Cuma Zayıflama Yarışması 13. Takım

ne kaaaaa soğuk bigünnn yaaaa
ewet orti güneşli ama çok pıııırrrrrr

günaydın kızlar.... sabah sabah diyetisyenime gittim geldim.... 4 kilo vermiş çıktım ilk gidişime göre... aslında daha çok vermiştim ama 2 gün içinde geri aldım..:14: neyse aynen devam et dedi... menüm bazı diyet yapan arkadaşlarıma çok geliyor dedim... çok değil burdaki yediklerinle kilo almassın asıl yasak olan şeyler kilo yapanlar dedi... ekmek makarna olayınıda sordum... benim günlük ekmek hakkımı makarna pilav ve ekmek olarak porsiyonlaştırmışlar... o yüzzden ikisini aynı anda yiyebiliyormuşum... benimde canıma minnet zaten...:1:
:nazar::nazar:masallah diyelim özlem

O bilete para yatırmakta,ordan cıkan parayı harcamakta haram.. biliyosun dimi ececim? :44:

ne yedinki o kadar...

o suyu bende içtim gercekten de hoş değl :1:

böyle şok diyetler pek işe yaramıyor ama sonrasında devam etmelisin. yemeğe saldırmamalısın. inş. düzene girer kilo verişin...

olur inş. bi gün betülcüm :16:

aranızın düzelmesine cok cok sevindim.. :8:

ya cok zor değil ama insan başka bişiler istiyo :1:

Güzel sözdür.. Çok severim...

Bende senin gibi tartıstıgımızda, evdeki görevlerimi aksatmam.
ewet ilk gün istiyo canın bişeyler ama sonrasında alışıyorum ben zaten iştahımı kontrol edebilmek için başladım melek bu diyete kilomda 57 gidiyo heralde ama spor yapmıyporum

Kızlar günaydın herkese...

Bende 2 gündür giremedim..Yılbaşı gecesi ve düne kadar yatılı misafirlerim vardı.
2 eltim ve kocaları :1: Görümcem ve kocası, görümcemin oğlu ve karısı + hepsinin cocukları birde biz... :60:

Bayagı kalabalıktı.Yılbası gecesi 1 de herkes evine dagıldı.Eşimin abisi ve ailesi bizde kaldılar.Akşam 7 de gittiler.
Onları yedir,yatır, topla falan filan :1:
Bayagı yorucu bi gündü..

Bugünde cildiyeye gideceğim. Akşama inş. gelirim.
Oğlanı anneme bırakıcam.Oruçluyum da... :1:
Hastahane 20 dk. bize..yürüyerek gidicem.Spor niyetine...

Ece ve Semine msj sayımları için de teşekkür ederim... :16:
geçmiş olsun melek 2 gün çok yorulmuisundur yakında oluncada böyle oluyo demekki bol misafir
ah mütecim ne yemedim ki...neyse bugün yeniden başladım... yeni yıl için ders çalışma planı hazırladım kendime... bugün işim çok yani... akşamada kombici gelcek bu akşam ısıncaz artık inş şu doğalgazla... doktorda bu bir iki gün yarım saatten biras fazla yürü dedi yediklerim yansın diye.... işlerimi bitirince gelirim...:79:
demekki sporada başlıycan özlem şu doğalgazcılarda daha gelmedimi ne sinir ya

2 - 3 Ocak: Aysecig
4 - 5 Ocak: Balkaymak
6 - 7 Ocak: Betuld
9 - 10 Ocak: Bugungunlerdenaralik
11- 12 Ocak: Ysfmir

baraj 180 diye biliyorum ben

başım dönüyo da neden bilmiyorum canımı sıkıyoo bi ara gidicem sağlık ocağına
aslında listeye baktım herşeyden yiyosun sadece 2 öğün olmuş oluyo bakalım
normalde kahvaltımı geç yapıyodum kahvaltı yapmadım kahve içtim bugün birazdan haşlamamıda yicem yumurta falan doyurur sanırım....
1-2 gün deniyeyim şöyle yemeklerden kendimi alıkoyabileyimm kendimi iyi hissedersem devam ettiririm günlerde kısa zaten bakalım nolcakkk

:1: inşallah gelir bulur canım :60: :60:

bu arada öss başvuruları sanırsam şubatta başlıyor en son hatırladıgıma göre barajda 185 ti ama değişen sistemi bilmiyorum tabii :S en iyisi bir liseye gidip sor sen yada dershaneye falan canum

ahahahaha aynen ya çok pis inadm vardır ondan da gelen kaçıyor ehuaheuahe

Mutedeyyin gecmis olsun canim:)
Semine sana da gecmis olsun, benim de cok basim donuyor ya.. Once sicak basiyor, sonra gozum karariyor, bayilacak gibi oluyorum, sonra terliyorum, sonra da acayip usumeye basliyorum:/ metrobuste ya da metroda ayaktayken oluyor hep, onun disinda yerimden aniden falan kalkmadikca iyiyim.. Ben de saglik ocagina gidicem de once aile hekimini degistirmem lazim, tam bir gerizekali cunku bizim aile hekimi, odasi les gibi icki kokuyor hatta, adam hep aksamdan kalma:1:

kızlar 2 saat temizlik yaptım
perdede makinada daha cam silinecek
oğlanıda yıkamam lazım
iş bitürlü bitmişyo
canım spor yapmakta ,istemiyo

ben 1 seanslık gitmiştim ( diyete uymadım devam etmedim :57: )
evet makarna ekmek var hatta her öğünde 2 dilim ekmek vardı günde 6 dilim ekmek eder
yemek gerekiyormuş :56:

bide sulu yemek tercih etme demişti :44:
benim sebze yemeğimde susuz canım hatta bugün özellikle sordu nedenini bilmiyorum acaba yağı suyunda mı oluyor...
ewet orti güneşli ama çok pıııırrrrrr

:nazar::nazar:masallah diyelim özlem

ewet ilk gün istiyo canın bişeyler ama sonrasında alışıyorum ben zaten iştahımı kontrol edebilmek için başladım melek bu diyete kilomda 57 gidiyo heralde ama spor yapmıyporum

geçmiş olsun melek 2 gün çok yorulmuisundur yakında oluncada böyle oluyo demekki bol misafir
demekki sporada başlıycan özlem şu doğalgazcılarda daha gelmedimi ne sinir ya

yok geldiler gazı açtılar da ilk defa kullancaz ya kombinin servisi gelcek... inş bugün biter artık...

2 - 3 Ocak: Aysecig
4 - 5 Ocak: Balkaymak
6 - 7 Ocak: Betuld
9 - 10 Ocak: Bugungunlerdenaralik
11- 12 Ocak: Ysfmir
anlaşılmıştır..
bende 400 gram almışım :17: bugün işte 40 45 dk. yürürüm. orucluyum da...
cok kacırmam inş. :1:

iyi o zaman :16:
bende 800 gr..:52::53:
ah mütecim ne yemedim ki...neyse bugün yeniden başladım... yeni yıl için ders çalışma planı hazırladım kendime... bugün işim çok yani... akşamada kombici gelcek bu akşam ısıncaz artık inş şu doğalgazla... doktorda bu bir iki gün yarım saatten biras fazla yürü dedi yediklerim yansın diye.... işlerimi bitirince gelirim...:79:
doğal gaz işiniz hallolmuş..gözün aydın...
Kızlar günaydın herkese...

Bende 2 gündür giremedim..Yılbaşı gecesi ve düne kadar yatılı misafirlerim vardı.
2 eltim ve kocaları :1: Görümcem ve kocası, görümcemin oğlu ve karısı + hepsinin cocukları birde biz... :60:

Bayagı kalabalıktı.Yılbası gecesi 1 de herkes evine dagıldı.Eşimin abisi ve ailesi bizde kaldılar.Akşam 7 de gittiler.
Onları yedir,yatır, topla falan filan :1:
Bayagı yorucu bi gündü..

Bugünde cildiyeye gideceğim. Akşama inş. gelirim.
Oğlanı anneme bırakıcam.Oruçluyum da... :1:
Hastahane 20 dk. bize..yürüyerek gidicem.Spor niyetine...

Ece ve Semine msj sayımları için de teşekkür ederim... :16:
anam ne çokmuş maşallah..
O bilete para yatırmakta,ordan cıkan parayı harcamakta haram.. biliyosun dimi ececim? :44:

ne yedinki o kadar...

aranızın düzelmesine cok cok sevindim.. :8:

ya cok zor değil ama insan başka bişiler istiyo :1:

Güzel sözdür.. Çok severim...

Bende senin gibi tartıstıgımızda, evdeki görevlerimi aksatmam.
teşekkür ederim..
deryacım en iyisini yapmışsın daha çok içine oturmuştur... k...

:9:öyle oldu..

Semine sana da gecmis olsun, benim de cok basim donuyor ya.. Once sicak basiyor, sonra gozum karariyor, bayilacak gibi oluyorum, sonra terliyorum, sonra da acayip usumeye basliyorum:/ metrobuste ya da metroda ayaktayken oluyor hep, onun disinda yerimden aniden falan kalkmadikca iyiyim.. Ben de saglik ocagina gidicem de once aile hekimini degistirmem lazim, tam bir gerizekali cunku bizim aile hekimi, odasi les gibi icki kokuyor hatta, adam hep aksamdan kalma:1:
kızlar geçmiş olsun doktora gitsenize neden oluyor bi öğrenin.baş dönmede yarışıyorsunuz..
günaydın kızlar.... sabah sabah diyetisyenime gittim geldim.... 4 kilo vermiş çıktım ilk gidişime göre... aslında daha çok vermiştim ama 2 gün içinde geri aldım..:14: neyse aynen devam et dedi... menüm bazı diyet yapan arkadaşlarıma çok geliyor dedim... çok değil burdaki yediklerinle kilo almassın asıl yasak olan şeyler kilo yapanlar dedi... ekmek makarna olayınıda sordum... benim günlük ekmek hakkımı makarna pilav ve ekmek olarak porsiyonlaştırmışlar... o yüzzden ikisini aynı anda yiyebiliyormuşum... benimde canıma minnet zaten...:1:
bravo..geri toparlarsın..
gerçekten aklı başındalık bu olsa gerel deryacım
örnek alınılacak bi davranış gerçekten
tebrik ediyorum seniii senden ders almam gereken çok şy var
ben olsam küser konuşmazdım sanırım olayı iyice büyütürdüm
en iyisini yapmışsınnnn tebrik ederimm:nazar:
küsmek en yanlış seçim..ve büyütmek..iyilik dururken kötülük niye..
Gunaydin kizlar.. Daha okula gitmedim, bu sene hic okulla alakam yok benim yaa.. Neyse doktorumu ben de izledim aysecig, ciden cok guzel tarifler verdi ama hicbirini yazmadim bu aksam sitelerinden bakip buraya yazarim belki:D
tarifleri eklede bakalım işimize yarayan birşey vardır mutlaka..
maşallahsın deryacım çok tebrikler ders ver bana kız Allah kocana senin gibi bir eş vermiş şükretsin değerini kıymetini bilsin:46::46::46::46::46::46::nazar::nazar::nazar::nazar:
teşekkür ederim gülçin..anlayana..şükür anlamaya başladı..
ders olayı büyütmemek ilk kural.incinsende o anı sürdürmemek..gerek..sakinleşince mutlaka konuşmak gerek ne hiç birşey olmamış gibi yapmalı nede inatlaşıp tersine gitmemeli..ve tabiki insanın içinde bir insan vardır candır o cana ulaşabilmeyi bilmeli..hani kötü birşey olunca üzülünce CANIM YANDI deriz O İŞTE İÇİMİZDEKİ İNSANIN ACISI CAN ACISI YANİ..tam anlatamadım ama buna ulaşabilmek çok önemli..burda da karşınızdaki şahsın kişiliği değerleri ve yapısını bilmek gerek..ay çok karmaşık oldu sanki..

Son düzenleme:
kızlar geçmiş olsun doktora gitsenize neden oluyor bi öğrenin.baş dönmede yarışıyorsunuz..

ders olayı büyütmemek ilk kural.incinsende o anı sürdürmemek..gerek..sakinleşince mutlaka konuşmak gerek ne hiç birşey olmamış gibi yapmalı nede inatlaşıp tersine gitmemeli..ve tabiki insanın içinde bir insan vardır candır o cana ulaşabilmeyi bilmeli..hani kötü birşey olunca üzülünce CANIM YANDI deriz O İŞTE İÇİMİZDEKİ İNSANIN ACISI CAN ACISI YANİ..tam anlatamadım ama buna ulaşabilmek çok önemli..burda da karşınızdaki şahsın kişiliği değerleri ve yapısını bilmek gerek..ay çok karmaşık oldu sanki..
yok oldukça anlaşılır olmuş aslında deryacım

ee kızlar ne yapıyorsunuz
bana gelince yeşil çay ,ç,yorum
2 lt su içtim
et günü yaptım bugün çok şükür yarın meyvagünü
3 saat rahat ev işi yaptımyoruldum perde cam lavabolar
bulaşık yemek balkon çamaşır bide çocukları yıkadım
ii yoruldum
spor yapmadım

Kızlar MErhaba,

Ben yine çok yoğunum

Çok bunaldıkça girip yazdıklarınızı okuyorum o kadar gene paylaşımım z ve gene çook işim var.

Bu haftada çok katılamıcam sanırım

Öptüm sizi

yok yokkkk güzel olduuuuu
sanada geçmiş olsun ece
niye dönüyo bunlar bilmem ki dünya döndükçe bizim baştamı dönüyo ne:9:
benimki sadece yürürken adım atarken oluyo
bencede değişşş sonra sanada der bi duble iç kızım hiçbişiyin kalmazz:52::52:
istanbul
hava çok güzelll güneşliiii :23::23::23::23:

güneşliii mii ama üşüyorum bennnn:26:

yeni yılın ilk menüsü...:52:
sabah
1 dlm çavdar
2 zeytin
1 ceviz