- 9 Ocak 2011
- 3.714
- 1.564
- 133
vay ortim maşallah..bu seni iyice gaza getirmeli hadi sporuda ekle artık..:13:
Ekledim zaten deryacim
Cumartesi de dun de yaptim
Bugun disarda olcam ama eve donerken biraz erken inip yururum belki
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
vay ortim maşallah..bu seni iyice gaza getirmeli hadi sporuda ekle artık..:13:
Ekledim zaten deryacim
Cumartesi de dun de yaptim
Bugun disarda olcam ama eve donerken biraz erken inip yururum belki
Kızlar öğlen 3 ten sonra yenen meyve kilo aldırıyor sabahtan yemeye gayret edin yiyecekseniz metabolizmanın daha aktif leptinin ise zorlanmadan çalışmasına izin vererek.
MElek tartilma kizz
Daha cumaya cok ver bos ver, ben de cumadan beri tartilmiyorum, bu bnm icin ilktir yani rekor
Cuma gunu tartiya boyle tekrrtekrar bakayim istiyorum, gozlerime inanamiyim.![]()
Neyse bu guzel seyleri dusunerek uyuyayim ben de
Iyigeceler herkeseee![]()
Leslie ile 3 we 4 mil yaptim + 700 ip atlama suyum 3.5 lt oldu (sporda cok susadim icmek zorunda kaldim)...
Herkese iyi geceler, yarin gorusmek uzere...![]()
helllllllllllllllooooooooo canlaruuuuuuuuumm ben geldiiiiiiiiiiim geri döndüm sayılır.. özledim siziiiiiiiiiiiii bu arada evet tam 5 kilo aldım stresten sinirden tebrik edin beni hihihiihi onun dışında asansörcüğümü bilen bilir ekledim face kabul etti falan ama hiç konuşmadık daha çok romantigiz dimi?? ekleme ayrıntılarımı ve entrikalarımı sizinle yarın paylaşırım zaten kimse yokmuş sanırım şimdilik bu kaa yarın görüşürükk =)
23.01.2012 mesaj sayımları
eskibirmasal: 51
laydline: 32
mutedeyyin: 32
betüld: 23
balkaymak: 13
tadli: 11
ysfmir: 9
ozlew19: 7
ayşecig: 7
hayattanazicik: 7
ferdici: 5
bu arada mesaj sayılarını yazıp işimi kolaylaştıran arkadaşlara ayrıca teşekkürlerimi sunarım![]()
masalcım 22 sinin mi 24 ünümü sayıcam hatırlayamadım sen söyleyince onuda sayarım artık....
Ozlrm senin 23-24 olmali cunku 25-26 benim arada bir gun kalmayacagina gore oyle olmali:)
kıslar avatarımdaki gibi uzun saçlarım olsun istiyorum.......ama uzamıyor naletler...![]()
Ozlem
Malesef bnmkiler de cok yavas uzuyor
Ustune ustluk bir de kivircik azicik uzuyo ztn o da belli olmuyo aynen geri kivrliyo
Saci cabuk ve saglikli uzatan yol yordam bilenler paylassin lutfen:)
Bugün yazdığım menünün sonuna acıkırsam eğer saat 8 den önce bir elma yerim demiştim. Acıkmadığım için yemedim. Hilalcim senin dediğin gibi zamanla azalıyor sanırım ihtiyaçlarımız. Ben acıkırım diye düşünmüştüm ama ne güzel ki hiç acıkmadım :)
Karnım acıktı, acaba ne yesem
Saat 10 olmuş. Bu saatten sonra bence hiç bişey yeme :) Yoksa şeytanlar sana çıkar :)
Nasılda öğrendi hemen şeytancıkları
Ben acikiyorum valla ya
Yine aciktim
Yemiycem tabi ama sinir oluyorum boyle sikca acikmama
Babam annem muz yedi simdi gozumun onunde ama cok gec hem de cok sekerli diye sabah yiyim dedim
yeme yeme akşam çook acıkırsanız 1 bardak süt en iyisi.
21.30 du. yarım elma yedim...![]()
Aferin o saatte ye o da sana hemen şeker olsun gece leptinin de çalışmasın
Aferin sana. Bende kendime hayret ediyorum halaaa. Bugün akşam yemeğini saat 5 ten sonra yedim erkenden ama hala acıkmadım.
En iyi sonucu bundan göreceksin Ebru erken yemek çok faydalı.
Yarina saat12de arkadaslarimla buluscam 1 saat yol surse kahvalti fln derken erken kalkmam lazim, kac gundur alistim gec saate kadar uyumaya kesin gec kalcam
Asil derdim sabah erken kahvalti yapabilmek ki oglen cok yuklenmiyim hem de daha saglikli olsun diye:))
Biri beni uyandirsin:))![]()
Erken kalkmışsın sanırım burada gördüm kahvaltı da yapımıştır.
Dışarıda şeytanları unutma tamam mııı
Evet bitmesi lazım. Ama bazı ilaçların vücuttan atılması uzun sürüyor. Bende sigarayı bırakırken yan etkisi çok olan bir ilaç kullandım. Bir kaç yan etkisini gördüm. 10 ay oldu şuan allahtan ona bağlı bir olumsuzluk çıkmadı. Ama mümkün olduğunca az ilaç kullanmaya çalışın. Çok zor durumda kalmadığınız sürece ilaç kullanmamaya dikkat edin. Çok su içmende ilacın vücundan daha kolay atılmasını sağlar.
Ben de onu Canan hocanın kitabında okumuştum, hepsi vücutta toksin birikmesine neden oluyormuş, hepsinin de yan etkisi varmış.
O yüzden artık ağrı kesici bile içmiyorum.
Kızlar öğlen 3 ten sonra yenen meyve kilo aldırıyor sabahtan yemeye gayret edin yiyecekseniz metabolizmanın daha aktif leptinin ise zorlanmadan çalışmasına izin vererek.
Ne güzel söylemiş karataydaşım.
Ya ben 8 de yedim ama aciktim
Gidip su iceyimm:)) guzel bir muzik dinleyeyim hipotalamusumu kandirayim![]()
Çabuk kanıyor hipotalamus.
Spor hele hemen inandırıyor.
Yaaa o zaman biz yıllardır yanlış yapıyoruz. Annem özellikle kış akşamları yemekten 1-2 saat sonra koskoca bir tabak içinde bi sürü meyve getirirdi. Soyar soyar yedirirdi bizeAma o zamanlar hiç kilo almazdım.
O zamanlar metabolizman çok daha hızlıydı malum küçüktün.
Hele çocukken kıpır kıppır olunuyor ..
Yaşasınnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnn
BUGÜN HİÇ KAHVE İÇMEDİMMMMMMMMMMMMMM :)) Kendimle gurur duyuyorum kızlar :))
Tebrik ederim ebru ..
Leslie ile 3 we 4 mil yaptim + 700 ip atlama suyum 3.5 lt oldu (sporda cok susadim icmek zorunda kaldim)...
Herkese iyi geceler, yarin gorusmek uzere...![]()
helllllllllllllllooooooooo canlaruuuuuuuuumm ben geldiiiiiiiiiiim geri döndüm sayılır.. özledim siziiiiiiiiiiiii bu arada evet tam 5 kilo aldım stresten sinirden tebrik edin beni hihihiihi onun dışında asansörcüğümü bilen bilir ekledim face kabul etti falan ama hiç konuşmadık daha çok romantigiz dimi?? ekleme ayrıntılarımı ve entrikalarımı sizinle yarın paylaşırım zaten kimse yokmuş sanırım şimdilik bu kaa yarın görüşürükk =)
Kizlar bugun mezurayla olcum yaptim bakayim incelmis miyim diye
Yorumsuz olculeri veriyim once sonra duramam tabi yorum yapcam
Baslarken. / Bugun - 1 ,5 ay sonra
Bel. 80./ 75
Can simitlerim. 95./ 90
Kalca. 105./ 103
Simdiye kadar yaklasik 5 kilo verdim ve belden 5 cm incelmisim,cok sevindim, bu motive etti beni, simdiye kadar sporsuz zayifladim 15 tatilde en az 2 gunde 1 spor uapmayi hedefliyorum, 15 tatilin sonunda ne kadar farkedecek bakalim:)) onun icin olculmunstum asil boyle bir sonuc beklemiyordum cok mutlu oldum.
Kallcadan sadece 2 cm incelmisim ama normal orasi en son en zor eriyen yer ama keske bacaklarimi olcseymisim, oralardan inceldigimi hissediyorum cunku, simdi gideyim olceyim
Belimden ziyade zaten 5 cm asagisinda can simitlerim basliyo onlardan daha sikayetciydim orasi da incelmeye baslamiss![]()
günaydın..bugün annemlere gidiyorum..az daha iyiym ama 2 gün orda kalacağım anacığım çağırdı..
diyete sağdığım ama regl öncesindeyim hastalıkla karıştı..arada gelip yazmaya çalışırım..
Hilal kaç gündür balık yağı soruna cevap vereceğim unutyorum...özel bir nedeni yok ama geçen birden iştahım açıldı gözüm korktu ..bende balık yağına bağladım ama emin değilim o yüzden geceye çektim ah birde unutmasam..:44:
içsem iyi olucak..
Günaydın kızlar yeni kalktım daha kahvaltımı bile edemedim bıktım bu tembelliktennnnnnnn.