• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Cuma Zayıflama Yarışması 13. Takım

Sabah 7.30
1 muz ve 1 bardak sut - aksamdan canim cekmisti ya sirf yiyebilmek icin erken kalktim, sonra da uyumafim-

Saat 10.30

1 dilim cavdar ekmegi uzerine 1 dilim peynir ve cay

13:30
5 kucuk kofte
Salata
Ayran

18:10

Bir kase corba
3 kasik naneli ve biberli yogurt
1 lokma ekmek

Sabah 7.30
1 muz ve 1 bardak sut - aksamdan canim cekmisti ya sirf yiyebilmek icin erken kalktim, sonra da uyumafim-

Saat 10.30

5 kucuk kofte
Salata
Ayran

Bir kase corba
1 lokma ekmek

Hiç kaçamaksız bir gün dışarıda olmana rağmen.
Tebrik ettim seni menün çok güzel olmuş.
Kıyamam ya gece rüyanda da gördün mü muz :1:

Kuafördün değil mi ?
Amanın bir de morali bozulan kendini attıysa ne kızmışlardır :1:
Akşam için ne desem sana bilemedim.
Kızacağım ama o kadar da güzel açıklama yapmışsın ki kızamadım :17:
Herkes açıklama yapıp yazarmış artık kaçamaklarını :17:

Ewet kuaforum cnm,
amanin birde morali bozulan kendini attiysa ne kizmislardir kismini anlayamadim:44::44:
ne demek istedin? :9:
Of cnm ya kiz ya kizsaniz haklisiniz ben bile kiziyorum kendime prensibimi uygulamam lazim, ama artik net bi sekilde soledim
anlayisli olmalari gerekir, yemek istemiyorsam yemiyorumdur deil mi o kadar israr niyeki :20:

Son düzenleme:
Sabah 7.30

Saat 10.30

5 kucuk kofte
Salata
Ayran

Bir kase corba
1 lokma ekmek

cnm aksam ogununde ekmek yemesen daha iyi, biz ole uyguluyoruz (gerci bu aksam sapittimda :47:)
gerci siz farkli diyet uyguluyordunuz deil mi,
o yuzden fazla yorumda yapamiyorm sizin menulere :34:

Ewet kuaforum cnm,
amanin birde morali bozulan kendini attiysa ne kizmislardir kismini anlayamadim:44::44:
ne demek istedim :9:
Of cnm ya kiz ya kizsaniz haklisiniz ben bile kiziyorum kendime prensibimi uygulamam lazim, ama artik net bi sekilde soledim
anlayisli olmalari gerekir, yemek istemiyorsam yemiyorumdur deil mi o kadar israr niyeki :20:

Ay bence de ya
Cok sacma bence israr etneleri
Bnm arkadaslarim bugun sinemada fln bnm de cnm ceker diye misir bile yemediler:)

Gerci yarin ozellikle bebege waffle yemege gidicez
Universite zamanlarinda hep gittigimiz bir yer
En kotu ihtimal yarim yemeyi dusunuyorum
Hic yemezsem madalya takicam kendime:))

Ewet kuaforum cnm,
ne demek istedin? :9:

Kuaföre gelen bayanlar depresyona girip çok gider ya ondan dedim seni göremeyince kızmışlardır ::
Off işte diyet yapmayan anlamıyor ki inatla ısrar etmeler yok mu çok zorluyor çok ..

cnm aksam ogununde ekmek yemesen daha iyi, biz ole uyguluyoruz (gerci bu aksam sapittimda :47:)
gerci siz farkli diyet uyguluyordunuz deil mi,
o yuzden fazla yorumda yapamiyorm sizin menulere :34:

Senin uyguladığın belli bir şey var mı ?

Ay bence de ya
Bnm arkadaslarim bugun sinemada fln bnm de cnm ceker diye misir bile yemediler:)

Çarşamba olacak bak yarın Betül yeme de çok güzel bir sonuç al cuma günü ..

Hiç kaçamaksız bir gün dışarıda olmana rağmen.
Tebrik ettim seni menün çok güzel olmuş.
Kıyamam ya gece rüyanda da gördün mü muz :1:

Sorma Hİlalcim ya, nerdeyse gorucektim
Niye o kadar canim cektiyse alt tarafi muz yani:)

Cok sevdigum bir sey de degil aslinda ama psikolojik sanirim onlar tv karsisinda keyifli keyifli yiyo ben yiyemiyorum diye dusunup
Hayir ben de yiyebilirim ama sabah diye savunma gelistirdim resmen :))

Sorma Hİlalcim ya, nerdeyse gorucektim
Niye o kadar canim cektiyse alt tarafi muz yani:)

Cok sevdigum bir sey de degil aslinda ama psikolojik sanirim onlar tv karsisinda keyifli keyifli yiyo ben yiyemiyorum diye dusunup
Hayir ben de yiyebilirim ama sabah diye savunma gelistirdim resmen :))

Bazen çok alakasız şeyleri bile istiyor canımız.
Ben dondurma krizindeyim ama cumayı bekiyorum.
Cuma inşallah yerim.
Ama en güzeli gece canın isteyince sabahı bekle hala canın istiyorsa yersin sabah ..

Çarşamba olacak bak yarın Betül yeme de çok güzel bir sonuç al cuma günü ..

Ya bir de tartilmadim bu hafta
Cok sasiriyorum kendime normalde 1 gunun icinde bile kac kez tartiliyorum :))
Bu iki gunde guzel giderse cuma cok guzel bir sonuc bekliyrm insallah hayal kirikligi yasamam:)

Tadli evet ekmek menude var ki ben oglen olan hakkimi da hic yemedim ama dogrudur aksam yememek iyi fikir ama yemeklerin yaninda ariyor insan iste:)

Eki Görüntüle 332639

ZEYTİN ÇEKİRDEKLERİ

Peygamber Efendimiz; Hz. Ali ile beraber kahvaltı etmektedirler.
Hz.Muhammed (sav); yüzünde müzip bir gülümseme, çaktırmadan, yediği zeytinlerin çekirdeklerini Hz.Ali'nin önüne yığar...
Sonunda Hz. Ali'ye önündeki zeytin çekirdeklerini göstererek,

-''Ey Ali'',der.''Ne kadar da çok zeytin yemişsin.''

Hz. Ali,görünümü son derece ciddi ,cevap verir:

-''Evet, ey Allah'ın elçisi! Fakat siz de çekirdekleriyle beraber yemişsiniz herhalde. Baksanıza önünüzde hiç çekirdek yok." :1:

Hz. Muhammed; 23 senelik Peygamberlik hayatı boyunca İnsanlığa yeni bir düzen getirir.
Bu arada şakacı bir insan olmayı da başarır.
Ancak önemli bir nokta vardır ki; şaka yaparken bile ASLA YALAN SÖYLEMEZ !!!

Eki Görüntüle 332668
çok güzeldi canım teşekkürler:46::46::46:

Selam kızlar ben geldim :)

Senin menü dünkünün aynısı gibi. Süper.

Özlemcim yarım ekmek demişsin yukarda. Bildiğimiz ekmeğin yarısımı ?

:9::9::9::9::9::9::9:
pordon ya yarım ekmek olurmu . 1 dilimin yarısı hay allah :9::9:

Kızlar ben bugün sadece 1 sucuklu tost yedim.. İnanmıyorum kendime... :46:

Artık bişi yemeyecegim.8 e kadar 1 elma yiyebilirim belki.Menümü yarın yazayım.Şimdi karışmasın :60:

nasiiii tümgün heeee yarın hiç doymak bilmeceksin gibime geliyo canım inş. olmazz :53:
sağlıklı olmamış ama salata yeseydin akşama dogru keşkeee:39:

Ya bir de tartilmadim bu hafta
Cok sasiriyorum kendime normalde 1 gunun icinde bile kac kez tartiliyorum :))
Bu iki gunde guzel giderse cuma cok guzel bir sonuc bekliyrm insallah hayal kirikligi yasamam:)

Tadli evet ekmek menude var ki ben oglen olan hakkimi da hic yemedim ama dogrudur aksam yememek iyi fikir ama yemeklerin yaninda ariyor insan iste:)

Bence de kesinlikle inanıyorum çok güzel bir sonuç alacaksın bu hafta.
Çok güzel devam ettin.
Bir de sporu aksatmazsan mükemmel olacak.

slm kıslar ben geldim:3: biras geçmişi okudum ama hepsini değil....:30: çoook yorulmuşum.... menümü verip yatıcam... bu 10 gün idare ediverin beni... yarın hem dersanem var hem yine eğitime gidicem...

sabah
1 dlm çavdar
1 yumurta
1 ceviz
1 dlm peynir

ara
2 kuru incir

öğle
1 simit
1 dlm peynir

akşam
1 muz
2 kuru incir
az çiğ köfte
bir avuç badem

dışarda olduğum için menülerim normalin dışına çıktı... ama elimden geleni yaptım gibi...

Kuaföre gelen bayanlar depresyona girip çok gider ya ondan dedim seni göremeyince kızmışlardır ::
Off işte diyet yapmayan anlamıyor ki inatla ısrar etmeler yok mu çok zorluyor çok ..

Senin uyguladığın belli bir şey var mı ?

Canim o kadar israr eden arkadasimida gorsen dal gibi benim boyumda ama 46-47 kilo, kendisinin kilo sorunu yok tabiki yer:19:
ama bende kizdim anlayis gostermesi lazim bidaha yapmaya cesaret edemez heralde :D

Ben ogunlerde tek cesit beslenmeye calisiyorum canim mesela 2-3 yemek cesidi (pilaw, nohut yemegi, corba ws)
beslenmemeye calisiyorum, pilawdan mumkun oldugu kadar uzak duruyorum,
patates ws..Ekmegi sadece sabah ogununde tuketmeye dikkat ediyorum, oglen biraz daha hafif aksam daha hafif yiyecekler yemeye caisiyorm,
yemeklerden 30 dak once suyu kesiyorm, yemekten 1 saat sonra icmeye baslamak daha iyimis ama o kadar sabredemiyorum ben,
bide aksam ogununden snra midem cok kazinirsa ya bir dilim elma bu genelde yesil elma oluyor,
yada tarcinli sutle gecistiriyorum, bi yerde okumustum sut hem tok tutar hemde metabolizmayi hizlandirirmis yatmadan 1-2 saat onceden icilirse ...

Ay bence de ya

Helal sana bence cok canin cekerse yarisini ye wafel in, gerci hic yemezsen daha iyi tabi :32:
Ama inan bana irade gosteripte yemezsen daha bi guclu hissediyor insan kendini:10:
Bugun carsiya gittigimde kahwe almak icin pastaneye girdim, orda en sewdigim tadina bayildigim, onceleri her gidisimde yedigim choco twist die bi pasta turu wardi,
vitrinden azcik goz ucuyla baktim hyir almicamdedim we almadim,
suan yemedigim icin o kadar iyi hissediyorm ki anlatamam:72:

Bazen çok alakasız şeyleri bile istiyor canımız.
Ben dondurma krizindeyim ama cumayı bekiyorum.
Cuma inşallah yerim.
Ama en güzeli gece canın isteyince sabahı bekle hala canın istiyorsa yersin sabah ..

Bu kararliligindan oturu tebrik ederim seni hilalcigim, helal olsun sana:46::46::46:

slm kıslar ben geldim:3: biras geçmişi okudum ama hepsini değil....:30: çoook yorulmuşum.... menümü verip yatıcam... bu 10 gün idare ediverin beni... yarın hem dersanem var hem yine eğitime gidicem...

sabah
1 dlm çavdar
1 yumurta
1 ceviz
1 dlm peynir

ara
2 kuru incir

öğle
1 simit
1 dlm peynir

akşam
1 muz
2 kuru incir
az çiğ köfte
bir avuç badem

dışarda olduğum için menülerim normalin dışına çıktı... ama elimden geleni yaptım gibi...

Canim o incirler cok olmus bence, ben incir we bir cewizi aralarda tuketiyordum, hem acligi bastirsin die hemde seker ihtiyacimi karsilamak icin,
ama sen 4 tane yemissin kalorisi yuksek kuru incirin unutma, muz dersen keza oyle, bir awuc badem cok cok fazla, 1- yada 2 tane yetmeliydi...
Gerci disarda oldugun icin duzensiz oldugunu soylemissin ama dikkat etmee calis yinede ..

Back
X