• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Cuma Zayıflama Yarışması 13. Takım

çok güzel olmuş sporun derya buhafta DAHA çok vericen sporla

tam keyif ama

afiyet olsun

tam tahmin ettiğim gibi

veriresin emziriyosun ya tam uyarsan 2 den fazla gider bende çok seviyorum bu diyeti yarın baslıycam ikindi tos la protein çok ii gelmişti bana

ewet masallah yazılanları okuyamıyorum

ywist bel için i,şe yarıyomu derya alıyım mı bilemedim

hoş geldin canım güzel kilo vermeler inşallah

memnun oldum bende gülçin

yok canım daha çok gider bak sana açıklıyayım emzirdikçe acıkıyorsun ama boğazını tutarsan bide bol su içersen süt oluyovücutta 1 cc sütü yapabilmek için 7 cal yakıyo bir emzirmede 50-100 cc arası emziriyorsun günde 4-5 defa emzirsen1600 cal en az yakıyorsun bildiğim bu kadar

tabi kabul et tamda beklediğim gibi olmuş melek eşininde kazandığına sevindim

iyi canım ne güzel işte az para mı hem zayıflamış hem para kazanmış oluyorsun 1 tasla 2 kuş

ii geceler derya

Hoşbulduk. Bende memnun oldum :))

Daha çok erken ama bugün çok yorulmuşum. Felaket uykum var. Herkese iyi geceler. Yarın görüşmek üzere :)

Kizlar bu hafta sonuncu olmus olabiliriz ama bence bu hafta bizzz birinci olcazzz:))
insallah azmettik kim tutar bizi

Kizlar bn de cikcam alt kata dayimlara inicem
İyi geceler herkeseee
ii geceler betül

Eki Görüntüle 284910

sizi geçmişe götürdüm eski kilolara bi bakın kızlarrrr [/CENTER]
vay be ne kilo vermişim ama hala yerimde sayıyorum

Mesaj sayım tarihleri :
20- 21 Ocak : Aysecig
23-24 Ocak :Balkaymak
25-26 Ocak :Betüld
27- 28 Ocak :Mutedeyyin
30-31 Ocak : Ozlew_19
1-2 Şubat : Ysfmir

Bundan sonra hepimize kolaylık olması açısından her mesajın başlık kısmına yazdığımız mesaj sayısını yazarsak mesajları sayma problemimiz ortadan kalkacaktır.
Sırası olan arkadaş sadece düzenleme yapar.
tamam kaptan görev anlaşılmıştır

çokk şükür canım ya kaynanam alıyo akşam 6 gibi cocugu 11 gibi getiriyo
gelirgelmezde çoçuk uyuyor çoookkk şükür eskiden neydi kafayı yiyordum o hallerimi gördüde yardımcı oluyo sag olsunn:nazar::nazar::nazar::nazar::nazar::nazar::nazar::nazar:
ay ne şanslısın sendeki kaynana herkesin basına
Neyse kızlar ben kaçtım..
Yatakları yapayım,yatayım :9:
İyi geceler...
ii geceler melek

evett kızlar ben geldimmmmmmmmmm:))

bugün alışverişe çıkıldı kıyafetimi ayakkabımı iç çamaşırı vs. herşeyimi aldım
siyahlı pembeli bi abiye altı düz kumaşş üstünde tüll gibi duruyoo
mahmutpaşadan aldık çok fazla dolaşmadık öyle ama baya kalabalıktık
ama kaynanam sağolsun çok anlayışlı özel bişi alıncak olsa hiç karışmadıı ne içine siniyosa onu al dediii
yarında yüzüklerimizi bakıcaz inşallah:)
hoşgeldin semine hayırlı olsun tabi karışmıycak bunlar çok özel günler içine ne siniyosa onu alıcaksın hersey gönlünce olsun

yarında nişan olcak yeri görcem bide kuru pasta felan o işlere bakıcamm
ama iştah felan kalmadı yaaa

yiyesim gelmiyooo 62.4tüm son :9:
ne güzel kilolarda gidiyo:46::46:

kıslar bugün çok acayip birşey oldu... hiç aklımda yokken okul öncesi öğretmenliği sertifka programına kayıt oldum.. tamamen şans eseri oldu... dersanede kıslar kojnuşuyordu bugün son başvuru flan diye... kıslarıda tanımıyorum... neyse bi muhabbet oldu sordum bize uzak bi belediyeninmiş... önce kendi oturduğum yerdeki belediyeyi araştırdım ne zaman açılcağı belli değilmiş.. ötekini aradaım saat2ydi... 5e kadar bi sürü evrak istedi... sonra eve koş evrak hazırla banakaya koş oraya koş 5 olmadan yetiştim... pazartesi başlıyor...:32:
hayırlı olsun olanın zararı olmaz gün gelir lazım olur

Ben de özlemin daha çok gidebilir ama bizim normalde 1-1.5 kg gider diye söyledim zaten ..

Döndüm tabi bol enerji depolayıp bir göreyim kaçamakları bak bakalım neler oluyor :1:
seytanlar gelir çok korkarım ama paylasım süper oldu adeta patlama yasandı hilal:nazar::nazar:

seytanlar gelir çok korkarım ama paylasım süper oldu adeta patlama yasandı hilal:nazar::nazar:

Patlasın tabi Gülçin aaa bomboş kalmıştı buralar öyle olunca biz de salıyoruz kendimizi.

su mesajları yazmamız ne ii oldu kolaylık olucak ama arada insan unutuyo

Ben de unutuyorum sonraki mesajlarda yazıyorum ama eksik olabilir :1:

kızlar eşim yarın nöbetçi çocukları uyuttum müthiş çok yorulduğum bir gündü fazladan çok sey yaptım plandışı artık bittim uyumak istiyorum

Patlasın tabi Gülçin aaa bomboş kalmıştı buralar öyle olunca biz de salıyoruz kendimizi.

Ben de unutuyorum sonraki mesajlarda yazıyorum ama eksik olabilir :1:
ewet yani bahane olamaz ama hilal ben çok etkilendim bu durumdan bide herkes kaçamak yapınca bende yapıyım bişey olmaz moduna giriyo insan daha önce belirttim zaten ama buda etkiliyo insanı tabi

Ben de özlemin daha çok gidebilir ama bizim normalde 1-1.5 kg gider diye söyledim zaten ..

Döndüm tabi bol enerji depolayıp bir göreyim kaçamakları bak bakalım neler oluyor :1:

Sen de bomba gibi dön Semine ..
Düğün yaza mı olacak ?
evet cnm haziran temmuz gibii inşşş

bakalımmmmmmmmm inşşş herşey güzel olurr güzelce kilocukları vermeye devam edermmmm
insallah azmettik kim tutar bizi

ii geceler betül

vay be ne kilo vermişim ama hala yerimde sayıyorum

tamam kaptan görev anlaşılmıştır

ay ne şanslısın sendeki kaynana herkesin basına
ii geceler melek

hoşgeldin semine hayırlı olsun tabi karışmıycak bunlar çok özel günler içine ne siniyosa onu alıcaksın hersey gönlünce olsun

ne güzel kilolarda gidiyo:46::46:

hayırlı olsun olanın zararı olmaz gün gelir lazım olur

saol canımmmm
su mesajları yazmamız ne ii oldu kolaylık olucak ama arada insan unutuyo

kız deme öyleee ben karıştırıyommm:))
neyse izinliyim diye saymıytorumm

Dayimlarla yarin sabah sahilde uzuuun bir yuruyuz yapmaya karar verdik
Ama insallah kalkabilirizz:))
Herkes cikmis, o zaman size gunaydiiin diyorum :))

Slm kızlar ben 5. takımdan betül... Maşallah sizin sürekli takipçinizim. Bu hafta biraz sizin sonuçlarda bizim gibi iç açıcı olmasa da inanıyorum bu azimle haftaya daha güzel olacak. İnşallah biz de aynı şekilde...

Back
X