• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Cuma Zayıflama Yarışması 13. Takım

Valla şiştim iyice okurken Hilal'cim. Dün gecede erken yattım. Geceden bir günü okudum :) Ama bitti nihayet. Betül'ün kinder kaçamağı, tadli nin kaçamağı :(((( Ama ben bugün kendimle ayrı bir gurur duydum. Öğle yemeğinde menüde yine tatlı vardı. Kalbura bastı gibi güzel bir tatlıydı. Çok sevdiğim halde yemedim :))) Sanki benim diyet yaptığımı anladılar. Her gün tatlı çıkartıyorlar. Eşimde bugün iş yerinde bana 3'ü bir arada ikram etti kabul etmedim :)) Sizin sayenizde kendime güvenim geldi. Hayır demeyi öğrendim. :))

Aaa eşinle aynı yerde mi çalışıyorsunuz ne güzel ..
HArikasın iradene hayranım .
Hep böyle devam edersin biran önce incelirsin umarım cumaya son gün kaldı zaten.

Benim bugünki menüm :

Sabah

1 fincan çay (1 şekerli)
5 adet zeytin
Azıcık beyaz peynir
Yarım simit

Öğle

1 porsiyon şnitzel + salata + birkaç tane patates
1 porsiyon çorba
1 küçük dilim kepek ekmeği
1 fincan çay (Şekersiz)

Ara

1 paket elma lifli diyet bisküvi (6 adet) Geçen gün aldıklarım bitmediği için yedim.
1 bardak çay (Şekersiz)

Akşam

5-6 yemek kaşığı patlıcan
1-2 yemek kaşığı sarmısaklı yoğurt
2 dilim tam buğday ekmeği

Bol su. Yaklaşık 20 dk yürüyüş

Şuan yine şekersiz çay içiyorum. (Hayatımda ilk defa bugün çayı şekersiz içiyorum) :))))))))))))

Aaa eşinle aynı yerde mi çalışıyorsunuz ne güzel ..
HArikasın iradene hayranım .
Hep böyle devam edersin biran önce incelirsin umarım cumaya son gün kaldı zaten.

Hayır canım yaaa maalesef aynı yerde çalışmıyoruz. Keşke öyle olsaydı :))) Ama iş yerlerimiz çok yakın. Benim mesaim 16:00 da bitiyor. Arada bir iş çıkışı onun işyerine uğruyorum. Bugün yine gittim işten sonra. Ama içmedim kahveyi. Gerçekten benim için büyük başarı. 3 üncü gün bugün hala ağzıma kahve koymadım. Çayada şeker atmıyorum artık.

Benim bugünki menüm :

Sabah

1 fincan çay (1 şekerli)
5 adet zeytin
Azıcık beyaz peynir
Yarım simit

Öğle

1 porsiyon şnitzel + salata + birkaç tane patates
1 porsiyon çorba
1 küçük dilim kepek ekmeği
1 fincan çay (Şekersiz)

Ara

1 paket elma lifli diyet bisküvi (6 adet) Geçen gün aldıklarım bitmediği için yedim.
1 bardak çay (Şekersiz)

Akşam

5-6 yemek kaşığı patlıcan
1-2 yemek kaşığı sarmısaklı yoğurt
2 dilim tam buğday ekmeği

Bol su. Yaklaşık 20 dk yürüyüş

Şuan yine şekersiz çay içiyorum. (Hayatımda ilk defa bugün çayı şekersiz içiyorum) :))))))))))))

Afiyet olsun Ebrucum gayet iyi olmuş ama o diyet büskivilerden uzak dur derim okudun değil mi bugün paylaştığımı ..

Hayır canım yaaa maalesef aynı yerde çalışmıyoruz. Keşke öyle olsaydı :))) Ama iş yerlerimiz çok yakın. Benim mesaim 16:00 da bitiyor. Arada bir iş çıkışı onun işyerine uğruyorum. Bugün yine gittim işten sonra. Ama içmedim kahveyi. Gerçekten benim için büyük başarı. 3 üncü gün bugün hala ağzıma kahve koymadım. Çayada şeker atmıyorum artık.

:nazar::nazar: Ohh ne güzel ..
Hem kahve selülit de yapar onlardan da kurtulursun varsa.

Afiyet olsun Ebrucum gayet iyi olmuş ama o diyet büskivilerden uzak dur derim okudun değil mi bugün paylaştığımı ..

:nazar::nazar: Ohh ne güzel ..
Hem kahve selülit de yapar onlardan da kurtulursun varsa.

Okudum canım yaaa. Ama bikaçtane almıştım o gün. Maalesef evde benden başka kimse yemiyor. İsraf olmasın diye bikaçtane daha var. Arada bir baka baka dikkatli bi şekilde yiyeceğim. Ama birdaha asla almam. Elimdekileride atmak istemedim :(

Okudum canım yaaa. Ama bikaçtane almıştım o gün. Maalesef evde benden başka kimse yemiyor. İsraf olmasın diye bikaçtane daha var. Arada bir baka baka dikkatli bi şekilde yiyeceğim. Ama birdaha asla almam. Elimdekileride atmak istemedim :(

En azından aklında bulunur artık almazsın ben önceden çok tüketirdim sonra baktım normalden pek bir farkı yok bıraktım.

Ben de ben dee ..
Takımı kötü etkileme korkum var bir de ..

Normalde yapmam ama bugün sabah kalkınca tartıldım. -600 olmuş :)) Pazar tartıldığımda 81.800 düm bu sabah 81.200 gördüm tartıda. İnşallah cumaya en az bende 1 kg gitmiş olcak :)

Kızlar bu arada bende şu leslie'nin videolarını indirdim. 500 adımdan başlıyor. Normalde zaten açık havada yürümeye çalışıyorum. Ama yapamadığım zaman evde bişeyler yapmak istiyorum. Sizce nasıl başlamalıyım? Az önce 500 adımlık olanı denedim. Yoruyor beni. İlk yaptığım içinmi acaba? Ne tavsiye edersiniz?

Korkma sen izinden döndün.Birde biraz vermişsindir.
Tek kilo alan sen olmayacaksındır büyük ihtimalle...

O yüzden no panik.. Önümüzdeki maçlara bakıciiiiz şeker :16:

Ayy en azından 6 haftaya bölünecek o var tabi ama balalım Melekcim umarım haftaya daha iyi olurum ..
Bu arada dukan tariflerine baktım da baya güzelmiş.

Normalde yapmam ama bugün sabah kalkınca tartıldım. -600 olmuş :)) Pazar tartıldığımda 81.800 düm bu sabah 81.200 gördüm tartıda. İnşallah cumaya en az bende 1 kg gitmiş olcak :)

Ohh ne güzel ebru daha ne olsun ..

ohh gitsin kilolar :8:

Kızlar bu arada bende şu leslie'nin videolarını indirdim. 500 adımdan başlıyor. Normalde zaten açık havada yürümeye çalışıyorum. Ama yapamadığım zaman evde bişeyler yapmak istiyorum. Sizce nasıl başlamalıyım? Az önce 500 adımlık olanı denedim. Yoruyor beni. İlk yaptığım içinmi acaba? Ne tavsiye edersiniz?

500 adım aslında yorucu değildir.Zannedersem onu yemeklerden önce ve sonra yaptırıyor Leslie.
Ama ilk yaptıgın içinde yorulmuş olabilirsin.

Ayy en azından 6 haftaya bölünecek o var tabi ama balalım Melekcim umarım haftaya daha iyi olurum ..

Ohh ne güzel ebru daha ne olsun ..

Bildiğim kadarıyla zaten haftada 1 kg yeterli. İnşallah sende de çok fazlalık çıkmaz. Ama takma kafana bu hafta olmazsa haftaya birinciyiz :)) :25:

Olursun bacım olursun...

Evet tarifler çok güzel.Aslında vakit olsa, insan hepsini yapsa sıkmaz ama vakit olmayınca bi süre sonra sıkıyor yani :1:
Bugün bi tarif gördüm, yarın yapıcam onu... :56:

ohh gitsin kilolar :8:

500 adım aslında yorucu değildir.Zannedersem onu yemeklerden önce ve sonra yaptırıyor Leslie.
Ama ilk yaptıgın içinde yorulmuş olabilirsin.

Aslında çok yormadı canım ama kaslar çalışmaya başlıyor. Normal yürüyüşte bu kadar etkilenmiyorum. Müziğinin temposu güzel. Öncelikle kısalardan başlayayım diye düşünüyorum. Hareketsiz oturmaktan iyidir. :))

Back
X