Cuma Zayıflama Yarışması 13. Takım

afiyet olsun kıymalı yumurta iyi olmuşş tok tutar biraz susatır ama oda iyii bol su içmiş olursun:27:

sende diyet yaptığını söyleme özlemcim sadece hafif şeylerden ye diyettemisin derlerse yok midemi bozmuşum fazla şey yiyince dokunuyo vs. de geçiştir diyette olduğunu öğrenince insanlar hemen yorum yapmaya başlıyoo bende sinirleniyorum dediğimi yap bence:27:oaman kimse bişi dieyemezz :52:

tşk ederim canım hayırlısı inşallah
tüyolara gelince evet kuyumculuk sektöründe çalışıyorum cnm kuyumcu emlak inşaat hertürlü iş var hepsini bi arada yapıyorum :27:3.5 yıldırrr yaşlandım burda amaa :5:
geçenlerde atasaya girdim bileklik sordum anam bana bi fiyat söylediiii ooooooooooooo:53:şok oldum bizim 700e satıcağımızı adam 885 dedi anladımki sadece markadan dolayı bilmeyen insanlarımızı kandırıyolarr çok sinir oldum yaaa:47::47:

öyle yapıyım cnm en mantıklısı hiç çekemicem yoksa o muhabbetleri...:34: hele bide ortamda yiyip yiyip kilo almayanlardan olursa çok fena oluyor... hemen diyor ben hayatımda hiç rejim yapmadım diye.... sorduk sanki... pöhhh... biz yapıyoz işte napalım....

5 i biryerde mi diyorlar ne ondan işte

Yatırım için en iyisi cumhuriyet felan o zaman ??
cumhuriyettede yine işçilik var canım en iyisi külçe altın
öyle yapıyım cnm en mantıklısı hiç çekemicem yoksa o muhabbetleri...:34: hele bide ortamda yiyip yiyip kilo almayanlardan olursa çok fena oluyor... hemen diyor ben hayatımda hiç rejim yapmadım diye.... sorduk sanki... pöhhh... biz yapıyoz işte napalım....

ayyy sorma bende sinir oluyorum onlara yaaa benden fazla yiyolarr kilo almıyolarrr nerelerinede gidiyo yedikleri bilmem kiii:52::52:
iyi eğlenceler şimdiden canımm

balkaymak özlemmm:)))
ders çalışma nasıl gidiyo bu arada canım?

canım sabahtan beri elimde bi vatandaşlık bi matemetik döndürüp duruyorum... güya bugün 2 ünite vattan bitircektim 100 tanete mat çözcektim sonrada 2 ünitede ölçme den bitircektim... hedef koymuştum ama yarısı bile gerçekleşmedi şuan... yavaş gidiyo... yada sıkılıp bırakveriyorum...

efferim sana... ben tam kurutuyorum yinede ağrıyolar çok nanemollayım yaaa.... bide hastalandım karnımda kötü....:47: erkek olasım var...

ben üşendim yaaaa uykum vardı çok anasını satim saçta saç kurumuyor kii

Günaydın...

Tamam sorun değil o zaman :)

günaydın ortim..

afiyet olsun..

geçmiş olsun.. bende kabızım ya :14:

sanada geçmiş olsun canım :1:

ayyy bu ne yoğunluk böyle bugün yaaa anlamadım gittiiii
bu arada kızlarrr yatırım için altını düşünen hatun kardeşlerim altın fiyatları düşmüş bulunmaktadır yılbaşından sonra yükselecek söylentileri var bilginize
ayrıca yatırım için altın düşünenler sakın bilezik falan almayın zararı çok oluyo insanın 24 ayar külçe altın alın daha fazla karr edersinizz

paylaşayım dedim canlarımmm herşeyi paylaşıyoruz buda olsunnnn:16::16:

altını dicegine, altın alcak paranız varmı desen kız :60:

ve sabah kahvaltısında 1dilim ekmek yumurta birazda peynir yedim ve öğlen yemeği daha yemedimmmm:50: şimdi gidip bi yayla çorbası ve shinitzel yiyeyim

ya karbonhidrattan nasıl uzak durcam kızlar bi fikri olan varmı??? yedikçe yiyesim geliyo çünküü tarçın vs. fayda etmiyo

eğer bi başlarsan devamı gelir, o yüzden hiç başlam..
daha cok protein ye, tok tutuyor zaten..

Kizlar merhaba

Oglen eve geldim aksam toplanti vs var okulda geri gidicem
Yediklerimi yazayim

Sabah
1 muz

Oglen
Kiymali yumurta -ilk defa kendim yaptim miktari ayarlayamayip biraz fazla yapmisim amaa hepsini yediim-:1:

Okulda hediyelesme olacak orda da bir seyler yiycez kek tarzi degil de salata kisir tarzi seyler az miktarda yemeye dikkat edicem

afiyet olsun,cok kacırma salataları kısırları :1:

kızlar akşam eşimin kuzeninin d. gününe gidicem... napçam şimdi herkesin gözü üstmde olur artık, bi rejim yapan görmeyegörsünler.... bende hiç sevmiyom bu muhabbetleri.... sorsan aslında hepsi yapıyodurda belli etmiyodur kimseye...

ay sorma ya.. sinir oluyorum öyle tiplere...
valla ben artık diyetteyim demiyorum kimseye :1:

offf sütlü çikolata :43::43::43::43::43::43:

canım çok istiyo :53:

sakın yeme...
git sütü kaynat içinede bol kakao..ohh mis.. :56:

sanada geçmiş olsun canım :1:

ay sagol ya :1:

Günaydın kızlar

Hemen dünkü menümü paylaşayım.

Sabah

NEsfit ve süt (Çok sıkıldım kahvaltı olayından değişiklik olsun diye nesfit aldım)

Öğle

Az çorba-Yoğurt-Bezelye-Az Pilav (Pilavı çok uzun zamandır yemediğim için canım çekti öğle yemeğinde olduğu içinde azcık yedim)

Akşam 16:30

Sandviç

Ortim şöyle bakınca gene çok karbo hiç pro yok bu aralar
afiyet olsun aralık

günaydın kızlarrr çok feci bir şekilde başım ağrıyor ya neden olabilüüüüüü :47::47:
geçmiş olsun turta dikkat et

ayyyy dogru ya bak şimdi sen söleyince aklıma geldi dün üşendim ben sacımı tam kurutmadan yatttttımm zaten havada soguk :47::47:

evet üşütüyoruz ondan olabilüür balum gaymagum :5::5:
nedenini biliyomuşsun şu soğuklarda dikkat et turta

efferim sana... ben tam kurutuyorum yinede ağrıyolar çok nanemollayım yaaa.... bide hastalandım karnımda kötü....:47: erkek olasım var...
aynen herdert kadına ya

niye kimse yok???:50:
misafir vardı giremedim pasta börek çörek yaptım

:1::1::1::1:
AVatarın da yıkılıyo :52::52::52:
aynen yani süper olmuş özlem

ayyy bu ne yoğunluk böyle bugün yaaa anlamadım gittiiii
bu arada kızlarrr yatırım için altını düşünen hatun kardeşlerim altın fiyatları düşmüş bulunmaktadır yılbaşından sonra yükselecek söylentileri var bilginize
ayrıca yatırım için altın düşünenler sakın bilezik falan almayın zararı çok oluyo insanın 24 ayar külçe altın alın daha fazla karr edersinizz

paylaşayım dedim canlarımmm herşeyi paylaşıyoruz buda olsunnnn:16::16:
ortim bilgi kaynagı kesin mi kız nerden aldın haberi güveneyimmi sana altın mı alsak dolar çok çıktı

ve sabah kahvaltısında 1dilim ekmek yumurta birazda peynir yedim ve öğlen yemeği daha yemedimmmm:50: şimdi gidip bi yayla çorbası ve shinitzel yiyeyim

ya karbonhidrattan nasıl uzak durcam kızlar bi fikri olan varmı??? yedikçe yiyesim geliyo çünküü tarçın vs. fayda etmiyo
afiyet olsun ortim bende aynı karboyo yedikçer yiyesim geliyo Allahtan akşam takılmıyom

Kizlar merhaba

Oglen eve geldim aksam toplanti vs var okulda geri gidicem
Yediklerimi yazayim

Sabah
1 muz

Oglen
Kiymali yumurta -ilk defa kendim yaptim miktari ayarlayamayip biraz fazla yapmisim amaa hepsini yediim-:1:

Okulda hediyelesme olacak orda da bir seyler yiycez kek tarzi degil de salata kisir tarzi seyler az miktarda yemeye dikkat edicem
afiyet olsunbetül

kızlar akşam eşimin kuzeninin d. gününe gidicem... napçam şimdi herkesin gözü üstmde olur artık, bi rejim yapan görmeyegörsünler.... bende hiç sevmiyom bu muhabbetleri.... sorsan aslında hepsi yapıyodurda belli etmiyodur kimseye...
bende sinir olurum hele bide bişey yesen herkesin gözü üstünde oluyo
offf sütlü çikolata :43::43::43::43::43::43:

canım çok istiyo :53:
bende bende

Eşimin izin günü oldugunda pek giremedim bugün ya :1:

Kendime dukan hamburger ekmeği yaptım,ondan hamburger yapıcam şimdi... Yicem hemen :1:
Eşimede kuru fasülye,pilav :60:

canım sabahtan beri elimde bi vatandaşlık bi matemetik döndürüp duruyorum... güya bugün 2 ünite vattan bitircektim 100 tanete mat çözcektim sonrada 2 ünitede ölçme den bitircektim... hedef koymuştum ama yarısı bile gerçekleşmedi şuan... yavaş gidiyo... yada sıkılıp bırakveriyorum...
hmm allah kolaylık versin canım olsun bugünlük böyle olsun nolcakkiii yarın telafii edersin ben güveniyorum sana
altını dicegine, altın alcak paranız varmı desen kız :60:

eğer bi başlarsan devamı gelir, o yüzden hiç başlam..
daha cok protein ye, tok tutuyor zaten..

afiyet olsun,cok kacırma salataları kısırları :1:

ay sorma ya.. sinir oluyorum öyle tiplere...
valla ben artık diyetteyim demiyorum kimseye :1:

sakın yeme...
git sütü kaynat içinede bol kakao..ohh mis.. :56:

ay sagol ya :1:

yok kızzz biz hanımlar köşeye bucağa saklıyoz ya azbuçukda olsa olan partaları ondan şey ettim diii:9::9:
ilerde zengin olursammmm bende uygulicam bu dediklerimiiiiiii şimdilik grmla yetiniyorum sizde yapın bi bakmışınız paralarr altınlarrr:52:birikim iyidirrrrr:1:

yok kızzz biz hanımlar köşeye bucağa saklıyoz ya azbuçukda olsa olan partaları ondan şey ettim diii:9::9:
ilerde zengin olursammmm bende uygulicam bu dediklerimiiiiiii şimdilik grmla yetiniyorum sizde yapın bi bakmışınız paralarr altınlarrr:52:birikim iyidirrrrr:1:

Kız biz biraz müsrifiz :9:
Daha düğün borclarını ödüyoruz :60:

ewt ya sinir oluyorum o tiplere

afiyet olsun kıymalı yumurta iyi olmuşş tok tutar biraz susatır ama oda iyii bol su içmiş olursun:27:

sende diyet yaptığını söyleme özlemcim sadece hafif şeylerden ye diyettemisin derlerse yok midemi bozmuşum fazla şey yiyince dokunuyo vs. de geçiştir diyette olduğunu öğrenince insanlar hemen yorum yapmaya başlıyoo bende sinirleniyorum dediğimi yap bence:27:oaman kimse bişi dieyemezz :52:

tşk ederim canım hayırlısı inşallah
tüyolara gelince evet kuyumculuk sektöründe çalışıyorum cnm kuyumcu emlak inşaat hertürlü iş var hepsini bi arada yapıyorum :27:3.5 yıldırrr yaşlandım burda amaa :5:
geçenlerde atasaya girdim bileklik sordum anam bana bi fiyat söylediiii ooooooooooooo:53:şok oldum bizim 700e satıcağımızı adam 885 dedi anladımki sadece markadan dolayı bilmeyen insanlarımızı kandırıyolarr çok sinir oldum yaaa:47::47:
bilgiler için saol ortim

kolay gelsin Allah zihin açıklığı versin inşallah

Eşimin izin günü oldugunda pek giremedim bugün ya :1:

Kendime dukan hamburger ekmeği yaptım,ondan hamburger yapıcam şimdi... Yicem hemen :1:
Eşimede kuru fasülye,pilav :60:
afiyet olsun melek

çıktım ben canlarrrr öptüm hepiniziiiiiii
bay bay orti

Kız biz biraz müsrifiz :9:
Daha düğün borclarını ödüyoruz :60:
çok zor melek ev kurmak eksik hiç bitmiyo

menüm misafir vardı bira<z yedim ama normal yedim yani kaçırmadım
sabah yoğunluktan 1 bardak süt
öğlen fasulye kavurması kurutulmuş olandan
2 küçük poça
akşamda 1 bardak ayran
bu kadar spor bolca ev temizledim koşturdum

afiyet olsun melek

çok zor melek ev kurmak eksik hiç bitmiyo

evet ya, hiç ama hiç eksik bitmiyor.. alıyorsun alıyorsun ama aynı..

menüm misafir vardı bira<z yedim ama normal yedim yani kaçırmadım
sabah yoğunluktan 1 bardak süt
öğlen fasulye kavurması kurutulmuş olandan
2 küçük poça
akşamda 1 bardak ayran
bu kadar spor bolca ev temizledim koşturdum

afiyet olsun...

Menüm:

Sabah:
1 yumurta
Az peynir

Öğle:
2 tavuk baget,2 incik
1 kase yogurt

Akşam:
2 dukan hamburger ve zero

2 lt. su + 1lt. çilekli yeşilçay

26 -27 Aralık: Elmalıturta
28- 29 Aralık: Ferdici
30 - 31 Aralık: Elisya
2- 3 Ocak: Aysecig
4- 5 Ocak: Balkaymak
6 - 7 Ocak: Betuld

benim menüm
sabah
2 dlm peynir
1 ceviz
3 zeytin
1 dlm çavdar

ara 1 elma

öğle
3 kaşık makarna
1 baget

ara
yarım muzu ezdim tarçın serptim güzel oldu...

akşam
4 kaşık taze fasülye
3 kaşık makarna
1 dlm ekmek
1 baget

Back
X