• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Cuma Zayıflama Yarışması 13. Takım

canım zaten ben üniv. mezunuyum... artı birde formasyonum var... bu eğitimide sadece formasyonu olanlara veriyorlarmış... bende içeriğini merak ettim.... sanırım şuan okul öncesinde çok açık olduğu için verilen bir eğitim...

MezUn oldugun bolum ne?
Okul onesi ogretmenliginden mezun degilsen formasyonun da olsa yapamazsin diye biliyorum ben.
Onemli olan okudugun bolum

Doğru pirinçte var o da sorun tam ama çok besleyici olduğunu okumuştum tabi işime gelmişti :1:

Hem kızıyorum hem kıyamıyorum işte ben de :17::17:
Ama cuma artı çıkanlara bol bol şeytan acımasız bir şekilde gösterilecektir bu hafta :1:
1. olmalıyız .
anlaşılmıştır...:1:
kıslar ben mesajları yarım yamalak okuabiliyorum en iyisi yatıyım yarın yine 6.30da kalkçam zaten... herkese iyi geceler... :44:

Benden buraya kadar arkadaşlar. Artık çıkayım biraz uzanıp keyif yapayım. Herkese iyi geceler. Yarın görüşmek üzere :))

(Yarın bir haftadan sonra ilk defa tartılacağım. İnşallah kilo vermişimdir.)

MezUn oldugun bolum ne?
Okul onesi ogretmenliginden mezun degilsen formasyonun da olsa yapamazsin diye biliyorum ben.
Onemli olan okudugun bolum

canım bölümüm biyoloji... ama şuan ne kadar bölüm varsa tarih coğrafya v.s hepsi alıyor... açık olduğu için atanabilme durumu olabilirmiş... zaten özelde çalışma hakın oluyor.... birde birzzamanlar ne kadar üniv. mezunu varsa sınıf öğrtmeni oldu bilirsin sende... doğru mu bencede yanlış.... ama bakarsın lasım olur böyle bir imkan varken kaçırmak da olmas...

Son düzenleme:
kıslar ben mesajları yarım yamalak okuabiliyorum en iyisi yatıyım yarın yine 6.30da kalkçam zaten... herkese iyi geceler... :44:

İyi geceler Ozleem
Dinlen guzelce
Yarin dinc ol, kacamaksiz bir gun olsun:))

İyi geceler özlem ..

Benden buraya kadar arkadaşlar. Artık çıkayım biraz uzanıp keyif yapayım. Herkese iyi geceler. Yarın görüşmek üzere :))

(Yarın bir haftadan sonra ilk defa tartılacağım. İnşallah kilo vermişimdir.)

Hadi bakalım umarım güzel sonuçlar alırsın Ebru.
İyi geceler.

ay kayısılı fporm çay aldım tadı hele kokusuna bayıldım içiyorum:7::7:

ohhh afiyet olsunnnn canımmm

kızlar sanırsam bugün birdaha giremem herkese iyi akşamlar ve iyi geceler dilerim
yarın için mutlu pazarlar

sanada iyi geceler şekerrr

O zaman şu şekilde yapalım Melek ..

Laydline – Balkaymak
Ozlew_19 – Mutedeyyin
Betül – Ysfmir
Aysecig – eski_bir_masal

Mutedeyyin hiştt ortiiii :21::21:

Tekrardan çok geçmiş olsun. Nasıl korktuğunu anlayabiliyorum. Benimkide düşmüştü. Allah esirgesin cümlemizinkini...

Amin canım AMİNnn rabbim korusunnn çocuklarımızııı :emir_bebek::emir_bebek::emir_bebek:

Ben de cikayim kizlar
Ama benden sonra cok kaynatmayin gecmisi okumak cok zor oluyo sonra :1:
Hem 11- 3 arasi uyku cok faydali
Haydi kizlar yatagaa:))

İyi geceler herkeseee:))

menü
$DSCN1614.webp
kahvaltım (limonlu, tarcınlı su)
$DSCN1605.webp
şekersiz

$DSCN1615.webp
öglen yemegim

$DSCN1616.webp
ikindi sucuklu kaşarlı tost+ayran

$DSCN1617.webp
akşam yemegin de corba ,salata, yogurt olması gerekiyordu ama cay ve yemiş yemek istedimmm

$DSCN1618.webp
3lt

spor yarım saat yürüdüm

Son düzenleme:
kıslar şu linke tıklayıp açılınca adınızı yazın ben bayıldım çok güzel... temin bi sayfada gördüm:34:
O.B.® Triple Sorry | o.b.® Mighty Small

Menümü de yazayım ..

Sabah :

- 1 dilim ekmek
- Biraz peynir

Gün içinde 2.5 kase ayran çorbası

Sıvı :

- 2.5 litre su
- 1 bardak zencefilli çay
- 1 bardak adaçayı

Spor :

- Leslie ile 2 mil

Mesaj sayım : 67

mesaj saymak ne demek arkadaslar neden sayı yazıyorsunuz?

Şöyle oluyor normalde her gün birisi kimin kaç tane mesaj yazdığını yazıp liste yapıyor.
Amaç paylaşımı görmek paylaşım problemi olan arkadaşları uyarmak.
Fakat bugün kolaylık olsun diye yeni bir uygulamaya geçtik.
Herkes yazdığı mesajın başlık kısmına yazdığı mesaj sayısını yazıyor saat 00.00'dan sonra 1 diye başlayarak.
Sırası olan arkadaş da onu liste haline dönüştürüyor.
Ben de unutup durduğum için listemle beraber yazayım sayıyı dedim.

Back
X