• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Cuma Zayıflama Yarışması 13. Takım

Ben kaç mesaj yazıldığının görülmesi taraftarıyım ama ben de şöyle bir fikir ileri süreyim.
Kardeş takımda olan bir uygulama.
Herkes yazdığı mesajın başlık bölümüne o günkü kaçıncı mesajı olduğunu yazabilir.
Böylece toparlama yapılır sadece.

Kolay gelsin seminecim umarım çok güzel olur her şey ..

Tebrik ederim Deryacım da cidden neden kimse yok ki ..

Kız ne yaptın sen öylee ..

Özlem geçen haftaki kilon 72 gözüküyor ama bir yanlışlık yoktur heralde?

B]
cnm benim geçen hafta 72.7 ondan önceki hafta 72 ydi... ama listede doğru zaten bi problem yok...
Bu arada eşim geldi ya... :16:
Sürpriz yaptı bana..
Sabah bi baktım zil çalıyor, kapıda onu görünce çok mutlu oldum... :69::103:

gözün aydın ortim:34:

evett kızlar ben geldimmmmmmmmmm:))

bugün alışverişe çıkıldı kıyafetimi ayakkabımı iç çamaşırı vs. herşeyimi aldım
siyahlı pembeli bi abiye altı düz kumaşş üstünde tüll gibi duruyoo
mahmutpaşadan aldık çok fazla dolaşmadık öyle ama baya kalabalıktık
ama kaynanam sağolsun çok anlayışlı özel bişi alıncak olsa hiç karışmadıı ne içine siniyosa onu al dediii
yarında yüzüklerimizi bakıcaz inşallah:)

HAyırlı olsun Semine bak ne güzel her şey istediğin gibi gidiyor ..
Kıyafetini de görsek bir ara ..

cnm benim geçen hafta 72.7 ondan önceki hafta 72 ydi... ama listede doğru zaten bi problem yok...

gözün aydın ortim:34:

Sonradan fark ettim yine benim dalgınlığım yine benim dalgınlığım :1:

kıslar bugün çok acayip birşey oldu... hiç aklımda yokken okul öncesi öğretmenliği sertifka programına kayıt oldum.. tamamen şans eseri oldu... dersanede kıslar kojnuşuyordu bugün son başvuru flan diye... kıslarıda tanımıyorum... neyse bi muhabbet oldu sordum bize uzak bi belediyeninmiş... önce kendi oturduğum yerdeki belediyeyi araştırdım ne zaman açılcağı belli değilmiş.. ötekini aradaım saat2ydi... 5e kadar bi sürü evrak istedi... sonra eve koş evrak hazırla banakaya koş oraya koş 5 olmadan yetiştim... pazartesi başlıyor...:32:

evett kızlar ben geldimmmmmmmmmm:))

bugün alışverişe çıkıldı kıyafetimi ayakkabımı iç çamaşırı vs. herşeyimi aldım
siyahlı pembeli bi abiye altı düz kumaşş üstünde tüll gibi duruyoo
mahmutpaşadan aldık çok fazla dolaşmadık öyle ama baya kalabalıktık
ama kaynanam sağolsun çok anlayışlı özel bişi alıncak olsa hiç karışmadıı ne içine siniyosa onu al dediii
yarında yüzüklerimizi bakıcaz inşallah:)

Tebrikler.. Hayırlı uğurlu olsun inşallah :)

yarında nişan olcak yeri görcem bide kuru pasta felan o işlere bakıcamm
ama iştah felan kalmadı yaaa

yiyesim gelmiyooo 62.4tüm son :9:

ohh ne güzel hem mutluluk hem heyecan hem kilolar gidiyor daha ne olsun ..

kıslar bugün çok acayip birşey oldu... hiç aklımda yokken okul öncesi öğretmenliği sertifka programına kayıt oldum.. tamamen şans eseri oldu... dersanede kıslar kojnuşuyordu bugün son başvuru flan diye... kıslarıda tanımıyorum... neyse bi muhabbet oldu sordum bize uzak bi belediyeninmiş... önce kendi oturduğum yerdeki belediyeyi araştırdım ne zaman açılcağı belli değilmiş.. ötekini aradaım saat2ydi... 5e kadar bi sürü evrak istedi... sonra eve koş evrak hazırla banakaya koş oraya koş 5 olmadan yetiştim... pazartesi başlıyor...:32:

Hayırlı olsun Özlemcim de hangi tarafa yetişeceksin saatleri falan nasıl dersane var ikisine zor olmayacak mı ?

Güzel bir program. Umarım başarıyla tamamlarsın. Benim kızımda bu yıl anaokuluna gidiyor. Oldukça sabır istiyor. Ama eminim zevklidir.

Güzel bir program. Umarım başarıyla tamamlarsın. Benim kızımda bu yıl anaokuluna gidiyor. Oldukça sabır istiyor. Ama eminim zevklidir.

teşekkür ederim....benimde yiğenim gidiyor... çok tatlılar.... artık öğrendiklerimi ona uygularım...:1:

Son düzenleme:

Hayırlı olsun Özlemcim de hangi tarafa yetişeceksin saatleri falan nasıl dersane var ikisine zor olmayacak mı ?

cnm sadece 10 gün sürüyormuş... akşam 5 ten 10 a kadar.... saatler ters ama 10 gün katlanıcam artık...

aaaa çok güzell canım sevindim senin adına
çocukları seviyosan ve sabırlıysan anaokulunda çalışabilirsin sertifika sertifikadır bigün lazım olurrr iyi yapmışsınn canımcımmmhadi hayırlsııı
elbise aldın mı??
aldım canımmm
Tebrikler.. Hayırlı uğurlu olsun inşallah :)
tşk ederimmm

kilolar gidiyo ama inşşş böyle devam ederrrrrrrr nişan sonrasııı yemeklere saldırmimdeee

bende özlem cnm.... izmirdeyim, 1.5 yıllık evliyim... birlikte kurtuluruz inş şu kilolardan bir an önce...:29:

Ne güzel. Benim eşimde İzmir'li :)) Şuan Konya'dayız ama. Ben bu kez hayatımda hiç olmadığım kadar kararlıyım. Eğer istersek başaramayacağımız hiçbişey olmadığına inanıyoru. Memmun oldum tanıştığımıza.

aaaa çok güzell canım sevindim senin adına
çocukları seviyosan ve sabırlıysan anaokulunda çalışabilirsin sertifika sertifikadır bigün lazım olurrr iyi yapmışsınn canımcımmmhadi hayırlsııı

aldım canımmm

tşk ederimmm

kilolar gidiyo ama inşşş böyle devam ederrrrrrrr nişan sonrasııı yemeklere saldırmimdeee

Öyle bir şey yapmaya kalkarsan hemen gel ben sana bol bol şeytan göstereyim :1:

oh darısı bana..
saol canım inşallah hemen düzelir..

sizede çok geçmiş olsun..
girmedim kız zaten yediriken eğlensin diye müzik açtık kızımla bize yaradı..:1:

saol canım..sporsuz olmuyor hilal benim menüye başlamanı tavsiye ederim..birde kalorisepetim var oraya bir gir bak..
gece sporu bana iyi geliyor sabaha mümkün değil..
gece boyu yağ yakıyorsun..:34:
çok güzel olmuş sporun derya buhafta DAHA çok vericen sporla

giittim sıcaga deryam :1:

ohh sporumu da yaptım, banyomuda..
Mis gibi çilekli yeşilçayım elimde :1:

Birazdan kahve yapıcam, eşimle içeriz karsılıklı oh :16:
tam keyif ama

Menüm;

Sabah:
1 dilim ekmek
Biraz peynir ,biber salçası
Az kıymalı yumurta ve çay

Öğle:
Kavurma ve salata
Acı biber turşusu

Akşam:2 y.k yulaf kepeğinden yapılmış etli ekmek
1 kase yogurt çorbası

1 fincan sütlü türk kahvesi

2 lt. su + 1 lt. çilekli yeşilçay
30 dk. zumba :62:
afiyet olsun

Kızlar bu arada eşimle iddiaya girmiştim ya, 8 mart için..
Biraz süre istedim...
Sonuç ne oldu sizce :60:
tam tahmin ettiğim gibi

menüm

diyet programımı değiştirdim inş. sıkılmam
1 ayda 8 kilo
dr.Ayça kaya bugun 1. günüm hadi hayırlısı diyorummm :nazar::nazar::nazar::nazar:

sabah 1 bardak su

kahvaltı
1 dilim cavdar ek.
yeşilliklerden biber
1 limon (yarısı biberin üzerine sıktım + diğer yarısınıda sıcak su ile tarcın ekleyip içtim :52:)
1 k.kut. peynir

öglen
1 balıgın yarısı haşladım (1 yumurta büyüklüğünde)
1 havuç rendeledim limonlu (salata) +y. biber
1 dilim cavdar ek.

ikindi
tost
1 bardak ayran
1 portakal

akşam
çorba

arada kahve ile 1 avuç cerez (akşam salatanın yerine yedim)
soda
2,5 lt su
spor yapmadım ama yogun bi gündü

bakalım 1 haftada 2 kilo verecekmiyim :44:
veriresin emziriyosun ya tam uyarsan 2 den fazla gider bende çok seviyorum bu diyeti yarın baslıycam ikindi tos la protein çok ii gelmişti bana

Süperizz dimiiii :17::17::51:
ewet masallah yazılanları okuyamıyorum

sporumu yaptım 35 dk koşu bandında yürüdüm..ardından 15 dk masaj aletine bağladım kendimi..oh ne rahatladım..peşinden twist aletinde sağ 30 sol 30 hareket yaptım...
ywist bel için i,şe yarıyomu derya alıyım mı bilemedim

Öncelikle teşekkürler beni aranıza aldığınız için :)

30 yaşındayım. Evliyim. Bir tane kızım var. Herkesin burda olmak sebebi gibi kilolarımdan şikayetçiyim. Ve burda sizlerle birlikte olmaktan mutlu oldum. Umarım yüzümü kara çıkartmam.
hoş geldin canım güzel kilo vermeler inşallah

Bu arada ismim Ebru :))
memnun oldum bende gülçin

Ben normalde ( senin durumun farklı olabilir bebişten dolayı) 2 değil de 1-1.5 arası gider diye bekliyorum.

ben de hilal memnun oldumm .
yok canım daha çok gider bak sana açıklıyayım emzirdikçe acıkıyorsun ama boğazını tutarsan bide bol su içersen süt oluyovücutta 1 cc sütü yapabilmek için 7 cal yakıyo bir emzirmede 50-100 cc arası emziriyorsun günde 4-5 defa emzirsen1600 cal en az yakıyorsun bildiğim bu kadar

İddia meselesine gelince;

Azönce eşim bilgisayardan sınav sonuçlarına bakıyordu, geçmiş bi çok dersi.
Bu pozitif anından yararlanarak bi soru sordum ona :60: Dedim ki;

"Kabul etmeyecegini bile bile sana bişi sormak istiyorum" :60:
Oda:
" Ben ne ile ilgili oldugunu biliyorum" dedi.
"Neymiş" dedim.
" Ben senin ciğerini bilirim.8 Marta ile ilgili değil mi?" dedi. :60:

Tabi, bende güldüm o sırada "EVET" dedim.
"Eğer Marta kadar 65 i görürsen süreverebilirim ama parayıda 1 milyara cekerim." dedi. :60: :60:
Az kurnaz değil benimki de.. :9:

Ayıla bayıla kabul etmeyi düşünüyorum. :1:
Hiç yoktan iyidir yani.. :60:
tabi kabul et tamda beklediğim gibi olmuş melek eşininde kazandığına sevindim

Mart'a kadar 65 i görürsem, sonraki istedigi bi süreye sarkacak.Sonraki 5 kilo için bana süre verecekmiş..
Ama parada 1 milyar oldu iyi mi :60:
iyi canım ne güzel işte az para mı hem zayıflamış hem para kazanmış oluyorsun 1 tasla 2 kuş

ve bana müsade oğlumu yedirip uyutayım..kendinize iyi bakın...iyi geceler..

ii geceler derya

yok canım daha çok gider bak sana açıklıyayım emzirdikçe acıkıyorsun ama boğazını tutarsan bide bol su içersen süt oluyovücutta 1 cc sütü yapabilmek için 7 cal yakıyo bir emzirmede 50-100 cc arası emziriyorsun günde 4-5 defa emzirsen1600 cal en az yakıyorsun bildiğim bu kadar

Ben de özlemin daha çok gidebilir ama bizim normalde 1-1.5 kg gider diye söyledim zaten ..

efsane geri döndüüüü:52::52::52::52::52::52:

Döndüm tabi bol enerji depolayıp bir göreyim kaçamakları bak bakalım neler oluyor :1:

Back
X