Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
yok ececim şimdilik burdayım 1 hafta daha kilo alırsammmSemine gitmedin dimiiii??
benim menüm
sabah
1 dlm mısır ekmeği
2 dlm peynir
3 zeytin
1 ceviz
öğle
yarım simit bir dilim peynir
ara portakal
akşam
1 yumurta
1 kase tarhana
yarım dlm mısır ekm.
ara 2 mandalina...
spor regl olduğum için yok ama suda yok![]()
üzme kendini barışırsınız inşallah yılbaşınız ii geçer mutlu yıllar derya ayrıca bugünlerde doğum günündü heralde iyiki doğdun nice yıllara ailenle çocuklarınla inşallah bugün benim kızımında doğum günüve canım çok sıkkın tam yılbaşı ertesi eşimle tartıştık..sebeb derseniz bende bilmiyorumsaçma şeyleri sorun edip önüme koydu kalbimi kırdı..bıktım artık..her şey yolundayken bir anda saçmalamasından..bugün başka girmem yarında bilmiyorum..çok üzgünüm..
hepinize iyi yıllar..![]()
afiyet olsun eceSelam kizlar.. Menum;
sabah
1 fincan cay ve 1 tatli kasigi bal
3 grissini
1 mandalina
aksam
1 kase mercimek corbasi
biraz da salcali makarna
spor; yarim saat yuruyus...
çok haklısın katılıyorum sana özleminşallah düzelirsiniz cnm... şu erkekler kafayı birascık kullansa evde kral muamelesi görürlerde... beceremiyolar işte kullanmayı...
afiyet olsunbenim menüm
sabah
1 dlm mısır ekmeği
2 dlm peynir
3 zeytin
1 ceviz
öğle
yarım simit bir dilim peynir
ara portakal
akşam
1 yumurta
1 kase tarhana
yarım dlm mısır ekm.
ara 2 mandalina...
spor regl olduğum için yok ama suda yok![]()
sanada CANIM MUTLU YILLARkimsecikler kalmamış burlarda kızlar yarın giremessem herkese iyi yıllar.....yeni yıl hepimize uğurlu gelsin inş....
dimi hepsi incecik kızların bideri bi kemikayyy
kızlar show da
bugun ne giysem var
izleyin kızlar
iştah kalmadı beeeeee![]()
kolay gelsin ayrıca mutlu yıllar kızlarneyse kızlar ben kaçar bebiş durmuyooooo
![]()
dikkat et ortim acı bana yalnız koma beni buralarda yoksa ortisiz kalırım sanada mutlu yıllar semineyok ececim şimdilik burdayım 1 hafta daha kilo alırsammm
durum vahimmm:26:
afiyet olsunnnnnn
tamam ortimm inşallahhhhhüzme kendini barışırsınız inşallah yılbaşınız ii geçer mutlu yıllar derya ayrıca bugünlerde doğum günündü heralde iyiki doğdun nice yıllara ailenle çocuklarınla inşallah bugün benim kızımında doğum günü
afiyet olsun ece
çok haklısın katılıyorum sana özlem
afiyet olsun
sanada CANIM MUTLU YILLAR
dimi hepsi incecik kızların bideri bi kemik
kolay gelsin ayrıca mutlu yıllar kızlar
dikkat et ortim acı bana yalnız koma beni buralarda yoksa ortisiz kalırım sanada mutlu yıllar semine
günaydınnngünaydın canlarım
aminnnnn canımherkese mutlu huzurlu sağlıklı sevdikleriyle maddi zorluk çekmeyecekleri huzurlu bir yıl dilerim![]()
kızlar bugün kızımın doğum günü pasta yapıcam ona tamda yılbaşı günü doğurdum çocuğu şanslı
ayrıca şu 5 günde 5 kilo diyetine başladım sıvıyıda yaptım içicem bugün haşlama patates yiycem bol baharatlı topluycam bu hafta kendimi
ayrıca şu 5 günde 5 kilo diyetine başladım sıvıyıda yaptım içicem bugün haşlama patates yiycem bol baharatlı topluycam bu hafta kendimi
Ben bugun yine disardayim
Disarda yemekten skildim artik :)
Neyse annem yarin sabah geliyo o evde olinca en azindan aksam yemeklerimi evde yerim
Evde biri olmayinca insanin eve gidesi gelmiyo:)
Merhaba kizlar ben dun menumu yazmamisim
Once onu yazatim
Dun
Sabah 9
Sandivic
Ogle 13.30
Kofte izgara-ekmeksiz-
Saat 15 te 1 kare cikolata
Kare derken paket olanindan
Kendime odul verdim, miktar olarak sizin kacamaklarinizdan cok fazla ama pisman degilim, kararverdim yedim vicdan azabi dymuyorum:))