Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Selam kızlar ben geldim.
Benim izin iptal oldu. Burdaki iznimi de iptal etsek olur mu?????????![]()
21 01 2012
betül:25
ferdici:4
laydline:59
derya:12
melek:18
ayseciğ:22
masal:71
balkaymak:18
hayattanazıcık:7
kızlar ben geldim sayımımı yaptım görevimi tamaladım bana müsade okulların açıldığı gün sizinleyim hilal izini kabul etmiştin değil mi hakkaten kızlar sinizütümde azmış ailecek hastayız kendimi toplayım kilo verip bomba gibi dönüyüm yanınıza inşallah
Günaydın arkadaşlar çok hastayım ya
Hafta benim için ii başlamadı...![]()
günaydın kızlar çok yazmışsınız okuyamasdım yeni gelen arkadaşlar hoşgeldiniz diyorum
hilal izin istiyorum 2 hafta çok hastayım buğazım kaslarım kemiklerim kırılıyor
oğlum hasta
kızım hasta
evde her iş duruyo yatıp dinlkenmem lazım
kendimi toplamalıyım
günaydın..hala hastayım ama daha iyiyim..sağlık bulunmaz bir nimet..herkes kendine dikkat etsin..
evet kızlarrr gelelim düne:)
önce kuran okundu sonra takı mesasimi ve son olarak ikramm
bol bol foto çekindik ama hiçbiri bende yokk
yüzüklerimiz takıldı ayyy ne oldu bitti hatırlamıyorum
sonra eve gittik bohça açılcakmış erkek tarafının getirildiği
onu açtık çok şık şeyler vardı beğendim hepiciğinii heleki nişan sandığını bi görseniz ay bittim yaniii
evdede bol bol foto çkindik saolsun benimki hem fotocu oldu hem damatt
güzel bigündüüü çok mutluyum allahıma şükürler olsunnn![]()
ortiler değişmedimi ya benimki değişti sanki:44:
Ammada çok kaynatmışsınız yaaa ben yokken. Okuyabildiğim kadarını okudum ama kaldı birazı okuyamadım.
Bu arada bugün hayatımın rekorunu kırdım Kahveyi bırakmaya karar verdim. Veeeeeeee hiç kahve içmedim :))
Öğle yemeğinde kaymaklı ekmek kadayıfı vardı. (Bayılırım bu tatlıya) Ama yemedim. Kektende yemedim.
Hilalcim eşim gerçekten güzel kek yapıyor. İlk yaptıkları biraz tuhaftı ama şuan değme ev kadınlarına taş çıkartır. Ben bile üşeniyorum kek yapmaya, o üşenmiyor valla. :))
Harikasın, kahveyi bırakmak, keke kadayıfa hayır demek.
Tam bir çıtır adayısın desene.
Bir süre eşin de üşense iyi olur aaslında ama![]()
Bugünki menümü yazayım.
Sabah
1 simit
1 bardak açık çay (1 şekerli)
Ara
1 fincan narlı meyve çayı
Öğlen
1 kase yayla çorbası (Evde yetmiyormuş gibi hastanenin yemekhanesinde de çorba çıktı, içim dışım yayla çorbası olacak)
3 adet köfte, 2 dilim patates
1 dilim kepek ekmeği
Akşam
1 kase yayla çorbası
3 yemek kaşığı tavuk sote
2 dilim tam buğday ekmeği
Suyu sayamadım ama bol miktarda içtim.
Saat 20:00 gibi acıkırsam eğer bir orta boy elma yemeyi düşünüyorum.
35 dk tempolu yürüyüş
Akşam yaaa bitane ye, bitaneden bişey olmaz dedi. Hayır dedim. Oda anladı hemen sustu.
En başta demiştim yaaa Hilal'cim. Hiç bu kadar kararlı olmamıştım diye. Şimdiye kadar birşeye karar verdiysem eğer, mutlaka başarmışımdır.
İnşallah yaza allahtan bir mani olmazsa kesinlikle 63 le gireceğim. :))
Hoşgeldin aralıkcım.
Hayırdır neden iznin iptal oldu ?
İşlerinin yoğunluğu bittiyse tabiki dönebilirsin.
Eline sağlık canım.
Tabi tabi sen iyileş de gel ama sakın kendini bırakıp kilo alma.
Sabahları mecburiyetten simit oluyor sanırım ama fırsatın olursa yağsız tost yap ya da akşamdan yumurta haşla derim.
simit malum baya kalorili.
Onun haricinde menün gayet güzel olmuş her ne akdar için yayla çorbası havuzuna dönsede![]()
Bu motiveyle girersin sen hiç merak etme, iyi eşinde ısrar etmiyor o ısrar etse çok zor olurdu.
Menüm geliyorr ..
Sabah :
- 2 yumurta
- 1 parça peynir
- 1 portakal
Öğle :
- 1 baget
- 2 kaşık yoğurt
- 1 dilim ekmek
Akşam :
- 1 kase çorba
- Az karnabahar haşlaması
- 2 Kaşık yoğurt
Sıvı :
- 2 litre su ( devamı olacak daha azaltmaya çalışıyorum ama.)
Spor :
- Leslie ile 3 mil
Hoşbulduk.
Ototritelerden biri denetime geliyor dolayısı ile benim iznimi iptal ettiler.
İşlerimin yoğunluğu artacak mı azalacak mı bende öngöremiyorum.Ama size katılmak istiyorum. Çok uzak kaldım buralardan olmassa tekrar izne ayrılırım olur mu?
Sorma canım yaaa. Sabah evden götürecektim. Akşamdan planım oydu. Geç kalkınca yetişemedim. Arada bir simit mecburen olacak. Ayrıca yayla çorbası evde halaaaaa bitmedi. Sizin ayran detoksuna döndü benim menüm. Çok yapmışım yemekleri. İnşallah bugün bitcek :))
Aralıkcım istersen bu hafta duruma bakalım sen iş durumunu anla ona göre listeye alalım önümüzdeki hafta.
Sık sık izinli izinden döndü yazınca püsküüütten azar işitiyoruz
Aradaysa tabi olur ben yeni görünce her gün dışarıdan mı alıyorsun acaba dedim simittir poğaçadır.
Benim de yemekler hep öyle oluyor tek olunca.
1 yemek 1 çorba o kadar az yapmama rağmen 2-3 gün bitmez mi ya ..
Harika olmuş menün. Dünde ben baktım şu leslie ye gerçekten işe yarıyor. 10 dk yaptım onunla birlikte yordu valla :))
Tamam öyle yapalım
Asıl kahve tadını o zaman alıyorsun şeker
ah canım ya koltuktan düştü çok kötüydü ya halen geceleri uyuyamıyorum yerdeki hali gözümün önüne geliyo
daha 5 aylık bi anda oldu![]()
hay ALLAh ne güzel olmuş yaa![]()
kızlar bende menümü yazayım daha tamamlamadım ama akşam geç giriyorum
sabah
1 bardak su
kahvaltı
havuç,b.biber,domates ten oluşan bol limonlu salata
k.kutusu kadar peynir
1 dilim cavdar ekmegi
limonlu tarcınlı su
öğlen
h. yarım gögüs
salata
ayran
1 dilim cavdar ekmegi
ikindi
tost
ayran
portakal
akşam
6 yk. z.yaglı pırasa
salata y.t. yok
yogurt 3 yk.
1 dilim cavdar
40 dk. zumba+ bölgesel
2,5 lt su
akşamdan sonrası bunları planlıyorm belki giremem gece kızlar ii akşamlar hepinizeeee
az kaciyorum ben kizlar islerimi hallediyim, hilalcim yanlis anlamadimsa gunluk kendi msj sayimi yazicam
dogru anladiysam dikkat ederim![]()
Ammada çok kaynatmışsınız yaaa ben yokken. Okuyabildiğim kadarını okudum ama kaldı birazı okuyamadım.
Bu arada bugün hayatımın rekorunu kırdım Kahveyi bırakmaya karar verdim. Veeeeeeee hiç kahve içmedim :))
Öğle yemeğinde kaymaklı ekmek kadayıfı vardı. (Bayılırım bu tatlıya) Ama yemedim. Kektende yemedim.
Hilalcim eşim gerçekten güzel kek yapıyor. İlk yaptıkları biraz tuhaftı ama şuan değme ev kadınlarına taş çıkartır. Ben bile üşeniyorum kek yapmaya, o üşenmiyor valla. :))
Bugünki menümü yazayım.
Sabah
1 simit
1 bardak açık çay (1 şekerli)
Ara
1 fincan narlı meyve çayı
Öğlen
1 kase yayla çorbası (Evde yetmiyormuş gibi hastanenin yemekhanesinde de çorba çıktı, içim dışım yayla çorbası olacak)
3 adet köfte, 2 dilim patates
1 dilim kepek ekmeği
Akşam
1 kase yayla çorbası
3 yemek kaşığı tavuk sote
2 dilim tam buğday ekmeği
Suyu sayamadım ama bol miktarda içtim.
Saat 20:00 gibi acıkırsam eğer bir orta boy elma yemeyi düşünüyorum.
35 dk tempolu yürüyüş
Sorma canım yaaa. Sabah evden götürecektim. Akşamdan planım oydu. Geç kalkınca yetişemedim. Arada bir simit mecburen olacak. Ayrıca yayla çorbası evde halaaaaa bitmedi. Sizin ayran detoksuna döndü benim menüm. Çok yapmışım yemekleri. İnşallah bugün bitcek :))
Menüm geliyorr ..
Sabah :
- 2 yumurta
- 1 parça peynir
- 1 portakal
Öğle :
- 1 baget
- 2 kaşık yoğurt
- 1 dilim ekmek
Akşam :
- 1 kase çorba
- Az karnabahar haşlaması
- 2 Kaşık yoğurt
Sıvı :
- 2 litre su ( devamı olacak daha azaltmaya çalışıyorum ama.)
Spor :
- Leslie ile 3 mil