• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Cuma Zayıflama Yarışması 13. Takım

Yaaa o zaman biz yıllardır yanlış yapıyoruz. Annem özellikle kış akşamları yemekten 1-2 saat sonra koskoca bir tabak içinde bi sürü meyve getirirdi. Soyar soyar yedirirdi bize :( Ama o zamanlar hiç kilo almazdım.

O zaman minnak kuzuydun anacım o zaman vitamindi şimdi zarar :)

Aferin sana. Bende kendime hayret ediyorum halaaa. Bugün akşam yemeğini saat 5 ten sonra yedim erkenden ama hala acıkmadım.

off ben onu yapamıyorum işte... 5 ten sonra nasıl yemek yenmez ya :1:

Evet bitmesi lazım. Ama bazı ilaçların vücuttan atılması uzun sürüyor. Bende sigarayı bırakırken yan etkisi çok olan bir ilaç kullandım. Bir kaç yan etkisini gördüm. 10 ay oldu şuan allahtan ona bağlı bir olumsuzluk çıkmadı. Ama mümkün olduğunca az ilaç kullanmaya çalışın. Çok zor durumda kalmadığınız sürece ilaç kullanmamaya dikkat edin. Çok su içmende ilacın vücundan daha kolay atılmasını sağlar.

Ya bilmiyorum inş. bi sorun cıkmaz.
Ben istiyorum ki, zayıflarken cildim de güzelleşsin, kendime iyice bakabileyim..
Çok mu şey istiyorum :1:

off ben onu yapamıyorum işte... 5 ten sonra nasıl yemek yenmez ya :1:

Ya bilmiyorum inş. bi sorun cıkmaz.
Ben istiyorum ki, zayıflarken cildim de güzelleşsin, kendime iyice bakabileyim..
Çok mu şey istiyorum :1:

Ne demek canım yaaa neresi çok. Sen sıkma güzel canını. Düzelir inşallah en kısa zamanda. 5'ten sonra yemek meselesine gelince; bugün öğle yemeğini saat 12:30 da yedim. İşten çıkınca 35 dk tempolu şekilde yaklaşık 4 tramvay durağı yürüdüm. (Hava çok kötü bu arada Konyada) Bu arada eve geldiğimde çok acıkmıştım. Ara öğün yapayım dedim. Sonra düşündüm akşam yemeğini yiyeyim. Eğer acıkırsam saat 8 den önce bir elma yerim diye düşündüm. Ama hala kendimi fena halde tok hissediyorum. Üstüne biraz önce birde maden suyu içtim. Şu yayla çorbası işemi yaradı ne ayran detoksu gibi 3 gün iki öğün yedim de :)

Yaaa o zaman biz yıllardır yanlış yapıyoruz. Annem özellikle kış akşamları yemekten 1-2 saat sonra koskoca bir tabak içinde bi sürü meyve getirirdi. Soyar soyar yedirirdi bize :( Ama o zamanlar hiç kilo almazdım.

Melekcim hep oyle
Aksamlari yemekten sonra cay yapilir, yaninda bir seyler yenir, sonra da gelsin meyveler ohh

Yaşasınnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnn

BUGÜN HİÇ KAHVE İÇMEDİMMMMMMMMMMMMMM :)) Kendimle gurur duyuyorum kızlar :))

Tebrik ederim EBruu :46:

Ne demek canım yaaa neresi çok. Sen sıkma güzel canını. Düzelir inşallah en kısa zamanda. 5'ten sonra yemek meselesine gelince; bugün öğle yemeğini saat 12:30 da yedim. İşten çıkınca 35 dk tempolu şekilde yaklaşık 4 tramvay durağı yürüdüm. (Hava çok kötü bu arada Konyada) Bu arada eve geldiğimde çok acıkmıştım. Ara öğün yapayım dedim. Sonra düşündüm akşam yemeğini yiyeyim. Eğer acıkırsam saat 8 den önce bir elma yerim diye düşündüm. Ama hala kendimi fena halde tok hissediyorum. Üstüne biraz önce birde maden suyu içtim. Şu yayla çorbası işemi yaradı ne ayran detoksu gibi 3 gün iki öğün yedim de :)

Neyse bi problem cıkmaz inş. ilaç konusunda.Zaten her ay gidip, kontrol olacagım.

Bende 5 te bitirdigimi hiç hatırlamıyorum nedense :1:
sen iyi yapmışsın...

Melekcim hep oyle
Aksamlari yemekten sonra cay yapilir, yaninda bir seyler yenir, sonra da gelsin meyveler ohh

Tebrik ederim EBruu :46:

Teşekkür ederimmmmm :))

Evet yaaa çaylar, kurabiyeler, mısır patlatmalar yağlı yağlı tuzlu :))))

Biz doğuştan yanlış beslenmişiz yaaa :(( Şimdiki bu kiloların temeli o zamandan atılmış :))

Hoşçakalın kızlaarrr ben kaçayım artık. Uzanayım biraz. Hepinize iyi geceler, bol sohbetler. İnşallah sabaha kadar herkesden 1 er kilo gider :)) Öpüyorum hepinizi.

Aynenoyle EBru
Oyle goruyoruz alisiyoruz

Sonra yasimiz ilerledikten sonra aliskanliklari degistirmeye calisiyoruz.

Ben evlenince insallah kendi duzenim oturdugunda boyle olmamasina dikkat edicem, misafir oldugu zamanlar ayri olur tabi ama biz degistirmezsek boyle gidecek
Biz yandik cocuklarimiz yanmasin:))

Mesela hamilelikte yenen seyler cocugun ozellille kizsa kilo almaya meyilli olmasini falan etkiliyormus,

Rejim yapmasak bile zayifladiktan sonra da genel olarak beslenme aliskanliklarimiza dikkat etmeliyiz.

Gecen dusundum evdeki makarnalar bitsin bulabilirsem esmer makarna alcam deniyeyim guzelse bundan sonra omur boyu onu kullnalaim pirinc icin de aynisi gecerli. Daha once kullanan var mi?

Ben de yatıyorum kızlar...
Herkese ii geceler...

Yarın eksi göreceğimi umuyorum :9:

Ben de yatıyorum kızlar...
Herkese ii geceler...

Yarın eksi göreceğimi umuyorum :9:

MElek tartilma kizz
Daha cumaya cok ver bos ver, ben de cumadan beri tartilmiyorum, bu bnm icin ilktir yani rekor :1:

Cuma gunu tartiya boyle tekrrtekrar bakayim istiyorum, gozlerime inanamiyim.:53: :52::52:

Neyse bu guzel seyleri dusunerek uyuyayim ben de:16::16:
Iyigeceler herkeseee:3:

Leslie ile 3 we 4 mil yaptim + 700 ip atlama suyum 3.5 lt oldu (sporda cok susadim icmek zorunda kaldim)...
Herkese iyi geceler, yarin gorusmek uzere...:8:

helllllllllllllllooooooooo canlaruuuuuuuuumm ben geldiiiiiiiiiiim geri döndüm sayılır.. özledim siziiiiiiiiiiiii bu arada evet tam 5 kilo aldım stresten sinirden tebrik edin beni hihihiihi onun dışında asansörcüğümü bilen bilir ekledim face kabul etti falan ama hiç konuşmadık daha çok romantigiz dimi?? ekleme ayrıntılarımı ve entrikalarımı sizinle yarın paylaşırım zaten kimse yokmuş sanırım şimdilik bu kaa yarın görüşürükk =)

helllllllllllllllooooooooo canlaruuuuuuuuumm ben geldiiiiiiiiiiim geri döndüm sayılır.. özledim siziiiiiiiiiiiii bu arada evet tam 5 kilo aldım stresten sinirden tebrik edin beni hihihiihi onun dışında asansörcüğümü bilen bilir ekledim face kabul etti falan ama hiç konuşmadık daha çok romantigiz dimi?? ekleme ayrıntılarımı ve entrikalarımı sizinle yarın paylaşırım zaten kimse yokmuş sanırım şimdilik bu kaa yarın görüşürükk =)

hosgeldiin turtaa, biz de seni ozledik:38:
Demek sinunda asansorcunle bi hgelisme yasadin:)
Nerden buldun da ekledinnkiz bir de diyo entikalar fln alemsin valla :9:
Kiz sen gideli ne kadar oldu ki 5 kilo aldinn :53:

Kizlar bugun mezurayla olcum yaptim bakayim incelmis miyim diye

Yorumsuz olculeri veriyim once sonra duramam tabi yorum yapcam:52:

Baslarken. / Bugun - 1 ,5 ay sonra
Bel. 80./ 75
Can simitlerim. 95./ 90
Kalca. 105./ 103

Simdiye kadar yaklasik 5 kilo verdim ve belden 5 cm incelmisim,:46: cok sevindim, bu motive etti beni, simdiye kadar sporsuz zayifladim 15 tatilde en az 2 gunde 1 spor uapmayi hedefliyorum, 15 tatilin sonunda ne kadar farkedecek bakalim:)) onun icin olculmunstum asil boyle bir sonuc beklemiyordum cok mutlu oldum.

Kallcadan sadece 2 cm incelmisim ama normal orasi en son en zor eriyen yer ama keske bacaklarimi olcseymisim, oralardan inceldigimi hissediyorum cunku, simdi gideyim olceyim :34:

Belimden ziyade zaten 5 cm asagisinda can simitlerim basliyo onlardan daha sikayetciydim orasi da incelmeye baslamiss :32:

Son düzenleme:
günaydın..bugün annemlere gidiyorum..az daha iyiym ama 2 gün orda kalacağım anacığım çağırdı..
diyete sağdığım ama regl öncesindeyim hastalıkla karıştı..arada gelip yazmaya çalışırım..

Son düzenleme:
Kizlar bugun mezurayla olcum yaptim bakayim incelmis miyim diye

Yorumsuz olculeri veriyim once sonra duramam tabi yorum yapcam:52:

Baslarken. / Bugun - 1 ,5 ay sonra
Bel. 80./ 75
Can simitlerim. 95./ 90
Kalca. 105./ 103

Simdiye kadar yaklasik 5 kilo verdim ve belden 5 cm incelmisim,:46: cok sevindim, bu motive etti beni, simdiye kadar sporsuz zayifladim 15 tatilde en az 2 gunde 1 spor uapmayi hedefliyorum, 15 tatilin sonunda ne kadar farkedecek bakalim:)) onun icin olculmunstum asil boyle bir sonuc beklemiyordum cok mutlu oldum.

Kallcadan sadece 2 cm incelmisim ama normal orasi en son en zor eriyen yer ama keske bacaklarimi olcseymisim, oralardan inceldigimi hissediyorum cunku, simdi gideyim olceyim :34:

Belimden ziyade zaten 5 cm asagisinda can simitlerim basliyo onlardan daha sikayetciydim orasi da incelmeye baslamiss :32:
vay ortim maşallah..bu seni iyice gaza getirmeli hadi sporuda ekle artık..:9::8::13:

Back
X