• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Cuma Zayıflama Yarışması 13. Takım

Hayır ben kendim memurum. Kendi mesleğimden dolayı. Eşim özel çalışıyor.

Evet özellikle yemeklerden 1 saat sonra diye bastıra bastıra söyledi. Diyetisyene devam etmiyorum. Çünkü işin kaynağı bende bunu anladım. Eğer ben istersem başarırım. Bunu biliyorum.

Listen çok iyi. Ama dediğin gibi su biraz çok olmuş. Biliyorsunuz suyun fazlasıda zarar. Dikkat etmek lazım.

4 litre çok mu fazla peki ?
KAçta bıraksam daha iyi olur ?

Boyum 172 cm. de kısa yazınca uyarı veriyor yaaaa sinir oldum :))

Gerçekten güzelmiş boyun, zaten boy kiloyu kamufle ediyor saolsun :1:

Yaaaa arkadaşlar ben arada bir mesajlarımı saymayı unutuyorum. 5 ten sonrasını pek önemi yok galiba :)

Ben de unutabiliyorum ama bir sonraki mesajında yazarsın.
Özellikle senin deneme haftan olduğundan daha iyi olur yazman en sonunda mesaj sayımı yapan arkadaş toplayacak çünkü onları ..

Gulcin ne hamaratsin ya masallah hemen bitirmis isleri
Lahmacun bence yiyebilirsin MElek
Diyetisyenim bana 2 tane izin vernisti hatta ama ilk haftalardibelki de
O listelerimi de acip bi bakayim
Bende liste coook da yapan yok :))

Özellikle senin deneme haftan olduğundan daha iyi olur yazman en sonunda mesaj sayımı yapan arkadaş toplayacak çünkü onları ..

Normalde gunde 2 litre diyorlar
Arti her 10 veya 15 kilo icin de 1 litre icmek gerekiyor diye duymustum
Mesela benim 10 kilo fazlam var 2.5 3 litre bnm icin iyi yani
Sana 2 litre:)

Bnm de boyum uzun olsa keske yaa

Alıntı yapıyorum Hilal'cim sana.

AŞIRI SU TÜKETİMİ DE TEHLİKELİ
Son yıllarda cilt güzelliği, diyet, toksitlerin atılması ve kanın temizlenmesi gibi gerekçelerle insanların günlük 4-5 litre sıvı tüketilmeye teşvik edildiğini ifade eden Yeniçerioğlu, şunları söyledi: "Böbreklerin belirli bir oranda su atma kapasitesi vardır. Böbreklerin su atma kapasitesinin üzerinde su alındığında, atılamayan su, kanda birikerek, kandaki elektrolitlerin, kan hücrelerinde değişikliklere neden olarak, kan sodyum düzeyinde düşmeye neden olur. Biz bunu da tıpta ’hiponatremi’ olarak tanımlıyoruz. Kan sodyum düzeyindeki düşmeye bağlı gelişen beyin ödemi, bulantı, kusma, halsizlik, bilinç değişiklikleri, kasılma nöbetleri, koma ve hatta ölüme neden olabilir."

Su tüketiminin sağlıklısı en fazla 3 litre diye biliyorum. Özellikle kış aylarında su kaybımız daha az oluyor. O yüzden kışın daha az tüketmeliyiz.

Bu arada arkadaşlar ben sağlıkçıyım. Hastanede çalışıyorum. Elimden geldiği kadarıyla sağlık açısından sizlere faydalı olmaya çalışırım inşallah :)

Demek ki abartmıyorum artık tamamdır.
Başka ısınma yolları bulacağım artık :1:

Senin kaç Betül ?

Alıntı yapıyorum Hilal'cim sana.

AŞIRI SU TÜKETİMİ DE TEHLİKELİ
Son yıllarda cilt güzelliği, diyet, toksitlerin atılması ve kanın temizlenmesi gibi gerekçelerle insanların günlük 4-5 litre sıvı tüketilmeye teşvik edildiğini ifade eden Yeniçerioğlu, şunları söyledi: "Böbreklerin belirli bir oranda su atma kapasitesi vardır. Böbreklerin su atma kapasitesinin üzerinde su alındığında, atılamayan su, kanda birikerek, kandaki elektrolitlerin, kan hücrelerinde değişikliklere neden olarak, kan sodyum düzeyinde düşmeye neden olur. Biz bunu da tıpta ’hiponatremi’ olarak tanımlıyoruz. Kan sodyum düzeyindeki düşmeye bağlı gelişen beyin ödemi, bulantı, kusma, halsizlik, bilinç değişiklikleri, kasılma nöbetleri, koma ve hatta ölüme neden olabilir."

Su tüketiminin sağlıklısı en fazla 3 litre diye biliyorum. Özellikle kış aylarında su kaybımız daha az oluyor. O yüzden kışın daha az tüketmeliyiz.

Teşekkür ederim Ebru bunu göz önünde bulundurarak içeceğim artık suyumu.
Zarar vermeyelim kendimize ..

Bu arada arkadaşlar ben sağlıkçıyım. Hastanede çalışıyorum. Elimden geldiği kadarıyla sağlık açısından sizlere faydalı olmaya çalışırım inşallah :)

Teşekkür ederiz, geçen gün espirisini yapmıştık bu konunun yeni üye alımlarında dikkat edelim farklı meslekler olsun bilgilendirme açısından diye öyle oldu gerçekten.
Ben ne takılsa aklıma bir buraya bir de google amcama soruyorum zaten.

Demek ki abartmıyorum artık tamamdır.
Başka ısınma yolları bulacağım artık :1:

Senin kaç Betül ?

Teşekkür ederim Ebru bunu göz önünde bulundurarak içeceğim artık suyumu.
Zarar vermeyelim kendimize ..

Ne demek canım. Rica ederim. Sonuçta burda birbirimize destek için varız. Doğru yada yanlış bildiklerimizi paylaşıp, doğru yolu bulmak hedefimiz. İyiki katılmışım aranıza :)

Teşekkür ederiz, geçen gün espirisini yapmıştık bu konunun yeni üye alımlarında dikkat edelim farklı meslekler olsun bilgilendirme açısından diye öyle oldu gerçekten.
Ben ne takılsa aklıma bir buraya bir de google amcama soruyorum zaten.

Kalbin temizmiş demek ki. Bende uzun zamandır takip ediyordum burayı ama üye olmaya üşendim. Dün birden bıraktım üşengeçliği üye oldum. Nasipte sizlerle tanışmak varmış.

Gerçekten boy çok önemli. Mesela ben 69 kiloda 38 beden giyorum. Şuan 82 kiloda 42-44 arası gidip geliyorum. Boyum kısa olsa 82 kiloyla ben yuvarlanırım sanırım :(

Kalbin temizmiş demek ki. Bende uzun zamandır takip ediyordum burayı ama üye olmaya üşendim. Dün birden bıraktım üşengeçliği üye oldum. Nasipte sizlerle tanışmak varmış.

Gerçekten boy çok önemli. Mesela ben 69 kiloda 38 beden giyorum. Şuan 82 kiloda 42-44 arası gidip geliyorum. Boyum kısa olsa 82 kiloyla ben yuvarlanırım sanırım :(

Bence senin vücudunun sıkılığı ile de alakası var Ebru.
Benim boyum da 170.
Ama 38 bedeni ancak 60ın altında giyiyorum.

Bence de iyiki katılmışsın.
Adapte olabildin mi diyetine ?

Ben zaten buraya yazmadan 3,5 kilo verdim. Dedim yaaa feci şekilde koydum aklıma. Burayada sırf motivasyonum kaybolmasın, etrafımda benimle aynı yolda insanlar bulunsun diye üye oldum. Şu beyin gücü olayı tamamen bununla alakalı. Sadece doğru düşüneceksin. Canın bişeyi çokmu çekti. Korkmadan yiyeceksin ama sadece tadımlık olacak. O da motivasyonla oluyor. Benim şuan uyguladığım bir liste yok. Sadece az yiyorum. Ve bununla yani az yemekle 3,5 kg verdim. Üzerine sporu ekleyebilsem (havalar o kadar soğuk ki dışarı çıkılmıyor burda) ayda en az 4 kg gidecek inşallah. :)

Bence senin vücudunun sıkılığı ile de alakası var Ebru.
Benim boyum da 170.
Ama 38 bedeni ancak 60ın altında giyiyorum.

O zaman ben sıkımı oluyorum. Aslında vücudum sıkı değildir. Belki bu yüzden de çabuk kilo verebiliyorum.

Ben zaten buraya yazmadan 3,5 kilo verdim. Dedim yaaa feci şekilde koydum aklıma. Burayada sırf motivasyonum kaybolmasın, etrafımda benimle aynı yolda insanlar bulunsun diye üye oldum. Şu beyin gücü olayı tamamen bununla alakalı. Sadece doğru düşüneceksin. Canın bişeyi çokmu çekti. Korkmadan yiyeceksin ama sadece tadımlık olacak. O da motivasyonla oluyor. Benim şuan uyguladığım bir liste yok. Sadece az yiyorum. Ve bununla yani az yemekle 3,5 kg verdim. Üzerine sporu ekleyebilsem (havalar o kadar soğuk ki dışarı çıkılmıyor burda) ayda en az 4 kg gidecek inşallah. :)

Bu havada yürüyüş yapılsa aslında sırf vücudu ısıtmak için spordan fazla kalori harcarız ama sonrası malum ..
Videoları deneyebilirsin ayağın iyileştikten sonra Leslie var çok rahat yapılıyor.

Tabi problem olduğundan bunu söylüyorum bu alt beden.
65 de olsam üstüm 38de duruyor hep.
Şimdi 36 çok rahat oluyor.

Pardon canım yaaa haklısın. Bu taraftan düşünmemiştim. Beden yapısı ile alakalı doğrusun. Ben ne kadar kilo alırsam alayım vücudumun heryerinden alıyorum. Verirkende her tarafından veriyorum. Yani orantılı alıp orantılı veriyorum. Kilo aldığım çok belli olmuyor. Yaaaaa aslında şunu yeni anladım ki gerçekten ben şanslı bir insanım. Biraz daha zayıflayayım buraya fotoğraflarımıda eklerim. O zaman daha iyi anlarsınız demek istediğimi.

aaa çok güzel canım :)

:52::52:ben 62 kiloda 40-42 giyiyorummm:52::52::52:iştee boy yokkiiiiiiiii:52:

sagolasın bacım :1:

tünaydın cimcime...

afiyetler olsun...

tünaydın semine...
ay tünaydın lafınıda oldum olası hiç sevmem :60:
:27:ay ne bilim ölesine çıktı ağzımdann kızz

benimdeeee uzun olaydıııı şöle 5 santim falan iyiydiii amaaa:53:

Senin o iş verenlerin benden dayak yiyecek en sonunda kızın nişanı var bırakın ya hazırlıklarını rahat rahat yapsın ..

aynennn yaaa dimi ne kaaa düşüncelilerrrr zaten yarın nolcak bilmiyorumm
herkes hazırlık derdindee ben işteyimm :37:oy oyyyy

Pardon canım yaaa haklısın. Bu taraftan düşünmemiştim. Beden yapısı ile alakalı doğrusun. Ben ne kadar kilo alırsam alayım vücudumun heryerinden alıyorum. Verirkende her tarafından veriyorum. Yani orantılı alıp orantılı veriyorum. Kilo aldığım çok belli olmuyor. Yaaaaa aslında şunu yeni anladım ki gerçekten ben şanslı bir insanım. Biraz daha zayıflayayım buraya fotoğraflarımıda eklerim. O zaman daha iyi anlarsınız demek istediğimi.

bence de çok şanslısın.
Bir çoğumuzun bir bölgede toplanıyor kiloları.
Ya basen ya göbek ama sen ne güzel orantılısın.

aaa çok güzel canım :)

:52::52:ben 62 kiloda 40-42 giyiyorummm:52::52::52:iştee boy yokkiiiiiiiii:52:

:27:ay ne bilim ölesine çıktı ağzımdann kızz

benimdeeee uzun olaydıııı şöle 5 santim falan iyiydiii amaaa:53:

aynennn yaaa dimi ne kaaa düşüncelilerrrr zaten yarın nolcak bilmiyorumm
herkes hazırlık derdindee ben işteyimm :37:oy oyyyy

Nişana da göndermezler onlar seni şimdi dükkana gelsinler burada olsun falan derler uyuzlar ..

Back
X