabii:1:

Kizlar benimle msj sayimini degistirecek biri yok mu yaa.. Ocak'tan once sayacaklardan birisi benimle degissee:( 11-12 ocak benim gunum, 16sinda da finallerim baslayacak:(

aa tamam 30-31 aralik da olur.. O zaman degistirelim mi? Benim de 11-12 ocakti normalde..

Menüm:

Öğle: :1:
Kıymalı menemen
1 dilim haşhaşlı, çörekotlu,yulaf kepekli ekmek :1:
1 kase yogurt
Peynir ve çay

Akşam:
1 tabak taze fasülye
1 kase yoğurt
1 dilim haşhaşlı, çörekotlu,yulaf kepekli ekmek
Salata

Spor yok
2 lt. su + 2 kupa yeşilçay

Ay menü ne kadanda kalabalık duruyo :9:

Ama boyutları azdı yani.1 tabak küçük tabak,1 kase küçük kase :1:
Artık büyük tabakları gectik :9:

Gulcin insallah beraber gidebilceginiz bir yere cikat bari tayin. Ama nasil kendi basina karar veriyo anlamiyorum
Derya eve gelr gelmez oyle twrslik yapmasi cok sinir bozucu.
Ece afiyet olsun ama biz sana git pizza mi ye dedik alemsiin:))
Yoldayim simdi eve gidince menumu yazarim bn de cok olmadi ama istedgm gibi de olmadi memnun degilim pek

Back
X