• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Cuma Zayıflama Yarışması 13. Takım

vay ortim maşallah..bu seni iyice gaza getirmeli hadi sporuda ekle artık..:9::8::13:

Ekledim zaten deryacim
Cumartesi de dun de yaptim
Bugun disarda olcam ama eve donerken biraz erken inip yururum belki

Hilal kaç gündür balık yağı soruna cevap vereceğim unutyorum..:17:.özel bir nedeni yok ama geçen birden iştahım açıldı gözüm korktu ..bende balık yağına bağladım ama emin değilim o yüzden geceye çektim ah birde unutmasam..:44::7:içsem iyi olucak..

Kızlar öğlen 3 ten sonra yenen meyve kilo aldırıyor sabahtan yemeye gayret edin yiyecekseniz metabolizmanın daha aktif leptinin ise zorlanmadan çalışmasına izin vererek.

evet ama benim listemde gece saat 10 da ara öğün olarak 2 porsiyon meyve var:1: diyetisyenlerde kendi arasında çatışıyor artık....

günaydın kıslar... dün gece yorgunluktan giremedim... masalcım benim mesaj sayımım 22-23 mü? yoksa 23-24 mü???:44:

Guuunaaydinnlaaaarr :3: daha yeni uyandim hc kahwalti edesim yok gec edince ogunlerim kayiyor ogun aralari kisaliyor 6 dan snrada midem siyriliyor bnm ya :( kalkip bisiler yemeyye calisiyim en iyisi

23.01.2012 mesaj sayımları

eskibirmasal: 51 :65:
laydline: 32 :38:
mutedeyyin: 32 :16:
betüld: 23 :8:
balkaymak: 13 :23:
tadli: 11 :46:
ysfmir: 9 :21:
ozlew19: 7 :55:
ayşecig: 7 :34:
hayattanazicik: 7 :10:
ferdici: 5 :24:

bu arada mesaj sayılarını yazıp işimi kolaylaştıran arkadaşlara ayrıca teşekkürlerimi sunarım:46:

Son düzenleme:
masalcım 22 sinin mi 24 ünümü sayıcam hatırlayamadım sen söyleyince onuda sayarım artık....

MElek tartilma kizz
Daha cumaya cok ver bos ver, ben de cumadan beri tartilmiyorum, bu bnm icin ilktir yani rekor :1:

Cuma gunu tartiya boyle tekrrtekrar bakayim istiyorum, gozlerime inanamiyim.:53: :52::52:

Neyse bu guzel seyleri dusunerek uyuyayim ben de:16::16:
Iyigeceler herkeseee:3:

tartıldım valla vee çok sevindirik oldum :9:

Leslie ile 3 we 4 mil yaptim + 700 ip atlama suyum 3.5 lt oldu (sporda cok susadim icmek zorunda kaldim)...
Herkese iyi geceler, yarin gorusmek uzere...:8:

ohh maşaallah...

helllllllllllllllooooooooo canlaruuuuuuuuumm ben geldiiiiiiiiiiim geri döndüm sayılır.. özledim siziiiiiiiiiiiii bu arada evet tam 5 kilo aldım stresten sinirden tebrik edin beni hihihiihi onun dışında asansörcüğümü bilen bilir ekledim face kabul etti falan ama hiç konuşmadık daha çok romantigiz dimi?? ekleme ayrıntılarımı ve entrikalarımı sizinle yarın paylaşırım zaten kimse yokmuş sanırım şimdilik bu kaa yarın görüşürükk =)

abooo turti sen gideli daha ne kaa oldu ne cabuk 5 kilo aldın ya...

Bu arada asansör aşkınla cok romantikmişsiniz gercekten :60: :60: :60:

23.01.2012 mesaj sayımları

eskibirmasal: 51 :65:
laydline: 32 :38:
mutedeyyin: 32 :16:
betüld: 23 :8:
balkaymak: 13 :23:
tadli: 11 :46:
ysfmir: 9 :21:
ozlew19: 7 :55:
ayşecig: 7 :34:
hayattanazicik: 7 :10:
ferdici: 5 :24:

bu arada mesaj sayılarını yazıp işimi kolaylaştıran arkadaşlara ayrıca teşekkürlerimi sunarım:46:

rica ederim canım, emeğine saglık...

Günaydın 13. Takımın Saygıdeğer Çıtır Kardeşleri...

:62: :62: :62: :62: :62:

Ben bugün çoook mutluyum, boğazlarımda azıcık iyileşti sayılır

:64: :64: :64: :64: :64:

Bol bol eksili günler diliyorum hepimize...

:8: :8: :8: :8: :8:

Ohhh yandan....

$happy.gif$happy.gif$happy.gif

Ye lil Ye lil Ye lil

Eki Görüntüle 332380 Eki Görüntüle 332380 Eki Görüntüle 332380

kıslar avatarımdaki gibi uzun saçlarım olsun istiyorum.......ama uzamıyor naletler...:60::60::60:

Son düzenleme:
kıslar avatarımdaki gibi uzun saçlarım olsun istiyorum.......ama uzamıyor naletler...:60::60::60:

Ozlem
Malesef bnmkiler de cok yavas uzuyor
Ustune ustluk bir de kivircik azicik uzuyo ztn o da belli olmuyo aynen geri kivrliyo:(

Saci cabuk ve saglikli uzatan yol yordam bilenler paylassin lutfen:)

Günaydın kızlar..
Mesaj sayımı söyleyeyim dünkü Özlem sayarsa diye; 54 ..
Hemen geçmişi zumlayayım bir.

Arkadaslar ben yoildayim simdi
Aksama girerim artik tekrr

Pek sevgili 13. Takimimi dusunerek rejimi bozmamaya calisacagim:)

Ztn yemeklerle pek sorunum olmaz da tatli..
Neyse sabah muz yedim ondan yeteri kadar seker aldim zaten

Aksam gorusuruuuzz:3:

Günaydın kızlar yeni kalktım daha kahvaltımı bile edemedim bıktım bu tembelliktennnnnnnnn

Ozlem
Malesef bnmkiler de cok yavas uzuyor
Ustune ustluk bir de kivircik azicik uzuyo ztn o da belli olmuyo aynen geri kivrliyo:(

Saci cabuk ve saglikli uzatan yol yordam bilenler paylassin lutfen:)

Sinameki kütü çok işe yarıyor gerçekten ama çok kötü kokuyor saç bende bepantensizini yapıyorum badem yağı ve sinameki, saf zeytinyağı, badenözü yağı bunları karıştırıyorum haftada bir sefer yapıyorum hem saçlarım sağlık kazandı hemde ciddi anlamda uzadı tavsiye ederim.

Birde Hurma ama taze olanından 15 gün her sabah yulaf kepeği ile püre yapıp yerseniz çok işe yarıyormuş televizyonda bir herbalist söylemişti. Saçları harikaydı kadının.

Bugün yazdığım menünün sonuna acıkırsam eğer saat 8 den önce bir elma yerim demiştim. Acıkmadığım için yemedim. Hilalcim senin dediğin gibi zamanla azalıyor sanırım ihtiyaçlarımız. Ben acıkırım diye düşünmüştüm ama ne güzel ki hiç acıkmadım :)

Harikasın ebru çok güzel gidiyorsun maşallah
.

Karnım acıktı, acaba ne yesem :1:

Saat 10 olmuş. Bu saatten sonra bence hiç bişey yeme :) Yoksa şeytanlar sana çıkar :)

Nasılda öğrendi hemen şeytancıkları :1:

Ben acikiyorum valla ya
Yine aciktim:9:
Yemiycem tabi ama sinir oluyorum boyle sikca acikmama
Babam annem muz yedi simdi gozumun onunde ama cok gec hem de cok sekerli diye sabah yiyim dedim

yeme yeme akşam çook acıkırsanız 1 bardak süt en iyisi.

21.30 du. yarım elma yedim... :30:

Aferin o saatte ye o da sana hemen şeker olsun gece leptinin de çalışmasın :47:

Aferin sana. Bende kendime hayret ediyorum halaaa. Bugün akşam yemeğini saat 5 ten sonra yedim erkenden ama hala acıkmadım.

En iyi sonucu bundan göreceksin Ebru erken yemek çok faydalı.

Yarina saat12de arkadaslarimla buluscam 1 saat yol surse kahvalti fln derken erken kalkmam lazim, kac gundur alistim gec saate kadar uyumaya kesin gec kalcam:9:

Asil derdim sabah erken kahvalti yapabilmek ki oglen cok yuklenmiyim hem de daha saglikli olsun diye:))

Biri beni uyandirsin:)):9:

Erken kalkmışsın sanırım burada gördüm kahvaltı da yapımıştır.
Dışarıda şeytanları unutma tamam mııı :47:

Evet bitmesi lazım. Ama bazı ilaçların vücuttan atılması uzun sürüyor. Bende sigarayı bırakırken yan etkisi çok olan bir ilaç kullandım. Bir kaç yan etkisini gördüm. 10 ay oldu şuan allahtan ona bağlı bir olumsuzluk çıkmadı. Ama mümkün olduğunca az ilaç kullanmaya çalışın. Çok zor durumda kalmadığınız sürece ilaç kullanmamaya dikkat edin. Çok su içmende ilacın vücundan daha kolay atılmasını sağlar.

Ben de onu Canan hocanın kitabında okumuştum, hepsi vücutta toksin birikmesine neden oluyormuş, hepsinin de yan etkisi varmış.
O yüzden artık ağrı kesici bile içmiyorum.

Kızlar öğlen 3 ten sonra yenen meyve kilo aldırıyor sabahtan yemeye gayret edin yiyecekseniz metabolizmanın daha aktif leptinin ise zorlanmadan çalışmasına izin vererek.

Ne güzel söylemiş karataydaşım.

Ya ben 8 de yedim ama aciktim
Gidip su iceyimm:)) guzel bir muzik dinleyeyim hipotalamusumu kandirayim :9:

Çabuk kanıyor hipotalamus.
Spor hele hemen inandırıyor.

Yaaa o zaman biz yıllardır yanlış yapıyoruz. Annem özellikle kış akşamları yemekten 1-2 saat sonra koskoca bir tabak içinde bi sürü meyve getirirdi. Soyar soyar yedirirdi bize :( Ama o zamanlar hiç kilo almazdım.

O zamanlar metabolizman çok daha hızlıydı malum küçüktün.
Hele çocukken kıpır kıppır olunuyor ..

Yaşasınnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnn

BUGÜN HİÇ KAHVE İÇMEDİMMMMMMMMMMMMMM :)) Kendimle gurur duyuyorum kızlar :))

Tebrik ederim ebru ..

Leslie ile 3 we 4 mil yaptim + 700 ip atlama suyum 3.5 lt oldu (sporda cok susadim icmek zorunda kaldim)...
Herkese iyi geceler, yarin gorusmek uzere...:8:

:nazar::nazar: Süper olmuş ..

helllllllllllllllooooooooo canlaruuuuuuuuumm ben geldiiiiiiiiiiim geri döndüm sayılır.. özledim siziiiiiiiiiiiii bu arada evet tam 5 kilo aldım stresten sinirden tebrik edin beni hihihiihi onun dışında asansörcüğümü bilen bilir ekledim face kabul etti falan ama hiç konuşmadık daha çok romantigiz dimi?? ekleme ayrıntılarımı ve entrikalarımı sizinle yarın paylaşırım zaten kimse yokmuş sanırım şimdilik bu kaa yarın görüşürükk =)

Turtam ne yaptın sen yahuu :57::57:
Beni de geçtin ..
Neler yaptın da ekledin bakayım :1:
Bu arada niye sinirlisin sen ..

Kizlar bugun mezurayla olcum yaptim bakayim incelmis miyim diye

Yorumsuz olculeri veriyim once sonra duramam tabi yorum yapcam:52:

Baslarken. / Bugun - 1 ,5 ay sonra
Bel. 80./ 75
Can simitlerim. 95./ 90
Kalca. 105./ 103

Simdiye kadar yaklasik 5 kilo verdim ve belden 5 cm incelmisim,:46: cok sevindim, bu motive etti beni, simdiye kadar sporsuz zayifladim 15 tatilde en az 2 gunde 1 spor uapmayi hedefliyorum, 15 tatilin sonunda ne kadar farkedecek bakalim:)) onun icin olculmunstum asil boyle bir sonuc beklemiyordum cok mutlu oldum.

Kallcadan sadece 2 cm incelmisim ama normal orasi en son en zor eriyen yer ama keske bacaklarimi olcseymisim, oralardan inceldigimi hissediyorum cunku, simdi gideyim olceyim :34:

Belimden ziyade zaten 5 cm asagisinda can simitlerim basliyo onlardan daha sikayetciydim orasi da incelmeye baslamiss :32:

Sonuçlar harika ..
Çoık güzel motive olmuş.
Problem kalçalarında sanırım senin de o yüzden o zorlayacaktır biraz.

günaydın..bugün annemlere gidiyorum..az daha iyiym ama 2 gün orda kalacağım anacığım çağırdı..
diyete sağdığım ama regl öncesindeyim hastalıkla karıştı..arada gelip yazmaya çalışırım..

İyi olur derya orada bakar anneciğin sana ..

Hilal kaç gündür balık yağı soruna cevap vereceğim unutyorum..:17:.özel bir nedeni yok ama geçen birden iştahım açıldı gözüm korktu ..bende balık yağına bağladım ama emin değilim o yüzden geceye çektim ah birde unutmasam..:44::7:içsem iyi olucak..

Teşekkür ederim deryaa, meraktan çatlıyordum :1:

Günaydın kızlar yeni kalktım daha kahvaltımı bile edemedim bıktım bu tembelliktennnnnnnn.

Sende bendensin:31: gec kalkiyorum ustne kalkincada oyalaniyorum istahim olmuyor gec kahwalti ediyorm hc iyi deil buna bi dur demek lazim,
dun gec yatmama ragmen gene iyi 9 da kalktim, bide bu siralar calismiyorm is yerinde is az oldugundan bu tembelliklerimde biraz o yuzden...
Suan kahwaltimi yaptim yesil cayimi icicem birazdan...
Kizlar hangi araliklarda wc ye cikiyorsunuz benim tuwalete cikma sorunum warda :25:
En makbulu sabahlari wc ye cikabilmekmis toksinler atilirmis wucuttan ama bende hak getire, duzensiz cikiyorum:31:

Back
X